Gebruikers over webshop NKCSS
Review toevoegenDe website is heel overzichtelijk, vooral omdat ze nog niet heel veel games en platforms hebben passen alle games voor één platform op één pagina op alfabetische volgorde, dus dat is op zich prima. Geen opties om te sorteren op prijs o.i.d., dus je kan niet de goedkoopste games bovenaan laten zien. Ik mis het zelf niet, maar voor sommigen is dit misschien een minpunt.
Door een fout die niet aan de site maar aan mijn internetverbinding lag, had ik een probleem met het betalen, en ik kreeg alleen een leeg winkelmandje in beeld. Uiteindelijk bleek dat er ergens stond "betaling nog niet voltooid", toen heb ik een mailtje gestuurd. Ik kreeg heel snel en uitgebreid antwoord waar ik dus heel tevreden over ben. Het antwoord kwam ook heel persoonlijk over, niet zo zakelijk, dat vond ik ook wel leuk, en er werd mij heel precies uitgelegd hoe het betalingssysteem werkte.
Kortom, snelle en uitgebreide correspondentie via de mail, heel prettig.
Ik kreeg gewoon updates via de mail - niet dat het product verzonden was maar wel dat ik betaald had. Dat ik niet in beeld kreeg dat het product verzonden was vond ik ook niet zo erg want het was gewoon voor 17:00 besteld, volgende dag in huis, prima dus.
De site hanteert gewoon een voor 17:00 in huis, volgende dag in huis systeem, hoewel het mailtje anders zei ("Uw bestelling wordt morgen overgedragen aan TNT-Pakketpost en zal de dag erna bij u afgeleverd worden." maar dit was omdat dit een automatisch mailtje was, maar de klantenservice zei er na mijn vraag over het betalen meteen bij dat ik hem de volgende dag in huis zou hebben.
Ik had het pakketje gewoon de volgende dag in huis, en er was niets over te klagen. Het spel was gewoon in verpakking in goede staat. De site maakt ook gebruik van Track&Trace, maar dat heb ik in dit geval niet gebruikt omdat ik het toch de volgende dag in huis zou hebben. Maar het is een handige functie.
Website is prima, bestelprocedure is ook geen probleem.
VerzendingZeer vlotte levering. Guitar Hero 5 (incl Gitaar) 's middags besteld volgende dag in huis.
Kreeg eerst verkeerde Track & Trace nummer maar binnen een minuut kreeg ik een 2de mail met het juiste nummer.
Verpakking was prima.
Duidelijke site. Geen geheime prijzen, alles is duidelijk aangegeven. Vlotte reacties op de emails.
VerzendingRuime doos, met airbags erin. De doos was netjes rondom verzegeld.
Een paar uur na het betalen van de bestelling kreeg ik al mijn track&trace nummer binnen, niet erg nodig, want de volgende dag was mijn pakketje er al
Een aantal spellen besteld. Na de bestelling ontving ik na een aantal minuten later de bevestiging al.
Verder staat alles ook op een duidelijke en overzichtelijke manier aangegeven op de website. 100% dummy-proof.
Vanochtend heeft de postbode het hele pakket afgeleverd. TOP! lekker vlot, beter dan ik doorgaans van webshops gewend ben.
KlantenserviceMet aftersales hoop ik niets van doen te hebben :-)
Zeer tevreden. Goedkoopste aanbieder van RE5 volgens de pricewatch. De website was duidelijk, vooral omdat het een van de weinige webshops is met een daadwerkelijk real-time voorraad-indicatie.
Ik deed mijn bestelling van Resident Evil 5 op maandag 23 maart rond 23.30u. De volgende ochtend, 7.30u, krijg ik een mailtje dat mijn bestelling al is afgegeven aan TNT, inclusief een Track&Trace code. Vervolgens krijg ik op woensdag 25 maart 's ochtends mijn pakketje binnen, duidelijk en stevig verpakt, inclusief extra factuur op papier (Naast de ge-emailde factuur).
Zeker een aanrader, en ik ga hier vaker bestellen. \o/
Snelle verzending, stevig verpakt, en geen rare fratsen. Gebruik van het Track&Trace systeem maakt het alleen maar beter. Perfect!
(offtopic: Ik had moeite om de verpakking open te prutsen, en dat is nog maar weinig webshops gelukt. Kudo's for that.)
Geen oordeel, aangezien de bestelling perfect is afgeleverd.
Ik heb hier Oblivion voor de PS3 besteld. De communicatie was zeer snel en goed. Na deze ervaring zou ik hier zo opnieuw bestellen.
Eén minpuntje: ik zie niet welk adres onder mijn profiel geregistreerd staat (en dus of ik hier iets in kan aanpassen)
De game werd al op de dag van mijn bestelling aangeboden aan TNT. Hiervan werd ik met een e-mail op de hoogte gebracht en er werd zelfs een Track&Trace-code meegezonden. De verpakking was prima in orde.
Ik zal er voor zorgen dat deze informatie dit weekend nog terug te vinden en aan te passen is in de profiel pagina.
Binnen 1 uur antwoord gehad op een vraag via de mail. Goede overzichtelijke website met goedkope spellen. Spelletjes zijn volgens mij wel US versies, maar dit maakt niks uit. Makkelijk te betalen via iDeal.
Bevestiging van de betaling netjes ontvangen per e-mail, dit samen met een factuur als bijlage in de e-mail.
2 spellen besteld op donderdag ochtend. Vrijdag ochtend stond de postbode al op de stoep! Zeer snelle levering, Track&Trace code vlak na de bestelling via de mail ontvangen. Verzendkosten waren 5 euro voor een pakketje.
Klantenservice(Nog) Geen ervaring mee.
Ik heb hier Fallout 3 besteld. Een redelijk beperkt assortiment maar goede overzichtelijke website en voorraadinformatie.
Na bestelling kreeg ik een keurig bevestigingsmailtje.
Snelle reaktie op mijn vraag per e-mail, hele goede prijs en supersnelle levering! Een toppertje!
Snel en goed verpakt.