All-Mall

Gebruikers over webshop All-Mall

Vandaag de brief van de curator ontvangen.

----------------------------------

Almelo, 20 april 2012

Geachte heer, mevrouw,

Bij onherroepelijk geworden beschikking van de rechtbank Zutphen van 14 juni 2011 is het faillissement van All-Mall B.V. opgeheven wegens toestand van de boedel.

In dit faillissement kon aan geen der crediteuren van All-Mall B.V. enige uitkering worden gedaan.

Huisman advocaten

-----------------------------------

Oftewel de Duitse eigenaar van All-Mall heeft het slim gespeeld. Er is voor vele tienduizenden euro's op de website besteld, terwijl deze meneer eigenlijk al in staat van faillissement verkeerde. Hij zal het geld slim hebben weggesluisd, aangezien er 0,0 te halen viel bij de Nederlandse BV.

Misschien hebben jullie hier wat aan.

All-Mall is op 28 juli 2009 failliet verklaard.

Het telefoonnummer van de curator is : 0575-513437

Ik heb een bestelling geplaatst op 16 mei 2009 en direct betaald via Ideal. Daarna divers emails gestuurd waar bestelling blijft (nooit reactie ontvangen) en diverse keren gebeld (altijd voicemail).
De bestelling is dus nooit ontvangen (€ 286,28 kwijt)

Er zijn op diverse sites meldingen van deze gang van zaken. Ik heb dit gemeld bij de politie en binnenkort zal de aangifte worden opgenomen. Aan andere mensen die in hetzelfde schuitje zitten: doe aangifte en graag willen we de gegevens veramelen. Stuur deze naar e.o.delacousine at zeelandnet.nl en/of rube6 at hotmail.com

Bestelling niet ontvangen.

Geen enkele reactie meer ontvangen.

Ik heb op 22 mei een Samsun monitor besteld bij All-Mall en heb 143.51 Euro per Ideal betaald.
Op 26 mei werd deze door All-Mall geannuleerd, omdat de monitor niet meer leverbaar zou zijn en werd er gemeld dat het geld binnen 30 dagen teruggestort zou worden.
Tot op heden 29 juni nog geen geld terug ontvangen.
Afgelopen weken al enkele mailtjes verstuurd aan All-Mall met de vraag wanneer ze het terug gingen storten.

0,0 reactie terug.

Er is niet verzonden.

Er wordt niet op Email gereageerd.

Helaas, ook 22 mei iets besteld en met ideal betaald (€212,-)maar ook niets gezien of gehoord! Mijn inlog account bestond nog wel maar de order was weg.

Inmiddels anderhalve maand geleden iets besteld.
Kreeg vrij snel een nette mail met de mededeling dat hetgeen ik had besteld niet meer leverbaar was, en de keuze of ik mijn geld terug wou of andere producten wou bestellen.
Ik heb gekozen voor de eerste optie. Na diverse mails nog steeds geen enkele reactie.

Al ik over twee weken nog niets gehoord heb, ga ik maar aangifte van oplichting doen.

Men kent hier het woord aftersales niet.
Er is niet gereageerd op mail en de site is nu ook niet beschikbaar, dus zelfs contact informatie kan alleen nog via de pagina hier op tweakers achterhaald worden.

Niet te bereiken via email en telefoon, alleen een voicemail die je niet kan inspreken, is enige en laatste keer dat ik hier iets gekocht heb, moet mijn geld maar weer zien terug te krijgen eventueel via rechtbijstand denk ik

Update 29 juni ingebrekestelling opgestuurd via aangetekende brief, heb ze 2 weken de tijd gegeven om het op te lossen, brief is twee keer aangeboden, ligt nu op postkantoor, of te wel niemand thuis

Niet alles is opgestuurd en geen melden of er nog iets nageleverd word

Zijn al dik 4 dagen niet te bereiken

Via rechtbijstand je geld halen is inderdaad aftersales

All-Mall is foute boel. Ik heb ze 3 weken geleden 600 euro vooruitbetaald voor een nieuwe printer en daarna is het akelig stil geworden. Geen enkele reactie op e-mail of telefoon.
Morgen ga ik aangifte doen van oplichting en eens informeren bij een jurist of ik beslag kan laten leggen o.i.d.

Triest dat dit soort bedrijven nog uberhaupt bestaan :(

op 22 mei 2009 een bestelling geplaatst bij all-mall twv €336,27.
op 28-05-2009 een email gehad dat mijn bestelling verzonden is met een bijbehorende track&trace.
helaas tot op heden nog steeds geen bestelling binnen gehad.
de gemailde track&trace blijkt ook niet bekend bij TNT post.
ik heb al diverse emails gestuurd en geprobeerd de dames/heren telefonisch te bereiken maar helaas geen reactie of alleen de voicemail.
ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben. dus wees verstandig en bestel niks bij All-mall!

waardeloos!

welke after sales??

Site is redelijk overzichtelijk en hebben een groot assortiment,
helaas om dat dit bedrijf via 3e werkt zijn ze erg langzaam,

De website bevat helaas niet altijd 100% correcte informatie door dat er op de site vaak staat dat ze er een aantal in vooraad hebben en dan bestel je het blijkt het dat je toch weer een maand moet wachten,

E-mail contact is erg slecht als je iets wilt direct bellen (eventueel elke dag)

Door dat ze via 3e werken duurt het erg lang voordat je het thuis heb, voordeel wel is dat ze via track&trace werken, ze verpakken het wel goed in.

Duurt erg lang voordat je antwoord hebt op je e-mail, dus meteen bellen zou de beste oplossing zijn,

Ze geven bij die bedrijf niet je verzend kosten terug van een DOA/RMA, dit vindt ik best erg slecht, aangezien ze vindt ik verplicht zijn goede werkende producten te leveren.

Voordeel wel is dat ze niet een nieuw product op sturen maar je geld terug sturen. zo dat je eventueel ergens andesr (andere webshop) een product kan kopen.

De website is redelijk overzichtelijk. Ik heb betere sites gezien, maar ook sites die veel slechter waren. Wel is de informatie over bestellingen wat karig. Toen ik een bestelling plaatste en had aangegeven dat ik het wilde ophalen moest ik e5,50 afhaalkosten betalen. En nog voordat ik de bevestigingsmail kreeg viel er een mailtje in mijn inbox. Alle bestellingen die worden afgehaald moeten vooruit betaald worden, omdat teveel mensen hun bestelling niet af kwamen halen. Pardon? Daar betaal ik toch die e5,50 voor?

Dus mocht je iets willen bestellen bij all-mall en het af komen halen, houd er dan rekening mee dat je én e5,50 én vooruit moet betalen!

Ik kreeg al vrij snel na mijn annulering een mailtje terug dat mijn bestelling was geannuleert. Alleen zijn ze niet in gegaan op mijn vragen mbt. die e5,50 en het vooruitbetalen van bestellingen.

Na eerder in 2008 een goede ervaring te hebben gehad met all-mall (zie ook review eerder). Nu toch een flink mindere ervaring. Heb op 23 december een complete pc besteld voor een kennis. Dit met de gedachte dat de onderdelen dan mooi net voor de kerstvakantie besteld zou worden bij de verschillende distributeurs. En ik dus na de vakantie spoedig de producten zou kunnen verwachten.
Alles was op voorraad behalve de videokaart club3d 4852idp welke overal moeilijk leverbaar was, omdat ingram micro ze niet meer op voorraad had. Nou ja ik had geen haast dus even wachten maakte me niet uit.
Uiteindelijk bleken er meerdere onderdelen neit meer leverbaar, terwijl deze vooraf op de site als wel leverbaar stonden weergegeven. Ik snap niet pcies hoe dit kan, want volgens mij werken ze via icecat.biz welke direct de orders inschieten in het bestelsysteem van de distributeur. Maar dit kan ik fout hebben. Als dat namelijk niet zo is, dan betekent het dat all-mall dit te laat heeft besteld, zodat de producten al zijn uitgeleverd aan andere retailers. Of dat de vooraadindicatie niet actueel genoeg is.
Omdat het uiteindelijk toch wel lang ging duren heb ik maar eens een email gestuurd met wat de verwachte leverdatum was. Hierop geen antwoord gehad. Ik heb ze echt de kans gegeven te reageren, maar het duurde en duurde, dus elke dag ging er weer een email naartoe. Ik ben uit principe niet gaan bellen. Op vrijwel geen 1 email kwam antwoord.
Ik kwam er ondertussen (8 januari 2009) ook achter dat ik vergeten was een dvd-brander te bestellen, wel zo handig bij een nieuwe pc. Dus ik weer emailen dat ik die graag toegevoegd zou zien aan mijn bestelling. Hierop ook geen reactie. Ik moest online maar in de gaten houden of hij ook daadwerkelijk toegevoegd werd. Dit gebeurde, maar via de email helemaal geen bevestiging van gehad. Ook geen betalingsaanwijzing of iets dergelijks. Nou ja hij was besteld en verwerkt ook zonder betaling, dus ik vond het wel prima.
Rond 21 januari 2009 vond ik het toch wel heel lang gaan duren met de videokaart en heb ik gevraagd waarom ik geen leverdatum te horen kreeg en of er geen ander product geleverd kon worden. Dit heb ik meerdere malen ge-emailed waarop geen reactie. Dus toen heb ik ook maar eens ge-emailed met als CC info@qshops.org (waar ze bij aangesloten zijn). Hierop kreeg ik uiteindelijk wel reactie.
De reactie was als volgt:

helaas kunnen wij dit product niet eerder of bij een ander leverancier leveren. Wellicht kunnen wij dit art. morgen bij ons binnen halen CGAX-4852DDO zodat morgen alles de deur uit kan. Als u dit wilt laten aanpassen dan horen wij het graag.
Hierop heb ik positief gereageerd, meerdere malen, zodat de bestelling snel verzonden zou worden. Tot mijn verheuging is de hele zaak daarop op 23 januari verzonden. Bij het openen van de dozen bleek er alleen geen videokaart bij te zitten. Dus niet de 4852idp nog de 4852ddo. Terwijl ik wel had aangegeven dat de videokaart verwisseld mocht worden.
Afwachten dan maar weer. Ook kon ik via de site zien dat de videokaart niet was verwisseld voor het nieuwe artikel de 4852ddo en hij dus nog steeds als 4852idp in bestelling stond. Ondertussen door geen communicatie van all-mall zijde heb ik contact opgenomen met hun distributeur en gevraagd wat de te verwachte leverdatum van de 4852idp was. Dit bleek 27 januari te zijn. Dat was het al bijna dus ik had nog even geduld. Maar tegen 29 januari/30 januari nog geen videokaart. Terwijl hij volgens de site wel weer leverbaar was. Nu heb ik besloten mijn principes overboord te gooien en toch maar eens te bellen. Ik kreeg de eigenaar aan de lijn en hieruit bleek dat het echt een chaos is bij all-mall.
Hij was ervan overtuigd dat hij een andere videokaart had besteld voor mijn order, dit blijkt achteraf niet het geval. Ook was hij ervan overtuigd dat deze videokaart 17.78 duurder was dan de door mij bestelde. Dit bleek achteraf te gaan over de dvd-brander welke nog niet betaald was. Ik had immers daar nooit aanwijzingen voor gekregen. De videokaart is mijn inziens nooit verwisseld voor de 4852ddo. Hij heeft na dit gesprek contact opgenomen met ingram micro, waarom de kaart nog niet verstuurd was naar all-mall. (Al heb ik het idee dat hij gewoon niet besteld was), waarop beloofd werd de kaart zsm te versturen. Ondertussen wist ik dus niet over welke kaart hij het nou had. Als bevestiging van dit gesprek kreeg ik volgende email:
nogmaals excuses voor het voortgang van uw order en gebrekkig communicatie.
Zoals tel besproken te hebben is er contact geweest met Ingram, het product verwachten wij maandag bij ons zodat u begin volgende week het art. kunt verwachten.

Omdat de video kaart vervangen is, komen wij een bedrag te kort van € 17.78.
Zou u zo vriendelijk willen zijn om dit bedrag over te boeken bij ons op de rek. P. 2966334 o.v.v. uw order code 18310.

De video kaart is momenteel ca 7.-- duurder geworden(dit verschil hoeft u NIET te betalen dit voor de goede orde) en dat wij de zending in 2X gedaan hebben is het voor ons onmogelijk om 17.-- te overbruggen ondanks dat u heel lang op uw bestelling wacht.
Hier heeft hij het nog over dat de videokaart is vervangen en dat dat een kasverschil van 17.78 tot gevolg heeft welke nog betaald moet worden. Dus heb ik teruggestuurd nou de pc is niet voor mij dus doe maar gewoon de oorspronkelijk bestelde videokaart (deze was immers weer leverbaar) zodat ik niet die 17.78 hoefde te betalen. Ondertussen was het 3 februari 2009 geworden en heb ik maar weer eens een email gestuurd met een CC aan info@qshops.org en daarop werd ik gebeld. Hierop vroeg ik hem meteen of de kaart nou al binnen was bij all-mall. Dat was hij, waarop ik wilde weten welke het nou was. Dit bleek gewoon te gaan om de oorspronkelijk bestelde 4852idp! Niks geen videokaart vervangen en daarom dus bij betalen. Dus vroeg ik hem waarom ik dan moest bijbetalen. Toen ging hij eens in de email correspondentie zoeken en toen bleek dus dat het voor de dvd-brander was. Dit geld moest ik eerst overmaken voordat hij de kaart zou versturen, want dik een maand wachten is geen aanleiding tot wat compensatie van all-mall's kant.

In de telefoongesprekken bleek ook dat all-mall echt een pure door verkoop zaak is. Hij gaf zelfs aan dat ze zelf geen kennis hebben van de verschillende producten. Ik heb dit in principe ook niet nodig, want die kennis heb ik zelf, daarom koop ik gewoon bij de goedkoopste en zeker door mijn vorige ervaring was ik er wel gerust op bij all-mall. Maar het blijkt steeds meer dat de vorige bestelling meer een lucky shot was. En voor aftersales ben ik al helemaal bang. Ik hoop dat niks stuk gaat.
Gaf hij ook nog als reden van het niet reageren dat ik toch alles al wist, zo zocht ik zelf op bij welke distributeur hij de verschillende onderdelen inkocht en kon ik via andere sites (met betere voorraadindicatie) kijken wanneer onderdelen weer op voorraad zouden komen. Hij vond het dus niet nodig om op emails te reageren. Ook vond hij dat ik met mijn CC's aan info@qshops.org een verkeerd beeld schepte. Ik had immers het openstaande bedrag avn 17.78 nog niet betaald. Sorry hoor, maar dit was echt de kern van de zaak niet. De communicatie is het heikele punt en zeker nadat hij had toegeven dat dit beter moest en er daarop geen verandering op te merken is, dan gaan mijn emails ook gewoon weer naar info@qshops.org.

Kortom:
Geen communicatie
Slechte administratie
Niet consumentgericht
Dozenschuiver

Verzending is goed. Spullen goed in de bubbeltjes folie, verzonden via TNT. Minpunten zijn het niet meteen krijgen van de trackingcode, deze kreeg ik pas na verzoek

Geen omdoos bij de monitor. Deze is open en bloot verstuurd.

Eigenlijk nog geen ervaring mee. Maar onderdeel van de aftersales zijn wat mij betreft ook wel de pre-sales :) en wat dat betreft heb ik een zeer slechte indruk van deze zaak gekregen. Hopelijk gaat er niks stuk en werkt alles als ik van het weekend de pc in elkaar zet.

09-02-08: En gelukkig werkt alles :D Nu afwachten of het blijft werken, maar daar gaan we maar vanuit.

De website is rommelig en het stikt van de taal- en opmaakfouten.

Het product was binnen 2 dagen geleverd, netjes in doos.

Aftersales is bijzonder slecht. Na 1 dag heb ik besloten om het (ongebruikte) product terug te sturen omdat het niet aan mijn verwachtingen voldeed. Ik heb dus een mail gestuurd, maar nooit antwoord gekregen.

Vervolgens heb ik telefonisch contact opgenomen en het verhaal uitgelegd. De verkoper weigert het product terug te namen omdat het gebruikt is (hoe kan hij dat door de telefoon zien?... niet dus...). Vervolgens kon ik het wel terugsturen, maar met een restock fee van 30%. Ik heb telefonisch aangegeven dat dit juridisch gezien niet mag, maar daar had de verkoper maling aan.

Deze shop houdt zich dus niet aan de wet Kopen op Afstanden en moet dus zo snel mogelijk gesloten worden.

Ik heb uiteindelijk besloten om het product te houden en mij persoonlijk in te zetten om deze zaak failliet te krijgen. Ik heb dan dus op diverse fora beoordelingen achter gelaten.

Ik heb het ook gemeld bij Kassa van de VARA en die willen er misschien een uitzending aan gaan wijden.

Meld al je klachten dus ook bij Kassa, Kieskeurig, Tweakers etc.!!!!

Ik zou zeggen, laat deze zaak links liggen en geef een paar euro meer uit en bespaar je een hoop ellende!

Leverancier komt zijn algemene voorwaarden niet na!

Website ziet er een beetje rommelig uit vanwege het grote assortiment, zoekfunctie is niet accuraat en slecht.

Een kleine onderneming met 1 telefonische werknemer en de eigenaar zelf.

Op za. 20 december 2008 een bestelling geplaatst met onder andere een Synology NAS DS108j behuizing.

Telefonisch contact gehad over de prijs van een switch die ik erbij bestelde en bleek dat de prijs een paar euro omhoog is gegaan omdat de website niet up to date was mbt. het voorraad.
Uiteindelijk toch maar akkoord gegaan met de hogere prijs, omdat het dan gelijk verzonden kan worden volgens de medewerker.

Pakket is de wo. 24-12-2008 de deur uitgegaan en vanwege de kerstdagen pas za. de 27e aangekomen.

Op ma. 29-12-2008 besloten om 1 van de producten te willen ruilen voor iets duurders, maar aangezien op de website stond dat All-Mall tot 2 januari gesloten zou zijn heb ik besloten om maandag 5 januari te gaan bellen.

Ik kreeg toevallig volgens mij de eigenaar van All-Mall aan de lijn, en vroeg op een nette en vriendelijke manier of ik de NAS kon ruilen voor een aantal artikelen die uiteindelijk duurder is.
Zijn eerste reactie mompelde hij iets van "hmm hij wordt wel goed verkocht" , maar gelijk daarna bedacht hij zich en zei, als u hem wil retourneren dan ben ik genoodzaakt 50 tot 70% van de verkoopprijs terug te geven. Ik zei dat ik dat niet kan accepteren omdat ik het recht heb om 100% van de aankoopprijs terug te krijgen dat volgens de nederlandse juridische wetten zou moeten. Het gaat hier immers ook om kopen en retourneren binnen 7 werkdagen, ongeacht of het geopend is of niet. Hij weigerde nog steeds en zei dat ik zijn voorwaarden op de website kan nalezen. Ik zei dat ik dat ging doen en dat ik er nog op terugkom.

Dezelfde dag heb ik de website www.all-mall.nl onder het kopje 'voorwaarden' artikel 9 bestudeerd. In een mail heb ik hem erop gewezen dat ik binnen alle voorwaarden voldoe om te kunnen retourneren volgens dit artikel 9. Nadrukkelijk gezegd dat er nergens staat vermeld dat er 30 tot 50% wordt afgetrokken. Heb ook voor de zekerheid een kopie gemaakt van de website, mocht hij de voorwaarden nog willen aanpassen. (overigens kan dit niet omdat het conform de KvK inschrijving overeen moet komen).

Wederom blijft hij bij zijn standpunt en ik mailde hem dat ik dezelfde avond nog naar de rechtswinkel wil stappen voor bijstand. Dezelfde avond de zaak voorgelegd en de rechtswinkel zou contact met All-Mall opnemen. Tevergeefs, blijft hij het negeren en wil het product niet retour nemen.

Ze 'lijken' dus goedkoop, maar behoed je voor grote problemen vooral met de aftersales!
Ik zou iedereen afraden om hier je producten te bestellen!

Op zondag 30 november een bestelling geplaatst.
1. BenQ 22'' HD scherm
2. Samsung DVD-burner
3. 2 SATA interface kabels

Alledrie de producten waren volgens de website op voorraad. Dezelfde avond ontving ik een betalingsbevestiging.

Woensdag 3 december nog steeds niets gehoord van een verzending en ook op de website was geen statusupdate te vinden van mijn bestelling, dus besloot ik de klantenservice te mailen met de vraag hoe het kan dat er nog niets verzonden was. Ik kreeg geen mail terug.

Maandag 8 december besloot ik dan maar te bellen. De klantenservice stond me vriendelijk te woord en vertelde dat alleen de sata kabels op voorraad waren. Ook vertelde ze me dat All-Mall zelf geen voorraad heeft, maar dat ze zelf bij een derde partij bestellen en dat die derde partij ook de verzendig verricht. Op de website stond echter dat alle producten op voorraad waren.

Mevrouw vertelde me dat het product 16 december weer op voorraad zou komen. Vreemd, aangezien op 30 november er nog stond op de website dat er volop voorraad was.

Een optie was om te wachten tot de 16e of om mijn geld teruggestort te krijgen. Ik besloot voor de laatste optie te kiezen.

Vrijdag 12 december was het geld, na 4 werkdagen, nog niet teruggestort. Die dag besloot ik weer te bellen en het bleek inderdaad dat het geld nog niet was overgemaakt. De klantenservice heeft het toen a la minute gedaan en ik bezig nu, na bijna twee weken, weer over mijn geld.

Ik zou niet nog een keer bij all-mall bestellen. Het feit dat ze via een derde partij werken zorgt ervoor dat problemen zoals die bij mij voorkwamen nog vaker zullen voorkomen. Ik zou dan ook een ander afraden om hier iets te bestellen.

De aftersales heeft gefaald voor mij op twee redenen:

Op woensdag 3 december heb ik een email verstuurd, waar ik nooit antwoord op heb gekregen.
Op maandag 8 december werd mij verteld dat mijn geld teruggestort zou worden, maar dit werd niet gedaan. Daardoor moest ik zelf op vrijdag 12 december nog een keer bellen. Toen werd het echter meteen teruggestort. Vandaar als beoordeling 'slecht' en niet ' zeer slecht' .

De mevrouw van de klantenservice is vriendelijk, maar voegt dus geen daad bij het woord.

Shop is op zaterdag gesloten en wanneer ik langs kwam om iets wat op voorraad stond op te halen, bleek dat ze het niet op voorraad hadden :{ Ben een beetje klaar met deze vreemde zaak.

Site ziet er een beetje knullig uit, maar werkt zeer goed. Het bestelsysteem is uit duizenden te herkennen en is dan ook gebaseerd op www.icecat.biz. Het assortiment is uitgebreid. Voorraden zijn actueel (iig voor zover ik dat kan bepalen, alles was iig binnen een dag bij hun in het magazijn) Ben bij all-mall uitgekomen, omdat ze de logitech harmony one voor een uitzinnig bedrag verkochten €115,-- (incl btw). De overige producten die ik er heb gekocht waren ook concurrerend geprijst en daarom was het totaal bij deze zaak het goedkoopst.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling via de ingebouwde orderstatus op de site. Heb 17 nov nog een moederbord wissel gedaan. Het moederbord waar ik hem voor omwisselde was €2.43 duurder, dit heb ik toen gewoon over moeten maken en daarmee was het gedaan. Moederbord is correct gewisseld en dit leverde verder ook geen vertraging op! Of de administratie is heel goed op orde of ze vertrouwen hun klanten, want de €2.43 heb ik maandagavond overgemaakt en toch is de order al op dinsdag verzonden, dus of ze hebben dus toen al gekeken of het binnen was, of ze hebben het verstuurd uit goed vertrouwen. Allebei de scenarios zijn natuurlijk goed :)

2008-11-18 13:01:46 Verzonden Verzonden (20)
2008-11-18 12:59:45 Mag. Zutphen Klaar voor verzending in Magazijn Zutphen (24)
2008-11-18 12:36:11 Product 90-MIB5L0-G0EAY00Z added via BO Nieuw (1)
2008-11-17 12:50:04 Verwerkt & besteld In bestelling (27)
2008-11-16 19:14:34 Ogone: Successfully paid Nieuw (1)
2008-11-16 19:13:29 OGONESTD Nieuw (1)

Alles stond binnen 1 dag klaar voor verzending!!! Ging dinsdag de deur uit en was woensdag in mijn bezit, perfect. De verzendkosten mogen dan vrij hoog zijn (10.50 excl btw) maar de prijzen compenseren dit. Track en trace code via de email ontvangen.

nog geen ervaring mee. Eerst de zaak van t weekend eens assembleren

Op het oog een zeer aantrekkelijke winkel vanwege de scherpen prijzen en het grote voorradige aanbod, ECHTER

Na betaling van een videokaart ontvang ik netjes een bevestiging van betaling. Een paar dagen later krijg ik bericht dat door een recente prijsstijging de kaart niet voor de oorspronkelijke prijs verkocht kan worden. Toen ik de kaart via de website kocht was ie 20 euro goedkoper dan toen ze mij dagen later belden.

De winkelier weigert te leveren en verzaakt tot op heden nog altijd het geld terug te storten.

Ik zou zeggen, kijk voor die paar centen even verder

Bij deze shop twee transcend storejet behuizingen gekocht en twee samsung harde schijven. Hun waren de goedkoopste voor deze twee producten samen dus bij hun besteld. De site ziet er overzichtelijk uit, iets wat ik altijd heel belangrijk vindt. Verscheidene mails gehad, was allemaal heel duidelijk.

De verzending duurder 1 dag langer dan was aangegeven, iets wat ik heel acceptabel vindt. De producten hadden wel wat meer isolatie materiaal gehad mogen hebben, al is het maar omdat ik weet hoe ze bij de tnt met pakketjes om gaan. Maar aan de andere kant zag de inhoud er gewoon netjes uit. Nette factuur erbij, niks aan de hand.

Niet nodig gehad.

Mede door de review van zerocool82, in deze lijst, ,gekozen voor all-mall.
Alleen duurde het erg lang en niks track en trace, wel:
"als het meezit bij de vervoerder, dan komt de vervoerder de eerst volgende werkdag tussen 09 en 17:00 uur..."

De voorraad van het door mij bestelde was zeer ruim, 90+ stuks ext.hdd. Idem voor een ps/2 naar usb verloop kabeltje.

E.e.a. stond 2 dagen online als verzendklaar in magazijn maar werd die dagen niet verstuurd.

Ik _denk_ dat dit 1 van het groeiend aantal webshops is die voorraad noemen op hun site en dus snelle leveringverwachting wekken, maar die helemaal zelf geen voorraad hebben.

Verzendkosten zijn ook aan de hoge kant, 10,50, dat relativeert de 'lage prijs' van sommige producten weer wat. Maar goed dat is ieders keuze.

De boel was goed verpakt, veel tape ivm duidelijk eerder gebruikte verpakking.(Prima, recyclen ben ik voor!)

Volgende keer betaal ik maar weer iets meer als ik haast heb, bij bol.com of zo, voor 21;00 besteld, morgen in huis....

Zou ik er weer bestellen? Je en nee.
Ik wil hen een idee aan de hand doen: vrijblijvende order
Stel ik koop bij jullie x y en z, versturen jullie het morgen of uiterlijk overmorgen?

Eerder gebruikte verpakking, veel tape, maar ook 'luchtkussens' en dus goed verpakt.

Scorekaart voor All-Mall