LaptopLeader.nl

Gebruikers over webshop LaptopLeader.nl

Belofte maakt schuld dus geen smoesjes. Wees gewaarschuwd

Een sterk punt is de belofte dat als je iets bestelt voor 22.00 op een werkdag het artikel de volgende dag wordt afgeleverd.
Om die reden een bestelling geplaatst op vrijdag om 20.30 uur.
Betaling per creditcard, is immers één van de mogelijkheden.

Echter op zaterdag geen aflevering.....
Op maandag evenmin......
Maandagavond maar eens gebeld en na 30 minuten wachten en luisteren naar een bandje eindelijk iemand aan de lijn.....

VERBIJSTERENDE REACTIE!!!
Klantenservice: wij moeten bij een betaling met een creditcard voor verificatie van de betaling contact opnemen met de creditcard maatschappij.

Ooit grotere "bullshit" (sorry) gehoord?

Nog nooit meegemaakt dat bij betaling met een creditcard er een "aparte verificatie procedure" moest plaatsvinden die dan ook nog dagen duurt.....

Bovendien staat er op de website van alle ...leadershops geen enkele disclaimer m.b.t. de leveringssnelheid na betaling met een creditcard.

Al eerder hebben kopers over dit onderwerp geklaagd maar zij weigeren hun tekst op de website aan te passen.

WEES GEWAARSCHUWD:
Bij betaling met een creditcard wordt uw bestelling dagen later geleverd dan beloofd. Volgens sommige reviews wordt het artikel bij betaling per creditcard helemaal niet geleverd.

TENSLOTTE:
Vandaag eindelijk de bestelling ontvangen.
Helaas in een "monsterlijk" grote doos waarbij het bestelde gedurende het transport ongetwijfeld alle ruimte had om in de "vrije ruimte" alle kanten op te stuiteren zonder enige bescherming. Nu maar afwachten of dit geen gevolgen heeft.
Reviews van anderen over "service " van dit bedrijf stellen niet gerust als het om after sales gaat.

CONCLUSIE:
Dit bedrijf maakt niet waar wat beloofd wordt.
Mijn volgende aankopen gaan zeker niet naar dit bedrijf.

Veel te grote doos met alle risico's van dien. Een klacht die al vele malen eerder is geuit op verschillende reviewsites.
Dit bedrijf heeft lak aan reviews.

Onbeschofte klantenserivce met "bullshit" verhaal.
Verificatie van creditcards is echt volledige onzin.
Navraag bij creditcardmaatschappij bevestigt dit.
Schijnt een "truc"te zijn om levering te vertragen (stiekem niet op voorraad of niet leverbaar) En dan maar hopen dat de klant besluit af te zien van de bestelling. Zijn zij niet in gebreke gebleven en ligt het niet aan hen.
Bovendien zeer slecht bereikbaar. Lange wachttijden

Shop is zeer overzichtelijk en mijn order werd snel behandeld.
Een minpunt vind ik echter dat er geen inlogsysteem is, je kunt dus niet je order terugvinden noch het factuur downloaden.

prima, op tijd binnen met track&trace.

Ik heb bij mijn originele bestelling geen factuur ontvangen bij dit product, waarschijnlijk door een kleine fout van de shop. Dus ik kon ook geen factuur met het toetsenbord opsturen. Na mailcontact was dit geen probleem zolang ik duidelijk mijn ordernummer vermelde. Dit heb ik ook gedaan, waarna de RMA goed behandeld is.
Er waren geen kosten verbonden aan het opsturen van het ging via een antwoordnummer, goede service!
Een klein minpunt was dat ik geen email krijg bij: het ontvangen van het product, vaststellen van defect van product, opnieuw opsturen van product.

Het defect was: toetsen kapot gegaan na er met een vaatdoek er overheen te zijn gegaan. Lipje afgebroken en 3 toetsen losgelaten. Het lukte niet om deze zelf terug te plaatsen. Uiteindelijk heb ik na een week een nieuw toetsenbord ontvangen. Niet te klagen dus.

Kortom goede en snelle afhandeling, maar qua contact kan het wel iets beter.

website was goed met juiste informatie over levertermijn van ACRyan Playon! HD mini en Logitech keyboard/muis combinatie. Enige wat ik vreemd vond was dat de factuur per post een paar dagen later binnen kwam. Dat had ik niet verwacht.

goed verpakt (in dunne) doos. Gelukkig zat er genoeg verpakkingsmateriaal in.

Nog nooit zo een slechte service gehad.
Besteld middels credit card, gegevens klopten volgens het bedrijf niet maar de CC maatschappij zei dat t allemaal dik in orde was en dat ze niet naar verdere gegevens mochten en hoefden te vragen. Toch weigeren ze doodleuk (ondanks een order bevestiging en dus betaling) te leveren. Nogmaals een order geplaatst op de 24e na annulering van de voorgaande, vandaag nog steeds geen reactie gehad... bel ik de klantenservice begint die vrouw doodleuk een beetje tegen me te schreeuwen (omdat ze meende dat ik dat ook deed).
Anyways om een lang verhaal kort te maken gezien de huidige service zou ik hier NOOIT meer bestellen!

Maandag belde ik Leaders op om te vragen wanneer ik mijn laptop zou ontvangen.

Een meneer zei dat het 'morgen', vandaag dus geleverd zou worden. Nou dat was dus in orde! heb hem nu en in perfecte staat zonder schade etc.

Betaalde aan de postbode.

Thanks Leaders!

Heel snel!

Beschrijving van producten is zeer duidelijk. In dergelijke zin dat iemand die alles er van af weet gelijk kan zien of het product aangeboden exact is wat die zoekt, maar ook een duidelijke omschrijving voor de mensen die minder kennis van zaken hebben.

Na 19:00 uur besteld, en toch volgende dag al in huis. Zeer nette service!
Bevestiging van bestelling was zo goed als gelijk na de betaling(met iDeal).

Aanrader deze winkel. Heb niet eerder zo'n snelle verzending gezien van een webshop.

Mooie site, werkt prima en snel. Genoeg betalingsmogelijkheden die ook nog gratis zijn. Mail word snel beantwoord.

Harde schijf besteld, track en trace nummer via mail direkt gekregen , levering volgende dag dus daar geen klagen. Maar... een rammelende doos waar te weinig luchtkussens in zaten en de HDD vrolijk rond kon stuiteren. Gewoon heel slecht dus.

Factuur in de doos (op de site kun je niet je eigen factuur terugzien aangezien je geen account kunt aanmaken) die niet klopte, geen serienummer van de HDD (dus geen garantie) en een garantietermijn vermeld van 1 jaar ( moet dus eigenlijk 2 jaar zijn, dat schijnt de wet te zijn ). Gemaild met de vraag of ik een nieuwe factuur kon krijgen. Snel een mail terug waarin ze meldden dat zij het serienummerin hun systeem hadden staan en dat dat genoeg was (???). De garantie was inderdaad 2 jaar volgens hun (waarom zet je dan op de factuur 1 jaar ??).
Een nieuwe factuur konden ze niet leveren omdat dat in hun systeem niet kon. Na enig heen en weer gemail, was het op geen enkele manier mogelijk dat ze een fatsoenlijke factuur konden maken met de correcte gegevens. Ook even met een tekstverwerker een factuurtje maken was echt niet mogelijk.
Slimme dozenschuivers dus. Garantie kan je op deze manier nooit claimen aangezien je geen goede factuur van ze krijgt.

Ik zou iedereen dus willen waarschuwen voor dit bedrijfje aangezien ze dus doelbewust garantiw willen ontlopen.
Geef liever een paar euro meer uit en koop bij een fatsoenlijk bedrijf !!

Update 2-3 Via deze review wil het bedrijf de mails graag hebben ( zouden ze die bij hun"klantenservice" niet meer hebben ???) . maar geven fijn een emailadres op wat niet bestaat.
Wat een waardeloze toko dit. Gewoon nul komma nul interesse in klanten.

Website zeer overzichtelijk, goed menu. Aanbod beperkt, maar dat geeft niet als ze hebben wat je zoekt en boven de 50 euro is verzending gratis. Externe harddisk Samsung s2 320 GB besteld, ben zeer tevreden over de prijs en het product.

degelijk verpakt en zoals beloofd de volgende dag in huis, tnt track&trace

Ik heb mijn aankoop (laptop) na 22.00 op 13 december besteld en op 15 december kreeg ik deze binnen. Scherpe prijs, geen bestelkosten vanaf € 50 en de snelle levering maakten het een prima aankoop.

The Archos 7 Internet tablet has been hard to find in stock at the many stores here on Tweakers, so I was quite happy to find LaptopLeader.nl had the item in stock with only a slightly higher price than the cheapest (who were constantly out of stock).

Good communication, speedy sending, and if it were not for the snow I am sure I would have had the item in my home the next day as they promised.

Was opzoek naar een goede netbook,na de review op tweakers en er even mee gespeeld te hebben bij de mediamarkt waar hij circa 55 euro duurder was. Was dit de webshop die hem binnen 24 uur konden leveren voor een mooie prijs. Site is overzichtelijk.

Heb de laptop om 19:30 besteld en kreeg om 23:30 dezelfde avond nog een mailtje dat hij verstuurd was en om de volgende dag om 18:00 stond de TNT voor mijn deur. Dus super service, laptop binnen 24 uur geleverd.

De website is overzichtelijk en de prijzen zijn scherp. Zou er zeker weer bestellen. Misschien niet de allergoedkoopste maar wel een zeer snelle en betrouwbare levering

Vrijdagmiddag besteld en Zaterdagmorgen al bezorgd via TNT ondanks een heuse sneeuwstorm. Perfect.

Gelukkig niet nodig gehad.

Prima webshop. Website steekt goed in elkaar en kon makkelijk het goede product vinden. Heb verder geen contact met ze gehad anders dan de bestelling.

Moest perse de volgende dag een router hebben, maar het was al bijna 21:00 uur. Deze shop levert de volgende dag als je voor 22:00 besteld en dat hebben ze bewezen.

Ik sluit me aan bij een eerdere review. Headset gekocht omdat deze het goedkoopste was. Maar deze winkel is zeker niet de goedkoopste.
Algemene indruk is goed.

Dinsdag besteld, woensdag in huis. Goed zo!
Netjes verpakt, alles in orde.

Website zit 'makkelijk' in elkaar, alles is goed te vinden en om produkt(en) te bestellen is alles gewoon helder/duidelijk van opzet. Uiteraard bevestiging van bestelling en status update via e-mail als het produkt is verzonden.

Voor het door mij bestelde produkt (Apple Airport Express) lag de prijs 'flink' lager, nl. 77 euro i.p.v. 89 euro !
Verder heb ik de bestelling onder rembours gedaan (pinpas stuk) en als leuke bijkomstigheid rekenen ze geen verzendkosten. (bij betaling via bank etc ook niet, ook een 'plus' dus !)

Niet met alles de goedkoopste, maar ook zeker niet de duurste en ik zal/durf er ook zeker een volgende keer te bestellen!

Netjes per e-mail een status update, verzend update.

Pakketje zeer goed ingepakt en gevuld met 'opvul materiaal'.

Netjes de volgende werkdag al geleverd nadat de bestelling
bij hen binnen was gekomen.

Nog niet nodig gehad, maar gezien degenen die aftersales nodig hebben gehad en deze allemaal positief beoordelen ben ik daarover niet bezorgd.

Op het gebied van laptops zijn ze zeker niet de goedkoopste, maar mijn logitech afstandsbediening was daar wel het goedkoopst.

Volgens de leverancier zou deze 2 dagen na mijn bestelling bezorgd worden, maar ik kreeg hem meteen de volgende dag,
netjes verpakt, binnen.
Track & Trace dus niet echt nodig gehad.

Gelukkig nog geen ervaring mee.

Externe Samsung HD hier gekocht; was een van de goedkoopste en geen verzend/betaalkosten zoals bij andere winkels. Net als andere shops niet al te breed assortiment (bv alleen zwarte uitvoering) maar overzichtelijke snelle site.Bestellen en betalen gaat probleemloos, geen gedoe met accounts. Bestel- en betaalbevestiging kwamen ook probleemloos. Iets meer product-info (en over garantie) zou het compleet maken.

's middags besteld; kreeg avond al van bestellen mailtje met track&trace. nette doos met luchtzakjes en factuur.

op bon stond 12 maanden fabrieksgarantie, op doos+handleiding echter 3 years limited warranty. mail van gisteren netjes beantwoord vandaag dat het inderdaad verkeerd op bon stond en het 3 jaar is. kortom, in alle opzichten is deze voor mij voorheen onbekende leader-siteketen een prettige kennismaking.

Prima website. Ik was niet tijdens mijn eenmalige aankoop bij laptopleader.nl verplicht om een account te registeren. Je kan direct het product in de winkelmand plaatsen en het betalingsproces starten.

De leverancier heeft de verzending volgens afspraak de volgende dag geleverd. Helaas was het pakketje minder goed verpakt. De HD in kwestie kon als een rammelaar door de doos heen zweven. Er zat aan de bovenkant wel iets van een stootkussen in, maar dat betekent niet dat hij stevig verpakt is. De HD heeft de verzending wel overleeft. SInds enkele dagen hangt hij in mijn PC en doet hij prima zijn werk.

Nog geen ervaring mee gehad.

redelijk verpakt , had naar mijn smaak wel beter gekunt. maar ja zal wel aan de prijs gelegen hebben. hij heeft het overleeft HD doet het prima.

in de avond besteld en volgende dag om 18:00uur bezorgt prima dus.( was vakantie tijd )

geen ervaring nog mee ?

Zocht voor me kameraad een goede USB stick, na wat reviews en test doorgehaald te hebben kwam mijn keus op de Sandisk Cruzer Titanium 4GB, normaal koop ik iets bij Azerty maar na een mailtje bleek dat hij niet te leveren viel. Was alleen bij LaptopLeader en Dynabyte te krijgen, bij het laatste krijg ik directe migraine dus besteld bij LaptopLeader.

Overzichtelijke site, kon het product goed vinden. Beetje het rare was wel dat je geen account hoeft aan te maken om iets te bestellen, gewoon gegevens invullen en betalen met Ideal. Voor die ene keer dat ik hier bestel is het natuurlijk makkelijk, maar vraag me toch af waar ik eventuele factuur/garantie bewijzen vandaan kan halen...

Netjes verpakt in een bubbels envelop en niet in een doosje of iets dergelijks omdat het toch niet zo groot is, verzendkosten daardoor ook gewoon netjes 2.30 euro. Eén dag geleden rond de middag besteld, volgende ochtend ligt het al in de brievenbus.

Nog geen ervaring mee gehad.

Scorekaart voor LaptopLeader.nl