Gebruikers over webshop Kijkshop.nl
Review toevoegenWebsite is duidelijk, goede prijzen en je kunt met Freebees betalen. Betaal en verzend opties zijn allemaal inorde.
VerzendingVerzending is snel, zoals geadverteerd.
KlantenserviceDe klantenservice in de winkel was waardeloos. Het product was DOA dus terug naar de winkel, vroegen om een factuur maar had ik nog niet ontvangen (pas 10 dagen later). Daardoor konden ze het product niet innemen. De volgende dag klanten service gebeld, keurig geholpen en hadden een screenshot van hun systeem naar de winkel verzonden. Dus de volgende dag weer terug naar de winkel. Dag later lag het nieuwe product al klaar. Ik heb een beetje een nare nasmaak gekregen van dit alles.
bestellen en betalen gaat makkelijk totdat je een defect artikel hebt en het gerepareerd moet worden!
Verzendingverzenden ging goed totdat bij mijn nokia lumia 735 spontaan het glas los liet. naar de kijkshop gebracht en zou gerepareerd worden onder garantie, 3 weken! later kon ik hem ophalen en wat denk je, niks gerepareerd kreeg hem terug zoals ik hem had opgestuurd. tja.... dan moeten we hem weer opsturen was het antwoord, weer 3 weken! wachten zeker! ben ik hem al langer kwijd aan reparatie als dat ik hem heb gebruikt. heb klantenservice gebeld en naar veel gezever zou ze de leverancier (?) bellen, wacht nog op mijn antwoord. durf nu al te zeggen dat het weer opsturen word! 1 x en nooit meer kijkshop!
Klantenservicebieden geen oplossing! zeiden ook dat het glas niet onder garantie valt terwijl de lijm gewoon loslaat.
Goede prijzen, artikel op voorraad. Bij de kassa wordt gevraagd of er nog interesse is in de aanbieding, dit mag wat mij betreft achterwege blijven. Verder kloppen de specificaties op de website niet altijd. Was op zoek naar een scheerapparaat met trimmer, volgens de website had het model wat ik voor ogen had een trimmer. Bij thuiskomst openmaken en.... geen trimmer! Product dus teruggebracht.
Tip: Bij aanmelden voor nieuwsbrief krijg je €5 korting (bij bestelling vanaf €20). Snel verdiend
Product was niet zoals verwacht (had verwacht dat er nog een trimmer op zou zitten, dit was niet zo). Kon het product (ongebruikt) zonder problemen terugbrengen en m'n geld terugkrijgen. Werd wel goed gecontroleerd of het scheerapparaat niet gebruikt was. Wel fijn om te weten.
Tevreden met de webwinkel van Kijkshop. Door aan te melden op de nieuwsbrief krijg je een waardebon van 5 euro te gebruiken bij een volgende bestelling. De gedane bestelling werd dezelfde dag nog verzonden (zonder verzendkosten).
VerzendingBezorging van het pakket ging via Selektvracht. Online was de pakketbezorging via track-en-trace te volgen. Pakket was prima verpakt en kwam onbeschadigd aan.
Nieuwe scheerkop besteld bij de kijkshop, aangezien ik deze hier het snelste gevonden had. Duidelijke product omschrijving, duidelijke communicatie.
VerzendingVerzending verliep goed, het product lag binnen 2 werkdagen op de mat.
KlantenserviceProduct was jammer genoeg binnen 1 maand alweer kapot. Heb het toen ingeleverd bij de Kijkshop bij mij in de buurt aangezien het niet via internet geregeld kon worden. Werd in de winkel goed geholpen en zou worden gebeld zodra de reparatie was gedaan en het product weer terug in de winkel was. Nu 2 maanden later had ik nog steeds niks gehoord. Contact opgenomen met kijkshop via het contactformulier op de website. Sturen ze me enkel een simpel antwoord terug dat ik heb product gewoon kan komen ophalen in de winkel. Fijn, dat ik niet ben gebeld en ook geen enkele reden krijg waarom dat niet is gebeurd.
Ik had een muurbeugel nodig voor mijn nieuwe Samsung UE46F6770.
Ik had de Newstar led w240 op het oog en wilde deze snel hebben. In de winkel in Alkmaar helaas niet voorradig, in de webshop wel wist de dame me daar te vertellen en als ik niet tevreden was mocht het bij haar in de winkel retourneren. Keurig.
Voor 21.00 besteld de volgende dag geleverd was de belofte. Om 20.40 de bestelling geplaatst. Na 21.00 de bevestiging van de bestelling ontvangen en keurig de volgende dag geleverd.
Omdat ik een Huawei G615 wilde aanschaffen (Ibood aanbieding gemist ;-) , en deze bij de Kijkshop beduidend goedkoper was heb ik de telefoon besteld. Ik had wat twijfels door onduidelijke reputatie van de kijkshop, maar samen met de 3x3 deal van Huawei leek het risico beperkt.
VerzendingHet bestelproces en de verzending waren prima in orde
k had op 5 juni een Tom-Tom lentepack besteld via Kijkshop.nl.
Toen het pakketje aankwam bleken divers accessoires te missen.
Ik moest van Kijkshop de accessoires naar hun terug sturen.
Later bleek na diverse mails dat het pakketje op het distrubtie centrum van Kijkshop was zoekgeraakt.
Kijkshop wil mij niets vergoeden, of de juiste accessoires sturen. wat ik al zeer laag vindt.
Maar daar komt nog bij dat ik door Kijkshop er van wordt beschuligd dat ik de accesoires niet had opgestuurd, en dat ze zich elke keer niet houden aan het door hun gestelde termijn van reageren op mails.
Ik heb dus dik betaald voor accessoires, die ik nooit heb gehad!
Dit is en zeer onbeschoft bedrijf, waar ik nooit meer iets koop!
Heb dik betaald, en maar de helft gehad!
Voor Kijkshop is het probleem opgelost, maar voor de klant niet!
Eenvoudig bestellen en betalen. Account aanmaken is niet nodig. Keuze tussen 100% of 10% vooruit betalen is prima.
VerzendingGekozen voor afhalen in de winkel. Bestelling was beschikbaar, legitimatie werd netjes gecontroleerd vóór afgifte van de reeds vooruitbetaalde bestelling.
Op 24 september de Sennheiser Oortelefoon OMX 680 Adidas besteld, omdat deze volgens de pricewatch het snelst leverbaar was via Kijkshop en de prijs was ook redelijk gunstig.
Bestellen ging erg gemakkelijk en de site zag er prima uit.
Netjes een bevestiging van de order gekregen en 's avonds een track en trace nummer van post.nl
Op 25 september werd het pakketje geleverd. ('s avonds ipv. tussen 10 en 12 wat op de post.nl site stond.... maar dat ligt bij hun). Het pakketje was netjes ingepakt in een doos met voldoende verpakkingsmateriaal.
Al met al netjes geregeld en ze houden zich aan de afgesproken levertijd.
Zie algemeen.
Site is overzichtelijk en goed door te zoeken met de zoekfunctie. Via de mail krijg je de orderbevestiging.
VerzendingOp de site staat bij het product aangegeven "Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis", dus als ik dit product op een vrijdagmiddag om 15.30 uur bestel, dan moet ik deze maandag dus zeker wel in de bus krijgen.
Helaas, op vrijdag nog geen postbode met mijn pakket gezien en in de mail ook nog geen verzendbevestiging... deze kwam pas ´s avonds om stipt 20.00 met een track&trace code. De volgende dag stond de postbode wel voor de deur. Helaas voor Kijkshop.nl is deze levering dus wél te laat.
Het product was wel goed verpakt, de doos was opgevuld met luchtzakjes zodat het product goed stevig lag.
Webshop ziet goed uit. ICT gebeuren werkt goed, e-mailtjes worden gewoon verzonden. Inpak afdeling werkt ook op tijd. Personeel in winkel is er niet voor de klant.
VerzendingIn het geval van ophalen: Er wordt pas aangegeven dat je een verzendbevestiging moet uitprinten NADAT je besteld hebt. Nogal vervelend als je zelf geen printer hebt. Proberen met bestel nummer + legitimatie gaat niet werken omdat personeel niet flexibel is. In dat geval ben je dus tijd kwijt met naar winkel gaan, bij iemand anders gaan printen, nog een keer naar winkel gaan.
KlantenserviceHandtekening te snel gezet omdat ik al kwaad was dat ik een verzendbewijs ergens moest gaan uitprinten waar voor de rest niks relevants op staat. Handtekening matchte niet dus ik kreeg bestelling niet mee. Kon ook geen geld terug krijgen, want dat moest ik maar via internet regelen ?!?!?!?
Ik had o.a. een oplaadbare 9V batterij van GP nodig en die was hier in de aanbieding. De website is erg makkelijk en de betaling met iDEAL en Freebees was zo gebeurd. Ik heb gekozen om af te halen in het filiaal. Na bestellen kreeg ik een bevestiging via de mail. 's avonds kreeg ik bericht dat de afhaalorder was aangeboden aan TNT.
VerzendingOp dezelfde dag als van de bestelling (14-9-2011) kreeg ik een mail dat de bestelling was aangeboden aan TNT. Zowel 15-9, 16-9 als 20-9 ben ik tevergeefs in het filiaal geweest.
Op zowel 19-9 als 20-9 heb ik de klantenservice gemaild dat volgens TNT het pakje nog steeds niet was afgeleverd. Daarop heb ik geen reactie ontvangen.
Op 22-9 was er eindelijk een statusupdate bij TNT en heb ik het pakje opgehaald.
Ik heb de beoordeling op "slecht" gezet omdat ik a) geen reactie van de klantenservice heb ontvangen op mijn twee mailtjes en b) de order een week nodig had om in het filiaal geleverd te worden.
Overigens vertelden de medewerkers mij alle keren dat ik er tevergeefs was, dat ik een mail zou krijgen als het pakje aanwezig was. Nooit ontvangen.
Na een tip van een andere Tweaker op het forum bleek dat de webshop van Kijkshop als enige nog de iRiver Story HD op voorraad had volgens de voorraad vermelding op de shop. Aangezien meer shops beweerde deze op voorraad te hebben heb ik eerst contact opgenomen met kijkshop om te vragen of ze echt voorraad hadden, omdat diverse andere shops mij al teleur hadden gesteld. Omdat ik het wilde laten verzenden moest ik vooraf betalen, daarom wilde ik zeker weten dat er geleverd werd.
Kreeg netjes een bericht terug dat ze inderdaad nog (genoeg) voorraad hadden. Bestelling geplaatst en betaald met iDeal (omdat ik wilde laten verzenden). De eerste bestelling ging mis, ik kreeg een foutmelding na het afronden van de iDeal betaling. De order ging niet op betaald, maar het bedrag werd (gelukkig) ook niet van mijn rekening afgeschreven. Op de site kon je in je besteloverzicht de bestelling opnieuw proberen te betalen, maar om de een of andere reden werkte dit niet (diverse browsers gebruikt). Uiteindelijk de bestelling geannuleerd en opnieuw ingelegd, ditmaal werkte het wel.
Overigens viel het me op dat de webshop van kijkshop niet of in ieder geval slecht wordt geïndexeerd in google, ik had hem namelijk bij het zoeken naar leveranciers van het product niet gevonden. Op zich was dat in deze situatie fijn omdat ik toch mijn product kon bemachtigen
Je kon kiezen of je het product wilde laten verzenden of wilde afhalen in de winkel. Aangezien voor dit totaal bedrag de verzending gratis is heb ik het laten verzenden.
De bestelling werd netjes voorzien van Track en Trace nummer en werd verpakt in een ruime doos. In deze doos zat de doos van het product welke op zijn plek werd gehouden door plastic luchtzakjes. De bestelling werd dus behoorlijk veilig vervoerd. Dat is wel prettig want een apparaat als een e-reader is toch behoorlijk gevoelig.
De bestelling is dezelfde avond nog op de post gegaan en werd dus de volgende dag aangeboden door de postbode.
De website promoot artikelen met de opmerking dat als de klant voor 15.00 besteld, deze de volgende dag bezorgd wordt.
Een hele goede deal natuurlijk, ware het niet dat dit niet altijd nagekomen wordt.
De website is weliswaar overzichtelijk, en men krijgt de indruk dat de voorraadstatus up to date is, maar schijn bedriegt. Zie verderop in het verhaal.
Bestellen gaat makkelijk en snel, en het gezochte artikel (een difrnce mp3 speler voor het hardlopenr) was zo te zien op voorraad. De bestelling afgerond, betaald met iDeal en toen begon het lange wachten. Derhalve een voldoende dus.
Verzending is nooit plaatsgevonden. In plaats van netjes een track&trace te krijgen, bleef het akelig lang stil. Zie hieronder voor meer informatie.
KlantenserviceNa een week maar eens gemailed met de Orderdesk over waar de bestelling bleef. Deze reageerde de volgende dag doodleuk dat het bestelde artikel niet op voorraad was en deze besteld was bij de leverancier en ik quote 'zo spoedig mogelijk het item zou ontvangen'. Dit was 22 november...
Vrijdag de 28e een mail gestuurd met de mededeling dat ik het een beetje te lang vond duren omdat ze ook geen levertijdindicatie konden geven en geeist dat de koop ontbonden werd omdat men niet kon leveren. Hierop nooit een reactie ontvangen, dus vandaag de tweede keer (!) gemaild dat men mijn geld moet terugstorten. Het gaat weliswaar om een miniem bedrag, maar iemand 2 en een halve week laten wachten op een bestelling en diegene volkomen in het donker laten over levertijden enzovoorts is anno 2010 niet normaal.
Het feit dat ik *zelf* moest vernemen dat het artikel niet op voorraad was ipv dat men de klant actief op de hoogte houdt van de levertijd, gecombineerd met het feit dat op de website nog steeds doodleuk staat 'voor 15.00 uur besteld morgen in huis', wat men overduidelijk niet kan nakomen, zorgt ervoor dat ik de aftersales en de algemene ervaring als zeer slecht moet beoordelen.
Het lange wachten op een reactie van Kijkshop is begonnen, en ik zal eventuele updates hier plaatsen.
Sennheiser HD201 gekocht voor 19.99 Euro inclusief verzenden bij betaling met Ideal. Betalen gaat snel en makkelijk en de site maakt een professionele indruk. Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis. En dat klopte.
Netjes een mail gekregen met t&t codes.
Bij mijn weten had ik aangevinkt: Niet bij buren bezorgen. Dit is wel gebeurd bij de TNT bezorging! Gelukkig was het bij de goede buren gebeurd, anders had ik een probleem gehad.
KlantenserviceNog geen ervaring mee. Voordeel is wel dat je naar een kijkshop winkel kunt gaan voor retourneren.