Media XXL

Gebruikers over webshop Media XXL

Ik had voor mijn zoon Bose Home speakers besteld en betaald. € 470 Bevestiging gekregen van de bestelling maar boxen nooit ontvangen. Fysieke winkel bestaat niet. Het zijn oplichters. Ik heb aangifte gedaan bij de politie en die is ook in behandeling genomen. Op Trustpilot staat dat de website uit de lucht is. Wees gewaarschuwd!

Product is nooit geleverd. Wel betaald en bestelling bevestigd.
Aangifte gedaan bij de politie en deze is ook geaccepteerd.

Zoals u zult begrijpen is de klantenservice niet te bereiken omdat dit bedrijf niet deugt. Het zijn oplichters.

Ik was op zoek naar de Galaxy Note Pro 12.2 inch. Deze was nergens meer te krijgen, behalve bij Media XXL. Dus vandaar mijn bestelling hier geplaatst. Na het bestellen kwam ik erachter dat ik de verkeerde tablet had besteld, maar dat beschrijf ik bij klantenservice. In ieder geval is de tablet inderdaad de volgende dag geleverd.

Ik had per ongeluk het verkeerde artikel besteld. In plaats van een galaxy note pro had ik een tab pro besteld. Helaas was de tab pro op dat moment niet meer te krijgen.
Ik heb een paar keer met de klantenservice moeten bellen omdat ik verwachtte dat ik mijn geld terug zou krijgen, maar ze hadden inmiddels andere tablet ook op voorraad en hadden besloten om die dan te verzenden met bijbetaling. Uiteraard prima, maar dit werd pas gecommuniceerd toen ik belde. Maar dit kan ook komen omdat ik de volgende dag al aan de telefoon hing. :)
Ik ben altijd vriendelijk te woord gestaan en alles is prima opgelost. In de toekomst zal ik er zeker weer wat bestellen.
1 klein puntje van kritiek. Doordat ik heb bijbetaald heb ik nooit een goede factuur ontvangen van mijn Note Pro. Dit kan natuurlijk problemen geven als ik binnen een jaar problemen krijg met mijn tablet.

Ik bestelde hier een BenQ 2760HE 27 inch monitor aangezien deze een van de weinige winkels was die deze nog aanbood.
Na 2 weken leverde men mij de BenQ 2760HM.
Ik stuurde een mail en men antwoorde mij met "De reden is dat de HE niet meer wordt geproduceerd. Wij hebben als coulance de betere model en tevens de opvolger hiervan; namelijk HM opgestuurd."
Geen mail vooraf die mij eventueel melde of ik wilde afzien van aankoop of ...
Daarna mailde ik nog terug dat als ik dit model wilde dit wel goedkoper op een andere webshop kon kopen maar geen reactie meer.
Nooit meer dus, geen aanrader!

2 weken levering voor een product nummer die ik niet bestelde.

Weinig tot geen reactie van de verkoper om tot een oplossing te komen.
Geen mail vooraf dat het bestelde artikel niet meer in stock was en stuurt uit eigen initiatief een ander type nummer op.

Gemakkelijk eenvoudig bestel proces en een erg snelle levering. Laagste prijs voor dit PS4 spel.

werd de volgende dag door de post aangeboden

Sony Xperia Z1C bij Media XXL besteld. Alles volgens wens en afspraak verlopen; duidelijke website en betaling, gratis verzekerd verzonden en netjes volgens afspraak de volgende dag in huis. En dit voor een scherpe prijs.

Gratis verzekerd verzonden en netjes volgens afspraak de volgende dag in huis.

Overzichtelijke website waar een bestelling plaatsen eenvoudig is. Verzending bover de €50 is gratis en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en verzending.

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van het bestelde product. Het wordt geleverd door PostNL en met een track and trace code kun je je bestelling volgen. Op mijnpakket.nl kun zie je een tijdsvak van 2 uur wanneer het geleverd wordt.

Ze houden je goed op de hoogte over een bestelling. Verder heb ik de klanteservice niet nodig gehad.

Voor de eerste keer deze site bezocht. Duidelijke site, die makkelijk in gebruik is.
Aanrader

snelle levering

Het was zeer eenvoudig en de betaling was snel geregeld. Meteen kreeg ik al een bevestiging via de mail.

Voor 5 uur besteld en betaald en de volgende avond om 19.00 uur al in huis

Track & tracé gaf niets aan. Toen de klantenservice gebeld en die konden melden dat het vanavond nog afgeleverd zou worden.
Dat gebeurde ook.

werkte snel en eenvoudig, dus met ideal snel betaald, no problemo zullen we maar zeggen

Duidelijke site. Alle info goed te vinden. Prijs is uitstekend en het assortiment ruim voldoende.

Levering keurig gecommuniceerd, en op tijd geleverd.

Al eerder een keer klantenservice contact gehad. Uitstekend te woord gestaan. Deze bestelling niet nodig gehad.

Goede en overzichtelijk site. Producten worden tegen scherpe prijzen aangeboden. Verwerking en afhandeling van opdrachten verloopt zeer goed

bestelde item is conform afspraak de volgende dag geleverd.

Zeer goede service. Product tijdelijk niet leverbaar in gewenste kleur en direct telefonisch een goed alternatief ontvangen

Site is duidelijk en heeft een ruim assortiment. En de prijzen zijn goed. Goede betaalmogelijkheden. Site is via mobiel ook goed te bekijken.

voor 17:00 is ook echt volgende dag in huis!

Mooie en duidelijk webshop! Echt scherpe prijzen. Kon de bestelde iPhone 6plus nergens goedkoper vinden en heb er meteen een hoesje bijbesteld (ruime keuze).

Zeer snelle levering. Maandagochtend besteld, dinsdagmiddag pakketje binnen. Echt top!

De service was geweldig. Ik heb even ter bevestiging gebeld met de webshop over de keuze van het hoesje en de autooplader. Ik werd vriendelijk en snel ter woord gestaan en ben uitstekend geholpen waardoor ik mijn keuze vast kon leggen. Het betalen ging gemakkelijk en overzichtelijk. Via de track en trace code kon ik mijn pakket volgen en zien wanneer deze zou worden bezorgd. En zoals beloofd werden de pakketten de volgende dag netjes afgeleverd.

Scorekaart voor Media XXL