Gebruikers over webshop Maatwerk.IT
Review toevoegenMaatwerk.it heeft een zeer eenvoudige en simpele site. Geen overbodige toeters en bellen. Zo is het bijhouden van je order ook zeer eenvoudig opgezet. Wat ik echter wel miste was een legenda voor wat elke status precies inhield, hoe vanzelfsprekende een status ook kan zijn.
Mijn bestelling van een HighPoint RocketRAID 133 werd wel per email bevestigd, maar elke status wijziging werd niet gemeld.
Maatwerk.it was 1 van de 2 shops waar ik de HighPoint RocketRAID 133 uberhaupt kon bestellen. Van die 2 waren zij absoluut de goedkoopste. Daarnaast rekenen ze geen extra kosten voor een iDeal betaling, waar vele shops een voorbeeld aan kunnen (moeten) nemen.
Die overwegende indruk die ik krijg van Maatwerk.it is "geen woorden maar daden" en daar hou ik wel van.
Pakket was eigenlijk boven verwachting de volgende dag al afgeleverd. Ik heb daarentegen geen track & trace informatie gehad. Sluit wel aan bij mijn indruk van "geen woorden maar daden", neemt niet weg dat een track & trace wel op prijs wordt gesteld.
Om de originele verpakking zat een iets grotere kartonnen doos, zodat het discreet afgeleverd wordt. De originele verpakking was goed vast gezet in de doos dmv schuimrubber-achtig materiaal.
Zondag op 1e paasdag rond een uur of 18.00 klacht ingestuurd. Kort daarop direct antwoord ontvangen, maar dat zag ik pas tegen een uur of 2100.
Toen ik daarop reageerde, kreeg ik binnen no time weer een reactie. Vanaf dat moment wat heen en weer gemaild met als resultaat dat ze het een en ander gaan testen.
Aan de hand van de resultaten van de test bieden ze een oplossing: of ze komen met een werkende oplossing of ze nemen het product retour! [update]: Uiteindelijk hebben ze voor een werkende oplossing gezorgd.
Petje af voor deze service!