Gebruikers over webshop Mediatrader
Review toevoegenDe website is overzichtelijk en werkt goed. Er staat veel informatie op de website bij zowel informatie over MediaTrader zelf als over de producten, en alles is duidelijk. Op vragen wordt snel geantwoord via e-mail en via telefoon natuurlijk ook. De prijzen zijn erg goed, en met bulk-kortingen nog beter! Toen een bepaald product niet op voorraad was kreeg ik een duurder vervangend product voor dezelfde prijs, erg goede service dus. Aangezien ik een eenmanszaak heb levert hij zelfs de producten al voordat ik heb betaald, een erg aardige eigenaar dus.
-Zeker een aanrader!-
De verzending is erg goed geregeld bij MediaTrader. De eerste twee bestellingen kwam ik ophalen omdat ik ongeveer 5 minuten fietsen van MediaTrader af woon, terwijl hij normaal niet iedereen alles laat ophalen. Nu bezorgt hij de producten zelfs naar mij thuis, dus als hij iets van een leverancier binnen heeft gekregen heb ik geen vertraging door TNT Post. De bestellingen zijn gewoon goed verpakt en alles wordt correct geleverd.
KlantenserviceAlles wordt goed geregeld mocht er iets zijn misgegaan, toen bijvoorbeeld een microSD kapot was (DOA) werd die zonder problemen omgeruild.
Een Sandisk 8 GB SDHC Ultra II besteld op een overzichtelijke website. Kreeg meteen een bevestiging van mijn bestelling. Prijs zeer concurend. Verzendkosten lekker laag.
Verzending2 dagen later mijn bestelling binnen in een bubbeltjesenvelope.
KlantenserviceOp de foto op de website stond ook een cardreader. Deze werd tot mijn verbazing niet meegeleverd. Bleek een (schoonheids)foutje te zijn. Hij zou meteen een andere foto neerzetten. De cardreader kreeg ik alsnog gratis opgestuurd. Zeer correcte afhandeling!
dinsdagavond een SD micro kaartje van 8gb besteld en betaald. Was het goedkoopst in de pricewatch maar ik werd nog vrolijker toen ik zag dat de verzendkosten geen 7 euro maar slechts 1,50 waren!
Donderdag geleverd en prima verpakt! Keurige updates van de status.
prima bubbeltjesenvelop waar de gesealde SD verpakking in pastte.
Prima website. Niet de allermooiste, maar wel functioneel. Ook ontbreekt nog een mogelijkheid zoals betalen via ideal, maar uiteraard bestaat de overboeking ook nog gewoon en wordt alles netjes afgehandeld. De prijzen zijn zeer concurrerend zeker daar je voor kleine produkten geen verzendkosten hoeft te betalen als je deze onverzekerd via de brievenbuspost laat verzenden.
VerzendingVerzending van mijn micro-sd kaartje ging vlot en was gratis vanwege de brievenbuspost. Voldoende verpakt, dus niets op aan te merken.
Zeer nette overzichtelijke website. De bestelling geplaatst etc zonder problemen, het product was ook ruim in voorraad.
VerzendingIk kreeg het dezelfde dat nog geleverd aan huis door een medewerker van mediatrader, omdat het wel in de buurt was. Das natuurlijk helemaal top! Nog even mee kunnen praten, altijd leuk!
KlantenserviceIk had al een keer eerder een micro sd besteld, maar ik had geen sdhc ondersteuning dus kon geen 4gb gebruiken. Deze werd zonder problemen netjes omgeruild voor 2 !
Mediatrader heeft een prettig werkende webshop die bij registratie en bestelling automagisch per mail een bevestiging stuurt. Opvallend vond ik mijn lage klant- en bestelnummer (en het hoge KvK-nummer), wat wellicht verraadt dat het bedrijf in deze vorm nog niet lang actief is. Wel wijzen ze op de website naar hun eBay-activiteiten, alwaar ze heel wat goede feedback hebben kunnen verzamelen. De prijzen daar zijn echter iets hoger dan in de webshop.
Mediatrader heeft veel producten in het assortiment, maar op dit moment zijn slechts twee daarvan opgenomen in de Pricewatch: de 4GB en 8GB microSD kaartjes van Sandisk. Van laatstgenoemde heb ik één exemplaar besteld, simpelweg omdat Mediatrader de goedkoopste aanbieder is en de feedback op eBay mij ervan overtuigt dat ik hier met een betrouwbare winkel te maken heb.
Algemene indruk: goedkoop, duidelijk en snel, precies zoals het een goede webshop betaamt
Ik heb de bestelling gisternacht geplaatst en betaald (Rabo -> Rabo), en gisterochtend vroeg kreeg ik al de bevestiging verzending. Vandaag plofte het microSD kaartje keurig verpakt in een bubbeltjesenvelop op de mat. Verzending via brievenbuspost is gratis (doch vanzelfsprekend niet traceerbaar), en pakketjes worden naar wens verzekerd of onverzekerd verzonden.
Afhalen is bij Mediatrader niet mogelijk.