PriceX

Gebruikers over webshop PriceX

Product besteld, Samsung ES30 voor totaal 64 euro inclusief verzenden, gelukkig geen al te hoog bedrag.
Product nooit ontvangen, op email wordt niet gereageerd (mail kan niet afgeleverd worden, wordt geretourneerd). Telefonisch is er niemand te bereiken, de lijn blijft ruisen. Provider mag geen verdere gegevens verstrekken, dit lijkt een gevalletje oplichting (bedrijf failliet??). Heb hier wel es eerder wat besteld, was geen probleem.
Twee weken later ontvang ik een nieuwe aanbieding in de mail. Mijn advies: hier niet bestellen! Ik overweeg, hoewel ik geen vertrouwen heb in de goede afloop, aangifte te doen.

Product nooit ontvangen.

Hier staat hetzelfde verhaal als bij Algemeen kan anders niet submitten

De site komt nogal amateuristisch over waardoor je al snel gaat twijfelen aan de echtheid van de site, deels door de goede prijzen.

Toch maar een bestelling gedaan voor FIFA 10 en Vampire Rain: Altered Species voor 10 euro. Na het invullen van je adres gegevns kun je kiezen tussen zelf overmaken en iDeal. Ik heb voor ideal gekozen omdat ik dat vertrouw en weet dat het dan direct wordt overgemaakt.

Ik kreeg wel een mail dat ze de bestelling hadden ontvangen, met de adresgegevens van zowel mij, als van hun erin. Daarin stond ook dat ze het zouden versturen als ze het geld hadden ontvangen. Ik kreeg echter echter geen mail dat de betaling was ontvangen.

Op maandag kreeg ik een mail met dat de bestelling verstuurd was, en vervolgens nog 2 (identieke) mails die allebei de UPS TrackTrace bevatte.

Verzending via UPS. Vrijdag om 17.58 besteld. Weekend er tussen, op maandag verzonden en dan dinsdag ochtend (rond 9.30) bezorgd. Oftewel best snel. Ik ken genoeg shops die dit niet halen.

Niet nodig gehad

Soort ibood principe, al staat er weinig info over het product zelf op de site. Dit is makkelijk te googlen.

Bestellen gaat supersnel, handig met iDeal betalen en zo voor mekaar.
Kreeg verzendbevestiging.

Lekker goedkoop, origineel product.

Door het matige weer wat later gekregen maar anders binnen 36h gehad. Prima dus. Verzending gaat via UPS , verder geen klachten.

Spul was goed verpakt met stukken kartonsnippers etc.
Product is heel aangekomen, prima!

nvt

Dagaanbiedingen, het schijnt steeds populairder te worden. Inmiddels zijn er al tientallen sites en zelfs grote elektronicaketens die hieraan mee doen. PriceX kende ik al een tijd en volgende hun aanbiedingen dan ook regelmatig, echter nooit wat besteld tot afgelopen woensdag.

Aangezien ik al een hele tijd op zoek was naar een mooi plasmascherm, kón ik hun dagaanbieding van de Samsung 42B450 niet weerstaan. De website is heel eenvoudig, het kan gewoon niet fout gaan. Wel karig qua productinformatie (specificaties etc, deze worden zo goed als niet gegeven), maar met het typenummer en googlen kan je heel wat. Denk dat dit voor hun ook wat 'veiliger' is i.vm. typfouten e.d.

Mijn bestelling geplaatst, betaling via iDeal gedaan, keurig direct een orderbevestiging gekregen in mijn mailbox.
Op het bestelformulier was er ook nog ruimte voor opmerkingen, had hier een aantal vragen ingevuld maar hier is nooit op gereageerd, dat is wel een beetje jammer. Hier had ik namelijk o.a. ingevuld dat dit scherm bedoeld was voor mijn studentenkamer en dat ik in het weekend waarschijnlijk niet thuis was en zodoende het liever niet had dat deze in het weekend zou worden aangeboden.

Op donderdag kreeg ik dus al een verzendbevestiging. Top! Lekker snel, alleen ging ik de dag erna (vrijdag) voor het weekend even naar m'n ouders. Dus even een belletje gepleegd naar PriceX, er werd echt direct zonder 1x over te gaan opgenomen(!).
Mijn verhaal uitgelegd dat ik de dag erop tot 14h aanwezig zou zijn en anders na het weekend pas weer en de vriendelijke heer aan de andere kant zou mij terugbellen. Dat is ook gebeurd. Nu lijkt dit vanzelfsprekend, maar dat is het dus niet! Er werd mij toen verteld dat voor 14h bezorgen geen probleem was.

Woensdag besteld, donderdag verzendbevestiging, vrijdagochtend al mogen ontvangen!

Het scherm werd door een extern bedrijf bezorgd, waarvan ik de naam even kwijt ben, maar dat doet er ook niet toe. Chauffeur was opgewekt en vriendelijk. Aangezien hij alleen was en het scherm aardig fors\zwaar is heb ik hem even geholpen.
Hij had een aanhanger met oplegger bij zich, het scherm stond op een pallet met zwarte folie omheen gewikkeld en vastgebonden aan de pallet zodat het scherm niet van de pallet kon vallen.
Veiliger kan het haast niet! Ontzettend tevreden om te zien hoe dit was geregeld, zeker voor het bedrag van 22 euro wat ik betaalde aan transportkosten voor een 42" plasmascherm! Overigens was de chauffeur ook niet te lui om hem even samen de trap op te tillen.

Overigens was mijn scherm gekoeld aangeleverd :+, ja gekoeld. De chauffeur had namelijk ook nog vleeswaren in de aanhanger liggen. Heb het scherm dan ook nog niet aangesloten en eerst even laten staan in de kamer om te acclimatiseren (condensatievorming door temperatuursverschil).

Nog geen echte substantiele ervaringen met aftersales.

Wel heb ik nadat ik het scherm ontvangen had een mailtje gestuurd waar de factuur was en of het schadelijk was dat het scherm 'gekoeld was aangeleverd'.
Kreeg binnen een paar minuten een mailtje terug dat de factuur een week wordt nagestuurd (standaard procedure), en dat ik met een gerust hart het scherm aan kon sluiten.

Nu leek me dat laatste niet helemaal correct want elektronica en condensatie gaat volgens mij niet erg lekker samen!

Wat vage site, maar het bedrijf is nog jong, dus ze kunnen nog verbeteren. De prijs is zonder meer ERG goed. Je krijgt nog voordat je betaalt bevestiging van je bestelling, en betalen via iDeal is perfect, zoals bekend. Je betaalt aan GezemenlijkVoordeel b.v., hun moederbedrijf. Heb nu mijn Toshiba tv, en ben stuk voordeliger uit dan je op kieskeurig.nl kan vinden, chapeau! Met de tvis ook niks, mis, gewoon een in Europa gemaakt exemplaar, NL handleiding zat erbij.

De levering was zonder meer supersnel, sneller kon niet, 36 uur na bestelling was UPS langs geweest, ik was alleen niet thuis, dag later alles alsnog in orde. Wat wel jammer is, dat er niks van een verzendmelding ,met eventueel track and trace, via de mail was gestuurd. Daarnaast moest ik naar de bon zoeken , die lag goed verscholen onderin de TV-doos.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik nogal argwanend was toen ik de site voor het eerst tegenkwam. De naam van de site, de "schreeuwerige reclame" en het feit dat ze niet echt bekend waren. Er zijn bijna geen reviews te vinden over deze site. De paar reviews die ik vond, waren gelukkig positief. Daarom had ik toch de bestelling geplaatst en ik moet zeggen... niets dan lof! Zondagmiddag bestelling geplaatst. Maandag werd ik gebeld om een aflever afspraak te maken. Dinsdag stonden ze voor de deur. Deze mensen hebben hun zaken goed voor elkaar. Petje af.

Zeer snelle levering. Produkt was goed en stevig verpakt. De bezorgservice, die de shop had ingeschakeld, was netjes op tijd en gaf ook nog eens de mogelijkhied het produkt te controleren voordat ik ervoor moest tekenen. heel netjes! Nogmaals, petje af.

Scorekaart voor PriceX