CleverCow

20121029172109_header_tw.jpg.jpg
?url=http%3A%2F%2Fwww.clevercow.nl%2Ffiles%2Fcow%2Fcontent%2F20100420150210_over_clevercow_slim_de_voordeligste.jpg.jpgSlim de voordeligste
Welkom bij CleverCow.nl, de allerbeste en de makkelijkste manier om zowel geld als tijd te besparen bij uw Internet aankopen. Met meer dan 30.000 merkartikelen heeft CleverCow het grootste assortiment in Nederland. Wat u ook zoekt, u slaagt namelijk altijd bij CleverCow. Met iedere aankoop die u doet spaart u direct CleverCoins, die u meteen korting geven op uw volgende aankoop, of zelfs helemaal gratis. Niet voor niets is CleverCow, slim de voordeligste!

Waarom CleverCow?
Wij zijn trots op de wijze waarop wij met CleverCow u het beste aanbod kunnen bieden, maar wij beseffen wel terdege dat u, de klant, de enige reden bent waarom wij zo succesvol zijn.
De medewerkers van CleverCow werken hard om van uw Internet aankopen een ouderwetse en servicegerichte ervaring te maken waar u met plezier en vertrouwen iedere keer winkelt.

?url=http%3A%2F%2Fwww.clevercow.nl%2Ffiles%2Fcow%2Fcontent%2F20100420150210_over_clevercow_tijd_is_geld.jpg.jpgTijd is geld
In de meeste gevallen is uw tijd even belangrijk als uw geld, maar soms is uw tijd veel belangrijker. Daarom hebben wij ons uiterste best gedaan om het u zo makkelijk mogelijk te maken om te vinden wat u zoekt. Onze zoekmachine kan razendsnel “scannen” door duizenden producten, en als uw zoekresultaat te breed is, zal de zoekmachine u helpen om snel te specificeren waar u geïnteresseerd in bent.

?url=http%3A%2F%2Fwww.clevercow.nl%2Ffiles%2Fcow%2Fcontent%2F20100420150210_over_clevercow_veilig_en_betrouwbaar.jpg.jpgVeilig en betrouwbaar

Bij CleverCow worden al uw gegevens vertrouwelijk behandeld. Uw creditcardgegevens worden niet bewaard. Indien u met een creditcard betaalt wordt er via een SSL 128 bits beveiligde verbinding contact gemaakt met onze payment provider Ogone. CleverCow maakt gebruik van 3D Secure voor zowel Mastercard als VISA. Wij vinden veiligheid en betrouwbaarheid belangrijk. Zoals u kunt zien doen wij er alles aan om ook frauduleuze betalingen met uw creditcard te voorkomen.

?url=http%3A%2F%2Fwww.clevercow.nl%2Ffiles%2Fcow%2Fcontent%2F20100420150210_over_clevercow_voor_u.jpg.jpgCleverCow is er voor u
Bij CleverCow staat, naast de zeer aantrekkelijke prijzen, een uitgebreid assortiment, de snelle levering en een goede service, vooral de klant centraal. Wij geloven heilig in het gezegde “de klant is koning”. Het Internet en computers hebben de manier van zakendoen veranderd, maar machines kunnen nimmer de persoonlijke service geven die mensen kunnen bieden. Bij CleverCow kunt u rekenen op vakbekwaam en vriendelijke mensen met jarenlange ervaring. Als u vragen heeft of indien u informatie wenst over een bepaald product schroom dan niet contact met ons op te nemen

Openingstijden

maandag t/m vrijdag