Power4Pc

Gebruikers over webshop Power4Pc

Heb hun eerst een mail gestuurd met enkele vragen waar ik enkele minuten later al antwoord op kreeg. Heb de volgende dag een intel i5-4690k besteld. Goede levering.

Ik heb hen gemaild of het mogelijk was om binnen de dag een onderdeel te kunnen bestellen dat niet op stock was. Ik kreeg vrij snel antwoord dat ze een spoedbestelling gingen plaatsen.
Heb na 16u mij nbestelling nog geplaatst en toch had ik als ik wilde de volgende dag al de kaart (uiteindelijk ben ik ze toch een dag later gaan halen, maar dat was mijn keuze). Goede presales service en goede, vlotte communicatie.
Dit was mij neerste aankoop bij hun, maar zeker niet de laatste!

Goed overzicht, veel keuze, eenvoudige webinterface en na 3 bestellingen nog steeds de laagste prijzen in het rond.

Bijzonder snel geholpen per mail mbt extra vragen. Enkel spijtig dat er niet kan betaald worden via Paypall or credit card.

Gebeurd allemaal online, overzichtige site: alles wijst zichzelf ook uit. Stock indicator klopte ook volledig.
1 van de goedkoopste winkels in belgie, die concureerd tegen online prijzen in nederland. een echte aanrader

Gigabyte gtx 970 besteld en binnen 1 dag product binnen gekregen uitstekend

Enkel via email contact mogelijk daarvoor 1 ster minder, maar goede service en vrij snel antwoord.

Vlotte communicatie!
Ook goede tips gekregen bij mijn samenstelling waardoor ik meer kracht in mn desktop bekwam voor dezelfde prijs.

Ook toen ik prijzen vergeleek met andere shops viel het me op dat je meer waar voor je geld krijgt.

In goede staat en snel geleverd.

Steeds bereid te antwoorden op al je vragen omtrent je aankoop.
En dit even snel als voor de verkoop!
Prachtig!

Ik ben al jaren klant bij Power4Pc. Heb dus ook al meerdere pc's en uitbreidingen bij hun (5 denk ik).
Aangezien ik zelf graag knutsel bestel ik enkel de onderdelen en steek ik de pc's zelf in mekaar.
Er is een grote keuze aan onderdelen te vinden op hun site, de meeste zeer scherp geprijst. Spijtig genoeg is er niet altijd zoveel in voorraad, maar dat is dan ook een voordeel, hierdoor kan de prijs laag blijven.

Mijn laatste bestelling werd zeer snel verstuurd. Bij de vorige zat er +/- een week tussen bestelling en verzending.
Zij moeten ook wachten op hun onderdelen. Al bij al vind ik dat nog niet zo slecht.

Ik denk dat ik 1x iets heb moeten terugsturen. Dat was dan een harde schijf die snel stuk ging. Hun webwinkel maakt het heel gemakkelijk om iets terug te sturen. Onder elk onderdeel staat een link om het terug te sturen. Ik heb toen wel lang moeten wachten op een vervangondedeel. Ze kregen hetzelfde niet meer binnen. Toen hebben ze zelf een alternatief voorgesteld.
Ik mag ook wel stellen dat ze snel antwoorden op hun mails, dat vind ik een serieus pluspunt.

goeie overzichtelijk website, goeie prijzen, beetje tegenvallend is de tijdstip van ontvangst van het product terwijl er op de website "direct leverbaar'" staat. en het enkel een klein pakket was, beetje laat ontvangen.

aangezien ik aan de andere kant van Belgie woon, laat ik het altijd leveren. snap niet goed waarom dat via postNL moet gebeuren. die uiteindelijk door DPD geleverd wordt.
Ik krijg tracknummer, kijk op de site van postNL er staat: wordt vandaag geleverd. maar is pas de dag nadien geleverd? (zaterdag gebeld, zondag gesloten, maandag ontvangen)
in totaal, beetje trage verzending voor mij.
woensdag online besteld en betaald, maandag geleverd. terwijl op de website duidelijk staat: direct leverbaar. had ik toch vrijdag verwacht te ontvangen.

ooit eens een scherm besteld, was defect (zat een verticale lijn dode pixels in), geld vlot teruggekregen na terugsturen van scherm. hadden helaas geen andere meer in stock.

In totaal een 18 onderdelen aangekocht voor 2 volledige pc's samen te stellen. Assemblage is door power4pc zelf gedaan, voor amper 20€ per samenstelling incl. os en drivers installatie. Op een maandagavond, iets voor 21u, bestelling gedaan en vrijwel onmiddellijk email gekregen omtrent taal OS en psu dat niet op stock was ( of ik op mijn gekozen psu wou wachten of veranderen naar eentje die op stock was). Op minder dan 4 dagen, waren beide systemen klaar en verzonden.

Beide systemen zaten in de doos van de behuizing + de dozen van de moederborden, stevig samen verpakt in dikke bubblewrap.

Ik had een nieuwe samsung SSD 250Gb nodig. Even gemaild. De dag erna mocht ik mijn box s'morgens afleveren en s'avonds terug afgehaald.

Ik heb mijn product afgehaald.

Snelle service (1 dag) en voor mij is de zaak kort bij thuis en dus zeer makkelijk bereikbaar. Alles werkt perfect!

Dit was zo ongeveer mijn 10e bestelling bij Power4PC en nog niets negatief meegemaakt. Wel zat ik nu met de eerste RMA bij deze webshop en dus met een nieuwe ervaring vandaar ga ik toch maar eens een review plaatsen. De andere aankopen bij de webshop zijn gelijkaardig verlopen met zelfs een opmerking over een configuratie fout in een pc die ik had besteld in losse onderdelen heel netjes dus. De rest van deze review gaat echter alleen over de laatste bestelling.

Producten:
Ik wou voor mijn NAS in Finland 2 WD Red 3TB schijven van België meenemen omdat dat toch een paar euro's scheelt. Power4PC bleek het goedkoopste te zijn van de sites die de schijven in korte tijd konden leveren.

Website:
Overzichtelijke website die misschien lichtjes verouderd aanvoelt maar waar wel alles makkelijk terug te vinden is en met een uitgebreide beschrijving

Communicatie:
Heel vlot en vriendelijk, zelfs op feestdagen en buiten de openingsuren antwoord gekregen. Dit is misschien niet altijd zo maar zeker leuk als je met een deadline zit en een RMA geval.

Uitstekend verpakt, geleverd binnen de termijn. Niets op aan te merken dus.

1 van mijn 2 bestelde HDDs was helaas een DOA. 3 mailtjes heen en weer en dan eventjes de schijf langs gebracht bij de webshop die toch in de buurt ligt. De vriendelijke eigenaar gaf meteen een nieuwe schijf mee ter vervanging van de defecte zonder controle of lange wachttijden die bij bepaalde andere webshops wel het geval zijn. Zo heb ik beide HDD's dus toch voor ik terug naar Finland vertrek morgen. Het hele RMA proces duurde 2 dagen en kon misschien nog sneller geweest zijn als ik mijn mails niet rond middernacht pas stuurde.

Mijn zelf samengestelde PC (MoBo, CPU, Ram, SSD, Hdd, VGA) werd na advies van de shop zeer vlot geleverd. Alles verliep vlekkeloos en dit voor een zeer concurentiele prijs.
Aan de bekwaamheid van de bedrijfsleider hoef ik niet te twijfelen daar ik hem persoonlijk ken uit de werkomgeving.

Geen problemen ondervonden bij mijn aankoop, mooie producten en goede prijzen, juiste afspraken. Een echte aanrader voor mensen die nog op zoek zijn naar goede prijs/kwaliteit !

verzending verliep zoals afgesproken, correct en snel!

Eerst vooral ik ga het kort houden en simpel. Laatste tijd zijn er veel die graag weinig lezen.

Algemeen ben ik content (blij) van deze winkel. Mooie site, alles is mooi vindbaar. Misschien iets frisser en alles is perfect. Daarom een 4/5 hiervoor.

Contact: Contact is veilig, veilig systeem. (kan je bij je bank raadplegen)
De winkel is vriendelijk in hun mails en behulpzaam voor een vlot verloop.

Winkelen: Winkelen is makkelijk, mooie beschrijving, sommigen mogen wat meer specs op maar goede informatie.

Bestelling:
- OEM Phantom Extreme Gaming PC (Intel i7 3770K, 16 gb, 1.12 Tb, GTX 680)
- ASUS VS229H (22", 14 ms, no speakers)

OEM Phantom Extreme Gaming PC (Intel i7 3770K, 16 gb, 1.12 Tb, GTX 680)
- goede verpakking. Mooi in de case box. Die dan nog eens in bubbelrap gedaan is. Toegekomen met gewone post. goed afgeleverd geen mankementen aan die doos of iets. zelf niet opengedaan dus is goed.

ASUS VS229H (22", 14 ms, no speakers)
Iets mindere doos die 2 schermen beschermd en doos met accessoires.
De doos was al iets misvormd. Was verdacht uit maar eens installeert alles is inorde dus een 4/5

Dus totaal score van 8/10 sinds ik geen aftersales dus daar geef ik geen commentaar op.

Moesten mensen van POWER4PC deze lezen.
Je prijs van je pcs zijn top
verzendingen ervan is top
Maar kleine aanpassing aan je website en beetje reclame ervoor

Toen ik een nieuwe computer nodig had, wou ik deze samenstellen zodat ik goed wist wat ik kreeg voor mijn geld. Enkele sites bezocht en op Power4pc terecht gekomen. Leuke site en veel opties, duidelijk en je kan gemakkelijk een computer samenstellen en kiezen of ze deze al dan niet voor jou monteren. Had al snel een bestelling gemaakt voor een heel degelijke computer te laten assembleren-configureren. Ik had snel een antwoord via email en binnen de kortste tijd was mijn bestelling opgestuurd.

Mooie website, grote keuze, snelle verzending, maar daar blijft het bij. -Zie aftersales

Mijn bestelling was keurig en op tijd afgeleverd aan huis, goed ingepakt, alle onderdelen mooi geconfigureerd. de dozen van de aparte onderdelen zoals moederbord en dergelijke zaten er apart bij, wat zeker niet slecht is.

toen ik de computer wou opstarten, liep het echter al meteen mis. Raakte niet eens tot op het bureaublad. Dan maar gemaild, en mocht hem terugbrengen. na een weekje mocht ik hem dan weer ophalen, maar kreeg nog altijd problemen. Op willekeurige intervallen een blue screen, zelfs als er niet eens een programma draaide, soms tot 3 keer per uur. Weer gemaild, met (kortaf) antwoord dat ik de hardware eens moest testen om een fout te detecteren. Deze tools staan op hun website. Had ze allemaal getest maar geen enkele fout gevonden, windows 7 enkele keren geherinstalleerd, niets hielp. Kreeg antwoord dat ze eens een checkup konden doen, maar als ze geen probleem met hardware konden vaststellen zouden hun werkuren betaald moeten worden. Mooie garantie. Dan maar wat tijd laten voorbijgaan, maar als je systeem zo vaak crasht is er toch wel degelijk iets mis. Na enkele maanden weer een mail gestuurd, met de vraag of het mogelijk aan de voeding of iets dergelijks zou liggen, welke niet getest kan worden via hun hardware tools. Ik wou zelf betalen voor een nieuwe voeding, nochtans zou mijn computer toen nog altijd onder garantie vallen. Geen enkel antwoord gekregen. Dan maar gewoon naar een andere winkel gegaan, deze hadden meteen getest of het aan de voeding lag maar die was in orde, moederbord eens vervangen en nooit meer een probleem met mijn computer gehad.

Als je problemen hebt laten ze het blijkbaar afweten en hopen ze dat je het zelf oplost. Volgende keer zoek ik toch een andere winkel op voor mijn hardware.

De website is zeer overzichtelijk, je kan makkelijk een bestelling plaatsen en daarna betalen, dat ging allemaal snel.
Je krijgt automatisch een update als je een order geplaatst hebt, ook een update wanneer het pakketje verzonden is.
De prijzen zijn zeer goed, t.o.v andere Belgische webshops.
Ze zijn goed bereikbaar via e-mail, maar ze antwoorden nogal kortaf op E-mails, vooral als het gaat over wanneer het pakketje ongeveer aankomt, maar uiteindelijk is het op tijd binnengekomen dus mag ik niet klagen.

Het pakketje was zeer goed verpakt!
De CPU-box zat in een andere doos, met daarrond van dat piepschuim spul, waardoor als het pakketje eens zou vallen het de val zeker zou overleven, dit is dus zeer goed.

Ik heb voor de eerste maal via power4pc een besteling geplaatst.
De website is duidelijk en het plaatsen van de bestelling ging vlot. Ik had binnen het uur een bevestiging van mijn bestelling.

Ik ben het pakket zelf gaan afhalen. De locatie was makkelijk te vinden en de afrekening zeer vlot.

Je kan enkel cash of per overschrijving betalen. Wat te begrijpen is. De kosten van de mogelijkheid van bankcontact worden anders toch maar doorgerekend aan de klant :-)

Men was te vinden voor technische vragen over de aankoop. Zeker een plus punt!

Mijn algemene ervaring van deze shop is dus ook positief.

Pleasure doing business.

Ik had nooit aan een externe harde schijf, liefst esata-p en kwam terecht op deze website waar ze een enclosure aanboden van het merk DELOCK.

Meteen maar besteld naar aanleiding van eerdere gedane bestellingen met deze shop. Keurig en snel kunnen bestellen, gewerkt met DirectBanking en vlot alle mails gekregen.

Ik heb maar één maal een extra mail dienen te sturen maar meer info hieronder.

Op 1 maart bestelling geplaatst en had gehoopt dat het die zelfde week nog ging aankomen. Tevergeefs...

Op 3 maart een mail gestuurd met de vraag of ze een update hadden omtrent deze bestelling.

Geen reactie...

Op 5 maart een nieuwe mail verstuurd met de vraag wanneer ik antwoord ga krijgen op de mail van 3 maart.

Diezelfde avond een mail terug met de vraag over welke mail het ging, want ze hadden niets gekregen...

Nogmaals een mail gestuurd met alle voorgaande mails in kopie en raar maar waar... Een dag later is pakket verzonden en uiteindelijk is postbode op 9 maart langs gekomen met pakketje.

Verzending dus iets te lang geduurd naar wat zou mogen, als product op voorraad is.

Wat verpakking betreft: SUPER! Een grote doos met veel piepschuim (van die zwarte, dus geen korrelige) zodat de binnenste doos van de behuizing zelf volledig vast geklemd zat. PERFECT!

De track & Trace is een systeem van hun zelf dat zeer minimalistisch doch gemakkelijk te gebruiken is.

Ik had wat plaats te kort op mijn desktop en besloot om weer eens een nieuwe harde schijf te bestellen.
Het werd de WESTERN DIGITAL Caviar Green (2000 gb, sata/300, 7200 rpm, 64 mb, 3.5").

Ik wilde graag bestellen bij een online webshop in België, niet in Nederland. Dus besloot ik om voor power4pc te kiezen.
Het product was niet op stock dus dacht ik dat ik een tijdje geduld ging moeten hebben maar dat viel ook zeer goed mee. Had de harde schijf zondagavond besteld en betaald, vrijdagmorgen stond er al een koerier van taxipost aan de deur.

Je word ook keurig op de hoogte gehouden via de website en e-mail over de status van de bestelling. Je kan een overzicht krijgen van je bestellingen en een factuur opvragen, je ziet wanneer de betaling ontvangen is, verzonden word en afgeleverd is.

Het enige wat ik nog miste op de website is een linkje naar de website van de fabrikant van het product waar je dan het product ziet met 100% zeker de juiste specificaties en het juiste type nummer.

Een zeer goede eerste ervaring met Power4Pc dus.
Zal zeker nog bestellingen plaatsen in de toekomst bij deze webshop !

Zeer goed verpakt in een doos opgevuld met zo'n speciale 'isimo' blokjes.
Via de website kan je het tracking nummer van taxipost opvragen en zo je pakje nauwkeurig volgen. De harde schijf zelf zat in het originele ESD zakje van western digital. Heb er wel niet de originele verpakking bij gekregen, maar ik denk niet dat er een verpakking was voor die harde schijven.

NVT

Alvorens over te gaan tot het plaatsen van een degelijke bestelling heb ik eerst een set ramlatjes bestelt om een oude pc ter upgraden. Om zeker te zijn van mijn aankoop heb ik eerst contact genomen via email, dit verliep zeer vlot.

Aankoop ramlatjes ging goed dus heb ik nadien ook de aankoop van mijn nieuwe pc via deze webshop geplaatst. Een ander punt tot aankoop was de gratis assemblage.
(zonder scherm, rand app & zonder besturingssysteem)

Eerste bestelling van setje ramlatten was verpakt in een extra doos met bubbelplastiek rond het ramlatdoosje. Levering was binnen de aangegeven termijn op de website.

Tweede bestelling van pc.Werd na ontvangst van mijn betaling ook binnen de opgegeven termijn geleverd. De Pc was verpakt in zijn originele doos. Deze doos zat samen met alle doosjes van alle onderdelen degelijk verpakt in een groot pakket met opvulpapier.

Nadat ik mijn pc had ontvangen ben ik aan de slag gegaan om mijn eigen Win Xp te installeren. De installatie cd vond echter de hardeschijf niet. Na een mailtje, waarop ik snel antwoord kreeg was het probleem opgelost. (instellingen bios sata/ahci/ide).

Een zeer uitgebreide webshop die regelmatig geupdate wordt met concurrentiële prijzen. Zeker in vergelijking met de prijzen die ik in België normaal gewend ben.
Iedere mail die ik verzond werd prompt beantwoord.

Ik had dus op 24 april 2 dingen besteld bij power4pc.
1 - WESTERN DIGITAL Caviar 320 gb (orderstatus: vlot leverbaar)
1 - GeForce 8400GS (orderstatus: niet voorradig)

De levering van de grafische kaart bleef aanslepen (zie orderstatus) en ik besloot om enkel de harde schijf aan te kopen.
Het overige bedrag werd snel teruggestort en de kaart werd de dag erna opgezonden.

Ik koos voor de verzendingsoptie "de post", ik heb namelijk slechte ervaringen met Kiala.

De harde schijf was verpakt in een kartonnen doos opgevuld met krantenpapier.

Scorekaart voor Power4Pc