Pop Electronics

Gebruikers over webshop Pop Electronics

Zeer overzichtelijke website, veel kennis in huis bij de medewerkers op eigenlijk alles wat ze verkopen, bij telefonisch contact geen moeilijke menu's maar direct een medewerker waarbij je keurig en duidelijk de juiste informatie krijgt, alles is scherp geprijst! hier kunnen weinig webwinkels tegenop.

Sneller dan verwacht, binnen 1 dag geleverd aan huis.

Ik had 4x een 4 TB harddisk besteld, waarvan achteraf 1 defecte (DOA), deze werd direct omgeruild, er werd niet moeilijk gedaan, ik had dezelfde dag zelfs nog een nieuwe!
Ik ga hier zeker in het vervolg mijn overige aankopen doen op electronica gebied.

Ik had snel een een tube koelpasta nodig voor een spoedreparatie aan een ouder desktopje. Eigenlijk een klein, onbeduidend artikel met een kostprijs van een paar euro. Na een rondje op het net kwam ik er achter dat de bestelkosten niet in verhouding stonden tot de prijs van het produkt.

Een vriend tipte mij om eens contact op te nemen met Pop Electronics om te kijken wat er te regelen viel. Eerst nog even gekeken op de (overzichtelijke) site en het benodigde artikel had ik al snel gevonden.

Ik werd prettig te woord gestaan en kreeg een prima voorstel. Hoewel het minimumbestelbedrag normaal 5 euro + verzendkosten was, kwam ik door pro-aktief meedenken op slechts 4,62 :) voor de koelpasta inclusief verzenden!

Binnen 24 uur lag er een envelopje in de brievenbus met de koelpasta, de factuur en een handgeschreven briefje. Veel sneller dan dit kon het niet. Hier kunnen veel grote webwinkels nog wat van leren.

Wat ik echt super vond dat mij door middel van het handgeschreven briefje veel succes werd gewenst met de reparatie EN dat ik altijd mocht bellen als ik nog praktisch advies nodig had hier over. En dat allemaal voor een tube koelpasta met een verkoopprijs van een paar euro. Natuurlijk had ik geen advies nodig, maar het feit dat dit werd aangeboden vond ik echt waanzinnig.

Wanneer ik de volgende keer weer iets nodig heb op PC gebied weet ik Pop Electronics zeker te vinden. Als je veel meer doet dan verwacht, voor een orderbedrag waar ik in het cafe niet eens 2 consumpties meer voor kan kopen, verdien je een hele dikke pluim!

Voor de 2e keer een PC besteld. Een heel helder bestelproces, erg duidelijk. Je begint met een basis configuratie, en kunt daar wanneer je wilt zelf delen aan toe voegen. Bij deze keuzes wordt automatisch de prijs aangepast, waardoor je erg duidelijk kunt zien hoe het er voorstaat met de prijs. Na het accoord geven van het product, komt de PC, inclusief de specificaties in het winkelmandje te staan. Voor de betaling heb je meerdere opties, hiervoor heb ik gekozen voor vooruitbetaling via een overschrijving.

Na ik persoonlijk wat problemen had met het betalen via de bank, kreeg ik direct een verzendbevestiging, met een mailtje van de UPS, hoever het met mijn pakketje zat. Heb zelf het pakketje niet aan kunnen nemen, maar ik kreeg na aflevering direct een mailtje van de UPS, met de handtekening van diegene die thuis was en het pakketje had aangenomen! Top!

Goede communicatie met betreffe de betaling, daar het bij mij per abuis mis ging, heb ik dit ook uitgelegd in een mailtje naar Pop Electronics, en er werd goed begrip voor getoond. Na de levering had ik nog een aantal vragen over het product, welke uitstekend werden beantwoord.

Normaliter zou ik geen stukje hier schrijven, maar nu had ik zomaar even zo'n uitzonderlijk momentje.
Bij deze shop besteld omdat de adapter die ik zocht (5V - 2.5A) bijna nergens te vinden was.

Het is dat het product wat ik zocht zo schaars te krijgen was, anders had ik hier nooit besteld. Maar goed, enkele reviews hier waren (redelijk) positief.

Oké, product gevonden, in winkelmandje, besteld en betaald via iDeal.
Het proces was wat onduidelijk en ouderwets. Wat mij opviel was dat ik geen statusupdates kreeg.
Na 2 dagen toch op de website gekeken, bleek het product ineens 'niet meer leverbaar' te zijn!

Raar, daarover een mailtje verstuurd, vriendelijk en beleefd gevraagd hoe dit zat (contact verloopt geforceerd via een contactformulier, typisch de methode voor eenrichtingsverkeer). Hier heb ik nooit reactie op gehad.

Na een dag of 5 was ik het zat, ik wou die adapter hebben. Geen zin om achter m'n spullen aan te bellen, en voor een adapter van nog geen 15 euro ga ik ook geen moeite doen. Zo zal deze winkel ook wel gedacht hebben: daar doe ik geen moeite voor.

Uiteindelijk ergens anders exact dezelfde adapter weten te vinden (sluikreclame: (-verwijderd-)), 's avonds voor 20 uur besteld, de volgende dag in huis.

Zoals ik al zei, normaliter zit er achter elke slechte review twee zijden, maar 2 maanden zonder ENKELE vorm van een update of reactie kan ik slecht waarderen.

Twee maanden te laat op de post gedaan. Wel prima bezorgd binnen 24 uur door de UPS. Zij kunnen er ook niets aan doen.

Heb eerder eens via de website van hun besteld, maar nu zocht ik een goede ssd voor mijn laptop te upgraden.

Na telefonisch contact kreeg ik het advies een MX Technology ssd te kopen. Samen met <medewerker> van Popp Electronics hebben we gekozen voor de MX Turbo van 128gb.

Hij had hem niet op voorraad, en ik zou nog een belletje krijgen wanneer hij hem zou krijgen. Ik kreeg de dag erna al een belletje dat hij hem de volgende dag binnen zou krijgen.

Verzenden gaat via UPS, niet altijd de handigste verzendmethode maar gelukkig kan ik het op mijn werk laten bezorgen.

Hiervoor krijg je aan het einde van de dag een email vanuit UPS met het track en trace nummer.

De ssd was netjes verpakt met voldoende bescherming. In de doos alsmede de factuur voor garantie, en tevens ook per email deze digitaal ontvangen.

mijn eerste recentie was op maandag 31 oktober 2011 22:36 vanwege niet terug betalen.
Nu nam <medewerker> van pop-electronics via mail met mij kontakt op en wel op 27-01 2012 en schreef mij niet te weigeren om terug te betalen. Oke, eerst terug betalen, dan zien we verder.....
Na verschillende mailtjes is het inmiddels 15-03-2012 en heb ik nog steeds gewacht op mijn geld.
Helaas ; is de klant bij deze firma geen koning.

Mensen trek hieruit lering. Je loopt risico je terug gestuurde artikelen niet gecrediteerd te krijgen.

Ik ben mijn geld kwijt en ga er van uit dat ook niet meer terug te krijgen.

Website is opzich is oke.
De info daar gegeven is niet compleet.
Apparaatje derhalve voor mij niet bruikbaar.

Netjes / goed

Retourneren ?! Lijkt wel moetwillig ingewikkeld gemaakt.
Je moet er echt voor gaan zitten en geconcentreerd lezen wat je allemaal moet aanvinken.

Gaat deze procedure niet naar wens van de winkelier:
KRIJG JE JE GELD NIET TERUG !!!! En zul je genoegen moeten nemen met een cadeaubon.
Dit is geen cadeau, maar een sigaar uit eigen doos.
Je pikt geen geld van anderen.
Voor mij geen websites meer met DOA's, RMA's, SOA's en migraines.
Ook dit valt onder service.
Alle eerder verleende service (en die was er) doe je hiermee teniet.
Dit heet voor mij 'slechte aftersales'.
Bij deze maak ik dat dan bekend zodat mensen kunnen lezen hoe de zaakjes worden afgehandeld.

Website is super overzichtelijk, heb er een "leuke" computer besteld, over de prijs was ik zeer te spreken, en de keuze van de onderelen was ook super. Computer is zeer vakkundig en netjes gebouwd.

Verzending is zeer goed, voldoende verpakkingsmateriaal, en met een track-and-trace (UPS) nummer zodat ik mijn bestelling kon volgen.

Duidelijke website, makkelijk navigeerbaar en zoekfunctie werkt prima. Tevens groot en uitgebreidt assortiment en voor kabels ed de goedkoopste die ik heb kunnen vinden.
Verder zijn de informatie pagina's duidelijk en makkelijk te vinden. Ruime betalingsmogelijkheden en snel een reactie terug naar aanleiding van een vraag.

Verzending gaat via UPS, is weer eens wat anders, maar de tracking is bij UPS een stuk beter geregeld. Verder was het netjes ingepakt en binnen een aantal dagen na bestelling binnen (zat een feestdag tussen). Je wordt goed op de hoogte gehouden van statusupdates.

Geen ervaring mee.

Deze online winkel is in mijn ogen de beste tot nu toe voor het bestellen (in mijn geval dan) voor een op maat gemaakte pc. Op de website staan niet alle pc onderdelen maar bijna alles is wel te bestellen voor een prijs op maat!
Goedkoper kan men denk ik het nergens anders vinden, ik heb in middels al 2 pc's bij hun besteld (complete e8600 dual en laatst een IE5 ) en de heer Koster is zeer vriendelijk en behulpzaam in het samenstellen van de pc's. Aangezien ik uit ervaring wist van de eerste keer dat ik gewoon kon bellen met het bedrijf heb ik dit ook gedaan en om advies gevraagd over het samenstellen van de tweede pc. Ik wist wat ik wou hebben en binnen 10 minuten waren we er samen uit gekomen tot het samenstellen van een pc naar mijn wensen.
Ik had de eerste keer een PC samengesteld waarbij er een aantal onderdelen niet meer beschikbaar waren, dit werd simpel verholpen door mij een duurder artikel aan te bieden voor dezelfde prijs. Hetzelfde gold voor de tweede, het moederbord was verouderd en er werd mij een nieuwere aangeboden (die weer duurder was) voor dezelfde prijs.

Conclusie: Ik raad deze zaak zeer zeker aan, voor zowel de ervaren pc gebruiker die verstand heeft van hardware maar ook aan de onervaren gebruiker omdat een op maat gemaakt advies van hun kant geen probleem is! Service, prijs en kwaliteit staat bij hun voorop en dat is net het gene wat ik belangrijk vind!

Mijn eerste pc was dankzij TNT niet netjes afgeleverd, de pc was van binnen compleet kapot. Gelukkig had de heer Koster een verzekering erop afgesloten (die ik per ongeluk niet had aangevinkt) dus dit was weer een stukje service van hun kant uit. Foto's gemaakt en opgestuurd waardoor ik meteen een nieuwe kreeg thuis gestuurd met de vraag of ik nog iets wou veranderen aan de bestaande samenstelling (kast vervangen door een ander model) dus weer extra service! Nu verzorgt UPS de bestelling, deze bracht de nieuwe als ook mijn tweede pc, stukken beter dus als TNT!

Ik kan niet anders zeggen dat dit bedrijf in prijs-kwaliteit-service verhouding optimaal presteert! Als er klachten zijn kan men altijd even bellen en men reageert ook erg snel op e-mails die verstuurd zijn.

Website is erg overzichtelijk en kwam boven aan in de zoekresultaten te voorschijn :P Ik had er ooit al eens eerder besteld via een Inkoopactie en was toen tevreden over de afhandeling dus nu ook de gok gekomen. Wat kabels, een verloopje en een CI+ cam voor mijn tv voor in mijn ogen erg nette prijzen.

Binnen 2 dagen alles in huis, bestelling helemaal compleet en goed verpakt. Niets op aan te merken!

Ik heb hier al eerder besteld en wederom zag alles er netjes en verzorgd uit. Zelfs toen ik een product niet kon vinden is dat meteen op de site toegevoegd!

Ze zijn overgestapt naar UPS, een hele verbetering vind ik. Pakjes komen veel netter binnen dan via TNT.
De verpakking was net zoals de voorgaande keren dik in orde, met voldoende opvulling.

Helaas bleek er toch een kabeltje defect, ik moest een RMA nummer aanmaken, deze procedure had wel wat makkelijker gekund, maar het is te doen. Ik hoefde de kabel niet eens terug te sturen maar kreeg gelijk de volgende dag een gloednieuwe kabel waar ik veel plezier van heb.

Ik had een reeks kabels besteld, onder andere Speaker kabel op rol, HDMI kabel, optische en wat Coax kabels.

Ten eerst ziet de site er goed uit, ik had er twee week eerder ook al wat besteld en was gelijk geleverd. Dus ik dacht dat zit wel goed, en daarom had ik deze betelling ook maar geplaast van boven de 100 euro.

Ten eerste kreeg ik een melding dat de bestelling was geplaatst, en betaald in 2 verschillende mails. De volgende dag kreeg ik een mail dat de zending was voor gemeld bij de TNT, ik dacht mooi dan heb ik het morgen. Niet dus.

Als ik de link volg van track&trace bleef het op voorgemeld staan.

Een paar dagen later kreeg ik weer een melding dat de bestelling was betaald. 2 dagen later kreeg ik opnieuw een bevestiging dat de zending was voorgemeld bij TNT.

Al een paar keer contact met hun opgenomen via email maar elke keer geen antwoord.

Deze keer sprong hij op 25 Juni eindelijk op "in sorteerprocess opgenomen"

Alles zag er goed verpakt uit, dat wel, net als de eerste keer dat ik er wat besteld had.

Maar de optische kabel die ik had besteld was verwisseld met een coax variant, en daar had ik nu dus 2 van gekregen.
Verder was de Hoge kwalitiet König HDMI kabel niet goed.

Ik had gelijk een mail gestuurd, en daar wisten ze wel meteen op te reageren. Ik moest de RMA's aanmaken op de site. Waarvan je via mail geen bevestiging krijgt.

Ik had voor de HDMI kabel een andere gekozen (2 voor de prijs van 1) en die was lager geprijst, daarvan zou ik het overige geld terug gestort krijgen.

Pas op 13 Juli was de RMA voorgemeld bij TNT
En op een bijlage in het pakket stond er bij opgeschreven of ik mn rekening nummer wel wilde vermelden. (terwijl ik via iDeal betaald had dus dan is mij nummer wel bekend dacht ik)

Had gelijk dezelfde dag nog een mail gestuurd met mijn bank gegevens. Maar uiteraard geen antwoord.

Een paar keer nog verzocht om iets te melden, en dat ik wel iets meer communicatie wenste van hun kant, maar tot op heden geen antwoord. Ik heb ook geen zin om ze op te bellen, ze moeten maar gewoon reageren op de mails, want als je een vraag steld over voorraad status oid dan heb je wel gelijk antwoord.

Uiteindelijk gaat het maar om €11.45 maar het gaat om het princiepe, want als je aan een winkel nog 9 euro tegoed hebt, dan gaan ze niet eens beginnen met orderpikken voordat je betaald hebt, en als je nog wat moet nabetalen dan sturen ze je een aanmaning. Maar zelf geld terug betalen ho maar.

Ze zijn ook aangesloten bij Qshops, maar van die richlijnen heb ik niets gemerkt.

Do 2 julii:

Vr 3 juli:

Pakket binnen

Perfect :D.

Bezorgd door TNT.

Heb het pakket verzekerd laten versturen. Die 2 euro extra op de totale 45 euro kan geen kwaad.

Zat weer allemaal prima in de doos :).

Zeer overzichtelijke en nette website, alle producten zijn duidelijk omschreven. Wat ik als zeer prettig ervaarde en daarom zeer goed krijgt is het feit dat je je niet hoeft aan te melden om de totaalprijs inclusief verzenden te zien.
De door mij bestelde pc is vakkundig in elkaar gezet zonder assemblagekosten. Zelfs het BIOS was geupdate en de bijgekochte Windows was geinstalleerd en geupdate. Helemaal goed!

Verzending in de originele verpakking + nog een extra doos met alle accessoires en gratis toetsenbord, muis en speakerset.
Ik heb de pc binnen 2 dagen ontvangen, zeer snel voor een custom-made pc.

Aftersales heb ik nog geen ervaring mee, maar de pre-sales, kundigheid en adviezen waren uitstekend!

Website ziet er netjes uit en de prijzen zijn netjes, de reden waarom ik op 11 maart bij Pop Electronics een bestelling plaatste. Ik ging, net als vele anderen, op het aanbod van twee hdmi kabels (2,5m) af voor een tientje. Helaas waren ze net niet meer op voorraad, 'maar hoe lang kan zoiets nou duren' dacht ik. Erg lang blijkt. Ik heb op 24 maart nog een mailtje gekregen dat ze nog niet leverbaar waren, in principe een net bericht. Ik heb direct gereageerd met de vraag wanneer ze de voorraad weer verwachten aangevuld te hebben. Op 9 april kwam er reactie met het verzoek de kabels gratis te ruilen voor een duurdere kabel zodat de bestelling sneller geleverd kon worden. Op 27 april wederom een mailtje gestuurd omdat ik nog niets in mijn brievenbus had gevonden. Nadat ik op 5 mei een laatste keer heb gemailt en verzocht de kabels te versturen of mij aan te geven dat ik ze simpelweg niet kreeg (kreeg een beetje het idee dat ik opgelicht werd) zodat ik verdere stappen kon ondernemen. De reactie daarop was behoorlijk opmerkelijk "Hij is al lang verstuurd, maar we sturen wel een nieuwe". Noem mij één andere webshop die zo makkelijk producten weggeeft en je krijgt een medaille! Een dag later (6 mei) zijn de kabels verstuurd via Track N Trace om het zojuist door de koerier bezorgd te krijgen. Twee maanden wachten voor twee kabels van totaal tien euro! Het personeel kwam mij bijzonder onprofessioneel op mij over en ik werd onnodig lang aan het lijntje gehouden.

Duurde dus bijzonder lang (bijna twee maanden) en de support van Pop Electronics om het probleem te verhelpen was zeer matig. De Track N Trace verzending was als dekmanteltje omdat ze toch al veel fout zaten en dit de enige manier is waardoor ik ook kan zien dat ze doen wat ze zeggen te doen. Alles zat verder prima in een enveloppe en de kabels waren zoals beloofd.

Dit was mijn 2e bestelling bij Pop-Electronics. Ik heb 6 kabels besteld;

3 3,5mm jack-spitters, en 3 3,5mm jack kabels van 5 meter.

Op 28 Augustus ontving ik 6 kabels, de 3 splitters en de 3 3,5mm jack kabels, maar deze waren 2,50m, en geen 5 meter.

Gewoon goed, in een bubbeltjes-envelop.

Ik heb meteen teruggemailed dat ik de te korte kabels heb ontvangen.
Ik kreeg een mail terug dat de goede kabels nog naar me verzonden zouden worden, gratis en dat ik de kabels die ik had mocht houden.

So far, perfect.

Na een week heb ik nog eens gemailed waar de kabels bleven, geen reactie.
Een week later nog een mailtje gestuurd, weer geen reactie.

Ik heb nu een maand niets meer van ze gehoord, en dat vind ik jammer, want ik plaats dus nu een matig/slechte review over deze shop terwijl het om iets van €1,50 gaat.

Ik kan wel vooruit met de 2,50m-kabels, maar ik heb uiteraard betaald voor 5meter en die wil ik natuurlijk ook ontvangen.

Ik heb de winkel laten weten dat ik hier een review heb ingevuld.

edit: Ik kreeg zojuist (20:14) reactie dat ze de kabels wel naar me hadden toegezonden, en ervan uitgingen dat het in orde was omdat ik ze niet liet weten dat ik ze ontvangen had.

Dat vind ik wel raar want ik heb dus na 1 week en 2 weken gemailed dat ik geen kabels heb ontvangen.
(het bleek dat dit lag aan een overstap van emailprogramma wat de winkel heeft gemaakt, en waardoor mijn mails niet zijn aangekomen waarschijnlijk)

In het mailtje stond ook dat ze de kabels alsnog naar me gaan toesturen.

Als ik ze heb ontvangen zal ik mn aftersales veranderen naar 'voldoende'

edit 2: Ik heb de kabeltjes binnen. Er zaten nog wat extra dingetjes bij (usb lampje, extra splitter en een scartconverter) voor het ongemak.

Ik verander dus mijn aftersales van 'slecht' naar 'voldoende'.

Heb hier 5 kabels en een verloopstuk besteld op 28 mei, sinds 15 juni staat de status op verzonden, maar nog niets ontvangen.

Als je vraagt om meer informatie over wanneer het eindelijk verzonden wordt, beantwoorden ze met een statusraport, waar je niets aan hebt.
Op 2 juni: (een mail!): Waarschijnlijk wordt uw order morgen verzonden. Door vertraging bij TNT zijn er een aantal bestellingen blijven liggen. Onze excuses hiervoor.
Op 3 juni: uw order is verzonden.
Op 5 juni: Uw order is betaald en correct verwerkt. Wij doen er alles aan uw order zo spoedig mogelijk te verzenden.
Op 11 juni: Uw order is verzonden.
nu 16 juni: nog steeds niet binnen.

Duurt zeer lang!!! dus als je iets nodig hebt, probeer een andere site, of ga naar de handyman (al heeft die helaas niet alles, en is die duurder)

nog geen ervaring mee

Overzichtelijke site.
Goed aanbod van spulletjes.
Goede prijzen.

Op 1 juni 4 kabeltjes besteld.
Op 4 juni de order ontvangen. Bleek dat er 1 kabel niet bij zat. Meteen gemaild daarover. Op 5 juni een mailtje terug ontvangen dat ze de missende kabel alsnog opsturen zonder extra kosten (wat ik niet van alle andere winkels kan zeggen).
Op 6 juni de missende kabel ontvangen.

Prima

(Ik geef een goed vanwege de goede aftersales en omdat dat ik de kabels niet meteen nodig had, anders had hier een 'voldoende' gestaan)

De 4 kabels zaten in een bubbeltjesenvelop. Waarom dat 6,10 kost weet ik niet maar goed.

Ik had geen track & trace linkje ontvangen wat ik toch altijd wel fijn vind.

Ik miste een kabel. Daarover heb ik gemaild. De volgende dag netjes een mailtje terug ontvangen en de kabel werd alsnog opgestuurd zonder extra kosten.

Zeer uiteenlopend assortiment.
Wanneer een artikel niet in het assortiment zit is er de mogelijkheid om contact op te nemen en het artikel in het assortiment te plaatsen.
Zeer scherpe prijzen en de mogelijkheid om in een envelop te verzenden, wat aanzienlijk in verzendkosten scheelt voor kleine koopjes.

Dit is gebaseerd op de mogelijkheid om voor kleine artikelen in envelop te verzenden.

Er bleek iets aan mijn bestelling te ontbreken hierover contact gehad en met de tweede bestelling meegeleverd.
Het aanpassen van een tweede bestelling was geen probleem. Hierbij werd ik correct en klantvriendelijk geholpen.

Scorekaart voor Pop Electronics