Gebruikers over webshop IT-Service
Review toevoegenEen van de betere webshops.
Pracht service van it-service.
Iets dat niet in stock is, komt toch nog zeer snel en zeker binnen de week thuis aan.
binnen twee dagen aan de deur na de bestelling geplaatst is.
Omdat ik meer besteld daar en dus al bij shop eigenaar beetje bekend ben,
is het al voldoende om screenshot van betaling te mailen en dezelfde dag nog is het al onderweg om 1.5 a 2 dag later aan de deur te hebben.
Ideaal als je iets vergeten bent tijdens het modden, overclocken of andere en dus iets dringends nodig hebt.
Deze service ben ik nog nergens tegen gekomen.
krijg altijd direct antwoord op vragen en dergelijke,
pracht aftersales,
en kan alles vragen over producten,
zelfs die niet in webshop staan,
en word asap toegevoegd in webshop waarna ik het dezelfde dag ook weer kan bestellen.
ook op het forum word je redelijk snel geholpen, door mij , andere leden of eigenaar van shop.
Wilde een paar schroefjes hebben die ik niet in nederland kon vinden. Bij IT-services besteld. Site is overzichtelijk en schroefjes waren snel gevonden.
VerzendingGezien het om schroefjes gaat, is 10 euro verzendkosten iets teveel van het goede. Daarom contact opgenomen met de shop met de vraag of ze het in een envellop wilden versturen. Dit kon voor 3 euro en dat vond ik wel een schappelijke prijs van België naar Nederland.
Omdat de shop in België zit heb ik betaald m.b.v. het IBAN nummer. De betaling heeft 1 dag over gedaan, waarna het op de post is gedaan. Betaling via paypal was ook mogelijk, maar daar had ik geen tegoed op staan.
Verzenden heeft wel meer dan een week geduurd (ook omdat pinksteren er tussen zat), maar dat is de schuld van de post, niet van de winkel.
Ik heb al eerder casemod spullen besteld, en was tevreden.
Dus heb vanwege de goede ervaringen, meer casemod spullen besteld. (waaronder mirrorplexi-zwart, straks meer hierover.)
De shop is zeer overzichtelijk een heeft een duidelijke structuur, als je eenmaal de logica begrijpt, kun je snel vinden wat je zoekt(dit in tegenstelling tot highflow-waar aanbod-en nieuwe artikelen door elkaar staan), ook de zoekfunctie werkt bij It-service prima.
Betalen kan met bankoverschrijving of paypal(dat laatste kost wat extra)
De oorspronkelijke besteldatum was op vrijdag, 22 april 2011. In tussentijd heb ik meerdere keren spullen bijbesteld, omdat het pakketje niet verzonden was- gewoon een mailtje versturen, de communicatie loopt informeel, -doch zeer netjes-, 7 van de 8 keer binnen 24 uur antwoord gehad. Je mailt meer naar persoon ( Eddy Bladel) dan naar het "bedrijf", wat ik zelf erg fijn vond en me een vertrouwd gevoel geeft.
De reden dat het pakketje zo lang op zich liet wachten was door het mirrorplex-zwart, er waren problemen bij de leverancier, en Eddy stelde mij op de hoogte hiervan toen ik vroeg naar hoe het met de plexi stond.
Op 19-5-2011 liet Eddy weten dat het zeer waarschijnlijk niet meer ging lukken op de plexi te leveren, hij stelde voor om het terug te betalen.
Ik stelde voor om het spiegelplexi-zwart in te ruilen voor normaal spiegelende plexiglas, +een artikel.
De extra kosten voor het normale plexi+extra artikel, was 4 euro, Eddy schold dat bedrag kwijt, vanwege het lange wachten. Dat vind ik nou eens echte service!
Het pakketje word verzonden met GLS, track en trace nummer word gestuurd per e-mail.
De kosten voor verzenden naar NL bedraagt 10 euro,
In vergelijking met in Belgie scheelt dat maar 1,5 euro.
Btw(21%) komt daar helaas wel overheen, daar kan de shop weinig aan doen.
Verpakking.
Toen ik het pakketje thuiskreeg was ik verbaast over de grootte, ondanks de plexi plaat(480x480, was de doos vooral hoog, hij zat bomvol met dun-karton, ter opvulling en bescherming. Het had niet in de houtkachel gepast, zoveel was het.
Toen bestelling ook nog even gecontroleerd,
factuur was meegeleverd en aangevinkt
Alles zat erin- maar èèn dingetje klopte niet helemaal.
Zie aftersales.
De aftersales
Waar het om ging was een sata-verlengkabel.
Ik had een verlengkabel besteld, maar ik kreeg een sata-power verlangkabel- heb dit gemeld aan Eddy,
en ik vroeg of ik het moest terug sturen, en of ik het artiekel vergoed kreeg bij mijn volgende bestelling
zelfde dag nog antwoord gekregen
Ik hoefde niet terug te sturen, en Eddy ging akkoord met vergoeding bij de volgende bestelling
In het algemeen krijgt IT-service van mij een zeer goede beoordeling. Tot op heden heb ik bij hen alleen nog maar waterkoeling hardware aangeschaft dus mijn review blijft beperkt tot ervaring m.b.t. het leveren van waterkoeling hardware.
Ik vind de website niet altijd even overzichtelijk en soms wat omslachtig werken. De menu structuur is namelijk wat onlogisch en inefficiënt. Echter als je eenmaal weet waar alles zit dan vormt dat geen probleem meer. Daarnaast werkt de zoekfunctie ook prima. De informatie bij de producten is bij mijn weten altijd up to date en daarmee dus ook de voorraad indicatie.
Op het moment van bestelling krijg je een bevestiging per e-mail en gedurende je bestelling ontvang je statusupdates. Je kunt je bestelling op de meest voorkomende manieren betalen zoals Visa, PayPal, iDeal, etc. Je hebt zelfs de mogelijkheid om 1 maal per week je bestelling persoonlijk op te halen. Ik ben er niet zeker van of je bestelling dan vooraf betaald dient te zijn of dat je ook ter plaatse kan betalen d.m.v. bijv. pin betaling.
De bereikbaarheid is simpelweg uitstekend per e-mail en reacties zijn erg snel!!!! Daarbij krijg je antwoord van de eigenaar van de webshop. Deze geeft je een erg informeel gevoel en hij heeft er totaal geen moeite mee hem met zijn voornaam aan te spreken. Je krijgt er het gevoel speciaal te zijn wat ik in deze tijden (helaas) toch als uniek beschouw!!!!
Ik heb recentelijk nog voor een nieuwe graka gekeken en vond deze prijzen wel boven gemiddeld. De prijzen liggen voor waterkoeling hardware gewoon gemiddeld. Het assortiment waterkoeling onderdelen is daarentegen wel erg groot waardoor ik bij IT-service al enkele producten heb kunnen vinden die ik elders niet gevonden kon krijgen. Het is ook mogelijk dingen op verzoek te bestellen indien de eigenaar deze kan leveren.
De kennis van de leverancier is goed en met name op het gebied van waterkoeling daar hij zelf ook met waterkoeling bezig is. Hierdoor kan hij ook nieuwe producten proberen en daar dus uit eigen ervaring over mee praten. Maar ook wanneer hij iets niet zeker weet zal hij dit aangeven.
Over het algemeen ben ik dus erg te spreken over deze webshop en kan ik hem iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen.
Mijn huidige bestelling loopt momenteel nog maar in het verleden zijn alle verzendingen netjes afgehandeld. Deze waren dus volgens afspraak geleverd en mooi op tijd. De producten waren goed verpakt in een stevige doos en lege ruimte was opgevuld met vul materiaal.
Indien je iets naar NL laat versturen gebeurd dit middels GLS transporteur. Hiervoor wordt 10,- euro in rekening gebracht. Zij maken ook gebruik van een track en trace systeem zodat je je levering kan volgen.
Als verrassing zit er vaak een lolly en wat stickers bij de zending in de doos. Wat natuurlijk een leuk extraatje is.
Tot op heden nog geen ervaring mee.
Na wat proberen, kwam ik er niet uit of het overmaken nu goed was gegaan, of niet. Nadat ik gemaild had kreeg ik snel een reactie terug, en werd netjes geholpen!
Ook de status van de bestelling wordt erg netjes verwerkt, kreeg erg snel mailtjes met de huidige situatie.
De site zelf ziet er erg professioneel uit, en zo gedraagt deze shop zich dan ook. Goede service, en erg snel met beantwoorden.
- Overzichtelijke website, en makkelijk te bestellen.
- Goede service.
- Je wordt goed op de hoogte gehouden.
- Er wordt snel gereageerd op de e-mails.
Zou ik zelf nog iets bestellen?: Ja
Zou ik deze winkel aanraden?: Ja
Dit ging goed, er werd me verteld dat het Dinsdag aan zou komen, en dit was dan ook het geval.
Het pakketje zelf was goed ingepakt, zoals het moet zijn.
Dit kan ik (nog) niet beoordelen. Heb dit nog niet hoeven gebruiken.
Ik was op zoek naar ACRyan 5mm acryl platen. Helaas zijn die EOL maar gelukkig hadden ze er hier nog een paar. Snel even gemail hoeveel ze er nog hadden en precies genoeg Meteen ook nog wat sleeve spul gekocht.
Een paar dagen na betaling werden de spullen bezorgd. Niet slecht als je weet dat het uit Belgie komt (duurt normaal iets langer).
KlantenserviceHelaas zat mijn Morf setje er niet bij. Na email contact (wat zeer snel, en ook in de avond nog beantwoord werd) toch nog alls geregeld. Morf setjs waren op, dus ik heb snel iets anders besteld. Was klein dus werd in een envelopje verzonden (scheelt weer kosten).
IT-Service had me trouwens ook aangeboden om het verschil terug te boeken, keurig.
Ik was op zoek naar wat spulletje om mijn waterkoeling setup uit te bouwen en kwam zodoende op de site van it-service.be
Eerste indruk was goed, leuk assortiment overklokkers en speciale mod spulletjes voor nette prijzen. Mischien kunnen sommige catagorieen iets duidelijker (had wat problemen met het uitzoeken van de juiste fittingen) maar ik heb zeker alles kunnen vinden wat ik nodig had. Na wat email verkeer werd deze positieve indruk bevestigd en ook later toevoegen van artikelen was geen probleem
Ik snap werkelijk niet waarom in de shopsurvey deze shop zo 'n lage waardering heeft. wat mij betreft een toppertje en ik zal hier zeker weer bestellen als ik weer wat meer speciale onderdelen voor overklokken of waterkoeling nodig heb.
Zaterdag verzonden, maandag ontvangen als aangetekend pakketje. Zit zoals in andere review aangegeven wel een heleboel zooi en snippers in. maar persoonlijk heb ik hier geen probleem mee aangezien recycling van afval wat mij betreft een pluspunt is zolang de inhoud maar onbeschadigd aankomt
minpuntje is mischien dat er geen factuur/pakbon bijzit maar vind ik eigenlijk niet zo'n probleem aangezien ik toch een printer heb
Ik dacht dat er een bepaald onderdeel niet mee was verzonden (wat niet zo was), en had hiervoor contact opgenomen. Hoe het zit met garanties enzo weet ik dus niet maar ik had wel binnen een uur een bruikbare email terug. Zowieso is IT-service erg vlot met het beantwoorden van email. En werd ik op een nette en persoonlijke wijze te woord gestaan .
Bestelling geplaatst, bevestiging ontvangen zoals het hoort te zijn. Ik heb direct de betaling online uitgevoerd, maar het duurde nogal lang voordat de betaling daar was toegekomen. Op 11 maart dan een mail gestuurd om te vragen en wat blijkt: de betaling is er al toegekomen, maar de status was blijkbaar niet aangepast.
Nieuwe status: wachten op onderdelen. Alles zou binnen geweest zijn bij de leverancier, levertijd 2-3 dagen.
Weer een lange tijd stilte, geen status updates. => weer eens zelf een mail sturen op 18 maart. Nog steeds aan het wachten op onderdelen (aanduiding van site klopt dus NIET). Shpp belooft ten laatste 23 maart te verzenden.
=> Weer geen status updates, dus maar weer eens mailen op 24 maart. Geen antwoord gekregen op die mail.
Op 26 maart nog steeds geen antwoord. Gewoon mailen om te annuleren dan maar... OWWW! Ineens is alles binnen en staat alles klaar om te verzenden! yippie!
30maart: nog eens mailen. status weeral niet aangepast en nog niets ontvangen. => Is nog maar net verzonden, status aangepast na mijn mail.
31 maart: pakket toegekomen! Direct even opgemaakt en alles nagekeken. Wat stel ik vast: Er ontbreekt iets...
************************************************************************
De site ziet er heel goed en professioneel uit, maar dat is deze shop zeker niet! De status updates krijg je niet en achter alles moet je zelf constant achter zitten. In het pakket zit geen bon, dus je moet de bevestiging gebruiken om alles goed te controleren of er niets ontbreekt!
Wat wel goed is aan de shop (moeten we ook vermelden hé): de zaakvoerder is goed bereikbaar via mail. Hij zal niet altijd antwoorden, maar als hij antwoord dan duurt het meestal niet zo lang. ook 's avonds niet. En natuurlijk: prijzen zijn goed! (al hoewel ik hier nooit meer zal bestellen. betaal liever iets meer voor een goede service)
Zou ik hier nog bestellen: NEEN!
Zou ik het aanraden aan een vriend/kennis: neen
Zoals hierboven al staat duurt de levering te lang en is deze niet altijd correct. Het pakket is goed verpakt en alles is wel in 1 stuk toegekomen.
De doos zit wel vol met afval van de shop. inpakpapier, plastiek zakken, karton dat ze over hadden, gebroken isomo plankjes, ... Een echte vuiligheid om open te doen! mijn living ligt nu vol met die vervelende isomo bolletjes.
Na openen van het pakket direct een mail verzonden over het ontbrekende product. zaakvoerder heeft er niets op geantwoord, maar heb wel kort daarna een mail met "klaar voor verzending" ontvangen, dus vermoed dat het onmiddellijk zal nagestuurd worden.
Duidelijke en overzichtelijk website. Bestelling werd onmiddellijk per e-mail bevestigd. Heel stipte e-mail updates van de order status. Het gevraagde artikel UDrive IDE & SATA2 USB2.0 to IDE/SATA2 External Converter (ACR-HD50619) was niet op stock bij de leverancier. De winkelier stelde me een alternatief voor. Uiteindelijk was het oorspronkelijk bestelde artikel toch leverbaar. Ter compensatie stuurde de winkelier me het artikel helemaal gratis op. Snelle, precieze communicatie per e-mail.
VerzendingVerzending perfect verlopen,zoals aangekondigd per e-mail. Goed verpakt, correct adres. Prima!
KlantenserviceService na verkoop is ronduit uitstekend. Ik had wat vragen over de installatie en het gebruik van het produkt. De winkelier heeft me per e-mail support gegeven, zelfs 's avonds en in het weekend. Mijn e-mails werden bijna onmiddellijk en to the point beantwoord, waardoor ik in een mum van tijd het produkt met succes heb kunnen gebruiken.
Heb nu enkele keren wat AC Ryan connectx spul bij IT-service besteld. Stad en land afgezocht naar dat spul, blijkt er een shop net over de grens te zitten, nog geen 10km hier vandaan. Communicatie verloopt uitstekend, midden in de nacht mailen is geen probleem. Veel AC Ryan op voorraad (en dan gaat het hier meestal om klein spul wat eigenlijk geen pakket verzenden waard is). Nooit moeilijk doen, ook al bestel ik slechts kleine dingetjes. Toppie. Prijzen van andere hardware als videokaarten zijn mij toch iets aan de hoge kant maar voor casemodding is dit een uitstekende shop.
VerzendingIk woon een dorp verder dus afgehaald
Nog niet nodig gehad
Had 20 januari een bestelling geplaatst, helaas was de geluidskaart niet op voorraad. 2 Dagen later bij IT binnengekregen en de dag erna netjes afgeleverd. Zeer vlotte communicatie, site is overzichtelijk. Niets op aan te merken eigenlijk.
VerzendingAlles mooi verpakt en snel, alles wat je nodig hebt dus.
Zondagavond een XFX 8600GT besteld, maandag betaald en woensdag in m'n brievenbus. Aangezien het toch wel redelijk dringend was ben ik heel tevreden over de levertermijn. Eén woord: toppie =)
VerzendingSnelle verzending, goede en stevige verpakking via GLS.
Vlotte communicatie met de shop, overzichtelijke en mooi ogende stie. Statusupdates via email zijn voorzien. De prijzen zijn goed, zeker het modding-aanbod is 'well priced'.
VerzendingAlles netjes verpakt in een grote doos (kon er zelfs verstoppertje in spelen). Verzending gebeurde via GLS, incl trackingsysteem.
De service vond ik echt in 1 woord: geweldig.
Ik had een bestelling van 67 euro inclusief verzend kosten( 12 euro naar nederland). En door wat problemen bij Ac Ryan Europe kon niet alles geleverd worden. Daarvan kreeg ik netjes een mail en hij stelde voor om me te laten kiezen tussen en aantal andere opties.
Ik heb gekozen om 2 led fans te vervangen voor 3 andere!
Dan was er nog iets niet beschikbaar, dat werd ook vervangen door iets anders( ik kon ook 2 weken wachten dat het werd nageleverd, maar daar had ik geen zin in).
Ik kreeg zelfs nog een Mesh X fan guard gratis!
Ik vond het contact tussen de leverancier en mij daarom echt geweldig.
Echt een goede casemod shop! En nog goedkooper als In Nederland ook!
Gewoon goed geregeld. Pakketje werd vrijdag op de post gedaan. En kwam zoals gezecht maandag netjes binnen, alles erin goed verpakt. De 3 fans waren ook nog in doosjes van AC Ryan gestopt (het waren antec's) om beschadeging te voorkomen. Alles was heel en verder niks op aan te merken.
(De tijd tussen bestellen en ontvangen is best lang doordat ik via internet bankieren een betaling naar het buitenland moest doen [Nederland--> België] dat duurde 4 dagen.)
Nog geen ervaring mee