Gebruikers over webshop CVDO Systems
Review toevoegenwebsite is goed, ik kreeg gelijk een bevestiging van mijn order en het geld was gelijk afgeschreven
VerzendingEr wordt neits bezorgd, er is op geen enkele manier contact mogleijk met de leverancier. Er wordt neit gerageerd op emails en het telefoonnummer neemt geen enkele keer op. Ook met het mobiele nummer is geen contact mogelijk.
KlantenserviceEr is geen contact mogelijk
De website is functioneel.
Feedback op bestelling is goed.
Voldoende mogelijkheden tot betaling (Paypal, Ideal, TNT rembours, op rekening).
Aan dit alles heb je echter niets wanneer je vooruit hebt betaald, en niets geleverd krijgt, en het bedrijf vervolgens op je aanvraag niet je geld terugstort).
Op e-mails wordt niet gereageerd.
De op de contactpagina genoemde telefoons (030 - 75 25 184 en 06 44 24 34 60) worden niet opgenomen.
Ik heb eent e-mail dat het bestelde produkt is verzonden en ook een track-en-trace nummer bij TNT. Er viel echter niets te track-en-tracen.
Vervolgens e-mail ontvangen van CvdO dat door een technische storing bij TNT Post de pakketten wel waren opgehaald en voorgemeld, maar niet waren verzonden. De pakketten zouden worden teruggebracht bij CvdO en vervolgens weer worden verzonden.
Niet dus
Ik kan geen contact krijgen met de levarancier.