Gebruikers over webshop Quality Cartridges
Review toevoegende verzending is keurig de webshop is gemakkelijk, maar het persoonlijk contact
is ver te zoeken
5 dikke canon cartridges geven geen zwarte inkt, heb 89 keer een mail
gestuurd, maar krijg geen antwoord bij een ander bedrijf compatible
canon gekocht en die doen het uitstekend
je bent daar al jaren klant, maar wordt niet geholpen
Duidelijke webshop / website. Echter, op de marktplaats van quality cartridges wordt brievenbuspost aangeboden, dit staat niet op de website vermeld. Verder zijn de cartridges duurder op de marktplaats dan in de webshop. Vervolgens heb ik ze gemaild, met de vraag of brievenbuspost mogelijk was bij een 4-cartridge pakket voor een Canon i560.
Uiteindelijk 4 euro betaald voor de cartridges en 4,30 voor het verzenden per brievenbuspost. Op de marktplaats staat echter dat tot 6 cartridges verzenden 3,50 euro kost. Ik heb er echter niet moeilijk over gedaan.
Volgt u het nog?
Lang verhaal kort: andere prijzen webshop dan marktplaats, en verzendkosten zijn vaag/raar. Van te voren even informeren wat het kost dus.
Voor de rest goede indruk; cartridges waren snel op de post en werken prima. Snelle reactie op mail.
Snel verzonden na betaling, volgende dag ontvangen, prima.
Heb hier compatible inkt patronen besteld voor mijn Brother printer. Het gaat hier om de LC-1100 patronen. Ik print echt super veel foto's, dus goedkope inkt is voor mij een must. Ik heb kleurvlakken met paint gemaakt en geprint met originele brother innobella inkt en met deze inkt. Ik zie totaal geen verschil! Echt super!
Het leuke aan deze webshop vind ik dat hoe meer patronen je koopt, hoe goedkoper deze worden. Zo kost één setje inkt bijvoorbeeld 11 euro. Twee setjes inkt kosten 19 euro 60, en 5 setjes inkt kosten 43 euro. Één setje originele inkt zou mij precies evenveel kosten als 5 setjes imitatie inkt. Ik ben er dus enorm te spreken over en ik bestel met mijn volgende bestelling meteen 40 inktpatronen (10 setjes).
De originele zwart inkt van Brother bevat 9,5ml en de imitatie inkt bevat 14,6ml. De originele kleur inkt van Brother bevat 7,5ml en de imitatie 10ml. Je krijgt dus iets meer inkt voor minder geld.
Zondag besteld, maandag verstuurd en dinsdag in huis. Supersnelle levering dus. Het is wel jammer dat je hier niet van op de hoogte wordt gebracht. Je ontvangt dus geen mailtjes als je order verstuurd is. Dit zou nog verbeterd kunnen worden.