Gebruikers over webshop Kijkshop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDankzij de melk opschuimer en de super snelle levering is mijn koffie hart weer gelukkig!
VerzendingSnel!
AlgemeenZondag iets besteld wat op voorraad was. Zou de volgende dag geleverd moeten worden. Woensdag nog steeds geen track and trace, na bellen bleek het nog niet verstuurd te zijn, misschien dat er donderdag dan nieuws zou zijn.
Ik heb direct de overeenkomst laten ontbinden en het ergens anders besteld.
Hier bestel ik dus nooit meer wat.
Van verzenden was dus na drie dagen nog steeds geen sprake voor iets wat de volgende dag geleverd zou worden.
KlantenserviceOp zich wel vriendelijk. Maar ze konden mij natuurlijk ook niet helpen, ze hebben wel de overeenkomst ontbonden.
AlgemeenWas vroeger al fan van het concept met potlood en papier door de winkel te struinen. Nu is het assorti alleen maar beter geworden. Dat dew levertijd wat langer is dan vroeger maakt mij niet uit. Ben bli nog een stukje van de "oude winkelstraat" terug te vinden online.
AlgemeenProduct is zoals omschreven voor een redelijke prijs. Wel jammer dat het schijnbaar een dropship winkel is geworden.
VerzendingWaar de levering volgens Kijkshop 1 dag zou duren werden dit in de praktijk 9 dagen!
KlantenserviceProduct enorm vertraagd zonder een bericht vanuit de klantenservice, gelukkig uiteindelijk goed gekomen.
AlgemeenIk heb hier een nieuwe Acer laptop gekocht, en nadat deze kuren vertoonde na een week heeft de klantenservice me snel geholpen om een vervanger te krijgen.
VerzendingDe bezorger was helaas een dagje te laat, maar dat is geen probleem.
KlantenserviceDe klantenservice heeft me fantastisch geholpen om deze laptop direct om te ruilen. Ik ben uitermate tevreden met de verleende service!
Algemeenik had mijn bestelling netjes op tijd binnen, en de bezorger vroeg om mijn ID bij de deur.
Verzendingde bezorger was op tijd en vroeg netjes om mijn ID bij aflevering
AlgemeenAdvies v/d Klantenservice klopte niet, geen RGB keyboard, blijkt achteraf.
Correcte afbeelding bij Acer:
Advies v/d Klantenservice klopte niet, geen RGB keyboard, blijkt achteraf.
AlgemeenVrijdag 30 oktober 2020 een Logitech C922 webcam a €159 besteld en betaald via kijkshop.nl vooraad op moment van bestellen meer dan 23 stuks leverdatum dinsdag 3 november, prima zou je denken.
Vrijdag 30 oktober eind van de dag voorraad nog 10 stuks, prijs op kijkshop.nl inmiddels door het dak naar € 219 per st. en dat voor een webcam die begin 2020 gemiddeld voor €100 werd verkocht.
Gedurende het weekend was de C922 nog steeds te bestellen via kijkshop.nl, vooraad op maandag 2 november 7 stuks in de loop van de ochtend geen voorraad meer. Al met al € 159 goeie deal zou je zo zeggen.
Op maandag 2 november nog geen track and trace onvangen, vandaag dinsdag 3 november maar eens navraag gedaan, antwoord van kijkshop.nl sorry uw product is niet meer op voorraad.
Tja wat zal ik zeggen erg teleurgesteld, het geeft de indruk dat kijkshop.nl misbruik maakt van de huidige situatie en verzamelen ze eerst bestellingen om vervolgens de hoogste prijs te kunnen rekenen.
Andere conclusie voorraad op de website is niet actueel met de daadwerkelijke voorraad bij Kijkshop.nl, ik zou zeggen trek je eigen conclusie.
Op moment van schrijven is er op kijshop.nl nog wel een oudere variant op voorraad +25 stuks het oudere model C920 let wel voor het luttele bedrag van €249, dat gaan we maar niet doen.
Een webcam die begin dit jaar gemiddeld € 90 koste, de producent Logitech vraagt indien ze daar op voorraad zijn een adviesprijs van €109 voor de C920.
Mocht je toch overwegen voor de 920C te gaan ondanks de exorbitrant hoge prijs bel eerst even met de klantenservice kijshop of ze daadwerkeklijk op voorraad zijn, als ze dat al kunnen vertellen, terugstorten van je geld kan tot 10 dagen duren.
René
AlgemeenUiteindelijk na wat vertragingen en beloften over levering toch geleverd gekregen binnen 7 dagen.Angst voor niet leveren of worden afgescheept heb ik nadat ik de reviews gehad maar dit bleek geheel onterecht.
Het is jammer, betere en pro-actieve communicatie zouden de klantevredenheid tot goed maken.
Uiteindelijk is het pakje in goede staat verzonden en alles was keurig verzorgd afgeleverd. Ondanks enige scepsis toch goed voor elkaar.
KlantenserviceDit onderdeel beloon ik met slecht dit komt met name doordat vaak beloften worden gedaan die niet worden nagekomen. Ik realiseer mij nu dat er sprake is van dropshipping. Echter een wat realistischer leverdatum en meer controle over het leveringsproces kan de klantenservice zeker voldoende of zelfs een goed worden. Ik heb altijd binnen een dag antwoord gekregen op de e-mails en herken dus niet het niets meer horen welke door de anderen zijn geschetst.
AlgemeenEen gewaarschuwd mens, telt voor twee! De reviews liegen er niet om!!!! Lees naast deze recensie/review, vooral ook de recensies op Tweakers, Trustpilot, Facebook, Reviewspot.nl en vele anderen.
Als eerste en shoutoot naar de heren Mathieu en Guus van de klantenservice welke je zeker niet kan geloven. (ik wacht al wat dagen om terug gebeld te worden, goed verhaal)
Ik raad jullie allen aan om niet bij de kijkshop te kopen.
Wij hebben een ruime week geleden voor €800 een box bij de kijkshop.nl besteld, met de vandaag besteld (over)morgen in huis garantie. Zij hebben al ruim anderhalve week de box niet kunnen leveren en op hun site staat nog steeds vandaag besteld morgen in huis. ( https://kijkshop.nl/beeld...CPfHXxcsmTP4aAvyWEALw_wcB )Tevens als je naar de klanten service belt en ze zien mijn nummer... wordt je opgehangen nadat je minuten lang naar de wachtmuziek hebt zitten luisteren. In het gesprek zelf wordt je ook overigens opgehangen.
Wij hebben in één week tijd de volgende smoesjes al ontvangen:
- Er is een probleem bij JBL pakketten in ons magazijn.
- De pickers zijn de order kwijt.
- Ons systeem heeft een storing.
- Ons magazijn is uitgevallen.
- GLS is het pakketje kwijt (Het is uberhaupt nog niet eens verzonden…)
- Er is wellicht naar een verkeerd adres gestuurd, klopt het adres wel? (Kan niet, was niet eens verzonden)
Nu als slot excuus geven zij (de heer Guus) aan dat GLS hun pakket kwijt zijn, en dat het onderzocht moet worden.
Als ik aangeef dat ik het product niet meer wil en gewoon mijn geld terug wil krijgen, dan krijg ik het antwoord dat ze dat niet gaan doen want misschien hebben we gewoon de party box in huis al lekker staan en willen we zo €800 verdienen... Dit is wat me nog het meest boos heeft gemaakt. Hoe brutaal en asociaal dat dit gebeuren kan, dat zij een pakket niet toesturen en geen geld terug geven en daarbij zeggen dat we geld willen verdienen aan hun terwijl zij onterecht mijn €800 in hun zak hebben...
Geen product ontvangen en volgens verkopende partij is de order een keer kwijt geweest, was GLS het pakketje kwijt, uberhaupt voordat hij het magazijn uit was.. en nu is het "echt de magazijn uit", maar ook weer kwijt, complete onzin natuurlijk.
KlantenserviceMeneer van klantenservice hebben mij meerdere keren leugens verteld, zie ook eerder. Vervolgens zowel ene Mathieu als een Guus, waar van die Guus nog 10 keer erger is, beloofd terug erop te komen en mij te bellen na het spreken van zijn leiding gevende. Vandaag heb ik teruggebeld omdat hij nooit had gebeld, complete leugen uiteraard dat die me terug zou bellen. Loopt hij te bullshitten dat hij dat niet heeft gezegd en dat die het gesprek terug gaat luisteren. Zou het zeker doen, zijn korte termijn geheugen is zo slecht of hij heeft zoveel leugens aan klanten verteld, dat die ze niet meer bijhoudt. Is toch eigenlijk te bizar voor woorden dat zulke mensen aangenomen worden bij back-office? In plaats van klantenservice was het een soort van telefoon-slachting.
AlgemeenIk heb via Kijkshop.nl een monitor gekocht. Ik volg deze monitor al 2 weken via tweakers in de hoop dat deze ergens op voorraad zou zijn. De kijkshop had er '1 op voorraad'.
VerzendingNet als vele reviews hier heb ik een bestelling gedaan met 'voor 17.00 uur besteld, morgen in huis' leugens. Item staat nu op backorder. Dit riekt naar misleiding van de klant en is oneerlijke concurentie voor webshops die er wel 1 op voorraad hebben!
AlgemeenIk ben echt ontzettend kwaad, en dat is nog zeer zacht uitgedrukt.
Zoals ik al had aangegeven vorige week en vandaag meerdere keren gebeld omdat een pakket “vandaag besteld, morgen in huis” een week later nog steeds niet is verzonden.
Ik ben echt ontzettend kwaad, en dat is nog zeer zacht uitgedrukt.
Er zijn zoveel smoesjes verzonnen, dat ik gewoon een opsomming kan maken!!!!!
- Er is een probleem bij JBL pakketten in ons magazijn.
- De pickers zijn de order kwijt.
- Ons systeem heeft een storing.
- Ons magazijn is uitgevallen.
- GLS is het pakketje kwijt (Het is uberhaupt nog niet eens verzonden…)
AlgemeenDe afbeeldingen op de website van kijkshop kloppen niet. Zo heb ik een cerkeerd toetsenbord ontvangen met Scandinavische tekens.
VerzendingDe order kwam later binnen dan afgesproken. Niet de volgende dag zoals beloofd op kijkshop.nl
KlantenserviceHet vervelende van Kijkshop is dat het overgenomen is door Directsale. Ze maken vooral een potje van de klantenservice. Ook dubieus is het opbellen met de vraag om reviews te verwijderen, of andere reviews rapporteren.
AlgemeenIk was op zoek naar een monitor beugel, uiteindelijk een newstar beugel uitgezocht en ondanks alle slechte reviews toch besteld bij kijkshop. Nou dat heb ik geweten ook. De levering ging goed en dacht, volgens mij valt het toch wel mee. Echter de problemen begonnen toen ik het product retour wilde zenden. Omdat ik er diezelfde avond achter kwam dat ik per ongelijk het verkeerde type besteld had heb ik de dag na levering het product retour gezonden. Echter na een week kreeg ik van kijkshop bericht dat het product beschadigd zou zijn en toch echt als c grade beoordeeld was waardoor je nog maar 75% van je aankoop bedrag retour krijgt. Op mijn antwoord dat dit niet kan kloppen omdat het product ongebruikt retour is gegaan krijg ik geen reactie meer.
Ik wil je dringend aanraden niet met deze partij in zee te gaan. Producten mogen dan scherp geprijsd zijn, je krijgt daar dan ook beroerde service voor terug. Daarnaast is de communicatie zeer slecht. Op basis van mijn ervaring heb ik het idee dat ze op alle mogelijke manieren proberen onder een retour uit te komen of om in ieder geval niet het volledige aankoopbedrag terug te hoeven betalen.
AlgemeenAlleen maar leugens..Afgelopen woensdag gebeld en die medewerker gevraagd of het artikel wat ik wilde bestellen bij hun op voorraad was.jazeker wij hebben 8 stuks ,nu bestellen betekend morgen in huis. Ik heb direct een account aangemaakt en hem besteld.de volgende dag zou ik hem binnen krijgen werd mij per mail toegezegd. Donderdag...en geen track en tracé en ook geen pakketje..ik belde de kijkshop op en vroeg hoe of wat.sorry sorry er is een fout opgetreden hij gaat hier vandaag de deur uit...weer sorry sorry.u krijgt vanavond op zeker de track en tracé en morgen het pakket.ok dacht ik,kan een keer gebeuren.nu weer een dag verder en je raad het al,en weer geen track en tracé en na een belletje met de kijkshop dus weer geen pakket.ik blijf zo wel mijn 400 euro in mijn zak houden hahaha en de kijkshop hun artikel want ik heb hun weer opgebeld met de mededeling hou het artikel maar voor mij NOOIT geen kijkshop meer 🤣😂🤣😂
VerzendingAlleen maar loze beloftes.tot 2 x toe het is wederom weer niet bezorgd
KlantenserviceNa meerdere dagen niet te hebben geleverd hoef ik het niet meer.geen vertrouwen mee in dat bedrijf..
AlgemeenHouden zich niet aan de afspraak, vandaag besteld voor 20u klopt niet.
is oneerlijke concurrentie.
Ik wacht al 2 dagen op mijn pakket.
houden zich niet aan de afspraak. levering is totaal niet op tijd
AlgemeenOverzichtelijke website, makkelijk bestellen en veel betaalmogelijkheden.
Las pas later de vele negatieve shopreviews, dus vreesde het ergste.
Maar viel al met al reuze mee.
Vrijdagochtend besteld, woensdagmiddag geleverd. Artikel was volgens de website op voorraad. Dat kan beter!
KlantenserviceMaandagmiddag maar eens gebeld. Jongeman stond me keurig te woord en verzekerde me dat de bestelling uiterlijk woensdag bezorgd zou worden.
Dinsdagochtend bestelstatus aangepast naar vertraagd. Dinsdagmiddag naar verzonden.
AlgemeenGoed advies ontvangen van medewerker Niels over mijn nieuwe airpods. Hij was erg geduldig en nam de tijd om mijn velen vragen te beantwoorden. Daarna nog snelle levering waardoor ik niks dan positief kan zijn.
VerzendingGoed
AlgemeenVlotte bestelling en levering. Niet helemaal akkoord met hun retourpolicy, waarbij men een bedrag inhoudt als retourkosten. Dit zou duidelijker aangegeven mogen worden.
AlgemeenWebsite is erg overzichtelijk en het heeft een goed assortiment van producten. Sommige producten zijn niet eens te vinden bij andere grotere websites. Ik heb de Omnicharge besteld. Levering was in eerste instantie vertraagd, maar werd goed geholpen door de klantenservice . Afhandeling op de website mbt bestellen, betalen en inzien van bestellingen is goed. Ondanks dat mijn vertrouwen minder was van Kijkshop omdat het failliet was gegaan kan ik anderen zeker aanraden om ook vanaf hier te bestellen. Heb goeie ervaring aan overgehouden.
VerzendingDe verzending was in eerste instantie met een week vertraagd, wellicht door corona of iets anders. Maar uiteindelijk goed ontvangen, keurig verpakt.
KlantenserviceDe klantenservice heeft mij goed geholpen toen het pakketje vertraagd was. Ze hebben de oorzaak onderzocht en ervoor gezorgd dat mijn pakket dezelfde dag nog werd verzonden op het moment dat ik had gebeld. Dit is erg gerust stellend.