Wemax Trading

Gebruikers over webshop Wemax Trading

Windows 7 oem besteld, keurig geleverd, bleek helaas niet installeerbaar op mijn systeem. Ondanks dat het probleem bij mij lag mocht ik het pakket retourneren en werd het bedrag keurig per omgaande teruggestort. Ook werd er direct en zeer uitvoerig op emails gereageerd. TOP!

Verzending was op tijd en goed verpakt, het product was zoals beschreven in nieuwstaat.

Zoals eerder beschreven uitstekende en coulante aftersales.
Ik kon het pakket zonder problemen pakket terugsturen. Op emails werd adequaat en vriendelijk gereageerd en er werd gezocht naar een oplossing voor het probleem. De oorzaak bleek bij mij te liggen maar retourneren was geen probleem.

Overzichtelijke website. Op telefonische vragen wordt snel en duidelijk gereageerd. Voldoende betalingsmogelijkheden om voor een snelle afhandeling te zorgen. Ik zou geen moment aarzelen om weer zaken met Wemax te doen.

snel en goed verpakt

De website was zeer duidelijk en overzichtelijk.
Laat duidelijk zien dat het op voorraad is.
als je aan de betaling voldaan heb krijg je via mail bericht je kunt op verschillende manieren betalen.

Reageer snel op mail,s en is een prettig bedrijf om zakken mee te doen
Ik had de bestelling snel binnen zo als afgepsroken.

Via mijn zoektocht naar een goedkope OEM windows XP Pro ben ik bij Wemax terrecht gekomen. Hun site is goed, recht toe recht aan. Je vind er de juiste informatie en dat telt. Alleen over verzending vond ik niets (en nog steeds niets op dit moment van schrijven). Maar na een email die zeer snel beantwoord werd wist ik het nodige. Best even vermelden op site met IBAN en BIC code voor een Europese overschrijving.

Gratis verzending, ook naar België (waar ik woon) helemaal top !
Via post in omslag, onbeschadigd gekregen en snel geleverd (de Belgische post kennende)

Nog geen ervaring mee, maar de pre sales was zeer goed. Snel en correct. Ik kreeg een goed gevoel hierbij en mijn vertrouwen is er alleen maar op voorruit gegaan. De volgende keer voor een soortgelijk product is Wemax mijn eerste keuze.

Scorekaart voor Wemax Trading