Computer Galaxy

Gebruikers over webshop Computer Galaxy

Website en systemen zien er gelikt uit.Systeem is top, win 7 wilde niet installeren, gaf bevroren scherm. Met win 8 geen probleem. Denk een driver probleem.

Ging zoals het hoort te gaan.

Telefonisch contact was onvriendelijk en onbehulpzaam. Via mail een cynisch antwoord (lukt het). Je verwacht toch wat meer kennis over computers bij een zaak als deze.

Geachte heer,

U had ons gebeld dat u met LINUX en WINDOWS 8 zonder problemen kunt draaien alleen met windows 7 een bevroren scherm kreeg.

Omdat wij er niet bij waren en niet weten wat u geinstalleerd had , hadden wij u voorgesteld dat u windows opnieuw moet installeren met de standaard drivers die erbij zaten en dan nog contact zouden hebben over het resultaat.

Na ongeveer een week hadden wij niets meer gehoord en toen hebben wij u een email gestuurd met het volgende tekst.

" Is het gelukt met de installatie? " omdat wij wouden weten of de computer naar behoren werkt.

Maar helaas wordt onze zorg door na te vragen of het gelukt was door u niet gewardeerd . Het was niet onze bedoeling dat de vraag raar over zou komen.
Het spijt ons voor het ongemak!

Wij hopen dat u ondanks dit veel plezier heeft met uw computer , mocht u nog vragen hebben dan kunt u gerust bellen of e-mailen.

Met vriendelijke Groeten,

ComputerGalaxy

Bestelling ging prima, computer werd alleen wat later geleverd. Op zich geen probleem. Contact tussen winkel en mij was (toen nog) prima.

Computer is goed verpakt en netjes afgeleverd.

geheugenmodule van Kingston ging stuk. Drie maanden geleden teruggezonden, sindsdien hoor ik niets meer. Alle contact moet van mijn kant komen en wat ik begrepen heb van het laatste contact is men de module kwijt. Verder zwijgt men. Waardeloos,

Geachte heer,

Wij hebben het nagezocht maar wij hebben uw envelop nooit ontvangen daardoor kunnen wij ook geen module repareren of vervangen of contact met u opnemen dat het ontvangen was . Wellicht kunt u het bij de post nagaan wat er mis gegaan is als u het met uw envelop als u deze met (aangetekend) track en trace heeft verstuurd!

Het is een vervelende situatie waarop wij ook geen invloed hebben.

Als u wat hoort van de post dan horen wij dat ook graag!

Met vriendelijke Groeten,

ComputerGalaxy

na lang zoeken en vergelijken via internet heb ik besloten om bij galaxy een computer te bestellen mede dankzij de prijs en omdat ze redelijk in de buurt zitten. vrijdag avond eind november maar besteld en de volgende ochtend kreeg ik een telefoontje met de vraag wanneer ik de computer wil ophalen omdat deze op voorraad was . dus maar in de middag opgehaald , en thuis maar begonnen met het installeren van windows deze had ik nog staan.
Contact verloopt prima en het product is ook goed.
Ben tevreden.

Ik dacht dat windows zelf alle stuurprogrammas zou installeren , maar na de installatie van windows had ik een onscherp beeld , andere monitor geprobeerd nog steeds niet scherp. Heb maar even gebeld met galaxy en een medewerker vroeg mij of ik teamviewer wil installeren zodat hij met mij mee kan kijken , zo gezegd zo gedaan dus hij keek even , en de videokaart was nog niet geinstalleerd hij heeft mij stuur programma geinstalleerd en daarna was alles zoals het moest.

Ben dus zeer te spreken over de service van galaxy

Ingegaan op de Sinterklaasaanbieding van de I7 en deze iets opgekieteld tot een totaalbedrag van 750 euro. Voorwaar een mooie aanschaf.

Ware het niet dat hij drie dagen later binnenkwam in een andere behuizing dan was besteld. Ik betaalde voor de HKC 4670 met ingebouwde cardreader en ontving de HKC 4673 zonder cardreader. Die was men kennelijk vergeten te monteren want die was wel besteld en stond ook gewoon op de rekening.

Na te hebben gebeld zou het door mij bestelde front worden opgestuurd met ingebouwde cardreader. Reden was dat de door mij bestelde behuizing niet voorradig was. Men verontschuldigde zich dat een en ander zonder overleg was gedaan.
Daarna, in afwachting van het nieuwe front, toch aan de slag met de installatie. Tenminste, dat was de bedoeling. Na de kast te hebben geopend bleek de sata-kabel tussen de harddisk en het moederboard te ontbreken. Weer gebeld en een ongelovig type aan de telefoon gehad. Of ik maar een foto wilde maken van de aangetroffen situatie en of ik deze door wilde mailen. Alles werd namelijk voor verzending gecontroleerd. Lag de kabel niet los onderin de kast? Alsof ik zou jokken om een kabeltje van twee euro. En dan? Als alles was gecontroleerd kon ie toch niet los onderin de kast liggen?
DERTIEN dagen nadat de bestelling was geplaatst en betaald heb ik eindelijk alles binnen en kan ik, als ik zelf de DVD-speler heb verplaatst, het front heb gemonteerd en de harddisk en cardreader heb aangesloten, eindelijk aan de slag met de installatie.
Bij een dergelijke aankoop zou je meer zorgvuldigheid en service verwachten van de leverancier. Het is tenslotte geen pondje kaas. Door de goede recensies was ik optimistisch maar dat is wel een stuk minder geworden. Beetje jammer dit.

Geachte heer,

We doen er alles aan de service zo hoog mogelijk te houden.
Helaas hebben wij inderdaad u een verkeerde front geleverd , het spijt ons daarvoor. Wij hebben u zoals de front kosteloos nagestuurd en u heeft nu wat u besteld heeft( het heeft inderdaad een aantal dagen geduurd maar dat hadden wij gelijk aangegeven omdat het frontje niet op voorraad was).
Wat betreft het kabeltje die hebben wij ook opgestuurd. Hij zat er inderdaad niet bij maar omdat hier alles aan de hand van een checklist gecheckt wordt of alles klopt dachten wij eerst dat tijdens het transport het kabeltje los gegaan is. Vandaar dat wij vragen om er zeker van te zijn.

Wij danken u voor uw begrip en hopen dat u het op prijs stelt dat wij alles opgelost hebben. Wij hopen dat u ondanks dit veel plezier heeft met uw aankoop.

Team ComputerGalaxy

Ik heb veel gezocht, en heb mijn nieuwe droom-PC uiteindelijk bij ComputerGalaxy besteld.
De prijs was hier het allerlaagste.
Het is een fijne website, ik heb makkelijk de al samengestelde PC iets kunnen aanpassen.
Het betalen ging goed en veilig via iDeal.

Zondag 22 april besteld, ik had hem dinsdag 24 april in huis, zoals mij ook beloofd was.
Ik kon mijn verzending volgen via Track&Trace.

Ik had een klein probleempje met mijn PC; er kwam een irritant hoog piepend geluid uit. Ik had dit aan ComputerGalaxy gemaild, maar ik kreeg geen antwoord.
Later heb ik maar gebeld, ze zeiden dat de mail niet werkte.
Ze zeiden dat ik de ventilator van de processor moest loshalen, en kijken of het geluid dan weg was.
Dat was inderdaad zo, het lag dus aan de koeler van de processor.
Dit mailde ik naar hun.
Ik kreeg geen reactie op mijn mail, maar toen ik weer belde zeiden ze dat de nieuwe koeler besteld was.
Ik moest naar Zutphen komen rijden met de PC (een duur grapje, want ik woon in Zwolle), en daar werd de nieuwe koeler er in gezet.
Toen bleek het dat de nieuwe koeler ook piepte, het bleek normaal te zijn voor deze AMD koelers.
Toen heb ik maar een betere koeler van 25 euro gekocht.
De oude koeler kon ik ook weer meenemen, want die worden niet los verkocht; die zitten bij de processor.
Ik heb er uitendelijk maar gewoon een leuk dagje Zutphen van gemaakt, nu ik er toch was.

Ik wilde een PC volgens mijn eigen (op tweakers BBG en Hardware.info gebaseerde) specs samenstellen, maar wel garantie op de hele PC (en niet alleen onderdelen). Een Core-i5, 8GB RAM, 120 GB SSD, goede voeding AMD 6870 graphics waren mijn belangrijkste eisen.

Bij Computergalaxy.nl pc aangepast. Het is wel een klus om uit te zoeken welke PC's welke aanpassingsmogelijkheden hebben, maar de prijzen voor iedere configuratie waren interesant laag. De site was helaas niet duidelijk in alle mogelijkheden, maar een belletje was voldoende om mijn antwoorden te krijgen.

SSD: gewoon los bijbestellen; windows 7 wordt dan op SSD geinstalleerd en de SSD wordt netjes in de kast bevestigd.
RAM: 8GB = 2x 4GB modules.
CPU cooler: Stock intel.

PC doet het uitstekend, opstarttijden zijn ongelooflijk kort.
Installatie van onderdelen binnen in de PC is keurig gebeurd. Mogelijk ga ik wel de CPU cooler nog eens vervangen door een betere (en stillere) cooler.

Ik heb als beoordeling gekozen voor 'zeer goed', omdat ik vind dat de geleverde service, website en communiatie 'goed' zijn in het algemeen, maar voor de prijsstelling, vind ik ze zeer goed. Bijna een custom-pc voor een schappelijke prijs. Top!

Al met al: een prima ervaring.

PC was verpakt in doos van kast (CM690-II). Stekkers en boekjes lagen er los in, gelukkig is alles goed aangekomen.
Verzending is gebeurd via TNT Track&Trace, aangetekend, voor €5,95)

Ik heb gekozen voor 'Goed' en niet 'Zeer goed' omdat het voor mij niet duidelijk was wanneer de PC verzonden zou worden. Doordat de gevraagde SSD niet op voorraad was is de PC enkele dagen later verstuurd. Pas op het moment van versturen wordt dit duidelijk (email). Wel is computergalaxy.nl telefonisch en per email bereikbaar en vragen, ook over levering, worden adequaat beantwoord.

De site is overzichtelijk en een systeem samenstellen kan met een paar klikken. Er is voldoende keuze en alles is ingedeeld in categorien.
Zondag besteld en betaald met ideal. Direct een bevestigingsmail ontvangen. In del loop van maandag een aantal statusmailtjes zodat je weet dat er aan gewerkt wordt. Aan het eind van de middag een mail met een track & trace nummer.

Alles op tijd bezorgd en goed verpakt.

Helaas was de videokaart defect. Gebeld en ik kon de kaart omruilen. Zaterdag naar Zutphen gereden waar ik zeer goed geholpen werd. De nieuwe kaart werd er in gezet en het systeem werd nog even getest. Binnen korte tijd stond ik weer buiten met een werkend systeem.

Computergalaxy.nl is een overzichtelijke site, met links een menu waaruit je kan kiezen. Veruit de meeste producten zijn systemen, er zijn ook nog monitoren en toetsenborden/muizen.

Op 13 September 2010 had ik mijn keuze gemaakt en een systeem besteld, namelijk:
1 x AMD Game PC> Athlon II 445 X3 3 x 3.1 ghz> 500GB >4GB>HD5750 1GB () = 588.94EUR
VIDEOKAART ATI Radeon HD 5750, 1024MB, Direct-X 11 HDMI OUT
HARDESCHIJF 1.5TB sata2 hardeschijf in plaats van 500GB
GEHEUGEN 6GB Kingston geheugen ipv 4GB
BESTURINGSOFTWARE Geen besturingssyteem, ik installeer zelf!
GARANTIE UITBREIDEN 2 Jaar Garantie
1 x Logitech - Comfort Wave 450 USB () = 24.95EUR

Duidelijke prijzen erbij, inclusief btw. exclusief verzendkosten.
verzendkosten zijn niet veel, 5,95.

De reden waarom ik op Computergalaxy.nl mijn computer kocht, was omdat je kon kiezen of je een besturingssysteem erop wilde of niet, en aangezien ik van mijn opleiding serialkeys heb gekregen die ik mag gebruiken zolang ik op de opleiding zit, scheelt dit al gauw zon 150 euro.

Op 14 September werd ik gebeld door een medewerker van Computergalaxy.nl dat het geheugen dat ik wilde moeilijk te krijgen was bij het moederbord dat ik had besteld. Hij stelde voor om er 4gb geheugen in te doen ipv. 6. Aangezien ik 6gb wilde omdat ik voor mijn opleiding veel met VmWare werk, vroeg ik of dat mogelijk was. dat was mogelijk,alleen moest er dan een duurder moederbord in, meerprijs 25 euro. Oke, is goed. Ze hebben voor mij speciaal een linkje gezet met het moederbord en zo kon ik het makkelijk via ideal betalen, een groot pluspunt.

Ondanks dat er een ander moederbord in moest, was de computer de volgende dag toch binnen. Super! Via een andere site had ik een monitor besteld, zelfde dag, maar die kwam pas 3 dagen nadat ik mijn computer gehad had binnen, helaas.
Ook een Track&Trace nummer was aanwezig zodat ik mijn bestelling op de voet kon volgen.

Zelf Windows 7 Professional op gezet, verliep zonder problemen.
Nu een paar maanden in bezit, en nog steeds heel tevreden.

Conclusie: Als je zelf een (opensource) besturingssysteem heb, kan je veel geld besparen door op deze site een computer te kopen. Een snelle levering, en een top-service.

Computer Galaxy is een nette winkel. Het is niet zo formeel, ze doen niet moeilijk. Ik heb een computer gekocht bij deze winkel. De website van Computer Galaxy is simpel en overzichtelijk. Het uiterlijk laat wat te wensen over, maar voor de rest een zeer nette site. Ik heb de computer zelf opgehaald bij hen. Je kan met pin betalen.
De leverancier is goed bereikbaar per telefoon.

Toen ik de computer nog niet zo lang had, kreeg ik meteen een BSOD (blauw scherm). Ik draai Windows 7 Home Premium 64-bits. Het bleef niet bij één BSOD, maar meerdere, en steeds op onverwachte momenten. Gebeld naar de winkel, ze zeiden dat ik Memtest86+ (een geheugen-testprogramma) moest draaien, omdat blauwe schermen vaak veroorzaakt worden door fouten in het geheugen. Gedaan (voor de 2 afzonderlijke geheugenchipjes), geen fouten gevonden. Volgende dag naar de winkel gegaan. Het probleem was helaas niet reproduceerbaar, maar ze geloofden me meteen. Ze hebben toen in ongeveer een half uur het moederbord, de videokaart en het geheugen vervangen. Naar huis gegaan, werkte perfect, geen enkele BSOD meer gehad sindsdien. Zeer goeder service dus, werd meteen geholpen.

Goede winkel met een hele goede service, zeker een aanrader!
Ze zijn makkelijk met garantie!
Er is een optie om uw computer/onderdeel op te halen!
De prijs is ook zeer laag, en dat i.c.m. de hele goede service!

Heb mijn computer hier afgehaald

De bijgeleverde videokaart ging kapot, ik ging terug naar hun , en kreeg meteen een nieuwe ingebouwt in mijn computer.

Meestal koop ik componenten e.d. in Duitsland vanwege het prijsverschil. Toevallig stuitte ik op Computergalaxy en besloot mijn "configuratie wishlist" spreadsheet op deze shop los te laten.

Al met al kwam Computergalaxy nog onder de Duitse prijzen!! Meteen maar besteld dus....

27 mei om 11:52 besteld, 29 om 10.00 door de postbode afgeleverd (verzendkosten 5,95). Helemaal goed!!!!

Scorekaart voor Computer Galaxy