Gebruikers over webshop Yordeal v.o.f.
Review toevoegenEen overzichtelijke website met ALLE contactgevens. Goede service via de telefoon. Alle vragen werden netjes en met geduld beantwoord.
VerzendingDe levering was zoals afgesproken.
KlantenserviceMijn Iphone 3Gs heeft een defect. De website van Yordeal is " Under Construction", telefoonummer is niet bereikbaar en geen reactie op mijn email naar info@yordeal.nl met de vraag "hoe nu verder?" Mijn Iphone valt overigens nog onder de garantie en hoop na goede reviews van deze shop dat ik nog iets van ze zal vernemen.
Een webwinkel kan wel eens een steekje laten vallen, maar andersom hoeft 1x goed nog niet goed te zijn. Na mijn derde bestelling (ditmaal een cf kaartje van 16GB) binnen een tijdsspanne van bijna 2 jaar scoort yordeal driemaal 100% (zeer voordelig, en levering binnen de gestelde termijn) dus unas pluimas voor yordeal.
VerzendingMooi noppenenvelopje., meer hoeft ook niet. Duidelijke status-vordering mbv emails.
KlantenserviceDuidelijke status-vordering mbv emails.
Deze shop gekozen omdat ze 't goedkoopst waren met de SD kaartjes die ik per se wilde hebben. Goeie overzichtelijke website met goeie informatie en specs. Na de bestelling en betaling via iDEAL direct een bevestiging per mail. Netjes op de hoogte gehouden over de status van de order.
VerzendingOp 10-2 een verzendbevestiging ontvangen. Is per brievenbuspost verstuurd. Op 11-2 lag de enveloppe in de brievenbus. Verpakking was zeer goed en de factuur zat er netjes bij.
KlantenserviceKan ik nog niks over zeggen. 't Zijn SD kaartjes en verwacht dan ook niet dat die kapot gaan.
De site doet wat hij moet doen. Alleen wanneer ik ben ingelogd, word ik knettergek van een Microsoft beveiligingswaarschuwing dat de pagina zowel beveiligde, als onbeveiligde gegevens bevat. Die krijg ik dus op elke pagina en moet die dan weer wegklikken. Dat zal wel aan mijn instellingen liggen, maar dat zijn default W7/IE8 instellingen. Ik heb er op anderer sites geen last van; in ieder geval niet op elke pagina.
De statusupdates waren juist en voldoende.
De prijs was erg scherp.
Op zich heeft Yordeal zich wel (precies) aan de beloofde levertijd van "2 tot 9 dagen" gehouden. De bestelling betrof 2 MicroSD-kaartjes van een gangbaar merk. Ik vind de termijn tussen 2 en 9 dagen wel erg ruim. En ik was zo naïef om te denken dat met zo'n klein, eenvoudig artikel het vast wel 2 dagen zou worden. Na 4 dagen kreeg ik een mail dat de bestelling werd "voorbereid voor bestelling". Kennelijk hadden ze het toen binnen van hun leverancier. De reden dat ik ze als "slecht" beoordeel, is dat het nog twee dagen duurde eer ik een mail kreeg dat het verzonden was. (Geen track&trace-info). Waarom heb je twee dagen nodig om een paar MicroSD kaartjes in te pakken? Twee dagen later was de bestelling binnen. Overigens wel keurig verpakt.
Via de pricewatch erachter gekomen dat Yordeal de goedkoopste was in het product (Sony koptelefoon) wat ik zocht. Site is klein en overzichtelijk. Er kan via het bekende Ideal betaald worden.
Communicatie via de mail is goed; bevestiging van bestelling en betaling komen vrijwel direcht in de mail terecht.
Volgens de site was de geplande levertijd 5-7 werkdagen. Na 6 dagen een mail met de mededeling dat mijn pakket verzonden was en binnen 1-3 werkdagen bezorgd zou worden. Echter stond de volgende dag de pakketdienst al aan de deur met het pakket. (5 werkdagen, dus de beloofde levertijd waargemaakt)
De verpakking was zeer goed. Een stevige kartonnen doos, opgevuld met luchtzakjes zodat het product niet onnodig kan verschuiven.
Tot nu toe nog niet nodig gehad.
Prima site, goede prijs.
Tijdens bestellen direct betaald met ideal, direct daarop een mail met bevestiging. Waar ik verbaasd over was dat ik paar uur later een mail kreeg we hebben uw bestemming in verwerking genomen, dat had ik niet verwacht maar vind het wel eerlijk dat je weet wanneer ze wat doen.
De prijs was een van de goedkoopste voor het product wat ik wilde hebben.
Pakketje binnen 3 dagen binnen in huis, er stond 1 tot 5 dagen dus ben tevreden. Bestelling past in een envelop wat de verzendkosten laag houdt wat ook prettig wegens aflewering waar je niet voor thuis hoeft te zijn.
Geen track&Trace maar dat vind ik met kleine dingetjes toch niet belangerijk, voor grote pakketen vind ik dat wel een must.
Yordeal was op het moment van bestellen de goedkoopste in de lijst. Na het lezen van de reviews hier, besloten om inderdaad voor deze goedkoopste keuze te gaan, ook al had ik nog nooit van Yordeal gehoord.
De website is strak, overzichtelijk en goed leesbaar opgezet. De lijst van accessoires voor (in mijn geval de Nintendo DS, zwart) is handig en overzichtelijk. Het bestelproces gaat snel & makkelijk. De bevestigingsmails van aanmelden & bestellen zijn duidelijk en snel verstuurd.
Op de site stond 2-7 dagen levertermijn. 2 dagen na bestelling eens gekeken of er al een statuswijziging was. Dit bleek "weergegeven". Wat hier precies mee bedoeld word is me niet helemaal duidelijk. Wel zag ik dat de levertermijn van het produkt ineens 5-15 dagen was, dus even schrikken!
7 dagen na bestelling kreeg ik een nette email met daarin de melding dat het pakketje via TNT Post verstuurd was. 1 dag later stond TNT Post aan de deur. Keurig, maar ik heb me wel 5 dagen afgevraagd wat 'weergegeven' betekende.
Het pakketje zat in een kartonnen doos met keurige "Fragile" stickers. Goed stevig ingepakt, en helemaal compleet inclusief de accessoires. Hoe ze dat hele pakket in dat doosje hebben gekregen is me nog een raadsel, ik heb na uitpakken van de nintendo alles weer terug in de verpakking proberen te stoppen, maar dat lukte niet
Ik heb geen ervaring met de aftersales, en verwacht 't ook niet. Alles werkt prima en is helemaal compleet.
Ik lees dat anderen de site niet heel overzichtelijk vinden, maar ik kan het prima op hun site vinden! Als je in de pricewatch klikt op de artikellink, kom je direct op de goede pagina uit. Dat werkt super, en zou ik graag bij alle shops willen zien! Yordeal heeft genoeg (technische)informatie over haar producten op hun website staan, en shoppen gaat makkelijk met iDeal. Je kunt verder op alle manieren betalen, ook met PayPal.
Je krijgt keurig een welkomsbericht, daarna een bevestiging en tot slot nog een bevestiging van betaling! Voor de rest word je goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je bestelling.
Ik heb GEEN telefonisch contact met ze gehad, maar wel een mail gestuurd omdat het langer duurde dan op de site vermeld stond. Ik krijg daar binnen 24 uur antwoord op. Netjes.
De prijzen van Yordeal zijn gewoon goed te noemen! Met de producten die ze in hun assortiment hebben zijn ze meestal goedkoper dan de concurent. Geheugenkaartjes worden ook gewoon per post verstuurd, wat dus gewoon door je brievendus kan, en voordeliger is.
Helaas helaas.. ze waren wél 6 dagen te laat (op de website stond 2-7 dagen vermeld) en uiteindelijk duurde het 13 dagen. Daarvan heb ik overigens GEEN mail van ontvangen dat het wat langer zou duren, maar goed. Ik heb rustig afgewacht.
Alles werd keurig bezorgd, en de doos van de AKG 518 DJ zat in een andere kartonnendoos, keurig met pakbon, en factuur in de binnenkant. Helaas geen Track&Trace of dergelijke, maar dat heeft de verzendkosten wel weer laag gehouden (4,95)
(Nog) geen ervaring mee. Alles werkt tot behoren.
Yordeal was voor mij de goedkoopste optie bij de pricewatch. De pricewatch verwijst direct naar het product, maar naar mijn mening is de site dermate overzichtelijk dat het product ook vanaf de home makkelijk gevonden kan worden. De order wordt netjes afgehandeld, betalen via IDeal verliep vlekkeloos. Alles ging zo vlot, dat ik eigenlijk niet meer kan zeggen dan dat ik zeer tevreden over Yordeal ben.
VerzendingDe bestelling verliep vlekkeloos. Zondagavond 23.00 had ik mijn order geplaatst en betaald met IDeal. Maandagochtend 9.00 kreeg ik een mail met de bevestiging dat mijn order op de post was. Dinsdagochtend heb ik de bestelling netjes verpakt ontvangen met de juiste inhoud.
De website is druk maar de search werkt goed en de producten zijn makkelijk te vinden. De informatie over de producten die ik zocht was ook zeer volledig en correct. Na de bestelling kreeg ik direct een bevestiging en aangezien het product niet direct leverbaar was (hoewel dit op de site wel zo leek te zijn) werd ik prima op de hoogte gehouden over de vorderingen.
VerzendingHelaas wordt geen track & trace gebruikt zodat niet duidelijk is waar de bestelling zich bevindt. Voordeel is wel dat hierdoor de verzendkosten laag blijven. Alles wordt erg goed en netjes verpakt en de bestelling is snel aangekomen.
De eerste levering bevatte niet alle juiste onderdelen. Helaas is door Yordeal slordig gecontroleerd of het geleverde klopte met wat er op de bon stond. Hierdoor moest ik een deel van de producten terugsturen en langer wachten op mijn bestelde items. De communicatie hierover verliep echter goed.
Zoals gezegd was het verkeerde geleverd, echter deed men totaal niet moeilijk over het terugsturen hiervan en het opnieuw toesturen van de juiste producten. De communicatie verliep erg snel en de geboden oplossingen waren zeer correct. Erg tevreden met de aftersales van Yordeal.
Ik was op zoek naar een Micro SD kaartje van Sandisk en via de pricewatch kwam ik bij Yordeal terecht. Er waren een paar webshops iets goedkoper, maar daar waren de verzendkosten gigantisch hoog. Bij Yordeal werd voor het verzenden slechts 1,95 berekend en dat is top!
De website oogt druk, maar de link in pricewatch brengt je direct op het gewenste artikel, dus zoeken is niet nodig.
Ik heb gekozen voor betaling via iDeal. Dit verliep soepel en ook hiervoor berekent deze webshop geen extra kosten.
Direct na betaling een ontvangst- en betalingsmailtje ontvangen. De volgende dag (maandag) een mailtje dat mijn bestelling is verstuurd.
Dinsdag lag mijn bestelling op de deurmat, keurig en stevig verpakt in een enveloppe met bubbeltjes. Ook hier weer prima gedaan door Yordeal.
Het papierwerk is op de voorkant van de enveloppe geplakt als adressering.
Niet nodig gehad.
Zocht wat Nintendo accessoires en kwam via google op deze site uit. Kon aan de site zelf niet zien of het betrouwbaar was (geen keurmerken), naam was mij ook niet bekend. Op basis van goede reviews toch maar een bestelling geplaatst.
De shop is sowieso niet duur en rekende voor mijn bestelling helemaal geen verzendkosten! Na aanmelding als nieuwe klant liep het bestelproces loopt vlot en duidelijk (via Ideal). Had binnen 5 minuten m'n bestelling gedaan. Daarna kreeg ik al meteen een paar mailtjes (welkomstbericht, ontvangstbevestiging en betaalbevestiging).
Had op vrijdagavond laat besteld, 's maandags kreeg ik een mailtje dat de bestelling was verstuurd. Wat mij betreft prima levertijd.
Na verzending geen track&trace code gekregen, heeft waarschijnlijk te maken met de gratis verzendkosten. Gezien het bedrag (30 euro) hoefde dat ook niet zonodig.
De bestelling dinsdag op tijd ontvangen, overigens goed ingepakt met factuur in een envelop die op de doos geplakt was. Niks te klagen dus.
Kortom prima shop, in ieder geval voor klein spul zoals accessoires, geheugenkaartjes e.d.
Niet van toepassing.
Via Yordeal heb ik een Sandisk Compact Flash 4GB Extreme III gekocht aangezien de verzendkosten dermate laag waren dat de totaalprijs vergeleken met andere webshops het goedkoopst uitviel. Nadat ik de bestelling had geplaatst en met iDEAL had betaald kreeg ik gelijk een email met de orderbevestiging.
De status van het product werd bij een verandering steeds per email naar mij toegezonden, met daarbij een link waarop ik de status ook op de website kon volgen. De website vind ik persoonlijk nogal onoverzichtelijk, ik kon in ieder geval niet de statuspagina op de site zelf terugvinden.
Ik had het product vroeg in de ochtend van de 17e besteld en het werd dezelfde dag nog verzonden. Een dag later kwam de geheugenkaart goed verpakt in een hard kartonnen pakketje binnen door de brievenbus.
KlantenserviceNiet nodig gehad.
Goedkope leverancier van (flash) memory die i.t.t. bijna laae webwinkels geen overdreven verzendkosten rekent (memory kan door de brievenbus). Direct na bestellen een bevestigingsmail, na een dag een mail met de statuswijziging ('verzonden') en de volgende dag bezorgd.
Betaling snel en handig via iDeal
Toch een pakje overigens, Sandisk verpakt zijn flash kaartjes fors en Yordeal neemt kennelijk geen risico door er nog eens een dikke luchtenvelop omheen te doen.
Klantenservicenvt. overigens grote stickers op de verpakking van het geheugen: na openen geen recht meer op retournering.
Website is overzichtelijk en makkelijk.
De doorverwijzing naar de iDeal portal verliep ook vlekkeloos.
Via diverse e-mail word je op de hoogte gehouden van de orderstatus.
Vrijdagavond besteld ==> dinsdag ontvangen.
Deze levertijd komt dus overeen met de schatting op de website. Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd.
Mijn product (micro SD Premier 2GB voor mobiele telefoon) was verpakt in een degelijke bubbel envelop.
Website is prima toegankelijk, alles staat overzichtelijk verdeeld onder verschillende categoriën. Staat voldoende technische informatie over de producten. Direct bevestiging na de bestelling, half uur later al wijziging van status.
Verder geen contact gehad, prijzen zijn redelijk rond dezelfde prijs als de rest.
Stond op de webstie levertijd 1-2 werkdagen, had hem vrijdag besteld en zaterdag al binnen. Was prima verpakt in een bubbelplastic envelop. Het correcte product is ook afgeleverd.
KlantenserviceNog geen aftersales meegemaakt.
Ik kende deze shop niet maar zou hem zeker aanraden.
Prijzen zijn laag en ze zijn heel snel (binnen twee dagen). Betalen gaat makkelijk via Ideal. Website niet super duidelijk, maar je kunt het vinden.
Duidelijke emailcommunicatie, helaas zijn de statusmails niet helemaal up-to-date.
Goed verpakt in bubbelenvelop.
Klantenservicenog niet mee te maken gehad
De winkel is erg duidelijk en verzendkosten zijn normaal zoals het hoort! Je weet precies waar je aan toe bent en wat je kan verwachten. De prijzen zijn ook erg scherp, daarom heb ik er ook besteld.
Je kunt ook via ideal betalen wat het order proces versneld.
Als je de order hebt geplaatst dan word je goed op de hoogte gehouden van elke verandering via de mail.
Ik had mijn bestelling 28 november gedaan en die zelfde dag was het al verzonden.
Helaas was hij er de volgende dag en de dag daarop nog niet dus even contact opgenomen met de winkel via mail. Deze konden mij vertellen dat het niet door de brievenbus kon maar het zou nu persoonlijk worden langs gebracht!
De kleine goederen memory enz. worden in een bubbeltjes envelop geleverd waardoor je niet thuis hoeft te blijven en het verzenden is goedkoop.
De website van Yordeal is zeer overzichtelijk en het bestellen gaat heel eenvoudig. Ik had op vrijdag 26-10-2007 om 16:04 een bestelling geplaatst voor een SanDisk MicroSD 2GB Premier Mobile. Om 16:26 (!) kreeg ik al een statusupdate dat de bestelling verzonden was. Over snelheid gesproken...
Vandaag (27-10-2007) het geheugenkaartje ontvangen in een nette bubbelenveloppe compleet met factuur. Ook de betalingsmogelijkheden waren prima: iDeal, vooruitbetalen en rembours het kan allemaal. Leuk detail: je hoeft geen extra geld te betalen als je kiest voor iDeal. Dit vind ik zeer netjes in vergelijking met andere webshops.
Al met al ben ik zéér positief te spreken over Yordeal. Mocht je nog twijfelen of je hier wilt gaan bestellen, ik kan het je zeker aanraden! En voor Yordeal zelf: 'Ga zo door!'
Zoals bij Algemeen al verteld: 26-10-2007 om 16:04 besteld en 27-10-2007 al in huis! Perfect dus...
KlantenserviceAftersales heb ik nog niet nodig gehad.
Duidelijke bestelprocedure op website, keurig doorgelinkt naar Ideal. Eerst ook al snelle reactie op vraag of microSD 6GB class 2 of 4 was. Statusupdates via email. Hier gekocht vanwege lage verzendkosten waarmee totaalktn lager waren dan bij andere shops.
VerzendingNette verpakking en als er op website staat dat product voorradig is verwacht je min of meer dat het product de volgende dag in huis ligt. Dit klopt bij Yordeal ook helemaal. Geen track&trace maar tegenwoordig weet je eigenlijk al dat het de volgende dag bezorgd zal worden (wat dan weer complimenten voor TNT zijn:))