Gebruikers over webshop Phones 4 You
Review toevoegenMe vriendin heeft op de 24 een samsung omnia per telefoon bij deze winkel besteld. Er zijn toen afspraken gemaakt dat de telefoon vrijdag nog verstuurd zou worden. Want hun zouden het geld dan ook op de rekening hebben staan.
Dit is echter nooit gebeurt.
Edit:
Na gebeld te hebben met de KVK ben ik er achter gekomen dat de eigenaar met de winkel gestopt is. Dus ik ga nu kijken of ik alsnog in contact kan komen met de eigenaar om het geld terug te krijgen.
Mijn vriendin heeft eerst zelf geprobeerd contact te krijgen met de winkel. Maar ze nemen haast nooit op en reageren niet op e-mail.
Toen ze die mensen eindelijk aan de telefoon had. Wisten ze ineens nergens iets van. (oke ook niet slim om via de telefoon te bestellen maar goed dat was nou eenmaal zo gegaan. En dan verwacht je niet dat een winkel gaat doen alsof ze van niets weten en het geld niet gehad hebben en dus maar geen telefoon sturen).
Nadat het haar niet lukte om het geld terug te krijgen. Of de bestelde telefoon te krijgen. Ben ik nu al twee weken bezig die mensen aan de telefoon te krijgen. Echter krijg ik deze week geen voice mail meer maar een melding dat de verbinding om technische redenen wordt verbroken.
Misschien is de winkel al failliet (daar moet ik nu achter zien te komen). Maar anders raad ik iedereen aan hier even niets te bestellen.