Gebruikers over webshop 4Camera
Review toevoegenPrima webwinkel. Scherpe prijzen, duidelijke website. Alle gebruikelijke betaalmogelijkheden waren aanwezig. Mogelijkheden tot updates per sms, maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt. E-mails met voortgang waren keurig.
VerzendingBestelling was goed verpakt. Deze webshop geeft de TNT Pakjegemak optie bij bestellen: het pakketje gaat dan niet mee met de pakketpostbode, maar komt rechtstreeks op het postkantoor om op te halen. Tijdens het bestellen kies je welk postkantoor je het op wilt halen. Dat werkte erg goed. Geen noodzaak om thuis te blijven voor de postbode en afhalen werkt net zo makkelijk.
Zie toevallig dat vorige twee reviews ook van mijn hand zijn, weinig verschil. Prijzen liggen soms aanmerkelijk lager, mails met update en verzendinfo zijn duidelijk. Wel is apart dat ik SMS-alert niet kreeg. Beschikbaarheid was enkele dagen later dan aangegeven, dat maakt er overall net geen zeer goed van.
VerzendingTrack en tracelink in verzendmail, zeer goede luchtzak, onbeschadigd en inclusief pakbon.
Zie review hieronder van 16/2; identieke bestelling van accu gedaan voor ander familielid, bijna zelfde ervaring. Blijft wel apart dat tussen betaling en verzending de status of datum niet geupdate wordt; bv geschatte lever- of verzenddatum.
VerzendingZie review hieronder van 16/2; identieke bestelling van accu gedaan voor ander familielid, en zelfde ervaring. Behalve track en trace ook de SMS netjes gehad zodra verzonden werd.
Bestelling van panasonicaccu voor fototoestel geplaatst op 4/2;; op voorraad stond er. Dat betekent levertijd 5-9 dagen. Dag na geplande levertijd mailtje dat het vertraagd werd tot 12/2. 15/2 mailtje dat werd verzonden met track en trace (en sms overigens ter info!) Prijzen liggen iets lager, en grote voordeel hier is dat vooruitbetaling bij creditcard betekent: geen verzendkosten. Online is status te checken maar wordt niet even accuraat en juist bijgewerkt, enige minpuntje.
Betalen gaat prima, genoeg keuzes en zonder extra kosten. Zeker een shop die ik aan m'n favorieten toevoeg.
Duurt iets langer dan aangekondigd, en 'in voorraad' betekent dus bij toeleveranciers in mijn geval. Goed verpakt, nette TPG-track en trace. Maar qua concurrerende prijs en gratis verzenden prima.
4camera.nl e.a. is onderdeel van 4shops.nl. Ook 4geheugen.nl Ik heb bij 4geheugen.nl een memorycard besteld van Sandisk. De bestelling wordt via e-mail bevestigd en de status kun je bekijken via jouw eigen account. De leverancier gat een levertijd aan van 5 werkdagen. En inderdaad op de 5e dag een bericht via e-mail en sms dat bestelling verzonden was. Belofte wordt dus waargemaakt. Dag erna was bestelling binnen. De prijzen van de memorycard liggen duidelijk onder de prijzen van diverse grote leveranciers. Scheelt behoorlijk. Er zijn diverse media beschikbaar hoe je de leverancier kunt bereiken. E-mail, chat, helpdesk. Er wordt snel gereageerd. Echte aanrader voor geheugenkaarten.
Verzendingkeurig verpakt ontvangen. Correcte artikelen ontvangen. Geen track-trace omdat er hier geen sprake was van een pakketje doch van enveloppe-post. Niet bekend of bij pakket wel een code geleverd wordt.
Levertijd is nagekomen. Duurt wat langer omdat alles (na telefonisch info) van een centraal magazijn moet komen. doch vijf werkdagen is acceptabel.
geen ervaring mee.