Asat

Gebruikers over webshop Asat

Mijn mening over de winkel is niet positief! , en ik heb niets positiefs te schrijven om de situatie het beste te beschrijven
Ik bespotte Octagon SF8008, ik kreeg een kloon op de markt in Oekraïne, Rusland, contact met de verkoper bijna onmogelijk, neemt de telefoon niet op
Ik moest zelf 50 km naar de winkel rijden om mijn bestel terug te krijgen, combineren en draaien is een standaard in dit bedrijf ?
Denk twee keer na voordat je hier winkelt !!
Beste ASAT.NL is niet hetzelfde als het origineel, ook al heeft het dezelfde componenten
Het belangrijkste is technische ondersteuning en klanttevredenheid
Ik kreeg de opdracht om een ​​namaakartikel te verzenden en ze zouden een tweede sturen, ik wilde liever niet wachten, ik ging ze persoonlijk bekijken !!
Ik raad het niet aan, ik zal hier zeker niets meer kopen, neem de klant serieus
Ik heb eindelijk een gebruikte decoder die krassen heeft, de doos komt niet overeen met de decoder, andere serienummers, ik raad het niet aan.....
Ik heb foto's en kopieën van het gesprek met het bedrijf voor de hele situatie, ik waarschuw je om nogmaals in deze winkel te winkelen.

de levering van de goederen voor uitwisseling vertragen , Ik heb een ander product ontvangen dan ik had besteld, naast een ander bedrijf..

ze nemen de bedrijfstelefoon niet op, je kunt niet met ze praten aan de telefoon, schrijf gewoon op whatsup

Ik zocht een Quantis CI+ 1.3 module.
ASAT kwam als goedkoopste uit de bus.
Bestelling verliep erg soepel en via de mail op de hoogte gehouden van de status.

Verzonden als brievenbus pakketje dus ik hoefde niet thuis te blijven.
Volgende dag geleverd.

Goede inhoudelijke website met veel producten. Ik kwam hier terrecht omdat een artikel een stuk goedkoper was dan bij de andere webshops. Meteen nog maar een paar losse onderdelen erbij gekocht.

Een volgende keer zal deze webshop zeker het startpunt zijn voor het kopen voor spullen op satelliet gebied.

Wordt via UPS afgeleverd en de informatie betreffende track-and-trace komt direct via de e-mail binnen en ik hoef niet naar site om te kijken hoe de verzending verloopt.

Betaling is vooraf en er wordt geen rembours aangeboden door Asat.nl omdat zij daar slechte ervaringen mee hebben.

Ik heb bij Asat een nieuwe satellietontvanger besteld, een Xtrend ET-9500 met een 1 TB HDD.

Website is prima, kan wel wat overzichtelijker.
Op vragen wordt snel en correct geantwoord.
Je krijgt netjes status updates over de bestelling en het verzenden gaat via UPS waar je ook status updates van krijgt.

Ik heb vooraf een vraag gesteld over welke HDD's er geplaatst worden en dit zou een WD Green schijf zijn. Toen ik de ontvanger opengemaakt had om te kijken bleek er een Samsung 2,5" schijf in te zitten in plaats van de WD schijf. Een positieve verassing voor mij! Een 2,5" schijf heeft namelijk veel voordelen ten opzichte van een 3,5" in een PVR omdat deze veel minder warm worden en veel stiller zijn. Complimentje voor Asat dus.

Bestelling is op tijd afgeleverd, alleen was er toen niemand thuis. Daar kan Asat niets aan doen natuurlijk. Het probleem is dat je bij UPS zeer beperkte mogelijkheden hebt voor afhalen. Er zijn maar een paar afhaalpunten en voor mij betekend het 45 minuten rijden. TNT is wat dat aangaat veel beter en ook DHL heeft meer afhaalpunten.

Scorekaart voor Asat