PDAplus

Gebruikers over webshop PDAplus

brodit proclip en telefoonhouder zondagavond besteld. Maandag morgen mail dat bestelling verstuurd was en dinsdag in huis. Helemaal zoals het hoort.

Alles was netjes ingepakt en verstuurd. sneller kan niet met normale pakketpost, helemaal top

Hadden het type Brodit Proclip voor mijn auto op voorraad, voor een schappelijke prijs. Snel verzonden en ontvangen.

Werd dag na bestelling verzonden, was netjes verpakt. Was ook precies zo gecommuniceerd via email. Alles zoals het hoort.

Op zoek naar een proclip voor mijn auto kwam ik bij PDAplus uit, telefonisch contact opgenomen om te informeren of het product daadwerkelijk op voorraad was en of ik het de volgende dag kon ophalen. Helaas was het product niet op voorraad, en zou ik worden terug gebeld of het product bij de volgende levering zou zitten.

Ik werd al snel terug gebeld met slecht nieuws, de proclip zat niet bij de levering maar een klant heeft eerder deze week een proclip gekocht voor het nieuwe model auto en de oude achtergelaten welke ik mocht meenemen.

Ik ben dus aangenaam verrast door Martijn van PDAplus en kom er graag terug voor een volgende bestelling.

Na meer dan een jaar ging het laadkabeltje van mijn Brodit actieve iPhone lader kapot, contact gehad met de klantenservice en ik kreeg meteen een nieuwe kabel verstuurd zodat ik maar 1x het dashboard vd auto hoefde open te maken. TOP service PDAplus!!

Duidelijke overzichtelijke site. Ik kon eenvoudig mijn product vinden. Netjes op de site aangegeven dat ze met vakantie waren en tot wanneer dat was.

Netjes. Goed ingepakt. Gewoon via PostNL.

In eerste instantie was ik minder blij. Op de site stond dat de Brodit houder nog op voorraad was maar een paar dagen na mijn bestelling kreeg ik een mailtje dat hij er niet meer was. Nu was dit een paar dagen voor mijn vakantie en ik zou dus geen houder hebben voor mijn mobiel (en dus ook naviagtie). Ik heb dit gemaild naar sales en kreeg zeer snel een reactie met uitleg dat er een grote hoeveelheid geleverd was aan een andere klant en vraag wanneer ik weg zou gaan. Aangegeven dat dat over een paar dagen zou zijn. De sales medewerker heeft toen de klant gebeld van de grote order en heeft via hem een houder naar mij gestuurd waardoor ik onderweg mijn navigatie had. Hulde voor de inzet!!

PDAplus was de goedkoopste leverancier van het product. Vanwege storing iDeal problemen in bestelproces; telefonisch goed geholpen.

Binnen een dag verzonden, track en trace-code via mail.

Door fout PostNL werd het pakketje onterecht geretourneerd. Het is vervolgens direct door PDAplus overnieuw verzonden en daarover hebben ze me netjes geinformeerd.

Brodit houder besteld voor mijn TomTom. Was vlot te vinden op de website van PDAplus, ze hebben een zeer uitgebreid Brodit assortiment.

Pakket werd verzonden door PostNL en was goed verpakt. Prima :)

In november 2012 een Brodit houder met pass through voor mijn iPhone 4 besteld. Prima shop, duidelijke website, goede informatie. Prijzen (in combinatie met verzendkosten) zeer concurrerend.

Netjes verpakt, op tijd geleverd.

Dit is de reden voor het schrijven van deze review. Medio december 2013 (net buiten de termijn van de fabrieksgarantie dus) werkte de "pass through" functionaliteit van de houder plotseling niet meer. Eind december heb ik via de website contact gezocht met PDAplus. Binnen een werkdag kreeg ik een reactie dat ik de houder op mocht sturen en dat deze onder garantie zou worden geclaimd bij de importeur. Na het opsturen van de houder had ik deze binnen een week gerepareerd terug. Top service dus!

Een betrouwbaar adres met een goede website die precies die info geeft die je nodig hebt

De Parrot werd op tijd geleverd

Deze review schrijf ik om de uitstekende aftersales service. De parrot was na 11 maanden overleden en binnen 2 dagen is mij door pdaplus een nieuwe opgestuurd. Perfecte services

Jammer dat de connector het niet deed. Geld weggegooid verspilling van mijn energie/tijd in het kopen bij deze winkel. Uiteindelijk duur uit.

Jammer dat de producten niet worden getest, eer ze verzonden worden.
Noem dit toch wel een zaak van ondeugdelijke producten.

Hebben het probleem opgelost door er zelf maar wat van te maken.
Bedenk me de volgende keer wel eer dat ik hier wat bestel!
Erg jammer.

was op tijd.

Goedkoop en servicegericht tegelijk! Overzicht site, assortiment en prijs goed, bestelling op tijd, aftersales uitstekend.

Apparaat had een defect, daar kwam ik achter na inbouw in mijn auto. Hele pakket terugsturen (wat standaard is) had natuurlijk erg vervelend geweest. Hierover heb ik gemaild, en dezelfde dag werd nog een vervangend onderdeel verstuurd, inclusief een gefrankeerde retourenvelop voor het defecte onderdeel. Perfect!

Mijn ervaring met deze winkel is conform de berichten van de meeste andere hier. Mijn bestelling is netjes ontvangen, snel afgehandeld en opgestuurd. Ik maak deze shopreview specifiek wegens een nette aftersales afhandeling.

De bestelling was netjes verpakt en is binnen een paar dagen afgeleverd.

De reden waarom ik deze shopreview maak. Ik heb in januari 2011 een active brodit houder voor mijn HTC desrie HD gekocht. Alles werkte prima, alleen rond december 2011 begon de houder ineens af en toe uit te vallen. Dit kwam steeds vaker voor en niets hielp, het was net of de houder domweg geen contact meer kon maken (wellicht ergens een kabel breukje of iets dergelijks). Een week of 2 terug, toen de houder het helemaal niet meer deed, heb ik PDAplus hierover gemaild, en ondanks dat de garantieperiode al voorbij was hebben ze me toch direct geholpen. Na het opsturen van mijn kapotte houder, hebben ze garantie geclaimd bij de leverancier en heb ik een nieuwe gekregen. Dit is naar mijn mening een zeer nette actie van deze webshop.

PDA Plus heeft een overzichtelijke webstie met een goede zoekfunctie. Het voordeel is dat je met een telefoontje PDAPlus kan bereiken met vragen. Ook hebben zij goed geadviseerd over de koppeling van een oude carkit met een nieuwe Iphone.

De verzending is goed verpakt en keurig op tijd (volgende dag).

De autolader die ik had besteld voor mijn Iphone had een irritante piep bij het opladen. Dit heb ik gemeld via de mail en ik kreeg direct als antwoord terug dat mij een nieuw exemplaar toegestuurd zou worden. Die was de volgende dag al binnen maar die bleek dezelfde kuur te vertonen. Toch maar weer gebeld en kreeg opnieuw direct een ander type oplader aangeboden die weer snel bij mij thuis was en .... die het wel gewoon goed doet.
Superservice ! ik kan niet anders zeggen. Daar ga je nog een keer naar terug en zo maakt een internetwinkel toch weer net het verschil ...

Brodit Proclip en Bury Motion Bluetooth carkit besteld bij PDAPlus. Zeer nette prijzen en overzichtelijke website. Bestellen gaat makkelijk en logisch en wordt even later met email bevestigd. Via dezelfde emails wordt je op de hoogte gehouden wanneer je pakket daar de deur uitgaat.

Goed verpakt in doos met schuimpjes en luchtzakjes. In uistekende staat aangekomen als aangetekend pakketje. Echter geen Track & Trace code gekregen, maar geleverd in 2 dagen, dus valt er niet veel te traceren.

Brodit ProClip past niet ondanks juiste automerk en model. Contact gezocht per email, direct zelfde dag nog een reactie terug met de vraag om een foto als bewijs op te sturen. Zo gezegd, zo gedaan. Kreeg tip via email terug om de schroeven van het dashboard iets los te draaien en opnieuw te proberen. Mocht de clip ook retourneren of omruilen. De tip werkt echter perfect. Goede aftersales!

Ik bestelde een actieve Brodit houder voor de HTC Desire. Daar is verder weinig over te melden, de afhandeling was prima, snel geleverd, goed op de hoogte gehouden. De prijs was prima concurrerend.

De houder zat prima verpakt, en werd door TNT keurig aangeboden. Snel geleverd, dus gewoon zoals het hoort.

Wat betreft de aftersales, die heb ik flink nodig gehad. Maar ook hier zeer goede ervaringen. De sigarettenplug van de houder die ik ontving, had een rammeltje. Nadat ik hierover had geinformeerd bij PDAplus, bleek dat de stekker niet openkon. Omdat ik zekerheid wilde hebben over het feit of het rammeltje een metalen of kunststof deeltje zou zijn (ivm mogelijke kortsluiting) mocht ik de houder retour sturen. Na enkele dagen arriveerde alweer een nieuwe houder, in eerste instantie leek dit prima, want de rammel was weg. Echter, na het plaatsen van mijn desire, bleek dat de micro-usb plug 180 graden verkeerd zat, en dat past uiteraard niet. Ook deze keer kon ik hem zonder problemen retour sturen, en kreeg ik zeer snel een juiste houder terug. De verzendkosten werden ook vergoed.
Wat aftersales betreft ben ik zeer tevreden in elk geval. Jammer dat Brodit een paar productiefoutjes gemaakt bleek te hebben, maar dat is PDA shop niet aan te rekenen, en daarom hier ook 5 sterren.

Een Brodit active car holder voor HTC Desire HD besteld, alsmede een Brando screenprotector. Beide waren volgens de site op voorraad. Op zondagavond besteld, direct een bevestigingsmail ontvangen. Maandag kreeg ik eerst een mail dat de bestelling was verwerkt en later op de dag een mail dat de bestelling was aangeboden aan TNT. Geen Track Trace voor mijn pakketje, maar dat hoefde voor mij ook niet.

Dinsdagmiddag stond TNT al op de stoep met mijn bestelling. Sneller dan dit kan denk ik niet. De voorraadstatus klopte dus helemaal. Helemaal tevreden. De verzending was keurig verpakt.

Eigenlijk merk je bij de aftersales pas écht de kwaliteit van de winkel. Worden problemen goed en snel opgelost? Ik heb daar echter niet mee te maken gehad, gelukkig natuurlijk.

Had bij deze shop een hoesje voor m'n Samsung Galaxy S besteld. Volgens de status was deze nog in voorraad. Kreeg twee dagen later een email dat helaas de levertijd enige weken bedroeg. Aangezien ze elders direct voorradig waren, heb ik de bestelling geannuleerd. Dat ging erg soepel, het geld werd vrijwel inmiddelijk weer teruggestort. Al met al dus een behoorlijk positieve ervaring, ondanks dat ik hier uiteindelijk niets gekocht heb. Alleen de product-status zijn dus iets accurater mogen :-)
Zou er zeker geen problemen mee hebben om weer bij deze shop iets te bestellen.

PDAplus was de enige webwinkel die een brodit pro-clip voor mijn nieuwe auto kon leveren die ik op de A-stijl kan klikken voor een prima prijs.

Je kan betalen via IDeal. Is voor mijn gevoel een stukje extra zekerheid.

Op zich is verzenden binnen 4 dagen ruim voldoende. Er zat nog een weekend tussen.

Puntje van opbouwende kritiek: De status update veranderde niet. Ook geen T&T code ontvangen. Opeens stond meneer TNT op de stoep. Kan beter.

Nog geen gebruik van gemaakt.

PDAplus was de goedkoopste webwinkel voor een brodit houder met proclip. Kwam op de juiste pagina via Google, via de website zelf is het moeilijker je weg te vinden.
Betaling via iDeal is prettig.
Orderstatusupdates per e-mail zijn nuttig, maar zijn wel erg basic opgesteld (paar regels platte tekst); wat nettere opmaak komt wellicht wat professioneler over.

Netjes verzonden naar verzendadres (kan anders zijn dan factuuradres). Geen Track & Trace-nummer ontvangen, maar was ook niet nodig door snelle levering.

N.v.t.

Website bevat wat nodig is. Voor geavanceerdere producten is een voorraadindicatie wellicht handig, maar voor kabels e.d. lijkt me dit niet heel veel toevoegen.

Kreeg ook mooi statusupdates via mail.

Woensdagmiddag besteld, donderdag binnen.
Alles is mooi verpakt in een ruime doos. Niks op aan te merken.

Scorekaart voor PDAplus