Telecomlink

Gebruikers over webshop Telecomlink

Zocht een s4 mini als sinterklaascadeautje. Vanuit de Pricewatch bij Telecomlink gekomen. Eenvoudig om het product vervolgens te bestellen.

De verzending door Telecomlink ging prima. Snel een trackingcode en prima verzonden om op tijd voor sint aan te komen.
Helaas bleek PostNL opnieuw niet in staat om een pakket te bezorgen. Erger nog ze waren het pakket zelfs kwijt!

Nadat het pakket kwijt bleek te zijn gemaakt door PostNL contact opgenomen met Telecomlink over hoe nu te handelen. Snel een reactie terug en ze hebben een klacht ingediend bij PostNL.
Op 5 december bericht gekregen van PostNL dat het pakket teruggestuurd was naar Telecomlink (ja logisch toch?) dus toen even telefonisch contact opgenomen met Telecomlink. Ze stuurde toen direct een andere toe zodat, met 1 dag vertraging, het sinterklaascadeau toch nog in ontvangst genomen kon worden.

Na wat slechte ervaringen elders, eerst maar even gebeld. Direct opgenomen en er werd zelfs een extraatje beloofd toen ze hoorde dat het voor verjaardag van dochter was. En ook gekregen! Mooie Samsung S4 Black edition, Europees model. De volgende ochtend om 9:15 voor de deur in de achterhoek! Klasse.

Goed telefonisch contact.

Super goede site! Samsung Galaxy S5 besteld, direct de volgende dag binnen! Ze leveren Europese toestellen.

Track & Trace code ontvangen, dezelfde dag verzonden en de volgende dag had ik hem al binnen!

Levering ging zoals verwacht. Bestelling + betaling via de website ging ook gewoon goed. Ben ook zeer tevreden over de geleverde mobiel en de prijs hiervan.

Was erg netjes verpakt. Via een track en trace code was het ook te volgen. Ben ook zeer tevreden over de geleverde mobiel en de daarbij horende prijs.

Makkelijke bestelling, verschillende betaalmogelijkheden, goede informatie na de bestelling, aflevering heel netjes op tijd. Kortom: zaakjes uitstekend voor elkaar!

Toestel besteld.deze ronde was het toestel vermoedelijk afkomstig uit Duitsland.

Keurig op tijd en compleet voor een prima prijs.

Zo'n service als je hier krijgt ben ik nog niet vaak tegen gekomen. Het eerste toestel voldeed niet helemaal, er werd zonder problemen een ander toestel gestuurd. Ik werd direct gebeld, alles is vlot en naar wens afgehandeld. Dik tevreden dus.

eenvoudig kunnen zoeken naar een Samsung S4 Black edition. Kwam bij Telecomlink terecht via google zoekmachine.
Duidelijke website.
Wel zou het handig zijn om bij de smartphones te vermelden uit 'welk land zij komen'.

Bezorging dik in orde. Keurig verpakt, voorzien van een factuur.

Snelle reactie na email met vragen over het product.

Samsung S5 Gold gekocht. Was een Frans model, maar dat is geen probleem. In het begin kan je de taal instellen naar keuze. Website is duidelijk. Aanvankelijk was het out of stock. Heb een mail gestuurd en kreeg snel antwoord dezelfde dag nog was het weer in stock.

Kreeg netjes dezelfde dag een T&T code. Volgende dag bezorgt door PostNL.

iPhone 5s besteld: kwam meteen de volgende dag. Was niet thuis, maar de postbode gaf in het systeem aan dat het pakje was afgeleverd mét handtekening.
Heb scan eigen handtekening gestuurd aan Telecomlink die daarmee verhaal haalde bij Post.nl
Post.nl zou per ongeluk het op een verkeerd adres hebben afgeleverd én laten tekenen. Toen uitgevonden dat het verkeerd was en toen bij ons aangebeld. Daar was niemand thuis.

Enfin, Telecomlink heeft snel gereageerd en volgende dag pakketje gekregen.

Heb de hele periode snel contact gehad met Telecomlink. Perfecte afhandeling probleem.

Samsung S4 besteld, naar volle tevredenheid, en voor goede prijs. Prijs lijkt wel daghandel te zijn, toestel was 2 dagen later via de Telecomlink website weer €30 hoger..

Lijkt origineel Portugees toestel te zijn (maar dat is enkel aan een stickertje aan de zijkant van doos af te lezen). Eerste stap bij aanzetten is taal kiezen, dus geen enkel probleem.
Krijg alleen de Nederlandse Samsung promotie (gratis SD kaart) waarschijnlijk niet.

Snelle en goede bezorging via POSTNL, in doosje met schuimvlokken.
Zoals in andere reviews vermeld geen bevestiging van betaling, enkel van de bestelling en de verzending. Dat is een verbeterpunt.

Mooie prijs voor een courante telefoon. Verzending conform opgave. Bestelde telefoon welliswaar geen NL model.

Keurig conform opgave bij bestelling geleverd.

Omruilen van een defecte Samsung Galaxy S5 was geen probleem nadat er door een Samsung servicepunt een defect was geconstateerd. Vervangend toestel met tempered-glass screenprotector geleverd. Goede no-nonsense servicel.

De site geeft een nette professionele indruk, snel een account aangemaakt en besteld. (Samsung S5) Meteen geld overgemaakt ( iDeal gekozen) en enkele uren later de bevestiging dat het pakketje verzonden werd. De dag erop had ik hem al in gebruik!

Netjes verpakt met in de doos opvulschuimpjes. Geen losse delen erin, dus ook goed voor elkaar!

Ik had in de reviews al gezien dat het mogelijk was om een buitenlands toestel te krijgen. Het mijne was Duits, geen enkel probleem: je stelt toch de taal anders in met één druk op de knop, en handleidingen zijn wel op het internet te vinden. De scherpe prijs gaf voor mij de doorslag.

Ik kreeg alleen geen betalingsbevestiging, en later zag ik dat dat ook het geval was bij anderen die via IDEAL betaald hadden. Ik zou de webshop adviseren om iedereen toch een betalingsbevestiging te sturen: in negen van de tien gevallen is het misschien niet nodig, maar sowieso is het wel netjes richting de klant en bovendien kan het wat verwarring voorkomen als de levering van het product even op zich laat wachten (zoals bij mij het geval was).

Ik had het product vrijdag rond een uur of drie besteld (ruim voor 16:00 in ieder geval), maar ik kreeg maandag pas bericht dat de bestelling verzonden was en de volgende dag bezorgd zou worden. Het product was wel goed verpakt, behalve de verlate levering dus niets op aan te merken!

Site overzichtelijk en niet nodig om compleet te registreren bij een bestelling. Gewoon gegevens invullen en bestellen.

Bestelling laat in de avond gemaakt. Telecomlink levert de volgende dag bij een bestelling voor 16:00 uur. Ik ontving de bestelling twee dagen later wat dus volgens de afspraken klopt.

Het enige wat ik kan opmerken is dat het toestel een buitenlandse CSC-code had. Voor mij niet zo'n probleem, maar voor sommigen kan dit een probleem zijn. Heb gemerkt dat dit vaker voorkomt met name bij webshops.

Voor deze winkel gekozen omdat dit deze winkel bij de goedkopere winkels hoorde. Verder was aftersales aardig goed bedoordeeld...

Snelle verzending in goed verpakte doos

Toestel werkte niet goed, viel steeds uit, app's liepen vast, muziek en video waren niet af te spelen. Dit gemeld bij Telecomlink. Kregen het advies om met het toestel langs een Samsung servicepoint gegaan. Bij het Samsung Service center konden ze helaas niets doen voor me en kreeg ik het advies om een nieuw toestel te vragen aan Telecomlink. Hele spul weer teruggestuurd en gevraag aan Telecomlink om een nieuw toestel. In eerste instantie wilden ze me alleen een nieuw toestel sturen en moest ik de oude accesoires houden. Heb aangedrongen op een compleet nieuw setje in een verzegelde doos of anders geld terug. Was geen probleem voor Telcomlink, zoals gevraagd heb ik snel een compleet nieuwe telefoon in verzegelde doos gekregen. Klasse ! Zo hoort het....

Organisatie hield me goed op de hoogte van verzending van de iPhone. Wel had er iets duidelijk op de site kunnen staan dat het niet om een Nederlands model ging. Dit wist ik echter al aangezien ik de reviews had gelezen. Ik had hier geen problemen mee.

Prima verpakt en op tijd geleverd. Ik werd ook keurig op de hoogte gehouden van het verzendproces.

Van mijn iPhone bleek mijn camera niet te werken. De apple store gaf aan dat dit om een zeldzame fabricagefout ging. Kortom hier kon Telecomlink niets aan doen. Telecomlink maakte hier echter geen probleem van en leverde mij een nieuwe iPhone (Nederlands model) bij de voordeur zodat ik niet zonder telefoon kwam te zitten.

Duidelijke website en de laagste prijs voor de iPhone 5s die ik wilde aanschaffen. Verder een goed duidelijk bestelproces, waarbij ik via de mail op de hoogte werd gehouden. Het ging om een Engels toestel met een bijgeleverde Nederlandse adapter. Mij maakt het niet zoveel uit, maar misschien had dat wat duidelijker op de website gezet kunnen worden voor mensen waar dit wel een probleem voor is.

Had voor vier uur besteld en kreeg het toestel de volgende dag bezorgd zoals staat aangegeven op de website. Voorraad indicatie op de website klopt dus.

Het toestel bleek bij aankomst helaas simlocked te zijn. Heb per mail dit aan Telecomlink doorgegeven. Het duurde een paar dagen voor ik antwoord kreeg. Toestel kon worden geretourneerd en enkele dagen later was het vervangende toestel binnen. Kortom prima afgehandeld, alleen zou de communicatie iets sneller mogen.

Geen 5 sterren omdat er iets mis ging bij de aflevering. Immers een simlockvrije Iphone 5S 32 GB besteld en een Iphone geleverd die niet simlockvrij was. Nadat de geleverde Iphone was geretourneerd is per omgaande post een simlockvrije 64 GB geleverd ipv 32 GB wegens een voorraadtekort.

De Iphone was goed verpakt en in originele verpakking.

Hun vergissing is per omgaande post hersteld , door een duurder exemplaar te leveren.

Scorekaart voor Telecomlink