Gebruikers over webshop Geheugen-Online.com

De website is zeer overzichtelijk, je kan selecteren op type geheugen, of op merk. Zeer duidelijk

Ik heb twee MicroSD 4GB kaartjes besteld van 5.80 per stuk. Ik vind het dan zonde om voor 7 euro verzendkosten te betalen. Ik heb hem dus onverzekerd laten verzenden voor 3.50. De bubbelenvelop kwam onbeschadigd aan, zeer netjes!

Gelukkig nog geen ervaringen mee gehad :)

Goede website, gunstige prijzen, snelle reacties.

Ik had 3 artikelen besteld bij Geheugen-online en ontving er slechts 2. Geheugen-online beweerde 3 artikelen te hebben gestuurd en dat hun voorraden klopten. Toch zouden ze me het derde artikel nazenden. Ik heb echter niets meer ontvangen. Volgens Geheugen-online was het artikel verstuurd en lag de fout bij TNT. Klacht ingediend bij TNT die me vervolgens vertelde dat de verzender een navraagformulier bij de TNT moest invullen. Omdat het pakket onverzekerd was verstuurd meldde Geheugen-online dat er geen onderzoek gestart kon worden.
Tja..., vreemd dat één bestelling 2 keer fout gaat. Ik adviseer om in ieder geval een bestelling te verzekeren. Jammer, voorheen had ik een goede indruk van Geheugen-online.

Prima prijzen, lage porto.
Bestelling via website verloopt vlot. Je krijgt nette waarschuwing van risico bij onverzekerde verzending. Bij twee MicroSD kaartjes van totaal €11,40 neem ik dat risico, en wil er niet ook nog eens een bult porto bij.
iDeal kost €1,50 extra, neen bedankt. Dus per internet geld overgemaakt.

Automatisch e-mails:
- bestelling ontvangen (don 4-9-2008)
- betaling ontvangen en verwerkt (vrij 5-9-2008)
- verzonden (ma 8-9-2008)

Envelop ligt dinsdag 9-9-2008 op de mat. Top.

In een wit plastic bubbeltjes envelop, voor €3,50 heb je het (onverzekerd) thuis...

De shop heeft scherpe prijzen en voornamelijk om die reden heb ik er 2 geheugenkaarten besteld. De website is overzichtelijk en alles is duidelijk te vinden. Ook de informatie over de shop zelf is goed te vinden. Het overzicht van verzendkosten was ook duidelijk. Ik kreeg snel na bestelling een bevestiging en kreeg meerdere statusupdates.

Wat ik jammer vind is dat je 1,50 moet betalen voor iDeal-betaling onder de 100 euro. Ik vind het bedrag nogal hoog voor een betaalmethode die juist voor internet bedoeld is. Er is wel een alternatief, je kan ook vooraf betalen, dat is gratis, maar dat komt de snelheid niet ten goede en daarom heb ik er niet voor gekozen.
Een ander punt was dat de prijzen op de website niet overeenkwamen met die e-mailrekening, waardoor ik teveel betaalde. Dit is echter heel goed en snel opgelost in mijn voordeel (zie onder bij Aftersales). Daaruit bleek dat ze goed bereikbaar zijn per e-mail. Ik heb geen telefonisch contact gehad.
Al met al ben ik erg tevreden over de shop.

Zondag besteld, maandagavond de melding dat het pakketje verzonden was. Prima en snel. Enig nadeel was dat de track & trace-code later werkte dan in de e-mail beloofd was. In principe zou die 12 uur na ontvangst van de e-mail werken, maar dat werd zo'n 36 uur na ontvangt. Dit zou overigens ook aan TPG kunnen liggen.

Het pakketje ontving ik 2 dagen na de e-mail dat mijn pakketje verzonden was. De geheugenkaarten waren prima verpakt.

Het viel mij op dat ik 1,10 meer had betaald dan er als totaal vermeld stond in de bevestigingse-mail. Het bedrag dat ik betaald had, kwam overeen met het bedrag dat op de website stond, maar niet met wat er in de mail stond. Ik heb hier een vraag over gesteld en kreeg de volgende dag meteen een antwoord, waarbij ze aangaven dat er iets mis was met hun website. Ze boden direct aan het verschil terug te betalen. Een week later hebben ze het inderdaad overgemaakt. Netjes!

Vorige bestellingen betere ervaringen gehad. Deze keer was toch wel een beetje minder. De website ziet er goed uit en heeft een redelijk assortiment te bieden. Omdat eerdere ervaringen positief waren toch maar weer bij deze shop besteld, ondanks de prijs die aanmerkelijk hoger was dan de laagste in de Pricewatch.

7 mei besteld en betaald. Na een aantal dagen niks gehoord of gezien te hebben maar eens een mailtje gestuurd. Geen reactie. De volgende dag wel een (automatisch?) mailtje dat de geheugenkit pas de 19e geleverd zou worden. Daarop dus maar eens het telefoonnummer opgezocht. Een aanrader voor iedereen: 040-2903738 werkt ook gewoon. Ik ga écht geen euro per twee minuten betalen als het ook zo kan. Meneer die ik sprak kwam zelf absoluut niet met een passende oplossing. Uiteindelijk heb ik maar twee losse modules laten komen. Deze zouden woensdag in huis zijn....

Als ik mijn vorige ervaringen vergelijk met deze denk ik dat ik gewoon een keer dikke pech gehad heb. Hopen dat het bij een incident blijft en dit geen gewoonte gaat worden. Er zijn duidelijk verbeterpunten! G-O leest de reviews wel, maar lijkt er weinig mee te doen. Jammer!

Verzending is ronduit slecht te noemen. Een gewone blanco envelop met (lege) bubbeltjesfolie er in. Dat kan toch wel beter? Bovendien ook nog eens veel te laat. Woensdag zou ik de modules geleverd krijgen. Tsja, vrijdag dus!

Gelukkig hebben de modules de brievenbus hier wel in goede staat bereikt.

Jammer, wij betreuren deze mindere ervaring. Wij doen er alles aan om onze klanten tijdig en duidelijk te informeren.

Het door u opgegeven telefoonnummer is NIET CORRECT en niet van ons. Wij werken met een 0900 nummer omdat wij de voorkeur geven aan correspondentie per e-mail.

Wij zien u graag terug in onze webshop en zullen u dan trachten te overtuigen dat dit een incident was.

Mvg
Geheugen-Online.com

Op hun site 's avonds 1 mei 2 stuks transcend 8Gb SDHC geheugenkaartjes besteld, en dit ging zonder al te veel moeite, de site is bruikbaar, maar soms een tikje onoverzichtelijk naar mijn smaak, maar ik moet eerlijk toegeven, dit was de 1e keer dat ik er wat kocht, dus het kan ook een kwestie van wennen zijn. De bestelprocedure was rechttoe rechtaan, alle opties mbt betalen en verzenden werden duidelijk weergegeven.

Keurig verpakt in een stevige plastic bubbeltjes envelop, niks op aan te merken.

Niet nodig gehad, alles was prima voor elkaar.

De Website is eenvoudig maar doelmatig opgezet. Ik kon snel vinden wat ik nodig had. De informatie op de site was goed, met als verbeterpunt de manier waarop de informatie wordt gepresenteerd (bijv catagorie, productnaam en productomschrijving uniform beschrijven)
Heb 7 geheugenkaartjes (8GB SDHC, 2GB SD en 2GB CF) van transcend gekocht omdat de prijzen wel heel erg laag zijn, zeker in vergelijking met de SanDisks bij de MediaMarkt.

De order heb ik zondagavond ingevoerd en kreeg gelijk een order en ook betalingsbevestigingsmailje. Maandagavond het Track and Trace nummer ontvangen en de dag daarop het geheugenkaartjes

De levertijd op de website stond op 1 tot 5 werkdagen en gelukkig is het dus slechts 1 werkdag geworden. De reeds dubbelverpakte kaartjes (in een opbergdoosje die weer in een clamshell zit) zaten met z´n allen in een noppenfolie enveloppe. Dat is, wat mij betreft, prima verpakt en voldoende beschermt. Gelukkig geen enorme doos met heel veel lucht.
Dmv het Track and Trace nummer kon de enveloppe prima gevolgd worden.

SD geheugen besteld op 30 januari. Betaling direct de zelfde avond nog overgemaakt via Postbank. De volgende dag kreeg ik een mailtje dat de betaling was ontvangen de spullen werden dezelfde dag ook verzonden. Op 1 februari is mijn pakje keurig met de post afgeleverd.

Geheugen was goed ingepakt in een bubbeltjes envelop en snel afgeleverd. Prima dus!

Op 30 december heb ik bij deze shop een 2GB micro sd kaartje besteld. Ik heb gekozen voor een product wat snel leverbaar was. Ik heb met iDeal meteen het geld overgemaakt en hier ook een bevestiging van gekregen. Met creditcard kwamen er een paar euro extra kosten bij, dit is al een verbeterpuntje.

Tot zover ging het redelijk goed, in het bevestigingsmailtje stond zelfs:
"De producten zullen binnen 1 tot 3 hele werkdagen verzonden worden.Mocht dit onverhoopt niet haalbaar zijn, dan zullen wij u hierover op korte termijn informeren."

Op 7 januari heb ik eens contact gezocht door middel van het formulier op de website, over waar mijn bestelling bleef. Ik had namelijk helemaal niets meer gehoord.
Een reactie op deze vraag heb ik nooit gehad, dit vind ik een kwalijke zaak.

Op 8 januari wilde ik de shop gaan bellen. Dit is niet al te makkelijk omdat er enkel een 0900 nummer op de site staat wat niet in gebruik was. Een 0900 nummer is sowieso al een slechte zaak naar mijn mening, maar als het zou werken zou het er nog mee door kunnen.

Op dat moment was ik even machteloos: geen reactie op email, geen telefoonnummer, geld weg, wat nu?!

Ik ben toen op zoek gegaan naar de domeingegevens en vond daar, bij de contactpersoon, een 040 nummer (Eindhoven). Gelukkig nam daar wel iemand op. Ik vroeg die persoon naar een medewerker, ze zette me in de wacht. Uiteindelijk kreeg ik te horen dat alle medewerkers druk in gesprek waren. Ik vraag me dan af met wie ze in gesprek waren aangezien het nummer op de website niet werkt.
Volgens de persoon die ik aan de lijn had zou ik zo snel mogelijk terug gebeld worden. Tot op heden heeft er niemand gebeld.

Wel kreeg ik 5 minuten na mijn telefoontje een mail met daarin het bericht dat mijn bestelling verzonden was. Gelukkig heb ik m'n bestelling dan ook de volgende dag ontvangen, toch nog iets wat goed ging.

Conclusie: Niet bereikbaar via mail, niet bereikbaar via telefoon of enkel met een lastige omweg. Afspraken die niet worden nagekomen. Wat mij betreft een afrader.

Geachte heer M.

Wij betreuren het feit dat de afhandeling van uw bestelling en de communicatie met ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Juist omdat wij het erg belangrijk vinden om u als klant duidelijk en uitgebreid te informeren, is uw “post” aanleiding geweest om een en ander nader uit te zoeken.

U heeft op 30 december om 17.34 besteld. Op 31 december (oudjaar) stuurden wij u om 12.11 uur een bericht dat uw bestelling op 8 januari verzonden zou gaan worden, waarbij vanwege de langere levertijd de mogelijkheid werd geboden om kosteloos te annuleren. Op 7 januari om 14:49 ontvingen wij uw bericht met de vraag over uw bestelling. Die zelfde dag om 15.23 stuurden wij u wederom het bericht dat uw bestelling de volgende dag verstuurd zou worden, hetgeen ook is gebeurd. Mogelijk zijn er emails waaronder ook de mail van ons in uw spam filter blijven hangen, dit is een regelmatig voorkomend probleem dat helaas niet voorkomen kan worden.

Via ons 0900-7004000 nummer zijn wij normaal bereikbaar en we worden hier dan ook dagelijks op gebeld. Echter, bij sommige providers worden 0900-nummers geblokkeerd, omdat hiervoor extra betaald moet worden. Mogelijk is dit ook bij u het geval geweest. Indien u mij per email (klantenservice@geheugen-online.com) kunt laten weten via welke provider u heeft gebeld en wanneer dit ongeveer geweest is, zullen wij direct laten onderzoeken door de beheerder van het 0900 nummer wat in uw geval het probleem is geweest.

Geheugen-Online.com

Het lijkt me een goede zaak om zulke dingen grondig uit te zoeken, hopelijk kunt u dergelijke dingen dan in de toekomst voorkomen.

Op 31 december en ook op 7 januari heb ik niets van u ontvangen. Ik heb die dagen nog gekeken in mijn spambox, daar was niets in te vinden. U geeft als enige mogelijkheid dat uw mails in mijn spamfilter zijn blijven hangen, deze mogelijkheid sluit ik uit:
Ik maakte gebruik van een normaal hotmail account. De bevestiging van bestelling en ook de bevestiging van betaling ontving ik prima. Er is geen mail in m'n spambox afgeleverd in de betreffende periode. Als klap op de vuurpijl heb ik wel de automatische mail ontvangen op de dag dat u eindelijk het product verstuurde. Er lijkt daarom niets mis te zijn met hotmail's filter in combinatie met uw adres.

Het nummer heb ik gecontroleerd met een KPN mobiele telefoon, dit bleek inderdaad wel te werken. Zelf maak ik gebruik van een T-Mobile abonnement. Op dit moment is uw nummer nog steeds niet bereikbaar vanuit mijn T-Mobile abonnement. U heeft hierin dus gelijk, al vind ik het een vreemde zaak dat dit nummer zo slecht bereikbaar is. Een lokaal nummer is altijd te bereiken met welke mobiele aanbieder dan ook, misschien is dat een interessante optie voor u. Verder vind ik het ook jammer dat u me niet heeft teruggebeld wat wel was toegezegd.

Al met al vind ik het verhaal over de mailfilter twijfelachtig en het nummer uiterst onhandig gekozen. Uw reactie hier vind ik dan wel weer positief en geeft wellicht weer wat vertrouwen. Ik wens u dan ook succes in de toekomst!

Ik had een Transcend 1GB RS-MMC DV kaartje besteld voor mijn telefoon, gelijk maar een memorycardreader van Transcend erbij besteld omdat het anders zo zonde is van de verzendkosten :P

Die laatste hadden ze niet op voorraad vandaar dat het zo lang duurde. Als ik mijn geheugenkaartje gelijk wilde hebben moest ik de verzendkosten nog een keer overmaken. Service!! *not*

Ik dacht voor die 7 euro verzendkosten een stevig pakket te ontvangen, krijg ik gewoon een blanco envelop met bubbeltjes en daarin mijn bestelling gepropt :S

Voor die track & trace code moet je helemaal apart een mailtje gaan sturen voordat ze hem geven

(nog) niet nodig gehad

Prima shop. Kon op internet niet direct de juiste informatie vinden omdat het een al wat oudere laptop betreft. Slechts een telefoontje was nodig om de juiste informatie te krijgen en heb toen gelijk het product bestelt. Prima geholpen door mensen die technisch weten waar ze over praten. Daarna per email een duidelijke bevestiging ontvangen. Voldoende betalingsmogelijkheden, zodat de hele zaak snel afgerond kan worden. Kortom ik ben zeer tevreden over deze shop.

Pakket in prima staat zonder beschadegingen en binnen 1 dag afgeleverd. Juiste verpakkingmateriaal gebruikt.
Verder prima op de hoogte gehouden door middel van emailberichten

Per email nog extra info aangevraagd en tot volle tevredenheid binnen 15 minuten beantwoord gekregen.

overzichtelijke website,
genoeg en vooral duidelijke informatie over de SDHC kaart te vinden, zoals class type en formaat, goede service via de mail over leveringstijd. (reactie binnen paar uur)
bevestiging ontvangen van bestelling
bevestiging ontvangen van betaling
bevestiging ontvangen van verzending
prijs van deze specifieke SD (SDHC 8GB class6) was het laagste in NL, vandaar voor dit bedrijf gekozen.

goedkope verzending mogelijk van SDHC kaart 8GB
gewoon aangekomen 2 dagen later, waarschijnlijk opgelopen bij de TNT want postzegel was niet gestempeld!

kaart was verpakt in de originele blisterverpakking, die de kaart zelf al voldoende beschermd.
verzonden in bubbel envelop (waar ik voor gekozen had, om verzendkosten te minimaliseren)

tracktrace optie in mijn geval niet van toepassing

de kaart werkt nog prima, garantie voorwaarden niet van toepassing

had wel vragen over de HC variant van deze kaart aangezien deze niet in alle kaarlezers te gebruiken is, helaas wisten ze hier geen softwarematige oplossing voor (deze bestaat ook niet).
een speciale SDHC kaartlezer had geen problemen met deze kaart.
afhandeling achteraf was prima.

dit stond niet duidelijk op de site maar ik was er al wel van op de hoogte.

Ik snap niets van de prijsstelling van deze shop. Ik wil een Secure Digital Card 4GB (Transcend) kaartje bestellen voor 30 euro (ex verzendkosten). Staat in pricewatch voor 30,75 en dat is maar liefst 5 euro goedkoper dan nummer twee. Ga je naar de site, krijg je een pop up:

Op Tweakers.net heeft u een productprijs met daarbij apart verzendkosten gezien. Op onze website zijn deze bedragen bij elkaar opgeteld. De som is exact hetzelfde. Per saldo is Geheugen-online.com een van de goedkoopste geheugen leveranciers van het internet!
Ok, dat snap ik. Maar nu is deze kaart 39,70 geworden! Dat klopt wel met die 8,95 verzendkosten op de pricewatch, maar dat zie ik nu pas. Ik ga door met bestellen en doe er nog een 4 GB kaartje bij en een cardreader en ga naar de kassa. Maar wacht even, de prijzen van alledrie de onderdelen zijn nu nog steeds hoog er zit 3x verzendkosten bij! Dat niet alleen, ik moet ook nog 3,50 extra betalen voor een track-en trace verzending. Vooruitbetalen via giro of ideal (hetzelfde) is gratis. Maar ik moet wel 3,50 extra betalen als ik met creditcard via paypal wil betalen.

Dus ik betaal voor 3 artikelen 4x verzendkosten plus 3,50 voor betaling met paypal.

Voor 8,95 mag je een track-en-trace verzending verwachten met verzekering. Verzendkosten zijn bij deze shop eigenlijk 12,45 als je 1 artikel besteld. Bij meer dan 1 artikel is de prijsstelling zelfs misleidend.

Oppassen dus met dit soort praktijken, hier hou ik helemaal niet van. Ik bestel hier niets.

Geachte RwinG,

Mede dankzij uw reactie hebben wij de verzendkosten structuur aangepast, en vertrouwen erop dat de onduidelijkheden hierover uit de wereld zijn. Wij zien u graag terug in onze webshop.

Mvg
geheugen-online.com

Via zoeken op Google naar Transcend CF geheugenkaartjes kwam ik bij deze zaak uit. Zij waren een van de weinigen die de nieuwe 266x CF kaartjes konden leveren. Op een mail met een vraag over levertijd werd binnen 10 minuten gereageerd.

Goede prijs!

Besteld op dinsdag en geleverd op donderdag. Prima. En geen verzendkosten!

Eén van de verschillende CF kaarten die ik besteld had, bleek niet meer leverbaar. Op de dag van de bestelling kreeg ik hierover een telefoontje. Alternatieven werden aangeboden. Gekozen voor een kaart die iets goedkoper was. Het teveel betaalde werd onmiddelijk (zelfde dag nog) teruggestort.

Scorekaart voor Geheugen-Online.com