Gebruikers over webshop Fotoshop Aalten
Review toevoegenDe shop heeft een steeds groter wordend assortiment.
En daarmee een boel interessante dingen.
De shop is overzichtelijk ongedeeld en de voorraadstatus is prettig.
De update`s worden per mail verzonden bij het ontvangen, betaling en bij verzending.
Qua betaling zijn er een aantal mogelijkheden, vooral de Paypal is fijn en niet elke shop heeft die optie.
Ook staat er een heldere FAQ op de site.
Ik heb hier al heel vaak kleine dingen besteld (17x).
Dit maal heb ik een set van 2 batterijen besteld en een screenprotector.
Bij het verzenden zijn de spullen goed verpakt, breekbare zaken als glazen screenprotectors of filters komen goed over.
Spullen worden als ze op voorraad zijn ook snel verzonden.
Vaak al de volgende dag in huis (na de mailmelding dat het verzonden is).
Dit is in de praktijk: vandaag besteld overmorgen in huis.
Ik had bij de bestelling per ongeluk de verkeerde batterijen besteld, mijn fout.
Daarop heb ik een mail gestuurd, heel snel (die avond meteen al) een mail terug met de retour procedure.
Batterijen terug gestuurd en meteen een Paypal refund gehad.
Wel vaker heen en weer gemaild over een en ander, altijd snel en goed antwoord.
Kleine artikelen besteld. Batterijtjes en een Macro close-up set. Op een donderdagavond laat besteld. De volgende ochtend (vrijdag) keurig een e-mail met de status van mijn bestelling met mededeling : 'verzonden'. Zaterdag keurig stevige envelop met mijn producten. De Macro close-up se was overigens goedkoper dan bij fotokoopjes.nl maar wel exact hetzelfde (op de product foto)
Verder overzichtelijke site met goedkope alternatieve artikelen voor de grote merken (nikon,canon).
Gratis verzending! In stevige envelop. En keurig op tijd. Gewoon keurig (gewoon gebruik gemaakt van normale verzending)
KlantenserviceNVT
Voor mij een onbekende webshop hier vlakbij. (Achterhoek ipv Twente). Website is niet 1 van de modernste die ik ken maar voldoet prima. Prijzen zijn echt ongelovelijk laag en zonder verzendkosten! Bestelde een verloopring van 52 /58 mm. Kost me €6,- (dus geen verzendkosten!)
Zeer snelle bevestigingsemails, van bestelling, orderstatus en verzending.
Bij deze shop ga ik zeker vaker bestellen.
Verloopstukje zat in een bubbeltjes envelope, prima oplossing voor zo'n klein ding. Dinsdag kreeg ik echter een ander pakketje van hun, keurig verzonden in een kartonnen doos met opvulluchtkussentjes.
KlantenserviceBehalve een vraag of ze op tweakers.net stonden (waar ik overigens zeer snel (binnen 10 minuten) antwoord op kreeg geen ervaring mee gehad.