![]() | ||||||||
Wie we zijn... | ||||||||
Notebookshop.nl levert aan particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij een toonaangevende en betrouwbare leverancier gebleken. Een zeer ruim assortiment, scherpe prijzen en een ongekend hoog serviceniveau zijn slechts enkele van de pijlers van Notebookshop.nl. Hieronder nog enkele voordelen van winkelen bij Notebookshop.nl:
Waarom Notebookshop.nl... | ||||||||
Als Notebookshop.nl proberen wij ten alle tijde ons uiterste best te doen voor onze klanten. Klanten van Notebookshop.nl kunnen rekenen op;
Hoe we te bereiken zijn... | ||||||||
Notebookshop.nl Archimedesstraat 1 2652 XR Berkel en Rodenrijs Tel.nr.: 010-5191800 E-mail: klantenservice@notebookshop.nl Via de volgende link kunt u met behulp van Google Maps uw eigen routebeschrijving maken. | ||||||||
Wanneer we geopend zijn... | ||||||||
Klantenservice... | ||||||||
Klantenservice houden wij hoog in het vaandal. Een goede en duurzame relatie met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Daarom staat een goede klantenservice bij ons centraal. Voor informatie betreffende klantenservice kunt u terecht op: http://notebookshop.nl/klantenservice Mocht u desondanks vragen hebben die daar niet beantwoord blijven, dan staan wij u natuulijk telefonisch graag te woord. | ||||||||
Onze gegevens... | ||||||||