Gebruikers over webshop Kijkshop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenTwijfelde in eerste instantie om hier te bestellen omdat dit een dropshipping toko is (die na het faillissement de naam van de oude Kijkshop gekocht heeft), maar ze hadden als enige nog het product dat ik wilde hebben in het assortiment en op voorraad.
Deze dropshipper voegt in ieder geval nog iets van waarde toe door items aan te bieden die nergens anders (meer) te krijgen zijn en gangbare Nederlandse betaalmethodes aan te bieden, waaronder achteraf betalen.
Ben benieuwd of er nog een serieuze klantenservice achter zit, maar daar heb ik gelukkig nog geen contact mee hoeven leggen.
Product is uiteindelijk door DPD netjes en veel eerder dan aangegeven geleverd, dus prima. Wel klopte er niets van de tracking informatie, de bezorger stond opeens voor de deur terwijl het volgens de DPD website nog ergens in een depot lag.
AlgemeenDoe het niet. Ook niet als de prijs lager is. 22-04-2020 een ipad besteld bij Kijkshop/Directsale. Dag erna gebeld met een verzoek tot annulering. Tot daar radiostilte. Kijkshop is in zijn geheel onbereikbaar (neemt telefoon niet op). Ook geen bandje, helemaal niks. Alsof het bedrijf van de aardbodem is verdwenen. Geen ipad, geen annuleringsbevestiging, niks. Gelukkig met Paypal betaald...
VerzendingDe ipad is niet binnen het beloofde time frame verzonden en ook is mijn bestelling niet zoals verzocht geannuleerd. Ik weet niet wat ze daar doen, maar goed gaat het daar niet.
KlantenserviceDe klantenservice is simpelweg onbereikbaar. Na één succesvolle contactpoging is het bedrijf in zijn geheel onbereikbaar gebleken
AlgemeenVerzenden is gratis maar dat is het enige goeie ding van de webwinkel van kijk shop .
VerzendingOordopjes besteld week geleden en nog niks thuis gekregen , se waren de hele tijd op voorraad dus waarom het zo lang duurt weet ik niet , of ik ze ooit krijg weet ik niet maar gewoon nooit meer hier bestellen en doe het oil niet !!!
KlantenserviceEmail gestuurd , gebeld maar niks terug gekregen hele siente service.
AlgemeenOp 18 december 2017 bestelling gedaan via de Kijk bij mij-app, maar na creditcard betaling vastloper in bestelproces. Resultaat: geld (350 euro) afgeschreven maar bestelling geannuleerd. Inmiddels 2x gebeld met klantenservice (wachttijd beide keren > 20 minuten) en mail gestuurd (geen reactie).
Klantenservicemedewerkers zijn vriendelijk en zien fout in hun systeem. Beide keren met prio verzoek gedaan aan hoofdkantoor om geld terug op rekening te storten. Inmiddels is het bijna een maand later en heb ik het geld nog niet retour ontvangen. WAARDELOOS, dus koop hier niet!!!
Inmiddels terugvorderingsprocedure opgestart via creditcard maatschappij, omdat ik niet verwacht dat terugbetaling uit eigen beweging zal worden gedaan. Ik hoop dat ik het geld terug ontvang, maar zit nog steeds in onzekerheid over dit best wel forse bedrag dat ze me schuldig zijn! Ik heb dit nog nooit meegemaakt bij een webshop.
AlgemeenDe medewerker vertelde mij 'dat het wel vaker voorkomt dat het niet wordt doorgevoerd naar het distributiecentrum'
Verzendingzochtens een kwartier in de wacht gehangen met harde bagger muziek. om erna te horen te krijgen dat ze de bestelling nooit hebben doorgevoerd naar het distributiecentrum. 'voor 23u besteld morgen in huis' was de rede dat ik het bij kijkshop bestelde, maar maak er maar een week van. Ik snap niet dat ze het 'kwaliteitskeurmerk' hebben gekregen. Die medewerker aan de lijn zij 'dat het wel vaker voorkomt dat het niet wordt doorgevoerd naar het distributiecentrum'
Klantenservicebagger muziek, zelfs op de meest rustige tijd die ik me kon bedenken een kwartier aan de lijn moeten hangen.
AlgemeenIk had woensdag voor 23:00 uur besteld en zal morgen ontvangen, zoals je weet heb ik nog steeds niks vernomen en geen bericht gekregen dat het verstuurd is en heb contact opgenomen met kijkshop moet meer dan 1,5 uur wachten tot eindelijk iemand opnam.
Vandaag weer gebeld en weer zo lang wachten en ze nemen maar niet op via telefoon...
Nu wacht ik nog steeds op mijn product, een ding weet ik zeker, ik ga daar NOOIT meer bestellen.
Nog steeds niks binnen gekregen waardeloos winkel nooit meer bestellen en je bent gewaarschuwd
AlgemeenNintendo Switch besteld, deze is ruim op voorraad volgens de website. En voor 23:00 besteld is de volgende dag bezorgd. Nou, na meerdere dagen is de Switch er nog steeds niet. Gelukkig voor kerst andere cadeaus weten te vinden, nu nog mijn geld zien terug te krijgen.
VerzendingKijkshop levert niet, ondanks dat het product 'goed' op voorraad is en ze binnen 24 uur levering beloven.
KlantenserviceGeen statusmails, geen bestelbevestiging, en totaal niet bereikbaar. Onder de maat dus.
AlgemeenIk dacht op 8 dec 2017 een JBL Charge 3 met korting te kopen maar dat werd een fiasco.
Ik moest voor de 15% korting een app gebruiken omdat de website die niet gaf. De app zit vol bugs maar ik heb wel betaald en een order nummer gekregen.
Ik heb op 12 Dec moeten bellen om een status update te krijgen, ben bijna een half uur aan de praat gehouden. Er is een ticket geopend voor levertijd en eentje voor de extra korting die ik wilde omdat de prijs inmiddels 20€ omlaag was gegaan. Met de 15% app korting en 5€ welkomsttegoed zou ik op een totaalprijs van €114,15 moeten komen. Ik zou binnen 2-4 dagen meer horen.
Vandaag op 15 Dec gebeld, meer dan 30 minuten in de wacht. Wat blijkt, mijn order stond al op 8 december, net na de bestelling op geannuleerd dus ik kon helemaal geen update verwachten. Ik heb niet geannuleerd, op 12 Dec stond ie nog op m'n account maar de bestelling kon ook niet opnieuw doorgeslagen worden en de zwarte versie is inmiddels uitverkocht.
Het is een IT chaos bij de Kijkshop.
Ik heb er uitendeilijk voor gekozen om m'n geld terug te laten storten (zou ook niet automatisch gebeuren) en betaal nu maar de volle prijs bij een echte webshop, die wel de volgende dag levert zodat ik het voor de kerst heb.
De Kijkshop web versie was een eenmalige vergissing.
Het is niet geleverd omdat ergens in het systeem een bug zit die de bestelling heeft geannulleerd en het is ook niet te zien hoe of waarom.
Klantenservicehet duurt 20 tot 30 minuten voordat je iemand spreekt, weet niet waarom.
medewerksters zijn vriendelijk maar kunnen alleen op hun scherm kijken en hebben geen inzicht in waar de problemen zitten. Ze hebben wel toegegeven dat de IT kant "problemen" geeft en dat ze alle klachten doorgeven.
AlgemeenGeurtje gekocht. Dit was prima verpakt en aardige prijs. Ik heb hierna echter spam ontvangen van de site terwijl ik nergens op ingeschreven sta. Vandaar de waardeloze beoordeling.
VerzendingPrima, niks op aan te merken.
KlantenserviceKijkshop acht het nodig om, na maanden, nog steeds spam te sturen. In deze mail geven ze zelfs aan dat ik niet ingeschreven sta op de nieuwsbrief. Dit is voor mij onacceptabel. Als ik dit gewild had, had ik me wel ingeschreven.
Na enkel slechte reviews gelezen te hebben toch maar besteld bij Kijkshop. De prijs was fantastisch en met bestellen en verzenden heb ik geen problemen ondervonden.
VerzendingHet product kwam op tijd aan. Ik kwam er echter achter dat de doos al geopend was.
Personeel denk niet mee als je voor garantie komt. Verder reageert de klantenservice ook niet heel adequaat.
KlantenserviceIn december een muis gekocht. Kostte elke week een batterij. Muis geruild voor een andere. Deze bleek tijdens het gebruik steeds weg te vallen. Na 14 dagen terug naar de winkel. Terugbrengen kon niet, want ik had de plastic folie niet meer. De eerste 16 dagen moet je de verpakking hebben. Ruilen voor een nieuwe muis wel. Maar ik had niet zo'n vertrouwen meer in dit merk muis. Dan helaas pindakaas. Over een week terugkomen was wel mogelijk, dan zijn de 16 dagen om. Heel bijzonder
Mail gestuurd naar de klantenservice. Na maar liefst 8 dagen reactie. Vonden het ook vreemd. Hebben mijn mail doorgestuurd naar de winkel. Daarna nooit meer wat van gehoord.
Dus prima winkel zolang je er niets koopt. Mocht je die fout toch maken, is het te hopen dat het niet stuk gaat.
Via internet besteld, had hier geen problemen mee, betalen was ook super makkelijk. Dat dan weer wel....
VerzendingPrinter deed het niet! Kijkshop stuurt mij een waardeloos artikel op.
KlantenserviceKLOTE! Printer deed het niet en moest het naar een winkel brengen ipv opsturen. Daarna ging ik de klantenservice bellen en de mevrouw die opnam praatte door me heen en begon te schreeuwen tegen mij. U bent gewaarschuwd, koop hier niks!
Bestellen gaat vlot en soepel, geen overbodige stappen, account aanmaken niet verplicht. Maar een webwinkel moet wel doen wat ze beloven..
VerzendingDe grootste zonde als webwinkel is natuurlijk als je iets belooft en dat niet doet. Ik bestelde een product dat op voorraad was, met in grote letters erboven 'voor 23:00 besteld, volgende dag in huis!' Betaling afgerond om 22:48. Maar niet de volgende dag geleverd dus, zonder uitleg pas een dag later. Als dit niet waargemaakt kan worden zeg het dan niet!
KlantenserviceEen email hierover naar de klantenservice wordt binnen '2-4 werkdagen beantwoord'. Daar heb je in dit geval natuurlijk niets aan..
Tweetal producten besteld, zou de volgende dag in huis moeten zijn. Dit kwam niet dus ik heb gebeld met de klantenservice. Het product was zoekgeraakt, of ik vijf werkdagen wilde wachten voor het plaatsen van een herhaalorder. Na vijf dagen geen product ontvangen, nog geen bericht over de status. Zelf gebeld en nieuwe bestelling geplaatst. Verder onduidelijkheid over de factuur. Ze kon mij niet vertellen of de afterpay order hoorde bij de eerste of tweede order ('dat houden we niet bij').
VerzendingKwijtgeraakt, dus niet bijster goed. Kan gebeuren natuurlijk maar je wordt als klant niet op de hoogte gehouden en moet dan maar wachten tot het pakketje mogelijk gevonden wordt.
KlantenserviceDe laatste keer dat ik de klantenservice heb geprobeerd te benaderen moest ik 45 minuten in de wacht staan. Bovendien was het inmiddels tegen het einde van de dag (vanwege de extreme wachttijd). Het was duidelijk dat het meisje aan de telefoon maar al te graag naar huis wilde en totaal geen boodschap had aan mijn probleem. Een manco geraakte zending. Totaal geen oplossing geboden en zelfs abrupt onderbroken 'of ik nog verdere vragen had'. Reden genoeg om hier niks meer te bestellen.
Kijkshop quote: ''snelle levering''
8 dagen wachten op een geur. Klantenservice bellen eerst 15minuten in de wachtrij, daarna aan de lijn, legt ze de schuld op mij dat ik eerder had moeten bellen, gaat ze het uitzoeken ''iemand bellen'', weer in de wachtrij 15minuten, krijg ik te horen dat het de volgende dag wordt geleverd. Afschuwelijk echt waardeloos mens aan de lijn & late verzending. Nooit meer iets bestellen bij kijkshop.
VerzendingAls er een product in een winkel in de buurt is kan je het daar gelijk ophalen. Ook is de verzending als die niet in de winkel aanwezig is heb je hem binnen een dag.
Op dinsdag een aantal borden besteld, kon het product vervolgens op woensdag ophalen. Bestelproces werkt goed. Website mag iets duidelijker.
Overzichtelijke website, zoekopties mogelijk, bestellen en betalen gaat makkelijk. Er zijn Verschillende opties mogelijk qua betalen.
VerzendingBezorging via DHL. Bij niet thuis ergens op te halen bij een DHL vestiging buiten de stad.
KlantenserviceSchandalig slecht. Kijkshop is een prima winkel als je precies weet wat je zoekt en geen hulp nodig hebt. Het personeel in winkels is ondeskundig en kan geen vraag beantwoorden. Ik WAS dan ook een tevreden webshop klant. Totdat mijn stofzuiger het niet meer deed en ik te maken kreeg met de garantie service van de kijkshop...
Wat een slechte service, zowel van de klantenservice als het betreffende filiaal waar ik mijn stofzuiger ter reparatie gebracht heb.
Ik kan niet begrijpen dat je als winkel keten zijnde je klanten niet koestert en ze helpt op alle mogelijke manieren. In plaats daarvan kiest kijkshop ervoor om een klant met een niet werkende stofzuiger twv €140 te laten zitten die net een half jaar oud is.
Dat de klant geen koning is bij de kijkshop is me bekend, daar kies ik als consument voor. Het gemak, merken en de prijs gaat boven een 'Royal service'. Maar op het moment dat er een artikel kapot is (binnen garantie) vind ik dat je als klant zijnde op z'n minst als prinses behandeld kan worden, zelfs dat is de kijkshop teveel. Het ziet er naar uit dat het de kijkshop niets kan schelen maar ze zijn in ieder geval een klant kwijt want ik koop daar niets meer.
Het is geen moderne shop, qua voorwaarden, maar verder prima winkel. Soms ook wel prettig dat je het product in een winkel af kan halen.
VerzendingVooralsnog is mijn ervaring met Kijkshop goed qua verzendingen. Ze sturen hem met DHL en is er netjes op de afgesproken dag (de volgende dag dus). De procedure van als je niet thuis bent is bij DHL helaas wel wat minder fijn dan bij PostNL. Het duurt vaak wat langer voordat ik het pakket daardoor in handen heb.
Wel erg fijn vind ik dat je aan kan geven dat de bestelling niet bij de buren afgeleverd mag worden!
Wat ik echt superirritant vind zijn de mailtjes (ik heb er nu al twee bij één bestelling!) van "Win als klant €100 shoptegoed bij Kijkshop!". Hou toch op, zeg! En je kunt je er niet van afmelden, want, zo schrijven ze: "Let op: u ontvangt deze service e-mail n.a.v. van uw bestelling bij Kijkshop.nl. U bent nu niet ingeschreven op onze nieuwsbrief.". Ik vind dat gewoon spam!
Site is redelijk duidelijk. De site wekt de indruk dat je potentieel belangrijke info kan missen. Verder is wel duidelijk wat dat er boven x bedrag geen verzondkosten in rekening gebracht worden.
Bij ontvangen van het product kreeg ik een Wincode, waarbij ik "altijd prijs" zou hebben. Ik had niet verwacht dat ik serieus in een doolhof van spam terecht zou komen. Serieus? 2015? Dat een (web)winkel zich verlaagt tot dit soort acties is, waardoor ik nu vermoedelijk mijn leven lang aan extra spam vastzit... werkelijk ongelooflijk
Artikel werd 1 dag te laat geleverd. Goed genoeg verpakt.