Kijkshop.nl

Gebruikers over webshop Kijkshop.nl

Op 26 feb j.l. IMac 27 gekocht a 2600,00, zou direct maandag bezorgd worden, het is nu 9 maart en niks geleverd. Kijkshop heeft blijkt nu al langer problemen, en toch nemen ze nog even ons geld. Ok, vanaf 7 maart was dat niet meer mogelijk. Ik voel me opgelicht net als zovelen, en het fatsoen hebben om informatie te verstrekken ho maar.

Als je geen producten verzend, lever je een waardeloze service.

Ja komt zeker nog deze week binnen, terwijl jullie al lang wisten dat ik mijn geld kwijt ben. Dat lijkt op oplichting.

Besteld, betaald, niets ontvangen, geen geld terug. Er wordt nergens op gereageerd en telefonisch niet bereikbaar.
Zo ook DirectSale (zelfde eigenaar).
En maar blíjven verkopen! Áls je failliet bent, stop dan met nóg meer slachtoffers maken!
Sommigen hebben lang gespaard om hun Macbook of tv te kunnen kopen en die kunnen fluiten naar hun geld.

DirectSale + Kijkshop worden nu overal in het nieuws en bij Radar etc. negatief genoemd. Veel gedupeerden helaas.

Geen verzendbevestiging ontvangen en product niet geleverd! Verder kan ik hier weinig over melden.

Reageert niet op mails, Messenger etc. en telefonisch niet bereikbaar. Erger kan gewoon niet.

Ik wacht al bijna 2 weken op mijn bestelling en als ik de klantenservice probeer te bereiken kunnen ze er niks aan doen of krijg ik ze niet te pakken
En mijn bestelling annuleren gaat ook niet

Ik wacht al 3 maanden!! Maar nog steeds mn horloge niet terug van reparatie van een polsbandje. Terwijl ik hem eigenlijk zelfs terugstuurde omdat hij niet voldeed. Maar dat mag dan ineens niet.

Ontvangen en retoursturen, beide een ramp om voor elkaar te krijgen

Ze reageren nergens op. Laten je reviews op teustpilot verwijderen. Zeggen je niet te kunnen vinden in klantenbestand. En nu ligt de hele helpdesk eruit. Ik lees in een interview van 2 maanden geleden, dat de kijkshop aan dropshipping doet. Ze geloven niet in die voorraden en inpakhandjes, maar in de data. Dus die helpdeskmedewerkes zijn de logistieke problemen niet aan het verhelpen door bij te springen! Waarschijnlijk een externe helpdesk die ook niet betaald worden en de stekker eruit hebben getrokkken.

Op 15 februari een Macbook Pro besteld maar nog niets binnen. Voor statusupdates moest ik uit eigen beweging contact maken in plaats van dat hun dat doen.

Ze kampen door corona én de hevige sneeuwval van een maand terug met "logistieke problemen" (duurt dat echt zo lang?) Schijnbaar lees ik in reviews op Trustpilot dat de klantenservice van beide kijkshop.nl en DirectSale nu niet bereikbaar zijn "wegens omstandigheden" - dat is per mail EN telefoon. Zeer vreemd.

Ik adviseer potentiële klanten daarom ook om bedrijven die aangesloten zijn bij A.D.A.M. b.v. te vermijden. Drie weken wachten op een product die binnen 3 dagen geleverd zou moeten zijn is niet echt puik. Zeker niet voor zo'n duur product.

Ik hoop op z'n minst nu dat ze de problemen aan het fixen zijn terwijl de klantenservice gesloten is - maar er is simpelweg weinig duidelijkheid en niemand weet wat er aan de hand is.

(Als een lezer meer informatie heeft over de omstandigheden bij kijkshop.nl en DirectSale dan ontvang ik graag een bericht hierover, dan kan ik het meenemen in mijn tweede klacht richting Thuiswinkel Waarborg)

Zou volgens de productpagina binnen 3 dagen verzonden worden. Wij zijn nu 3 weken verder.

Afwisselende berichten, en valse beloften. "Gaat deze week de deur uit" hoor ik nu al de afgelopen twee weken. Oh, en de klantenservice is nu geheel niet bereikbaar per mail of telefoon.

Ze bieden spullen aan die ze niet op voorraad hebben, daarna kan je achter je geld aan gaan want dat doen ze niet uit zichzelf.

Helaas is de klantenservice niet berijkbaar, ook niet via mail wat ik erg merkwaardig vind.

De kijkshop.nl liegt over een op 22 februari 2021 gedane bestelling t.w.v. 129 euro via Ideal. Het zou op voorraad zijn en al de volgende dag geleverd kunnen worden. Maar nu 5 dagen later is er nog niets bekend, heb ik geen enkele track en trace bevestiging en is er nog altijd niets verzonden! NIETS bij hun bestellen dus! En zeker niet met Ideal betalen want storneren is bijna onmogelijk dan!

Er is geen track & trace, geen beloofde snelle levering, en niets bekend gemaakt over de verzending! En dit duurt nu al een week. Het is er een leugenachtige bende!

Welke service! Het beloofde op voorraad zijn is een leugen! Snelle levertijd een farce, En de klantvriendelijkheid begint al met het niet kunnen annuleren v.e. bestelling gelijk in de seconde na betaling die in die tijd nooit verstuurd werd en het in de dagen erna ook niet gaat worden!

Op 13-02 een iPad Air 2020 hoes gekocht, omdat kijkshop deze (volgens de website) op voorraad zou hebben.
Levertijd zou ca. 2 werkdagen duren.
Tot op heden, 26-02, nog niks ontvangen.
Een mailtje gekregen op 17-02 van de klantenservice dat mijn zending vertraagd is, en dat ze deze binnen 1 - 3 dagen gaan verzenden. Nog steeds niks, 2 keer telefonisch contact gehad, honderd maal excuses en erg vervelend allemaal, problemen met magazijn, slechte weer, etcetera.

NOOIT MEER KIJKSHOP VOOR MIJ!

Zelden zo'n slechte ervaring gehad met een webshop, en ik ben wel wat gewend met online shoppen..

Gelukkig was het 'slechts' een relatief goedkoop hoesje, ik zou nog kwader zijn als ik een duur apparaat gekocht zou hebben, om vervolgens maar af te wachten of je überhaupt iets geleverd krijgt of geld terug mag ontvangen binnen een redelijke termijn..

Je moet geluk hebben om iemand aan de lijn te krijgen binnen de 12 minuten wachttijd, anders wordt je uit de loop gegooid.
Vriendelijk persoon die tot 2 x toe beterschap belooft, echter zonder resultaat.

14 januari Product (laptop) besteld (1280 euro) dat volgens de website ruim op voorraad was. "Bestellen, volgende dag in huis". Na twee dagen nog niets gebeurd.
Na gebeld te hebben: product is niet op voorraad en voorlopig niet leverbaar.
Ik mag de bestelling annuleren. Al niet fijn.
Vervolgens hoor ik weken niets, krijg mijn betaling niet terug, wordt bij bellen na 12 minuten er uit gegooid en op mails wordt niet gereageerd.

Ik maak mij dan zorgen of ik mijn geld nog terug zal krijgen en zet een negatieve reactie op Klachtenkompas.nl. Ook daarop hoor ik niets.

Op 4 februari zoek ik contact met Thuiswinkel.org waarbij ze zijn aangesloten. Na een verklarende mail wordt beloofd contact op te nemen met Kijkshop en zowaar krijg ik een bericht dat ze het heel erg betreuren maar dat het erg druk is en afdeling dit en dat... Maar dat het geregeld wordt.

Uiteindelijk krijg ik, na nog een paar keer een mail te hebben gestuurd naar Thuiswinkel.org op 17 februari mijn geld terug gestort. Ik was opgelucht, 1280 euro is een heel bedrag.

Kortom, gelukkig wel mijn geld terug, maar veel gedoe en tijd aan kwijt geweest en tot het laatst spannend of ik het sowieso zou krijgen. Ik loop voortaan met een grote boog om Kijkshop.nl heen. En zoek bij zulke bedragen voortaan eerst naar reviews.

Niets verzonden ofschoon product ruim op voorraad zou zijn. Het innen van de betaling verliep wel heel soepel :-(

Een keer iemand gesproken na lange wachttijd, daarna automatisch na 12 minuten er uit gegooid.
Geen reactie op mail, behalve als ik me had beklaagd bij Thuiswinkel.org

Ik wacht al bijna 3 maanden, maar geen horloge of geld terug, gewoon waardeloos kijkshop

Kwam dagen later dan beloofd op de website, maar dat is nog niet het grote probleem

Wat een slechte service.

4 december bestel ik een samsung active 2 smartwatch. En keam veel later binnen. Maar ok. 2 dagen later lag hij kapot in mn boodschappentas. Bandje kapot. Gelukkig niet verloren dacht ik nog.

Nou ik ben nu 2.5 maand verder en het is niet opgelost. Ik heb ze toen 2 weken de tijd gegeven om het op te lossen en anders annuleer ik de koop. Na 2 weken kreeg ik een retourlabel, dus ik dacht, het is opgelost mn geld komt terug. Niks hoor, het was een reparatie volgens hun. Ik mag de koop niet ontbinden, dan had ik de klacht binnen 48 uur moeten melden (uh wat? Welke wetgeving zegt dat???), en hoe doe je dat als hij na 48 uur kapot gaat?!?!.

Maar ik mail tussendoor een paar keer om ingormstie. En dan krijg je standaard berichtjes van Hugo: je kan hier je reparatie aanmelden. Neeeeheee ik wil mn geld.

Laatste reactie per email: heb je hem vorige maand wel opgestuurd met onze verzendlabel?

Uhhh ja. Ik word echt moe van de kijkshop. Ik zit straks 3 maanden te wachten!!!

Waardeloos!

Klantenservice beloofd van alles maar komt niets na.
Wacht inmiddels een maand + op terugbetaling.

Prima verpakt.

Lang in de wacht. Vervolgens telkens aan het lijntje worden gehouden met beloftes die achteraf niet kloppen.

Snelkookpan

Ik heb een snelkookpan gekocht 3 weken geleden. Ik heb ze geopend , hij was te groot. Ik deed hem netjes terug in de doos. Er zijn geen onderdelen waar je heel goed moet opletten om terug in de doos te doen. Daarna neem ik contact met de klanten service met veel gedoe en tijd kosten omdat ik hun lang aan de telefoon moesten wachten. Vervolgens moest ik zelf de art. naar post.nl brengen om terug te sturen. Het is mij absoluut niet gewenst bij de webwinkel. Ga naar bol.com. komen ze direct op dezelfde dag ophalen. Ik heb enorme spijt van dat ik bij kijkshop dit besteld voor 3 euro goedkoper dan bol.com. Vandaag 27/1/2021 kreeg ik een mail van kijkshop dat ze 75% terug wilt betalen van de total aankoopprijs. Hoe schandalig het is, zo grote bedrijf die klanten op deze manier opgelicht. Mijn slechte revieuws via kijkshop wordt niet getoond. Kijkshop. Ik koop heel veel op de internet, dit is mij alle eerrste keer die ik zo slecht en boos hierover vind. Ik zal u webwinkel niet eens willen openen. Het zal mijn tijd verspillen. Echt ongelovelijk.

Snelkookpan

Bestelling geplaatst en dan ging zeer snel, snelle informatie ontvangen. Betaling was verwerkt en ik kreeg meteen de bestelling doorgestuurd per mail.

Geen enkele pro-actieve reactie ontvangen omtrent de levering. Alleen op mijn aandringen. Uiteindelijk ontvangen, maar product blijkt niet leverbaar, terwijl dit bij de bestelling niet duidelijk was.

Slecht slecht. Probeer nu al bijna 4 weken mn geld geur te krijgen. Kreeg wel een reactie dat het geld er aan komt maar dat is inmiddels 2 weken geleden.

Ik heb op dinsdag 5 januari een bestelling geplaats voor 2 tv's. Er stond voor 14.00 uur besteld, volgende dag in huis. Er stond ook bij de advertentie dat er nog genoeg voorraad was.

3 dagen later op 8 januari kreeg ik het bericht dat mijn bestelling 1 tot 3 dagen vertraagd zou zijn.
op Maandag 11 januari even gebeld met de Kijkshop, na 3 x uit de lijn gegooit te zijn, eindelijk iemand te pakken, die gaf aan dat mijn bestelling onderweg zou zijn.

Woensdag 13 januari was nog steeds niks binnen dus ging ik maar weer even bellen. Een medewerker gaf aan dat hij het wel even voor mij zou uitzoeken en het magazijn een bericht zou sturen en dat ik morgen (donderdag in dit geval) een mail kon terug verwachten.

Zaterdag 16 Januari nog steeds nog gehoordt en maar weer even gebeld.
Na 6 x uit de lijn te zijn gegooit kreeg ik eindelijk een medewerker aan de lijn, en kreeg ik het nieuw dat ik begin volgende week mijn bestelling wel zou ontvangen.

Laten we hopen dat na 2 weken wachten mijn bestelling eindelijk aan komt!
En zo niet, dan kom ik gewoon weer hier terug om een reactie te schrijven en gaan we maar even contact op nemen met Kassa, want dit soort praktijken kan echt niet meer in deze tijd.

Ik ben na bijna 2 weken nog steeds aan het wachten op mijn bestelling.

ze beloven van alles, maar ze komen niks na. gewoon waardeloos!

Bestellen en betalen gaat prima. De stappen zijn duidelijk te volgen, en het betalen gaat soepel. De levering en de afterservice zijn echter beneden peil.

Op 7 december een bestelling geplaatst voor een kerst cadeau. Op het moment van bestellen was de iPhone op voorraad en was de afleverindicatie donderdag 10 december.

Op 11 december noch de bestelling noch een verzendbevestiging ontvangen, dus contact opgenomen. Kreeg vrij snel een reactie dat het pakket is ingeladen en ik de track en trace snel zou ontvangen.

Op 14 december echter nog steeds geen pakketje ontvangen, noch een track en trace code ontvangen. Wederom contact opgenomen per e-mail en na 1,5 dag een reactie ontvangen dat ze uit gingen zoeken wat er mis is gegaan. Omdat een reactie uitbleef telefonisch contact opgenomen, en na lang wachten en een aantal keren een verbroken verbinding iemand kunnen spreken. Pakketje zou zo spoedig mogelijk verzonden worden, en het zou liggen aan de december drukte.

De bestelling uiteindelijk op 16 december ontvangen.

Op 19 december in de gelegenheid geweest om de iPhone alvast te configureren zodat deze gelijk gebruikt kan worden door de ontvanger van het cadeau en tot mijn teleurstelling bleek het een DOA te zijn. Gelijk melding van gemaakt, en op 21 december bericht gekregen via e-mail dat ik eerst contact op moest nemen met Apple. Omdat de kerstdagen snel in zicht kwamen dit direct gedaan om dit af te kunnen vinken, alhoewel ik het wel een vreemde eerste reactie vond. Kijkshop is immers de verkopende partij. Apple kon mij, IMO terecht, niet meer aanbieden dan een reparatie. Omwisselen voor een ander exemplaar zou echt via de Kijkshop moeten verlopen.

De uitkomst van het contact met Apple direct via e-mail teruggekoppeld aan Kijkshop en verzocht om het toestel om te wisselen. Omdat een reactie per e-mail uitbleef een dag later via telefoon contact opgenomen. Wederom lange wachttijden, en een aantal malen een verbroken verbinding omdat de maximale wachttijd was verstreken. Nogmaals benadrukt bij de medewerker dat het een kerst cadeau betrof, en ik het fijn zou vinden als ze alles in het werk zouden stellen om een vervangend toestel voor de kerstdagen nog te versturen.

Ondanks toezeggingen dat er spoed van gemaakt zou worden heeft dit helaas niet mogen baten. Uiteindelijk op 28 december pas een retourlabel ontvangen waarmee ik de iPhone terug kon sturen, met de toezegging dat een nieuw exemplaar opgestuurd zal worden als de DOA retour is ontvangen.

De DOA is op 31-12 aangekomen op plaats van bestemming, maar op 4 januari had ik nog geen vervangend exemplaar ontvangen. Wederom contact opgenomen per e-mail. Tot mijn verassing op 5 januari het vervangend exemplaar ontvangen, zonder dat ik een track en trace had ontvangen of een reactie op mijn e-mail van 4 januari.

Al met al heeft het veel te lang geduurd, en hadden ze veel pro-actiever op kunnen treden om er voor te zorgen dat alles op een kortere termijn opgelost zou worden en ben ik zeer ontevreden met deze gang van zaken.

Klantenservice is onbereikbaar. Mijn geld voor een verkeerd artikel heb ik niet binnen 10 werkdagen terug en ook niet na 14 dagen. Verder neemt niemand telefoon op

Ipad cover was niet geschikt voor mijn iPad terwijl de site beweert van wel.
Op eigen kosten geretourneerd. Jammer, kerst presentje mislukt.

Krijg geen telefonisch contact als eerst wachtende. Na 12 minuten wordt verbinding verbroken. Uiteindelijk wel een mail ontvangen. Nog een weekje op mijn geld wachten

Op 22 december hebben we een Nintendo Switch besteld. Die zou volgens de website binnen 2 werkdagen geleverd worden (was op voorraad). Na de mail met de factuur volgde op 24 december een mail met de melding dat de bestelling helaas wat vertraagd zou zijn. Op 29 december kreeg ik als reactie op een mail van mij het bericht dat er nog niet geleverd was omdat "het zo druk is bij DHL". Op 30 december kregen we een mail dat de bestelling geannuleerd was. Zonder een reden te vermelden.
Daarop heb ik inmiddels 2x een mail gestuurd en 1x 12 minuten in de wacht gehangen aan de telefoon, waarna de verbinding werd verbroken. Mijn geld heb ik nog altijd niet terug (hoewel de 14 dagen na annulering inmiddels ook ruimschoots verstreken zijn). Er wordt dus niet gereageerd op klachten, Kijkshop.nl is onbereikbaar en houdt de 419 euro van deze bestelling inmiddels al 3 weken vast zonder ooit iets geleverd te hebben. Nooit meer kijkshop.nl voor mij!

Ik voel me om de tuin geleid (DHL heeft het druk, website geeft steeds "op voorraad" en dan uiteindelijk niet kunnen leveren en wel geld wekenlang vasthouden. Niet kunnen leveren is tot daar aan toe maar zo lang geld vasthouden zonder te leveren is ronduit schandalig.

Op zaterdag een iPhone besteld. De maandag erop gebeld dat ik mijn pakket wilde annuleren voor een andere iPhone. Volgens de snelle en vriendelijke telefonist was dit niet meer mogelijk, want het pakketje was al verwerkt en ze hadden het enorm druk in het magazijn. Ik moet het pakketje maar weigeren aan de deur. Inmiddels is het donderdag en nog geen teken van KijkShop. Het is inderdaad drukker door de lockdown, maar toch jammer dat het pakket niet meer kan worden geannuleerd om vervolgens niet uit te leveren.

Zie bovenstaande punt. Op zaterdag besteld en op donderdag nog geen nieuws. Dit terwijl het pakket maandag om 09:00u al zou zijn verwerkt.

De prijs is interessant, de service en levering onder de maat... volgende keer toch maar weer naar Coolblue...

Men zegt binnen 2 dagen geleverd, echter is dat een fabel. Heb ondertussen mijn order geannuleerd, dat zou nog kunnen volgens de medewerker die ik heb gesproken. Wat schetst mijn verbazing, order wordt toch gewoon verstuurd.

Weer contact met medewerker, die mij vervolgens verteld dat het gewoon verstuurd gaat worden en dat annuleren nooit heeft gekund.

Nu staat mijn order al 2 dagen op vertraagd.

Bij de klantenservice aardig geholpen, helaas verteld medewerker alleen niet de waarheid.

MacBook Pro 2020 M1 besteld en betaald. 25+ op voorraad, volgende dag in huis? Nee dus. En niet verzonden!! Dus afschuiven van schuld naar PostNL of andere logistieke partij gaat niet op. Het product was gewoon niet op voorraad zoals wel aangegeven.

Zoals ik achteraf lees, is dit vrij gangbaar bij Kijkshop. (Directsale?)

Nu een week bezig geweest met bellen, mailen en klacht indienen bij Thuiswinkel.org
De aanhouder wint, vandaag mijn geld terug.

Maar een goede les. Geen Kijkshop meer, hoe mooi de prijs ook of wat ze ook beloven.

Voorraad 25+ aangegeven, besteld ruim voor sluitingstijd, maar nooit verzonden.

Niet reageren of pas na telefoontje en/of klacht via Thuiswinkel.org

Scorekaart voor Kijkshop.nl