Gebruikers over webshop Notebook Totaal
Review toevoegenCommunicatie naar de klant is slecht
Website is niet actueel,wacht nog op levering van laptop.(Is inmiddels geleverd)
Mijn algemene indruk over Notebooktotaal / Roberto. Die indruk is wat mij betreft zeer goed. Roberto praat snel, denkt snel en handelt snel. Naar mijn mening is Roberto daarmee een ondernemer in de goede zin van het woord. Hij probeert namelijk mee te denken met zijn klant, adviseert deskundig, geeft met reden aan waarom hij een andere keuze zou maken maar respecteert tegelijkertijd de keuze van zijn klant. Bij een (serieus) probleem duikt hij niet, maar zoekt en realiseert hij een snelle en volledige oplossing. En tenslotte is het product wat hij levert, de BTO maatwerk laptop, uitstekend. Mooi op een sobere manier, hoge prestaties, redelijke prijs. Amerikanen zouden zeggen: bij BTO krijg je de most bang for your bucks. Wat mij persoonlijk verder nog erg aanspreekt is het feit dat hij iemand is met een brede belangstelling. Sla zijn LinkedIn profiel er maar eens op na. Het is niet elke dag dat ik met een leverancier van gedachten kan wisselen over John Stuart Mill. Een prettige bijkomstigheid.
Alles bij elkaar kan ik Notebooktotaal / Roberto Saveur en BTO laptops van harte aanbevelen.
De aanloop naar mijn aankoop zat in mijn wens om eindelijk eens een laptop te kopen die aan de éne kant zoveel mogelijk prestatie in een game zou geven en aan de andere kant betaalbaar zou blijven door te kunnen schrappen in toeters en bellen die ik niet nodig heb. Zo kwam ik al snel terecht in het kleine hoekje van de markt waar maatwerk laptops worden verkocht. Maatwerk betekent dan dat de basis van een laptop, scherm en chassis, naar eigen wens kan worden ingevuld met processoren, videokaarten, harde schrijven en wat nog niet meer. Vergelijk het maar met een pizzabodem waar je naar hartenlust je eigen ingrediënten op kan bestellen. Voor mij was dat ideaal omdat ik daarmee een eigenzinnige configuratie kon bestellen. Bijvoorbeeld zonder de tegenwoordig bijna verplichte SSD maar wel met de snelste AMD videokaart. In de aanloop naar de bestelling heb ik veel heen en weer gemaild met Roberto. Daarbij viel mij op dat ik altijd zeer snel een deskundige reactie kreeg, soms zelfs laat op de (zaterdag)avond. De keren dat ik hem gebeld heb kreeg ik hem snel aan de lijn. Al met al zeer vertrouwenwekkend. Last but not least: ook qua prijs zit Notebooktotaal goed. BTO biedt zijn laptops tegen zeer concurrerende prijzen aan, en de prijzen liggen er bij Notebooktotaal nog net iets onder. Bovendien is er de belofte van een extra jaar garantie / service na de twee jaar standaardgarantie. Alles bij elkaar was ik over de streep.
Binnen een week van mijn bestelling had ik mijn laptop in huis. De bezorging werd door Roberto zelf gedaan. Samen hebben we bij mij thuis de laptop opgestart en vluchtig getest. En los daarvan nog over van alles en nog wat gepraat, daarover later meer. Een prettige ervaring.
Bezorgd op de vrijdagmiddag ontdekte ik in het weekend toch een kleine schermafwijking. Hierover maandagochtend gebeld met Roberto. Hij kwam dezelfde maandagmiddag langs en constateerde meteen de afwijking die ik ook had gezien. Geen gedoe of gedraal van zijn kant: meteen een garantie-aanvraag gedaan bij het BTO hoofdkantoor zelf gedaan omdat het gehele laptopscherm vervangen moest worden. Op dinsdag bevestigde BTO de afwijking en bood reparatie / schermvervanging onder garantie aan waarbij de laptop op hun kosten door DHL zou worden opgehaald. Omdat ik met een aanstaande vakantie haast had met de reparatie heb ik echter op woensdagmiddag zelf de laptop bij het BTO hoofdkantoor afgegeven. Daar is op donderdag het scherm vervangen en een koerier heeft op vrijdagmiddag mijn laptop volledig gerepareerd weer terugbezorgd. Alles bij elkaar een uitstekende ervaring. Geen gezeur, geen geja-maar, geen tijdrekken. Nuchter, snel, efficiënt en volledig een probleem opgelost.
De notebook was super goed verpakt en kwam dan ook zonder enig probleem aan hier. Na het openen van de doos was ik zeer aangenaam verrast met hoe de laptop er zelf uitzag! strak hoor. Heb er zelf nog een ssd in gezet en was wederom erg blij dat alles waar je evntueel bij moet direct toegangkelijk is, TOP. heelm wat anders dan mn vorige laptop die compleet uit elkaar moest om bij de fan te komen om deze schoon te maken. Verder is Roberto ook een goeie gast heb hem een paar x gemaild en gebeld en hij reageerde super snel op mijn vragen. De site om te bestellen vond ik ook erg overzichtelijk, je kiest de laptop die je wil en dan kan je heel makkelijk zelf nog aanpassen wat je configuratie moet zijn
Verzendingalles tip top verpakt en helemaal compleet wat ik had besteld. Had hem de ene dag gebeld nog over wanneer hij zou komen en dezelfde dag had ik al bericht dat hij was verzonden. goeie service wederom dus!
Website voldoet aan het "KISS" principe. Ik moest echter geen laptop hebben, maar een adapter van een (hele) oude BTO laptop. Contact gezocht met de inmiddels zeer beroemde Roberto, gegevens doorgegeven. Speciale order en factuur geplaatst en ontvangen. Prijs was OK, maar service is meer dan ok. Zeer vriendelijke eigenaar, aanrader.
VerzendingGoed ingepakt, T&T ontvangen via de mail. Ik had geen spoed bij deze bestelling, maar heb wel alles binnen 48 uur mogen ontvangen. Zoals het hoort dus.
Voor mijn aankomende studies Grafische & Digitale Media was ik alreeds opzoek naar een krachtige 15" laptop. De keuze ging normaal gezien uitgaan naar een echte merknotebook (a la Acer, Asus) maar na heel wat opzoekverwerk ging de keuze toch uit voor een BTO notebook. Deze heb ik bij Roberto van Notebook Totaal besteld.
Ik heb de laptop, een BTO 15CL35 met SSD, besteld op 16/04 en een week kwam deze al helemaal uit de assemblagepost van BTO in Nederland mijn huis binnen. Toen ik deze opendeed merkte ik een probleem met de display, een verticale streep in het midden van de monitor. Na een mailsessie met Roberto en BTO zelf is er besloten dat zij de laptop zouden ophalen en repareren. Na drie (3!) was dit euvel al verholpen en was de notebook terug in mijn bezit.
Terug bij mij waren er een paar performanceproblemen maar die heb ik samen met Roberto kunnen oplossen, na een herinstallatie van Windows. De laptop draait nu al een kleine twee maand prachtig en ik ben er van overtuigd dat deze notebook mij wel door alle studies in de toekomst zal brengen!
Roberto verdient ook een pluim; zijn geduld en technische kennis is goed en hij mailt altijd zo snel mogelijk terug (zelfs om 11 uur 's avonds).
De bestelling bij Notebook Totaal ging heel vlot alsook het verzenden. Mijn notebook had een aangepaste samenstelling (SSD erin, DVD eruit) maar toch heeft het maar 8 dagen geduurd, en dit voor een gratis verzending naar België!
De notebook kwam in een grote stevige doos en daarin nog de eigenlijke laptopdoos en andere goodies (laptopzak, muis, oortjes).
Toen mijn notebook aankwam met een defect in de monitor heeft Roberto me doorverwezen naar BTO zelf, om met Stefan de situatie te bespreken. Hij stelde dan voor om de laptop te komen laten ophalen en ze te repareren, wat op 3 dagen gepiept was.
Nadien had ik nog wat performanceproblemen, maar dat is met beide heren ook opgelost geraakt, na intense mailsessies.
Na lang nadenken en een gesprek met Roberto heb ik besloten om mijn laptop bij Notebooktotaal te bestellen. Roberto is in ieder geval iemand die weet wat hij verkoopt aan zijn klanten. Nadat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik een mail binnen van de specificaties van de laptop en dat de betaling in orde is. De levertijd zou oorspronkelijk niet langer dan 1 week duren. Helaas is dit niet goed gekomen ivm problemen bij de douane heb ik begrepen. Maar ik zal Notebooktotaal niet voor laten boeten hiervoor omdat het niet hun schuld is. Zodoende nog steeds een zeer goede review.
VerzendingDe bestelling is niet verzonden maar persoonlijk langs gebracht door Roberto. Dit is een extra service van Notebooktotaal om hun klanten extra tevreden te houden. Voordat hij langs is geweest heeft hij mij even gebeld om aan te geven dat hij langs wilt komen.
De laptop zelf was in schuimrubber verpakt met een doos eromheen. Zelfs nadat ik deze had uitgepakt zaten er nog plastic en papieren bescherming om de laptop zelf. Erg goed verpakt om te zorgen dat er geen krassen oid op de laptop komen
Al met al zeer goed gegaan.
Ik was al even op zoek naar een nieuwe laptop. In juni 2011 beslist dat het een Clevo zou worden. Na eerst een minder goede ervaring met een Belgische laptopwinkel, heb ik via tweakers.net de Nederlandse laptopverdeler "Notebook Totaal" gevonden.
Op het GoT forum zag ik dat Roberto van Notebook Totaal een zeer actieve poster is in de BTO laptop thread met een goede technische kennis. Eerst via email een paar vraagjes gesteld ivm de configuratie en onderdelen. Daar kreeg ik altijd snel een eerlijk antwoord op en de info heeft mij zeker geholpen bij het configureren.
De prijzen bij Notebook Totaal zijn zeer scherp, zeker in vergelijking met Belgische laptopwinkels! (+ de verzending is gratis, ook naar België!). Dat was ook een reden waarom ik beslist heb om voor deze winkel te kiezen.
Laptop besteld op 30 juni 2011, de volgende week zag ik dat er een actie was verschenen op de site voor een upgrade van de processor tegen een kleine meerprijs. Mailtje gestuurd naar Roberto om te vragen of ik mijn bestelling nog kon aanpassen zodat ik ook van deze actie kon profiteren en dit was geen probleem! Zeer goede service dus.
Twee weken later de laptop aangekregen. Er zaten nog wat extra's in de doos zoals een laptoptas, muis, muismatje, oortjes, stofdoekje. Tot mijn verbazing zag ik ook dat ik een upgrade van de batterij had gekregen! Even nagevraagd en dit was omdat de originele batterij niet meer op voorraad was en Roberto vond het nogal stom dat ik daarom langer op mijn laptop zou moeten wachten. Opnieuw: zeer goede service!
De laptop werkt tot nu toe perfect. Ik had geen OS besteld omdat ik zelf nog een W7 Pro versie ter beschikking had. Roberto had deze versie al voorgeïnstalleerd, ik moest enkel nog mijn serial nummer ingeven. Alle standaard drivers waren ook al geïnstalleerd, de laptop was meteen klaar voor gebruik.
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Notebook Totaal. Tot nu toe nog geen gebruik moeten maken van de after sales, als dit in de toekomst nodig is, zal ik deze shopreview ook updaten.
Samengevat waarom ik voor Notebook Totaal heb gekozen:
- Je krijgt snel antwoord op emails en de verkoper heeft een goede technische kennis
- De prijzen zijn scherp
- Verzending is gratis, ook naar België
- Goede service: flexibel in bestelaanpassing, gratis batterij upgrade gekregen
Tot nu toe nog geen slechte ervaringen.
Tip voor Belgen die hun laptop willen bestellen in deze winkel: een overschrijving naar Nederland duurt blijkbaar 4 dagen! (de laptop zelf verzenden duurt maar 2 dagen )
Besteld op donderdag 30 juni, laptop is aangekomen op vrijdag 15 juli. Verstuurd naar België met GLS.
Wanneer de laptop samengesteld was en klaar voor verzending, kreeg ik van Roberto een email dat ie vertrokken was en waarschijnlijk binnen twee dagen zou aankomen. Dit was ook zo.
De laptop kwam aan in een grote doos die goed was ingepakt met daarin de eigenlijke doos van de laptop en voldoende bescherming errond.
De verzending is GRATIS (OOK NAAR BELGIË)!
Notebook totaal staat bekend als de beste laptopwinkel van Nederland. Dat is voor mij een van de redenen geweest om mijn laptop bij deze shop te bestellen. Het feit dat de webshop een Os-Commerce module is, een niet heel recente versie ook, doet niet af aan de snelheid en doeltreffendheid. Je kiest je laptop, vinkt eventuele opties aan en betaald. Je krijgt binnen no-time, in mijn geval binnen enkele minuten een factuur en een orderbevestiging in je mailbox. Kortom: niets dan lof voor de overzichtelijkheid, doeltreffendheid en snelheid!
VerzendingDe laptop heb ik op 16 juni besteld. Op 21 juni kreeg ik al bericht dat de notebook verzonden was. Dat is heel rap voor een Built to Order notebook. De laptop was perfect verpakt: schokbestendig maar ook milieuvriendelijk door een uitgekiende hoeveelheid verpakkingsmateriaal.
na lang zoeken uitgekomen bij Notebook totaal, en begonnen met zoeken binnen hun assortiment, ten zamen met Roberto een goed produkt samengesteld waarbij hij heel veel open info gaf over het waarom het en wel en het ander niet bestellen of extra nemen en uitgebreid overleg gehad over de uiteindelijke laptop en de mogelijkheden
Verzendingerg goed op de hoogte gehouden via email en telefoon en super goed en netjes verpakt
Klantenservicewat driver problemen gehad in begin en men reageert erg snel op mail en is zelfs laat in de avond nog bereid om te bellen om te overleggen en de klant bij te staan..hulde dikke +
na samen zoeken naar de juiste drivers is gebleken dat ik twee verschillende drivers moest hebben in plaats van een zoals we beide eerst dachten
Na lang rond gezocht te hebben bij de verschillende laptop bouwers, heb ik besloten een laptop te bestellen bij Notebook Totaal.
De Email communicatie is uitstekend, er wordt snel(vaak binnen een half uur!) ge antwoord. Zelfs nog meerdere mailtjes gehad in de late uurtjes in het weekend. De vragen die ik had werden duidelijk beantwoord.
De bestel en betaal procedure verliep verder vlekkeloos.
Na de bestellingen was het een paar dagen wachten voordat de gekozen processor binnen was bij Notebook Totaal.
Hierna ging het snel, de laptop werd klaargemaakt en diezelfde dag nog verzonden. 1 Dag later stond smorgen's vroeg GLS al voor de deur, helaas had ik zelf geen rekening mee gehouden dat het zo snel zou gaan, dus er was niemand thuis. Gelijk GLS opgebeld en een afspraak gemaakt dat ze de volgende werkdag het nog eens zouden proberen. Helaas leveren ze niet in het weekend dus de maandag later had ik mijn laptop binnen.
Pakket is verzonden als doos in doos, met opvullingen etc. Dus prima in orde.
Prettige site.
De orderafhandeling via de mail is helder en tijdig.
Goede toelichting / advies bij aankoop. Zeer goede (telefonische) bereikbaarheid van Roberto Saveur van Notebook totaal. Niet alleen bij het plaatsen van een order, maar (belangrijker) bij problemen.
De afhandeling door Roberto van Notebook Totaal is prima.
Jammer dat het verder bij Xxodd een rommeltje was. Ik hoop dat de organisatorische problemen daar inmiddels opgelost zijn, maar ik houdt het voortaan bij BTO.
Enige kanttekening bij de verzending is dat BTO een te kleine laptoptas had bijgeleverd. Dit werd direct opgepakt en een passende werd enkele dagen later afgeleverd. De te kleine hoefde niet retour.
De goede aftersales maakt dat ik ook de verzending als zeer goed beoordeel.
Medio augustus een XXODD XNi9270 besteld. Kort daarop werd deze geleverd, echter ik kreeg om de haverklap een blue screen of death. Roberto gebeld, na enkele tests thuis om te kijken of het iets simpels was toch de laptop geretourneerd naar Xxodd. Roberto gaf aan dat ik binnen korte tijd van Xxodd wat zou moeten horen. Niet dus. Na anderhalve week niets vernomen te hebben van Xxodd, heb ik Roberto gebeld. Hij heeft direct actie ondernomen en mij op de hoogte gesteld van de problemen. Bij Xxodd gaf men aan dat hij in ontvangst was genomen door een collega die daarna ziek was geworden en niemand wist dat de laptop voor reparatie in de kast lag. Enkele dagen later kreeg ik de laptop terug.
Helaas had de laptop weer/nog steeds hetzelfde probleem. Weer teruggestuurd en weer hoorde ik niets meer van Xxodd. Weer Roberto gebeld, die er direct achteraan ging. Nu bleek men weer een ander excuus te hebben waardoor de laptop niet onder handen was genomen. Inmiddels was het oktober en had ik alle vertrouwen in Xxodd verloren en wilde de laptop niet meer hebben. Roberto had hier begrip voor en gaf aan de creditering direct in orde te maken.
Hoewel ik geen vertrouwen meer had in Xxodd, had ik nog wel vertrouwen in de afhandeling van Roberto en heb daarom de BTO 18M30U besteld. Roberto was zo vriendelijk om, ter compensatie van alle ellende met de Xxodd, de duurdere BTO voor een kleine meerprijs t.o.v. de Xxodd te leveren.
Inmiddels heb ik de BTO bijna 4 maanden met veel plezier en vooral zonder problemen in gebruik. Ik heb nog geen dag spijt gehad van deze aankoop.
De aftersales van Roberto was goed. Iedereen kan wel eens een "maandagproductie" kopen. Ik weet niet in hoeverre het mogelijk zou zijn geweest voor Roberto om te monitoren wat de status is van d.o.a. of ter reparatie geretourneerde apparatuur, dat zou de aftersales perfect maken. Echter, ik heb er begrip voor dat dat niet makkelijk is en hij zich moet verlaten op het "piepsysteem". Maar als je dan ook piept wordt er (althans in mijn geval) adequaat gereageerd.
Ik heb een laptop van boven de 2500 Euro besteld (XNi 8100)
Hoewel ik hem vanaf donderdag thuis verwacht kreeg ik hem al dinsdag. Verkoper neemt de tijd voor zijn klanten, geduldig telefonisch, buiten kantoortijden. Aardig, professioneel en zeer redelijk.
Verpakking (doos zat in grotere doos). Prima
KlantenserviceEr zit een klein haarscheurtje in, op laten halen was mogelijk maar ik wilde hem niet meer kwijt, daar heb ik toen extra pick up and return garantie voor teruggekregen en daar ben ik tevreden mee.
Via Tweakers bij Notebook Totaal uitgekomen, omdat ik een XXODD wilde hebben. Na wat uitzoek werk op XXODD site en de site van Notebook Totaal eruit gekomen wat ik wilde. Toen met Notebook Totaal gemaild. Dit email contact was zeer uitgebreid en met veel goede en relevante informatie. Eindelijk eens een winkle die goed met je mee denkt en probeert jou wensen in te vullen ipv je het duurste te verkopen.
Prijzen liggen duidelijk lager dan de prijzen die XXODD adviseert, tevens zijn er ook nog meer opties mogelijk, ook al staan ze niet op de site. Via de telefoon kan er nog meer.
Ik heb uiteindelijk een andere harde schijf en OS (beide voorgeïnstalleerd) in mij laptop.
Uit eindelijk is er een op maakt gemaakte bestelling voor me op de site gezet. Erg fijn dat alles wat ik wilde kon.
Keurig gebeld met de mededeling dat de douane de laptops langer dan gepland in behandeling had. Dus dat het iets later zou worden. Wat geen probleem was aangezien de levertijd al redelijk scherp was.
Dag later gebeld dat ze waren vrijgegeven en Notebook Totaal ze maar direct had opgehaald en alles geïnstalleerd dus of hij het vandaag kon leveren.
Van te voren niet echt wat afgesproken aangezien mijn en zijn agenda beide regelmatig in Rotterdam zijn dus elkaar ontmoeten het snelste zou zijn. Nog dezelfde dag afgesproken dat hij langs zou komen op mijn werk en een uur later had ik de laptop.
Een erg flexibele opstelling die ik wel kan waarderen.
Product verpakking stevig.
Geen track & Trace, wel direct contact.
Website is redelijk duidelijk en er is van alles mogelijk ook als het niet op de website staat. Contact hierover is makkelijk gelegd en er wordt ruim de tijd voor je genomen als klant.
Helder en Nononsense
prijs/kwaliteit ; goed
betaling via iDeal verloopt soepel
helaas geen tracknummer, wel is alles prima verpakt
KlantenserviceNotebooktotaal/ Roberto is makkelijk te bereiken of neemt zelfs zelf contact op, bij (eventuele) problemen.
Servicegericht en vriendelijk.
De website is redelijk goed te volgen. Updates voor laptops toevoegen gaat via een net iets minder intuïtief systeem, maar is alsnog snel door te hebben. Bij elk product staat een goede beschrijving; alles is transparant. Het shopgemak is na bovengenoemd puntje verder prima. Betaald met iDEAL, wel zo gemakkelijk. Na bestelling statusupdates per e-mail. Mailcontact met Roberto verloopt ook prima; alles wordt beantwoord en uitgelegd. Contact via het forum (www.notebookadvies.nl) is verder ook prima te doen. Forum is overigens ook handig om sowieso even rond te neuzen en te kijken wat voor vragen anderen over producten hebben gehad. Qua bereikbaarheid valt te zeggen: mocht Roberto totaal niet te bereiken zijn, dan zou ik toch bijna gaan zeggen dat het aan jezelf moet liggen: top.
XXODD zelf zou alleen wat mij betreft nog iets mogen doen om te zorgen dat klanten de zendingnummers kunnen ontvangen. Verzending via DHL, maar helaas dus geen inzicht in de aankomstdatum.
De technische kennis van Roberto ('leverancier') is tip top in orde. Enkele malen telefonisch contact gehad waarbij elke vraag prima beantwoord werd, encore incluis.
Prijzen op de site liggen net iets lager dan via de sites van de leveranciers zelf. In dit geval ging het om een XXODD notebook. Via deze site dus net iets goedkoper. Wellicht via andere sites nog net een paar euro's lager, maar het gevoel van zekerheid bij deze aankoop, de zorg na het plaatsen van de bestelling en de verdere afhandeling wil ik voortaan altijd zo.
Extra info: helaas bleek de Dvd-speler bij ontvangst DOA. Roberto heeft direct meerdere manieren aangedragen om te controleren of deze echt DOA was. Hierna is (voor zover ik weet uit Roberto zijn eigen zak qua kosten) een pickup via DHL geregeld. XXODD deed over het vervangen van deze Dvd-speler erg lang. Roberto heeft in de tussentijd mij prima te woord gestaan qua mijn vragen hierover, en geprobeerd me zo veel mogelijk op de hoogte te houden van de voortgang. Met enige vertraging dus een werkende laptop in handen gekregen, maar het heeft geen enkel moment 'verkeerd' aangevoeld. DOA-afhandeling dus prima: goede nazorg.
Concluderend: een webshopeigenaar met hart voor zijn zaak, lijkt alles te doen om de klant tevreden te maken en houden, komt oprecht over, communiceert transparant, is niet te beroerd om iets extra's te doen, zeker een partij om in de toekomst weer zaken mee te doen.
Zending kwam snel aan. Helaas geen track&trace-mogelijkheid doordat XXODD de zendingnummers niet doorspeelt (enige minpunt). Hierdoor verwachtte ik de zending later dan hij tweemaal werd aangeboden. Resultaat was dat het pakket in het DHL-depot terecht kwam wat voor wat ongemak zorgde. Op zich dus een nadeel door een voordeel: de zending kwam gewoon erg snel bij me thuis, eerder dan verwacht was.
Het notebook was goed verpakt: een doos, in een doos, met in die doos het notebook in steunen van schuim.
Anderhalve maand geleden 2 laptops besteld. De 3de in totaal die ik bij notebook totaal vandaan heb.
Ik kon met mijn vragen goed terecht bij Roberto en heb een duidelijk en goed advies gekregen.
Roberto was altijd heel snel met reageren via de mail en was ook altijd te bereik op zijn mobiel.
De prijs was zoals voorheen weer heel goed en ik ben van plan om de volgende laptop voor mijn studie binnenkort ook bij Notebook totaal te gaan bestellen.
De verzending verliep via DHL en dat was goed gegaan. Alleen bij Xxodd hadden ze een foutje gemaakt en bleek dat ze een van de twee laptops vergeten waren.
Notebook totaal is er achteraan gegaan en het is goed opgelost. De vergeten laptop had ik een paar dagen later.
Verder waren de laptops goed verpakt.
De 2de laptop die ze bij Xxodd vergeten waren bleek na nader inspectie dat er geen draadloze netwerkkaart in zat. Hier over heb ik Roberto geinformeerd en hij vertelde mij dat hij die melding die week al meerdere keren had gekregen. Dit was dus weer een fout van Xxodd. Maar goed ik heb gezegt dat ik de kaart er zelf in kon zetten en zelfs voor de verwachte ontvangs datum had ik de kaart al op de deurmat. Dit probleem is dus door Xxodd en Notebook totaal super opgelost. Klasse.
Bij notebook totaal heb ik nu mijn 2e notebook besteld, deze stond echter niet op de site vermeld dus heb ik contact gezocht met notebook totaal, en aangegeven wat ik zocht en voor welk budget, en vooral welke eigen echt belangrijk zijn. na dit weerlegt te hebben kwamen er een aantal opties welke notebook totaal wel kon leveren (maar niet op de site stonden)
is de website overzichtelijk?
ja, prima. ook leveren ze meer dan op de site staat, dus bellen of mailen als je product er niet bij staat is zeker aan te raden
Bevat deze correcte informatie?
ja
Heeft de leverancier voldoende technische kennis?
hier kan ik nadrukkelijk ja op zeggen.
ik heb een notebook besteld welke niet alledaags is, op alle speciale vragen (vooral omtrent de kwaliteit van het scherm) kon hij alles beantwoorden, of het werd opgezocht.
Kun je makkelijk shoppen?
ja, gewoon een account aan maken (heel makkelijk te doen) en dan in de winkelwagen zetten wat je nodig hebt.
Krijg je een bevestiging van je bestelling?
ja
Op welke manieren kan je betalen?
het is een internet shop, dus het kan niet contant
maar ik heb gekozen via ideal, snel gemakkelijk en veilig
Krijg je statusupdates via de e-mail?
ja, er wordt netjes een status gemaild van bestelling tot verzending
Is de leverancier goed bereikbaar via e-mail of telefoon en reageert hij snel?
ja, emailen werkt goed (meestal de zelfde dag antwoord, anders de volgende dag)
bellen kan ook, hij is altijd bereikbaar (of hij maakt een afspraak met je wanneer hij alle tijd voor je heeft)
Hoe liggen de prijzen?
ik vind dat de prijzen goed liggen.
hij is niet de aller goedkoopste (maar zeker niet de duurste)
maar de service is erg goed, en ik vind dat je voor deze service niet de goedkoopste hoeft te zijn!
Kan de leverancier zo nodig een vervangend product leveren?
is voor mij niet van toepassing, maar dit lijkt mij wel, daar hij veel kennis heeft van de producten die hij verkoopt. en denk dat er altijd wel een alternatief te vinden is
Is de bestelling volgens afspraak op tijd in huis of duurt het veel langer dan toegezegd?
de leverancier heeft een langere besteltijd opgegeven (was bekent voor de order) maar alles was veel eerder dan gepland netjes thuis bezorgd!
Is de bestelling goed en stevig verpakt?
ja, de notebook zat in zijn eigen doos, welke af fabriek al goed verpakt was.
hier omheen zat ook netjes een andere doos met beschermingsmateriaal
Is het correcte adres gebruikt?
ja
Wordt er gebruikgemaakt van Track&Trace of een vergelijkbaar trackingsysteem?
ja je krijgt wederom een order update met hierin de tranc&trace code
Is het correcte product geleverd?
ja, en om de verzending te versnellen is er later de ontbrekende cardreader kosteloos nagestuurd
Hier kan ik gelukkig ook volmondig ja op zeggen!
Ik heb via notebook totaal een dell m6400 covet besteld.
eigenlijk een redelijke extreme notebook (topline van dell)
echter na een paar weken na levering zat er stof in het scherm
dell heeft toegezegd het scherm te vervangen, en een nieuw goed scherm zonder dode pixels te leveren. Helaas was dit echter niet zonder dode pixels, en wedt het scherm wederom vervangen (tot 13x aan toe en zelfs de hele notebook is opgeruild)
Notebook totaal heeft hierin wel een grote rol gespeeld.
eerst mail je nl direct naar dell met het probleem en dell lost dit voor je op.
na 2 schermen moest het via hogere hand bij dell, echter kwamen deze met tegenstrijdige oplossingen waardoor ik contact heb opgenomen met notebook totaal.
notebook totaal heeft voor mij weer contact opgenomen met dell, en gezorgd voor een oplossing.
uiteindelijk kon dell niet leveren wat ze beloven, en hebben 2 keuzen aangeboden.
of de notebook houden, en het probleem accepteren, of de notebook terug nemen en de betaling terug ontvangen.
omdat ik door alle rompslomp bij dell de hoop in dell ben verloren, heb ik besloten om mijn geld terug te vragen en dus de notebook weer in te leveren.
ook hier bleef dell weer in gebreken, en duurt het allemaal erg lang voor er wat geregeld wordt.
dus wederom heb ik dit doorbesproken met notebook totaal, en verder heeft hij de hele afhandeling op zich genomen.
voor mij geen Dell meer, maar in de toekomst kan ik zeker wel weer blindelings kiezen voor notebook totaal.
Het motto:
Gunstige prijzen, Degelijk advies, Top service!
vind ik dan ook zeer verdiend !!
Notebook Totaal is een prima leverancier voor notebooks. Behalve service, vragen en goede prijs, krijg je een prima product. In verband met een stage in het buitenland kon ik hier een prima laptop op tijd aanschaffen en werk er nog altijd met plezier mee.
Is de website overzichtelijk? Ja
Bevat deze correcte informatie? Ja
Heeft de leverancier voldoende technische kennis? Ruim voldoende!
Kun je makkelijk shoppen? Ja, makkelijk en overzichtelijk
Krijg je een bevestiging van je bestelling? Ja
Krijg je statusupdates via de e-mail? Ja
Is de leverancier goed bereikbaar via e-mail of telefoon en reageert hij snel? Zeer goed bereikbaar en hulpvaardig.
De bestelling is prima op tijd geleverd, geen op- of aanmerkingen: gewoon goed.
KlantenserviceAandacht en Service voor de klant zijn hier van toepassing. Roberto doet zijn best om de klant netjes en snel te helpen en slaagt hier prima in.
Ik ben zeer, zeer tevreden. Overbodig is het woord dat me eigenlijk te binnenschiet, en dan wel overbodig om nog naar andere winkels te gaan. Bij Notebook Totaal krijg je als klant de indruk dat het niet alleen om het geld gaat, geen maximalisering van de winst ten koste van de klant. Nee, service.
Roberto neemt de tijd voor je en is nooit te beroerd om even (of lang!) te helpen met uitstekend advies. Degelijke prijzen en vooral de eerder genoemde service zijn de twee elementen die er voor mij uitspringen.
Wat mij betreft is dit een echte aanrader.
-Is de website overzichtelijk?
Ja.
-Bevat deze correcte informatie?
Ja.
-Heeft de leverancier voldoende technische kennis?
Ja, Roberto weet echt waar hij over praat. Bijkomend voordeel is zijn juridische kennis!
-Kun je makkelijk shoppen?
Ja, alles was heerlijk snel geregeld.
-Krijg je een bevestiging van je bestelling?
Ja.
-Op welke manieren kan je betalen?
iDeal, geld overmaken.
-Krijg je statusupdates via de e-mail?
Kon wel, maar ik kreeg ze via de Skype support lijn.
-Is de leverancier goed bereikbaar via e-mail of telefoon en reageert hij snel?
Eigenlijk alleen via de Skype supportlijn contact gehad maar hierop was hij gewoon heel vaak online en hielp hij snel (telefoneren kon ook).
-Hoe liggen de prijzen?
Uitstekend.
-Kan de leverancier zo nodig een vervangend product leveren?
Ja.
Verzending was prima (en gratis!), goede bescherming en snel. Track&Trace was niet beschikbaar maar omdat het zo snel ging en Roberto zelf updates gaf was dit geen probleem.
KlantenserviceGaranties e.d. zijn nog niet aan bot gekomen, wel assisteert Roberto me nu met het retourneren van Vista.
Via het forum van tweakers ben ik op de site van notebook totaal gekomen. Een prima site en overzichtelijk. Ik moest alleen even wennen aan de manier waarop ze optie toevoegen aan een product. Voor een product is het goed en duidelijk, maar voor 2 laptops moet je goed opletten. Verder prima.
Over notebook advies alleen maar meer lof. Ik heb over meerder laptops advies gevraagt en kreeg duidelijk en heel snel antwoord. Ook werden totaal andere laptops aangeboden die beter zijn en ook nog goedkoper.
Ook het contact via de mail en mobiel ging perfect. Gewoon duidelijk en de afspraken werden na gekomen.
De prijzen die mij zijn aangeboden waren gewoon goed en eigenlijk allemaal goedkoper dan bij andere.
Omdat ik zelf de laptop heb opgehaald kan ik niks bij verzending zetten. Maar wil het toch nog even noemen dat ik erg tevreden ben met de manier waarop dit is gegaan en dat hij veel moeite en tijd erin heeft gestoken.