JP-Comparts

Gebruikers over webshop JP-Comparts

Prima webshop. Volmaakte communicatie, precies verzending, goed prijzen.

Echt goed is dat waneer een artikel op voorraad is, ze zenden het direkt. Ik heb 4 pakets gekregen, de erste een paar dagen volgens bestelling.

Site is redelijk overzichtelijk, veel info over elk product.

Op woensdag (eigenlijk dinsdagnacht) besteld en betaald (iDeal) en ook vrij snel daarna een bevestiging ontvangen. Vervolgens een dag niks gehoord en vrijdag om een uur of 11 had ik de laptop in huis. Een mailtje wanneer het pakket verzonden is zou leuk zijn.

N/A

Algemene indruk is heel goed.
Dit is nu de 4e keer dat ik wat bestel bij JP-Comparts.
Had eerst wat info nodig over de Acer laptop dit ik bij hun wilde bestellen. Binnen een paar uur antwoord.
En zelfs een advies voor een goedkopere laptop, dit zie je toch niet vaak?!
Het valt me op dat ik steeds één persoon (jeroen l.) zie terug komen mbt het antwoorden op de mail en deze
heeft volgens mij veel verstand van IT.

Ik heb deze keer er voor gekozen om de bestelling af te halen. Dit omdat het vier laptops betrof en ik het dan
niet zo heb op TNT post ;-)
Eerst moeten betalen, maar dat vond ik geen probleem. Zeker omdat ze betrouwbaar over komen en het natuurlijk
niet de eerste bestelling was.
Na twee dagen werd ik per mail uitgenodigd om alles af te halen. Ontvangen door een vriendelijke meneer en netjes alles
goed verpakt meegekregen.

Wilde een aparte faktuur hebben. Gemailt en een dag later in pdf aangeleverd.

Had een week later problemen op één van de laptops met wifi. Dacht aan hardware probleem maar dat bleek
na wat support van JP-Comparts met software te maken.
Dit was toch eigenlijk de reden waarom ik deze review wilde plaatsen. JP-Comparts hulde hiervoor!
En ga zo door, andere shops zouden nog wat van jullie kunnen leren!

De website is helder en komt eerlijk over. Wel mis ik specificatie van systemen. Daarvoor moet je dus eerst op tweakers of andere shopsites kijken om te weten wat een systeem kan.

Binnen een dag geleverd!! hulde daarvoor!

Helaas werd de computerdoos zonder extra bescherming afgeleverd. Dat kan in mijn ogen geen kwaad omdat er met pakketpost over het algemeen niet al te voorzichting wordt omgesprongen...

Website ziet er simpel, maar functioneel uit en biedt de klant veel mogelijkheden m.b.t. het bijhouden van de status van een bestelling. Had hier nooit eerder besteld, maar durfde mede door de goede shopsurvey scores een poging te wagen. Bovendien behoorde de shop tot een van de goedkoopste aanbieders voor het product welke ik wilde aanschaffen: MSI EX600-408NL Laptop. Jammer was dat het niet direct verzonden kon worden, omdat het product niet op voorraad was. Maar ik nam de wachttijd (5+ werkdagen indicatie) voor lief en besloot gewoon de bestelling door te zetten (voornamelijk omdat ze toch een van de goedkopere waren). Hoe dit uiteindelijk afliep, zie aftersales.

Na bestelling en directe betaling via iDeal kreeg ik direct allerlei updates per mail. Via de site kon ook goed bijgehouden hoe de stand van zaken was.
Nog dezelfde avond ontving ik een (automatische?) mail met een update waarin werd uitgelegd hoe het traject eruit ging zien omdat het product niet op voorraad was (product moest door leverancier worden besteld).
Daarna volgde een stile van 2 werkdagen, waarna ik tot mijn en hun grote spijt de mededeling kreeg dat de bestelling niet leverbaar is, omdat de leverancier de producten niet meer zou ontvangen (product ging end of life). Ik werd verzocht (indien reeds te hebben betaald) mijn rekening gegevens in de mail terug te sturen. Ik heb daarbij verzocht dit z.s.m. af te handelen, zodat ik de bestelling ergens anders zou kunnen plaatsen. Hierop volgde een reply met het bericht dat het waarschijnlijk dezelfde dag nog afgehandeld zou worden. De volgende dag stond het geld alweer op mijn rekening! Top!

Al met al kan gezegd worden dat ik de communicatie en afhandeling van zaken als zeer goed en professioneel heb ervaren en ik zal voor toekomstige aankopen deze shop zeker in gedachten houden.

Toen ik mn bestelling ging plaatsen stond er een prijs verkeerd op de website. Na een mailtje was dit binnen 10 minuten gecorrigeerd en kon ik mn bestelling plaatsen.
Ik had iets besteld wat niet meer leverbaar bleek te zijn dus ik kreeg een mailtje van JP met een aantal suggesties voor vervangende onderdelen. Ik nam er 1 die iets duurder was, dus ik moest bijbetalen. De bestelling werd echter wel meteen verwerkt en verstuurd vanwege beperkte vooraad van sommige onderdelen, de betaling kon achteraf. Prima service.
Zoeken op de website vind ik niet echt makkelijk. Als je niet een excact type heb moet je soms in een erg lange lijst zoeken. Het zou makkelijk zijn als je bv nog kunt filteren op merk of andere kenmerken. Ook de menu's zijn een beetje tricky. Als je even met je muis naast het menu zit is ie meteen helemaal weg. Verder is het assortiment goed. Ik zie dat er inmiddels ook een vooraad indicatie is. Algemene indruk is zeer goed.

Verzending was mooi op tijd. Verpakking was op zich goed, alleen de harde schijf lag los in bubbeltjesplastic onder in de doos, en kon nog vrij makkelijk door de doos bewegen. Dit had van mij wel iets beter klemgezet mogen worden.

Ik kwam hier terecht omdat ik een bepaald model laptopschijf zocht, en dit was de enige winkel die hem kon leveren die via TNT leverde en een goede SR score had.

Op een e-mail met een vraag had ik zeer snel antwoord (binnen 5 minuten!).

Als je geen typenummer hebt vind ik het niet heel makkelijk om iets op de website te vinden. Als je bijvoorbeeld bij SATA schijven kijkt krijg je een lijst met een hoop harde schijven zonder de mogelijkheid dit nog te verfijnen op criteria als capaciteit, rotatiesnelheid of formaat. Het feit dat er ook HP OEM onderdelen tussenstaan helpt ook niet.

Ze hadden op het moment dat ik het bestelde nog geen actuele voorraadindicatie, maar ik zie dat ze dat inmiddels wel hebben. De bestelling werd overigens wel snel geleverd.

De bestelling werd twee dagen later bezorgd, dit was uitstekend.

Op hun website geven ze aan hogere verzendkosten te rekenen om producten beter te kunnen beschermen tijdens transport. Ik ben zeker bereid hier extra voor te betalen; het is mij bekend dat fysieke of statische schokken tijdens transport bij onderdelen zoals geheugen en vaste schijven de levensduur kunnen verkorten, zelfs als er in eerste instantie geen schade merkbaar is.

Het is me echter niet duidelijk waar die extra vijf euro extra aan besteed wordt. Er zat bolletjesplastic om de schijf en verder lag hij onderin de doos, met luchtzakken er bovenop. Als ik dit vergelijk met hoe schijven door de fabrikant verzonden worden of hoe je defecte (!) schijven moet terugzenden kan ik hier toch niet van onder de indruk zijn.

Goede service.

Mijn computer was iets later dan gepland, maar JP-comparts gaf dit gelijk door. ze hebben mij ook geholpen met de juiste beslissing te nemen op het gebied van de keuze laptop. En echt, Ik heb de HP palvilion tx 2000. GEWOON SUPER.

Mensen van JP-comparts HARTSTIKKE BEDANKT.

De verzending was zeer goed op het gebied van verpakking, maar ik geef een goed, omdat hij wat later kwam dan gepland

* Prima informatie voorziening
* Scherpe prijs, ik had 2 harddisks nodig en uiteindelijk was JP-comparts topch zo'n beetje de goedkoopste inclusief afleverkosten.
* Supersnelle reacties per email.

Keurig shockproof & static proof verpakte harddisks

(Niet nodig gehad)

Nog niets besteld, maar ben na het mail contact van vanmorgen wel erg onder de indruk van de klantvriendelijkheid en de bereidheid tot het komen tot een goed keuze.
Ik ben nl. opzoek naar een Toshiba P300-175 en zag dat o.a. JPCOMPARTS deze aanbied voor een redelijke prijs, helaas is er geen voorraad, dus ik een mail gestuurd met de vraag wanneer deze weer op voorraad komt. Vrijwel direct een mail teruggekregen met het spijtige bericht dat dit model niet langer meer leverbaar is en zij hem zullen verwijderen uit de shop.. ook werd er direct een alternatief aangeboden (helaas een kleiner scherm dan ik wilde).. Dus ik een dank mail gestuurd met daarin aangegeven dat ik toch iets zoek met een groter scherm, krijg ik promt een nieuwe mail met nog twee alternatieven.

Echt super ondersteuning, en dat terwijl ik alleen nog maar orienterend bezig ben. Grote klasse JPCOMPARTS!

Ik heb bij JP-comparts een 9800GX2 besteld. Daar was er nog 1 van op het moment van bestellen. Later was het artikel weg en heb ik een mailtje gestuurd met de vraag of de kaart voor mij was gereserveerd. Ja, was het antwoord. Kreeg daarna een mailtje dat er iets was fout gegaan, hij was eigenlijk voor een andere klant gereserveerd, maar omdat ze mij hadden verteld dat hij voor mij was, is hij toch naar mij opgestuurd. Echt top-service dus!

Woensdag verzonden, donderag binnen. Helemaal goed dus.

Nadat de kaart besteld was, maar voordat ik hem ontvangen had, heb ik JP-Comparts nog een technische vraag gesteld mbt het product. Dezelfde dag nog antwoord. Zij houden hun email goed in de gaten en willen je écht helpen.

heb een sapphire HD4870 in pre order besteld. en op 17/06 ontvangen.. heel goed bedrijf en erg betrouwbaar!!! ze houden je op de hoogte en als je vragen hebt krijg je ook vaak de zelfde dag antwoord. ik heb best wel veel via internet gekocht het afgelopen jaar maar de service van JP-Comparts .... daar kunnen menig bedrijven van leren, wil Jeroen daar ook hartelijk voor danken.
Ben erg tevreden over de service.

in eerste instantie had ik via de website van JP-Comparts een sapphire 3870 toxic besteld deze had ik via PAYPAL betaald...dit was 10 juni maar in heel nederland waren deze planken bijna niet te krijgen. dus ook niet bij dit bedrijf, en ze wisten ook niet wanneer wel. dus na een week ofzo en wat kijken op internet zag ik dat de 4870 op de markt zou komen en heb toen JP-Comparts gemaild dat ik van de toxic afzag en ik een 4870 wilde. binnen 5 min kreeg ik een mailtje terug, dat mijn bestelling omgezet was en ik nu een 4870 in pre order had staan en dat er nog een bedrag bij betaald zou moeten worden dit bedrag viel mij erg mee... maar dat zij niet precies wisten waneer hij leverbaar zou zijn..

mijn bevindingen van deze webshop:
goede overzichtelijke site
vaak een hele scherpe prijs
makelijk bestellen en betalen via paypal (in mijn geval)
meteen een order bevestiging.
duidelijke status update
een hele snelle reactie via mail (vaak de zelfde dag of meteen de volgende morgen)
DIT BEDRIJF IS EEN AANRADER ALS JE DESKUNDIG EN SNEL GEHOLPEN WILT WORDEN

kreeg van te voren een track en trase code. en had het pakket de volgende dag in huis.
de doos was wel heel groot... en op de bodem zat mijn pakketje vast geplakt dit was wel komisch
HET PAKKET WAS ER ZELFS EEN PAAR DAGEN EERDER DAN AFGESPROKEN

Site ziet er erg overzichtelijk uit en is snel. Dit mis ik nog wel eens bij andere shops.Dit is de twee keer dat ik wat bij deze keer winkel bestelde. Eerste keer waren het twee
tatung 32 inch schermen voor in mijn horeaca zaak. Dit om voetbal te kunnen tonen tijdens EK. Al snel ging een scherm stuk. Heb contact opgenomen en het verhaal uitgelegd.
Binnen een dag een nieuw scherm ontvangen. Zonder dat de oude retour was gegaan. Dat zou later wel gebeuren. Prima service zeg! Later een offerte aanvraag gedaan voor losse onderdelen tbv een zelfbouw pc.Niet alles stond op de site maar dit was geen probleem. Sommige dingen konden ze niet leveren, hier boden ze een alternatief voor aan.Asus P5K64 WS,Intel Core 2 Duo E8400 (boxed),Kingston khx8500dk2/2g (2x 1gb),Samsung Spinpoint F1 HD103UJ 1TB,Sapphire Radeon HD3870 had ik na drie dagen in huis.
Kreeg elke keer een status mail, verwerkt en afgehandeld.
Betaling ging via ideal en hoefde hier niet extra voor te betalen.

Alles prima verpakt.In een hele grote doos waarin alles goed
gesealt was en niet kon schuiven. Wel jammer dat ze mij niet precies konden vertellen hoe laat de schermen konden aankomen bij mijn zaak. Maar dit heeft er mee te maken dat het rechtstreeks van de groothandel af komt.
Wat mij ook opviel bij de twee grote tatung schermen, deze verzendkosten bleven het zelfde € 7,50

Super....zoals ik al zei kon ik een Tatung scherm zo omruilen.
Zonder gezeur en afwijkend van een standaard manier van werken. Op deze manier heb ik één voetbal avond met een defect scherm gezeten.

sorry, verkeerde datum doorgeven..moet zijn besteld op 23 april 2008 en binnen op 26 april 2008
nu kunnen ze tenminste zien wie ik ben ;-)

Seagte Barracuda 7200 Hard Drive 250GB en een XP home edition gekocht. Betaald met ideal en binnen drie dagen thuis.
Website ziet er goed uit, overzichtelijk en vrij snel. Ze waren niet de goedkoopste maar hun shop sprak me wel aan, de uitleg wie ze zijn...enzv. Ik gaf hun de voordeel van de twijfel ipv de grotere jongens. Heel eerlijk gezegd is het mij goed bevallen. Kreeg drie mails met statussen, dus goed geinformeerd. Wel vind ik het jammer dat ze geen voorraad indicatie hebben. Daarom de score goed ipv zeer goed. Ik heb ze eerst gemailt met de vraag of het op voorraad was, binnen een paar uur een reactie.
Al met al een prima ervaring en voor herhaling vatbaar.

Produkten waren verpakt in 1 doos, wel vrij groot maar dat das was wel prima. Artikelen zaten vast met een soort plastic zodat het niet kon bewegen. Binnen drie dagen binnen! Maar dat komt vast door ideal..want ze versturen pas als het geld binnen is.

Scorekaart voor JP-Comparts