4AllClients.com BV

Gebruikers over webshop 4AllClients.com BV

Het bestellen op 12-8-09 ging vrij makkelijk, de garantie-uitbreiding die ik wilde kopen voor mijn Toshiba laptop van € 86,08 was op voorraad en zou na 2 a 3 dagen geleverd worden. Betaling via Ideal verliep perfect.
Daarna zag ik via mijn account dat de leverdatum continu werd opgeschoven. Op e-mail werd niet gereageerd.
Daarop heb ik de boel geannuleerd, want ik moest van Toshiba ergens binnen een maand een garantieuitbreiding kopen, anders kon het niet. Uiteindelijk kreeg ik op 24-8-09 via de mail een annuleringsbevestiging. Daarin stond dat als ik na 4 weken mijn geld nog niet retour had ik contact moest opnemen. Op 22-9-09 en 3-10-09 heb ik gemaild dat ik mijn geld nog niet had. Ik kreeg iedere keer een reactie dat aan de financiële administratie opdracht is gegeven om het geld terug te storten. Op 8-10-09 heb ik hen gemaild dat ik uiterlijk 15-10-09 mijn geld terug wil hebben of dat ik anders aangifte bij de politie zou doen. Daarop heb ik weer een standaard antwoord gekregen dat aan de financiële administratie opdracht is gegeven om het bedrag terug te storten. Ik vrees echter dat ik 16-10-09 een bezoekje aan de Politie moet brengen....
Update 17-10: geen geld ontvangen, geen reactie. Telefoon wordt vandaag niet opgenomen. Dat wordt volgende week dus helaas aangifte doen.

Speciale tekenpennen besteld, maar na ontvangt van een bevestiging via e-mail niets meer van gehoord. Ook verschillende berichten werden niet beantwoord. Bij het bellen naar 4AllClients moet je een hotline nummer bellen en krijg je gewoon niemand aan de lijn.
Bestelling daarom maar geannuleerd. Gelukkig niets vooruit betaalt.

Niet verzonden

Op 4 aug een multi user licentie van Avira besteld die binnen 2 dagen leverbaar zou zijn. Product werd niet binnen gestelde termijn geleverd waarop ik ging mailen en een mail terugkreeg dat ik op een later tijdstip het product zou ontvangen. (Inmiddels was het product van de site van 4AC verwijderd maar kennelijk konden ze dus nog wel aan mij leveren of waren dat van plan.) Op de nieuwe datum (13 aug) kreeg ik weer niets binnen, waarop ik de bestelling geannuleerd heb. Binnen 10 min kreeg ik een mail terug dat ik mijn geld binnen 4 weken terug zou krijgen. 4 weken later (9 sept) geen geld. Ik heb ze toen gemaild dat ik nu toch echt mijn geld wilde. Weer een week later was er alsnog geen geld. Inmiddels had ik op internet gelezen dat vriendelijk vragen bij 4AC niet helpt dus ik heb aangifte gedaan van oplichting bij de politie. PV-nr: PL0915/09-283075.

Edit: Na hun de aangifte gemeld te hebben kreeg ik nog dezelfde avond een mail van medewerker in dezelfde stijl als alle andere mails maar nu met een concrete toezegging. Ik zeg 'medewerker' tussen aanhalingstekens omdat ik me niet kan voorstellen dat er om 10 uur 's avonds gewone medewerkers aldaar aan het werk zijn. 4AllClients lijkt er alles aan te doen om uit te stralen dat ze een enorm bedrijf zijn. Ze hebben het over 'de financiele afdeling' en ' Europese distributiecentra'. Ik geloof er helemaal niets van. Maar goed ik geloof wel dat ik mijn geld terugkrijg want steeds blijkt weer dat ze precies weten hoe ver ze kunnen gaan en van aangifte lijken ze wel onder de indruk. Hier de mail nog iig:

Datum: 16 september 2009 21:57
Onderwerp: Ticketnummer: 66058

Geachte heer, mevrouw

Hartelijk dank voor uw bericht aan 4AllClients.nl

wij hebben uw e-mail direct doorgezet. Zij zullen voor een goede afhandeling zorgen, en het bedrag per omgaande terugboeken op uw rekening. Het bedrag staat er waarschijnlijk vrijdag op uw rekening. Wanneer het bedrag is teruggeboekt, ontvangt u automatisch een e-mailbericht ter bevestiging. Wij vinden het zeer spijtig dat het bedrag nog niet op uw rekening staat.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

medewerker

4AllClients.nl Klantenservice

Edit: De ochtend er op weer een mail:
datum 17 september 2009 07:24
onderwerp Refund Number: 1017501

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij bevestigen wij u dat wij het (een deel van het) aankoopbedrag en de omzetbelasting, indien van toepassing, via de oorspronkelijke betaalmethode hebben terugbetaald.

Het betreft terugbetalingsnummer: 1017501
Ordernummer: 1133503095
Datum van terugbetaling: 17-09-2009
Terugbetalingsbedrag: €53.92
Afhankelijk van uw bank en land waarin de betaling heeft plaatsgevonden kan het 1-5 dagen duren voordat u het terugbetaalde bedrag ontvangt.

Wij streven ernaar om het (een deel van het) aankoopbedrag zo snel mogelijk aan u terug te betalen. Voor alle betaalmethoden geldt dat het (een deel van het) aankoopbedrag en de omzetbelasting, indien van toepassing, via de oorspronkelijke betaalmethode wordt terugbetaald.

Wij zijn gecommitteerd aan uw volledige winkeltevredenheid en bieden daarom onze excuses aan voor eventueel ongemak aan uw kant.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de afdeling Customer Service. Of bezoek onze Online Help sectie (rechtsboven op elke pagina).

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Customer Care Center

Ik check net mijn bankrekening (rond half 10 's ochtends) en het geld is al bijgeschreven. Dit is dus binnen nog geen 24 uur na mijn bezoek aan de politie. Aangifte doen werkt dus.

De website zit superslecht in elkaar. Traag, niets te vinden, veel links werken niet, bestelgegevens kloppen niet. In Firefox werkt de site maar half, in IE lijkt zo op het oog het meest wel te werken. Geen bevestiging van de bestelling, alleen van de betaalsite Ogone een bevestiging dat het geld is overgemaakt.

Niets ontvangen. Verzenddatum werd telkens opgeschoven, maar wel met de bevestiging dat het verstuurd zou worden. Na 3 andere data de moet opgegeven en de bestelling geannuleerd.

Je krijgt netjes antwoord op je vragen wanneer het geleverd wordt, maar uiteindelijk krijg je dus niks. Gelukkig had ik na mijn annulering het geld binnen een week weer op mijn rekening staan.

Zeer slecht ervaring met deze zaak en nu blijkt vele anderen met mij. Mijn advies, koop niet bij 4AllClients.com.

Ik heb op 27 mei een Sony Memory Stick Pro-HG Duo 16GB (MSHX16G) besteld. De website gaf aan dat de memory stick binnen 2 a 3 dagen geleverd kon worden. Ik heb de memory stick meteen ca. 105 euro via iDeal betaald. Op de website wordt de mogelijkheid aangeboden de statsu van de bestelde artiklen te volgen. Tot mijn verbazing zag ik dat de afleverdatum automatisch meeloopt met de dag waarop men de status opvraagd, er zit elke keer weer 2 of 3 dagen tussen.

Na 2 weken wachten was ik het zat en heb getracht het bedrijf via hun service lijn (0,45 per minuut) te bellen.
De eerste keer had ik 4 wachtende voor me en toen ik eindelijk aan de beurt was na ca. 15 minuten en werd door geschakeld, werd de telefoonverbinding verbroken !
De tweede keer had ik 3 wachtenden voor me en naar dat ik werd doorgeschakeld kreeg ik via een opname te horen dat de wachttijd nog ruim 20 minuten zou zijn en dat ik het beter later nog eens kon proberen. De verbinding werd wederom verbroken. Bijelkaar zal ik zo'n 30 minuten aan de lijn hebben gezeten zonder resultaat, maar wel mijn geld kwijt. Lekker snel verdien indien ze al hun klanten zo behandelen.

Heb vervolgens toen een klacht ingediend via hun website met de mededeling dat ik mijn bestelling wilde annuleren en mijn ger terug wilde . De volgende dag kreeg ik een mailtje terug dat het bestelde artikel toevallig werd verwacht en binnen 2 dagen zou worden geleverd. Daar ik de memory stick toch graag wilde hebben heb ik ze de voordeel van de twijfel gegeven en nog 2 weken gewacht. Je raad het natuurlijk al, er werd niet geleverd en de afleverdatum van mijn bestelling loopt netjes 2 a 3 dagen vooruit op de datum waarop met de status checkt.

Heb vervolgens nogmaals een klacht via hun website ingediend op 26 juni en op 29 juni een bevestiging ontvangen van 4AllClients.com dat mijn geld binnen 2 a 3 dagen teruggestort zou worden. Maar hier begint het spelletje opnieuw, datum waarop het geld teruggeboekt gaat worden loopt weer steeds 2 tot 3 dagen vooruit op de huidige datum.
Heb opnieuw gemaild en krijg vervolgens netjes de meldig terug dat er een wettelijk termijn van 30 dagen bestaat om het geld terug te storten. Wanneer het bedrag is teruggeboekt, ontvangt ik automatisch een e-mailbericht ter bevestiging.

Geen artikel ontvangen en mijn geld moet ik ook nog terug zien te krijgen. Tot op heden geen geld en geen teken van 4AllClients.com .

Ik wordt aan het lijntje gehouden. 4AllClients.com is telefonisch niet bereikbaar en mailtjes worden pas na een paar dagen beantwoordt.

Na bestelling alleen een bevestiging van betaal automaat ontvangen. Verder geen enkele mail. Reageren op vragen via de website nooit gekregen. Overzicht van bestelling is via de site niet te volgen. Telefonisch navragen kost €0.45 per minuut. Daar krijg je alleen toezeggingen die ze niet na komen.

Heb tot op heden niets ontvangen. Bij navragen wordt het binnen 2 dagen verstuurd. Wat echter niet gebeurd.

Ga ik zeker niets meer bestellen. Een slechtere zaak heb ik nog nooit gezien.

Op 16-3-09 een bestelling gedaan voor een HP Pavilion en een Linksys AV Eth adapter, alles op voorraad. Wel netjes een bevestiging.
Helaas moest ik via mijn ING bank betalen en dat ging niet i-deal, ajbwib. Dus snel overgemaakt en van ING naar ING moet niet lang duren, toch? Op 17-3 doe ik nog een mailtje omdat de website niet helemaal goed werkt. Op 25-3 krijg ik een e-mail dat er een (deel)levering onderweg is. De werkelijke levering gebeurt pas op 28-3 en dan alleen de Linksys adapter. Op 30-3, na nog steeds geen bericht een e-mail gestuurd waar de PC blijft, geen reactie. Volgens de website op voorraad en leveren binnen 1-3 dgn? Een lachterje! Als ik opbel waar de PC blijft krijg ik een wezenloos verhaal dat ik via een overschrijving heb betaald en dat de voorraad inmiddels naar de (wel) snelle betalers is gegaan. Inmiddels ben ik voor een operatie in het ziekenhuis geweest dus kon er even niet achteraan. 14-4 krijg ik een e-mail dat de PC niet leverbaar is en deze order wordt gecancelled. Geen interactie met de klant of er een alternatief mogelijk is, treurig gewoon.

Ik zou bijna willen schreeuwen, 4allclients? NO F.....G WAY!!!!!

Steer clear my boys!

Want, behoudens de Linksys adapters (veel te laat), is de rest nooit geleverd.

Op 10-5 stuur ik een e-mail waar de terugbetaling blijft maar wederom geen reactie. Via de website mijn vraag wederom gesteld, krijg ik te horen dat dat bij de afd. financiën ligt en dat het geregeld wordt.

We zijn inmiddels op de 26e beland en nog steeds geen creditfactuur of betaling of reactie.
De website werkt (nog) steeds niet naar behoren en bij mijn account zijn al mijn gegevens verdwenen. Eigenlijk vind ik dit niet zo heel erg want deze Ezel stoot zich geen driemaal....

Op 12 maart heb ik een headset besteld bij 4allclients. Je kunt inloggen en in je account kijken bij de orderstatus, maar de leverdatum werd gewoon steeds met een paar dagen verlengd. Op 3 april was het product nog steeds niet geleverd en heb ik maar eens een mail gestuurd (kan alleen via een contactformulier op de website, een direct e-mail adres zou prettiger zijn). Krijg (al snel) reactie dat het product helaas niet op voorraad is en dus later geleverd zal worden. Dit herhaalt zich nog twee keer, telkens verschuift 4allclients de leverdatum een paar dagen.

Totdat ik op 15 april (dus meer dan een maand na de besteldatum) eindelijk bericht krijg dat de headset helemaal niet meer leverbaar is. Toegezegd wordt dat ik mijn geld uiterlijk binnen vier weken terug krijg, maar waarschijnlijk eerder. Op 13 mei heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Dus maar een mail sturen, waarop ik als reactie krijg dat het binnen 1 a 3 werkdagen terug zal worden gestort. Gisteren, 18 mei, krijg ik een e-mail dat ze het geld terug hebben gestort, maar op de bank zie ik het nog niet. Inmiddels zijn we dus al meer dan twee maanden verder sinds ik de headset heb besteld en ik heb noch de headset noch mijn geld terug.

Ik koop nooit meer iets bij 4allclients. Hun e-mails staan bol van het proza waarin ze pretenderen klantvriendelijk te zijn, maar hun beloftes komen ze herhaaldelijk niet na. Je wordt als klant aan het lijntje gehouden.

Halverwege januari 2009 een set van netwerkkaarten besteld, 4-poorts PCI-E Gigabit kaarten, dus niet de goedkoopste. Maar bij 4Allclients voor een redelijke prijs gevonden en volgens hun op voorraad. Bestellen, creditcard info etc. Op 2 februari een mailtje dat er wat vertraging is. Na 2 weken nog niets ontvangen dus inloggen op de website en blijkt dat de producten inmiddels verstuurd waren. Weer wachten maar geen levering. Dan per email vraag neerleggen over waarom de melding dat het al verstuurd is en wanneer ik het kan verwachten? Komt in gebroken engels het volgende terug: ".... The manufacturer supplies the liver date to us. These cannot be proved, that's why this you a new expected liver date receives. The expected liver date of your order is 17 March 2009". Ok, opnieuw wachten en op 20 maart maar eens bellen naar een 0900 (betaal nummer). Mij wordt gezegd dat ik dezelfde dag wordt teruggebeld. Dat is nu ruim een maand geleden en zeker niets gehoord. Op 16 april opnieuw een mail gestuurd (op de site van de consumentenbond een ander email adres gevonden: klachten@4allclients.com), op de 17e een prompt (!) antwoord met de melding dat op 21 april de verwachte leverdatum staat ... het is nu 28 april en ik blijf maar wachten. Uiteraard geannuleerd.

Nooit ontvangen

Alles wat wordt beloofd wordt niet nagekomen

Mijn eerste ervaring met 4allclients is gelijk mijn laatste. Ik bestelde een mooie lens voor mijn Canon camera daar tegen een mooie prijs (€ 85,- in plaats van de € 320,- die hij elders kostte). Netjes afgerekend en een factuur gekregen per e-mail. Na een paar dagen helaas niets ontvangen, dus zelf maar even contact opgenomen. Wat bleek: het product was niet meer op voorraad! En dat terwijl, toen ik bestelde, er duidelijk stond dat er nog voldoende op voorraad was. De dame aan de telefoon melde dat ik daarom mijn geld teruggestort ging krijgen. Ik heb aangegeven dat ik daar niet mee akkoord ging en dat zij het geld mochten laten staan totdat de lens weer op voorraad was.

Een paar uur later heb ik teruggebeld als zogenaamde 'koper' en gevraagd of ze de lens op voorraad hadden. Wat schetste mijn verbazing: Ja meneer, die hebben we gewoon liggen! Weliswaar was de prijs veel hoger, maar het ging om hetzelfde product.

Daarom nogmaals teruggebeld met het hele verhaal en aangegeven dat ze hiermee de Nederlandse consumentenwet aan het overtreden waren (ik had de factuur namelijk al, wat geldt als een koopovereenkomst). De dame gaf aan dat het nou eenmaal zo was en dat ik mij er maar bij neer moest leggen. Dit was namelijk, zoals ze het zelf zei, 'het beleid van 4allclients'.

Kortom: ik heb geen lens gekregen, maar wel mijn geld terug. Een erbarmelijke ervaring met dit bedrijf. Let daarom goed op voordat je hier wat koopt en Google eerst maar eens op 4allclients en problemen

Niets gekregen, dus over de verzending kan ik niets zeggen

Op 26 maart heb ik een chieftec kast besteld bij 4allclients.
Ik heb dezelfde dag per email contact gehad of deze kast op voorraad was

"Wij hebben het voor u nagekeken. De producten die wij op de website hebben staan zijn op dit moment op voorraad. Een fijne dag toegewenst."

Helaas toen ik de order geplaatst had, hoorde ik niets meer (terwijl de levertijd 1-2 dagen zou bedragen).
Ik heb toen meerdere keren gebeld (ondanks eerdere berichten zijn ze telefonisch en per email prima te bereiken) en iedere keer werd het maar uitgesteld.

Op 14-4 heb ik mijn order geannuleerd, maar op 15-4 kreeg ik ineens bericht dat mijn bestelling toch verzonden was.

De verzending zelf was goed gegaan, en de kast was onbeschadigt overgekomen.

Jammer is alleen dat de gestelde levertijd niet gehaald is

Deze winkel liegt, is niet bereikbaar. Alles is volgens de website op voorraad, maar voorraad hebben ze niet, al krijg je elke 3 dagen een mail dat het product binnenkort verzonden wordt.

Geld teruggeboekt via AMEX. Ook AMEX kreeg geen contact met dit bedrijf. Na de terugboeking nam 4allclients plots contact op met AMEX. Je leest het goed: niet met de klant, daar is nog nooit mee gecommuniceerd. En plots kwam er een pakketje met hetgeen besteld.

Oppassen: hier krijg je pas geleverd nadat ze geld kwijt zijn.

Ik krijg nog steeds geen reactie van deze winkel.

Ik ben bij dit bedrijf terechtgekomen via Google. Ik wilde een voeding hebben van OCZ. Uiteindelijk toch die OCZ StelathXStream besteld voor een totaalprijs van € 77.48,-

Toen ik op Google ging kijken wat voor bedrijf het is, heb ik mij bijna doodgeschrokken. Ik las allerlei berichten dat zij oplichters zijn enzovoort en daar word je niet happy van. Ze kwamen ook in opspraak in TROS-Radar. Ik heb het bedrijf gelijk gebeld om mijn order te annuleren maar dat kon niet omdat het in hun systemen nog niet verwerkt was. Pas nadat het zichtbaar was, zou ik mijn bestelling kunnen annuleren deelde de dame aan de telefoon mij mee. Ze verzekerde mij ervan dat de voeding gewoon op voorraad was en de volgende dag opgestuurd ging worden.

Ik kreeg meer argwaan en de volgende dag probeerde ik mijn bestelling toch te annuleren. Dit keer was het wel zichtbaar maar ik kon "in dit stadium" niet meer annuleren. Wederom gebeld en kreeg hetzelfde te horen als de melding. Ik had de hoop opgegeven en afscheid genomen van mijn centjes.

Tot mijn grote verbazing kreeg ik een e-mail dat mijn order verzonden was en op 27 maart aan mij aangeboden zou worden. Ik kreeg in dezelfde e-mail ook keurig een track&trace info van TNT. Volgende dag kon ik mijn bestelling letterlijk volgen. Ik kreeg weer hoop. En ja hoor, vrijdag kwam TNT de voeding afleveren maar ik was niet thuis. De volgende dag weer een nieuwe poging en toen was het raak. Ik heb gewoon mijn voeding. Deze zit zelf in een zeer degelijke verpakking en door 4all Clients is die ook nog eens goed verpakt. Ik ben blij. Ik dank 4all clients voor hun medewerking. Ik geloof niet dat ze oplichters zijn.

n.v.t. De voeding heb ik aan mijn broer geschonken. Ik heb er nameljk zelf een gekocht.

een harde schijf besteld bij 4allclients.
ze waren erg goedkoop en hij was op voorraad.
Ik wilde hem snel hebben, direct betaald
De volgende dag een mail dat de harde schijf niet leverbaar was en de bestelling wa gecanceld, er stond in de mail dat ze binnen 10 dagen het bedrag terug wilden storten.
er kwam nog een mail dat het bedrag terug gestord was.
uit eindelijk op 3 januari had ik mijn geld weer terug

Er is nooit een verzending geweest

nadat ik de mail had ontvangen waarom stond dat mijn geld overgemaakt was heeft het nog een maandgeduurt voordat ik ook echt het geld weer trerug had.
Die mail was dus gewoon een fake mail daarom ook aftersales zeer slecht.

Doelbewuste oplichters. Mijn ervaringen zijn vrijwel identiek aan die van anderen: ze geven aan dat ze iets op voorraad hebben, wat niet zo is. Je krijgt geen bevestiging dat je iets besteld hebt. (gelukkig wel van iDeal) Op email wordt niet gereageerd.
Er wordt via hun dure 'helpdesk' (0,50 per minuut) gelogen over dat ze correspondentie beantwoorden. Ik vroeg om een -directe- bevestiging van mijn annulering via email. Ik bleef aan de lijn (wel 20 minuten?!) om de email te ontvangen maar hij kwam niet aan, ook niet toen ik een alternatief emailadres opgaf. "Hij is toch echt net verstuurd, meneer..."

Mijn bestelling was geannuleerd en "...over 10 dagen wordt uw geld teruggestuurd..." Is nooit gebeurd.

Ik ben erin getuind omdat ik positieve reviews las als je ze (snel) Googled. Ik heb geen enkele twijfels dat die er door henzelf op gezet zijn. Ik vind het een wonder dat ze nog zaken doen maar dat zal binnenkort wel afgelopen zijn...

Ze hebben niks verzonden ondanks de belofte om dat binnen 2 dagen te doen. Zeer slecht dus.

Geen reactie op mijn email waar mijn bestelling bleef. 20 minuten aan de lijn a 0,50 per minuut om dat opgehelderd te krijgen, wat niet lukte. Vervolgens tot 3 keer toe geen reactie op pogingen in contact te komen dmv email en 'klachtenformulier'.
Update: vandaag, 2 dagen na het plaatsen van deze shopreview, is het geld teruggestort. Overigens zonder verklaring, begeleidend emailtje, excuses. Ik was al bezig met een advocaat en had dat ook aangekondigd bij ze.
Ik heb zoveel moeite en energie gespendeerd aan dit 'bedrijfje', ben nog eens een tientje aan telefoonkosten kwijt aan ze en zal NOOIT MEER ZAKEN MET ZE DOEN.

Helaas heb ik dezelfde ervaring met deze shop.

Verkeerde producten geleverd en het geld nog steeds niet terug.

Ik koop daar nooit meer iets.

Wij moesten snel een laptop hebben. Deze was op voorraad bij 4allclients, met een max. levertijd van 3 dagen. Niet dus.
Toen ik hun naam op Google intikte, begon er wat te dagen...

Veel moeite moeten doen om de bestelling te annuleren: meerdere keren moeten emailen, en bellen naar een zeer duur nummer (€0,45 p/min). Het duurde ALTIJD lang voordat ik geholpen werd, en ik werd daarna ALTIJD zo'n 2 minuten in de wacht gezet (ivm overleg met collega's...).

Uiteindelijk de bestelling kunnen annuleren. Geld zou met 10 dagen terug gestort worden. Na meerdere emailtjes heb ik uiteindelijk, na 3,5 week, mijn geld terug.

Let op: informeer op voorhand of een produkt ook echt op voorraad is!!! Ik koop er in ieder geval NOOIT meer.

N.v.t. ivm door mij geannuleerde order.

N.v.t. ivm door mij geannuleerde order.

Ik had op 19 november een bestelling bij 4allclients geplaats voor een Hard Disk voor mijn laptop, deze poogde ik eerst via Paypal te betalen, maar dat werkte vreemd genoeg niet, dus uiteindelijk maar de bestelling met iDeal betaald.

Ten eerste vond ik het al vreemd dat ik pas de volgende dag een bevestiging kreeg van mijn bestelling en daar stond ook de 22ste van november als leverdatum.

Toen de dag aankwam dat het geleverd zou moeten worden en er niks geleverd werd dacht ik maar eens te bellen, zodoende kreeg ik een nieuwe leveringsdatum toegezegd; de 26ste.
Wederom heb ik dit maar afgewacht, en wederom werd er niks geleverd.

Ik ga jullie niet vervelen met de specifieken van de gesprekken maar dit zijn die leverdatums die ik daarop weer kreeg van de telefoniste;

29ste van november.
3de van december.

Uiteindelijk heb ik de bestelling maar geannuleerd op 5 december. De telefoniste zei dat het bedrag binnen 10 dagen teruggeboekt zou worden, waar ik op antwoordde dat ik daar nogal mijn twijfels over had, waaarom zij nogal geirriteerd op reageerde gezien mijn ongeloof.

Op dit moment (22 december) nog steeds geen geld teruggeboekt gekregen. Morgen maar weer eens bellen.

Ook al had ik meerdere toezeggingen gehad kwa leveringsdatum, heb ik nooit wat mogen ontvangen.

Mee bezig. Gezien ik nog graag mijn geld teruggeboekt op mijn rekening wil zien.

Geen aanrader als je optijd je bestelling wil hebben

Geen reactie op email, slecht werkende website.

Op de website stond 2-3 werkdagen levertijd, en +- 10 euro duurder dan andere website voor het product dat ik wilde hebben. (Samsung 2253BW)

Na 3 werkdagen krijg ik te horen dat de aankomstdatum is gewijzigd naar 9 december. Kan ik mee leven, vond het wel erg jammer.

Ik wachten op 9 december, nee hoor.

Dus besluit om op 12 december ik ze een e-mailtje te sturen om te vragen waar mijn beeldscherm bleef.

Heb daar tot nu geen antwoord op gehad, maar op 15 december kreeg ik een email dat mijn bestelling verzonden was, en dat ik van +- 19:00 mijn paketje kon traceren.

ik op 20:00 kijken, niks om 0:00 niks
volgende dag rond 8:00 lukte het. zelfde dag nog het paketje binnen gekregen, en typ dit nu met behulp van het beeldschem dat ik bij hun gekocht heb.

Geloof de tijden die op de website staan NIET

Nog niet mee te maken gehad. en ik hoop dat dat zo blijft.

website bevat geen juiste informatie; levertijden komen niet overeen met werkelijke levertijden. Order tracking klopt totaal niet met werkelijke stand van zaken. Leverancier is alleen bereikbaar via webformulier (geen direct mailadres) en via een telefoonnummer dat € 0,45/minuut kost, ook wanneer je opbelt om te melden dat een levering niet op tijd heeft plaatsgevonden.

Verzendingen zijn totaal niet volgens levertijden op website, en -in mijn geval- ook niet volgens mondelingen toezeggingen. Ook na 7 werkdagen (levertijd volgens website 1-2 werkdagen) is de zending niet volledig. Order tracking formulier is totaal niet volgens de werkelijkheid. Het annuleren door te late verzending verloopt zeer moeizaam; kost je veel geld aan telefoneren met dure telefoonnummer.

Zoals boven vermeld; mondelinge toezeggingen worden gedaan, maar kloppen niet met werkelijkheid. Annuleren van niet-geleverde producten verloopt zeer moeizaam of is onmogelijk. Leverancier is absoluut niet correct, en al zeker niet coulant.

Scorekaart voor 4AllClients.com BV