Power4Pc

Gebruikers over webshop Power4Pc

Goede, duidelijke site.
Ik was op zoek naar een E8400 cpu en deze shop had er nog 2 in voorraad.
Je kan bestellen in een paar muisklikken en een keuze maken uit verschillende verzendmogelijkheden.
Ik heb gekozen voor kiala verzending, omdat ik me dan geen zorgen hoef te maken wanneer mijn pakje wordt afgehaald en er is een afhaalpunt in mijn buurt.
Na bestelling heb ik een bevestigings mailtje gekregen, en heb ik het geld overgeschreven.
De volgende dag is mijn pakje verzonden!
Maar de problemen (die je hieronder kan raadplegen) doen veel teniet.

Ik heb vele problemen gehad met Kiala. --> zeer slecht
De webshop is hier niet 'direct' verantwoordelijk voor, maar trekt het zich ook niet aan. Wel even benadrukken dat er ook andere verzendmethodes zijn.
Kiala: Ik kon via de website mijn afhaalpunt kiezen, ik koos uiteraard voor eentje in mijn buurt, Tervuren.
Na paar dagen komt er pas 'evolutie' in de verzending van mijn pakket, soms ligt het dagen ergens te nietsen...
Op zich niet erg, was het niet dat ineens mijn kialapunt gewijzigd is (zonder verwittiging, vraag of wat dan ook)
Het nieuwe kialapunt is in Wezembeek, een gemeente verderop. Ik vind het niet erg dat het afhaalpunt veranderd, maar dan stel je toch de klant op de hoogte?
Nu, ik stuur mailtje naar Kiala waarom ik niet op de hoogte werd gebracht. Tot nu nog steeds geen antwoord op mijn mail... (zodra ik wel een antwoord heb ontvangen pas ik mijn review aan)
Uiteindelijk krijg ik een standaardmail van Kiala met de vermelding dat mijn pakket was toegekomen in Wezembeek. Sportief als ik ben fiets ik ernaar toe. Eenmaal daar vertellen ze mij dat ze geen pakket hebben ontvangen van kiala voor mij. Terug naar huis dan maar...
De volgende dag kwam ik terug en was mijn pakket er (gelukkig) wel.
Op de doos stonden verschillende stickers 'fragile' maar daar wordt bij kiala blijkbaar niet naar gekeken, want de witte stickers op de doos zijn bijna niet meer leesbaar van al het geschuif...
Kiala, never again...

Als ik mijn CPU voor de eerste keer openmaak merk ik dat de CPU helemaal niet nieuw is, althans er zit een grote kras op.
Ik dacht dat het door het schuiven van de doos, door kiala was. Maar de sporen komen niet overeen met de verpakking waar de cpu inzit.
Ik heb net een mailtje gestuurd naar power4pc waarin ze me doodleuk vertellen dat ik maar met Kiala contact moet opnemen omdat zij wellicht niet goed zijn omgesprongen met mijn pakketje.
Na mijn antwoord (waar ik aangaf dat de schade niet door het verzenden was) zeiden ze dat ze volgende week (na het weekend) contact zouden opnemen met hun leveranciers.
Volgende ochtend ontvang ik mailtje van power4pc

Na contact met onze leverancier heeft hij ons het volgende gemeld.
Cpu's met dergelijke schade geraken niet door de kwaliteitscontrole van
intel. Het kan onmogelijk dat de cpu in dergelijke toestand verpakt en
verzegeld is geweest.

Aangezien de cpu uiterlijke kenmerken van schade vertoont kan er geen
omruiling gebeuren noch beroep worden gedaan op garantie. Dit kan u ook
terugvinden in onze voorwaarden.

Ik zou dus zelf deze schade hebben toegebracht en daarom wordt het niet gedekt...

*Na een nogal verontwaardige mail waren ze toch bereid de cpu terug te nemen en in te ruilen. Verzendkosten wel voor eigen rekening.

Scorekaart voor Power4Pc