Modern.nl

Namens Tweakers

Scheer & Foppen Electro speciaalzaken B.V. is door de Rechtbank Gelderland in staat van faillissement verklaard. Het faillissement omvat de winkels in 57 plaatsen in Nederland, evenals de webwinkel van de keten, de webshops Bobshop, Modern.nl en Internetshop, en de dienstverlener E-man.

Modern.nl is de grootste en meest service gerichte internetshop voor consumentenelektronica in Nederland. Wekelijks leveren we in het gehele land duizenden wasmachines, tv's, vaatwassers, scheerapparaten en andere consumentenelektronica. Op onze website vindt u dan ook honderden aanbiedingen die we zelf op voorraad hebben in ons volledig geautomatiseerde magazijn.

We bieden een breed assortiment en uitgebreide service, bij uw aankoop hoeft u zich geen zorgen te maken over garantie, bezorging of aansluiting. Uw aankoop wordt ook altijd gratis bezorgd!

Vind de informatie die u zoekt
Op onderstaande informatiepagina’s vindt u meer informatie over alle aspecten van Modern.nl.

•   Bestellen
    •   Bezorgen
    •   Betalen
    •   Retourneren
    •   Garantie & reparatie
    •   Klantenservice
    •   Voorwaarden
    •   Over Modern.nl

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan contact met ons op, onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Waarom u het best kiest voor Modern.nl!
Wat maakt Modern.nl nu zo speciaal in vergelijking met andere webshops waar u dezelfde apparaten kunt kopen? Naast onze aanbiedingen staat onze service hoog in het vaandel, zo hoeft u zich bij uw aankoop geen zorgen te maken over garantie, bezorging of aansluiting. En dat wordt gewaardeerd!

•   Modern.nl werd tijdens de Nationale Thuiswinkel Awards 2010 door consumenten verkozen tot Beste webwinkel van Nederland in de categorie Consumentenelektronica & huishoudelijke apparatuur.
  •   In september 2010 werd de top 100 websites van Nederland bekend gemaakt, Modern.nl stond hier op een respectabele 39e plaats geëindigd. Deze top 100 is gebaseerd op de gecombineerde resultaten van 85 onafhankelijke onderzoeken naar het online oriëntatieproces van consumenten naar producten en diensten.
  •   Modern.nl wordt door consumenten zeer positief beoordeeld op Kieskeurig.nl, Vergelijk.nl en Beslist.nl.
  •   Modern.nl is aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel organisatie. Voor u betekent dat u prettig en veilig aankopen kunt doen bij ons.

Plaats uw bestelling op Modern.nl en ervaar zelf onze service.

Scorekaart voor Modern.nl