Gebruikers over webshop Okaphone Elektronika
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenErg prettig bedrijf, verzenden snel. Ongelofelijk breed aanbod van allerlei elektronica producten. Qua prijs zijn deze markt conform, helemaal als je de geboden service meeneemt in de beoordeling.
VerzendingVerzending is snel, ook als je een mailtje na stuurt dat je het snel nodig hebt. Dan wordt hier snel op gereageerd met een bevestiging dat het gaat lukken, in mijn geval.
KlantenserviceMeer dan prima, als er een issue is met een product, geen gezeur, het wordt opgelost.
AlgemeenIk kan volledig onderschrijven wat er in vorige positieve reviews is geschreven. De website oogt in eerste instantie wat verouderd maar is wel erg volledig. Een enorm assortiment voor een (web)shop die ik nog ken uit de tijd dat ik in Groningen ben opgegroeid (1953+). Bestelprocedure is wat afwijkend van andere webshops maar geeft zeker een voordeel mbt verzendkosten. Ik was iets te snel met bestellen maar toen ik vroeg of ik nog wat items kon toevoegen deden ze dat zonder probleem. Een service die ik nog nergens anders ben tegengekomen. Zij worden mijn preferred supplier voor Electronics in elk geval.
VerzendingVerpakking optimaal. Niet groter dan strikt noodzakelijk en dus minimale verzendkosten
KlantenservicePrima. Zonder probleem items toevoegen aan bestelling
Algemeen3 stuks adafruit 3648 besteld (PT1000 versterkers)
Bestelproces is redelijk ouderwets, net als de website. Communicatie is daarentegen helder en vriendelijk.
Betaling gaat via een link met code, product is daarna vrijwel direct verzonden. Had het de volgende dag in huis.
AlgemeenPrettige zaak, ze hebben veel, deskundig personeel, reële prijzen.
Groot voordeel is dat ze van te voren de verzendkosten aangeven, als de spullen in een envelop of briefpakje kunnen scheelt dat behoorlijk. Leveringen tot nog toe altijd keurig. Ik ben blij dat er nog zo`n winkel bestaat. Hier in Utrecht is inmiddels alles verdwenen.
Alle bestellingen zijn keurig geleverd.
KlantenserviceZe reageren vlot op vragen
AlgemeenBij deze winkel al een aantal keer onderdelen gekocht voor me 3d printer, De service is fenomenaal hier kunnen een hoop bedrijven nog van leren! Ga zo door jongens!!!
VerzendingPakketje wordt keurig op tijd verstuurd echt super voor elkaar!
KlantenserviceZoals ik al zij de service is prima en ze bellen je gewoon op als je iets besteld wat niet helemaal goed komt, gewoon heerlijk direct contact met hun.
Ook hebben ze mij veel tips / tricks laten zien over de printer. Ze hebben gewoon alle tijd voor je als klant!
Beetje verouderde website, maar hebben verder zeer veel keuze. Website bevat juiste informatie op de producten en voorraad. Snel antwoord op vragen via de mail. Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
VerzendingAangetekende verzending. Prima verpakt. Je krijgt netjes de track & trace code.
Donderdag een kabeltje besteld, gekozen voor levering via pakketpost < 10 kg (€6,30).
Binnen 5 minuten per e-mail een bevestiging met de opmerking dat de kabel in een envelop past en dat daardoor de verzendkosten worden aangepast naar € 2,90.
Na betaling via I-deal weer snel reactie dat de betaling is ontvangen en het produkt is verstuurd.
Vrijdag envelop in de bus zoals beloofd, perfect dus.
KlantenserviceZal ik hiervoor vast niet nodig hebben