Gebruikers over webshop ProductenShop.nl
Review toevoegenNette webshop met nette prijzen. Shop ziet er overzichtelijk uit en ze bieden een ruim assortiment.
Achteraf gezien mis ik gewoon een telefoon nummer op hun website, iets wat ik als slordig ervaar en volgens mij een vereiste is bij online verkoop.
Ik zie dat ik de eerste ben die een posting gaat plaatsen en vind ik daarom ook jammer dat het gelijk negatief is maar ik kan er niets anders van maken.
Maandag iets besteld waarvan er 65 op voorraad moeten zijn.
Op de site staat aangegegeven dat ze na 2 a 3 dagen pas verzenden, goed kan ik nog mee leven maar na 6 dagen nog niets ontvangen te hebben en al wel betaald, vind ik het wat minder leuk.
Na een tweede mail aangeboden te hebben heb ik antwoord. Het pakket zou vorige week opgestuurd zijn en meneer bood mij aan het product een tweede maal op te sturen. Omdat ik inmiddels mijn product ergens anders aangeschaft heb, heb ik afgezien van de koop.
Inmiddels een credit ontvangen voor het aankoop bedrag. Op zich netjes maar meer verwachte ik ook niet. Heb overigens niet gecontroleerd of het geld al binnen is maar daar gaan we dan maar van uit.