Gebruikers over webshop Smartphoneworld.nl
Review toevoegenHet touchscreen van de One X was kapot gegaan en ik heb deze winkel mede dankzij Tweakers geprobeerd en ook mede dankzij de snelle levertijden.
Het kostte ongeveer 40 minuten om het te vervangen, maar er was geen voorraad van het scherm van de One X, ondanks dat hier wel mee werd geadverteerd op de site.
De behandeling gebeurde netjes en er was steeds een goede update voor iedere fase. Een ergerlijk puntje was dat er wel op de site kon worden teruggevonden dat het onderdeel besteld was, maar niet de te verwachten levertijd. Hierdoor keek ik dus twee dagen lang op de site zonder enige verandering. Een telefoontje gaf me meer informatie en uiteindelijk is het dan gemaakt geworden.
Ik heb vandaag de One X terug gekregen en het scherm werkt weer, maar de afwerking laat te wensen over. Allereerst is er nu een dun randje waar stof zich onder kan nestelen en ten tweede is het scherm nu aan de randen indrukbaar. Het oogst uiterst instabiel, maar het scherm werkt wel naar behoren.
Mede dankzij de ietwat slechte communicatie op de site, i.v.m. de levertijden en de matige afwerking geef ik de site een goed.
De verzending werd verstuurd in een kleine doos met daarin echter ook mijn originele verpakking die ik had meegestuurd. Daarnaast gaven ze een track & trace mee. Hier is niets op af te dingen.
Mijn LG 3D telefoon was gevallen op de grond. Tot mijn ergenis was die scherm kapot gegaan. Ik aan het zoeken op internet naar een bedrijf die mij kon gaan helpen met deze probleem. Uiteindelijk kwam ik bij smartphoneworld uit. Had ff een belletje gedaan naar hun en kreeg te horen dat ik mijn toestel via hun site moest aanmelden en deze dan aangetekend en in een doosje moest zenden. Het toestel zou diezelfde dag worden gerepareerd en gefactureerd.
Nadat ik het toestel heb opgestuurd kreeg ik de volgende ochtend netjes een mail dat mijn toestel was ontvangen. 2 uur later kreeg ik een mail dat de reparatie gereed was en reparatie klaar was. Ik gelijk betaling gedaan via IDEAL. Een half uur later was de betaling ontvangen bij smartphoneweorld. Die zelfde dag werd mijn phone teruggestuurd en de volgende dag werd het pakketje netjes aangeboden bij mij.
PS: Ben erg blij dat het allemaal zo snel is gegaan
Het toestel was netjes in een pakketje verpakt. Ook was de zending aangetekend en verzekrd opgestuurd. Dit gaf me al meer vertrouwend gevoel
KlantenserviceWerd elke keer netjes via de mail op de hoogte gehouden over wat de status van het toestel is. Ook ging de betaling heel vlot waardoor het toestel diezelfde werkdag nog werd teruggestuurd naar mij, zodat ik die telefoon gelijk kon gaan gebruiken. Er zit 3 maanden garantie op die reparatie, dit vind ik zelf ook belangrijk
Net een abbonement afgesloten bij T-mobile met een iPhone 4S. Dit kostte me al redelijk veel geld. Ja 2 weken liet ik het toestel op de grond vallen. Na deze val was het toestel direct beschadigd aan de achterkant. Het was niet eens meer mogelijk om het toestel vast te houden, omdat er zoveel stukken glas van af kwamen. Ik dacht bij mezelf dat begint dus goed. Op het interet wezen speuren naar een bedrijf die dit terplekken kan herstellen, want ik kan niet zonder mijn toestel. Via het internet kwam ik vrij simpel bij Smartphoneworld uit. Contact opgenomen of ik langs kon komen en of dit terplekke kon. Na vriendelijk te woord zijn gestaan ben ik de volgende dag langsgeweest. Na mijn verbazing kwam de persoon na 5 minuten al terug met mijn gerepareerde toestel.
Beter dan dit kon gewoon niet al zeg ik het zelf.
Mijn iphone 4 was op de grond gevallen. Heel de voorkant van het scherm was gebarsten. Ik had direct contact opgenomen met de firma waar ik het toestel had aangeschaft. Deze vertelde mij dat dit niet onder de garantie viel. Ik dus op het internet wezen kijken en toen kwam ik smartphoneworld tegen. Ik direct contact opgenomen en ik werd vriendelijk te woord gestaan. Ik kon direct langskomen voor deze reparatie.
In de winkel werd ik nogmaals vriendelijk te woord gestaan en werd direct geholpen. Ze vertelde mij dat het ongeveer 45 minuten zou duren. Ik heb toen even gewacht in de winkel. Tijdens het wachten kon ik gebruik maken van het koffieapparaat en een iPad 2 die in winkel stond. Na een half uur was mijn toestel gerepareerd en deze zag er weer als nieuw uit.
Ik kreeg 3 maanden garantie op de reparatie van mijn toestel. Wanneer er enige problemen zijn met het toestel kan ik direct contact opnemen of eventueel langskomen. Tot op heden heb ik nog geen klachten met mijn toestel. Het toestel is goed gereparareerd.
eerste instantie goed geholpen. aftersales erg slecht. zit met een defect toestel opgescheept.
heb de telefoon opgestuurd, omdat het glas gebroken was.
goed verpakt. niets mis mee.
Klantenservicenadat de telefoon retour was gekomen, bleek de camerakabel kapot te zijn (hierdoor ben ik achter gekomen doordat een andere winkel er onderzoek naar had gedaan).
nadat ik contakt heb opgenomen, werd er vermeld dat ik geen recht op garantie heb omdat een derde er onderzoek naar had gedaan. er is ook geen enkele opdracht aangedragen om het op te lossen. of te wel , ik kan het gewoon uitzoeken.
ik adviseer dus , om deze internet winkel te vermijden. je wordt gewoon genaaid als er stront aan de knikker is.
dit alles heeft plaatsgevonden binnen één week tijd.
Prima en betrouwbare shop.
Levering was de volgende dag, van toch best wil incourante spullen. Keurig verpakt trouwens.
Bij mij was er een klein foutje gemaakt. Telefoonnummer staat duidelijk op de site werd gelijk opgenomen en kwamen direct met een goede oplossing.
Overzichtelijke site.
Maakt waar dat als je voor 15:00 uur besteld het de volgende dag in huis is.
Ik heb via I-Deal betaald.
Om 14:34 uur besteld, en de volgende dag in huis.
's Avonds netjes een verzendstatus gehad met tracking nummer voor de tntpost website.
Verpakt in doos met voldoende pakkings materiaal.