Gebruikers over webshop NDS-Gadgets.nl
Review toevoegenZeer prettige winkel. Goede prijs, prettig contact en zeer goede aftersales.
VerzendingSnel en goed verpakt
KlantenserviceService is bijzonder goed! En dan bedoel ik ook BIJZONDER GOED!
Twee producten die ik een half jaar geleden gekocht heb deden het niet meer. Nadat ik deze had opgestuurd naar NDS-Gadgets.nl, kreeg ik een mail dat het product vervangen zou worden. Dit kon door een gelijk product (wachttijd 1 a 2 weken omdat het niet op voorraad was) of door een gelijkwaardig alternatief. Ik koos voor het alternatief. Dit werd direct na mijn keuze opgestuurd. Alles zonder extra kosten en met excuses voor het ongemak.
Heb een DSi kaart gekocht en micro SD kaart. Bij de DSi kaart zat ook nog een extra uitleg hoe je hem moet gebruiken.
En toen hij verzonden werd krijg je daar ook een mail over.
Besteld en binnen twee dagen had ik het binnen.
Goede en correcte info op de site. Afhandeling van bestelling en betaling ging perfect. Directe feedback via emal. Snelle reactie.
VerzendingZeer snel verzonden, een dag na bestelling ontvangen. Ik had 2 bestellingen gedaan, die ik door eigen schuld niet gecombineerd had. Dit is door nds gadgets gecombineerd en de extra verzendkosten heb ik direct teruggestort gekregen. Uitstekend!