gsmpunt

Gebruikers over webshop gsmpunt

Mooi, stevig en mooi dun telefoon hoesje voor huawei p9, snel geleverd en een mooie prijs.

Zelden een webshop gezien die zo duidelijk is in de afhandeling van een bestelling. Iedere mail netjes genummerd en geen verassingen.

Exact volgens voorspelling en snel geleverd.

Een telefooncase besteld. Prijs is iets hoger dan via andere kanalen, maar wel prima service. Had de bestelling de volgende dag al in huis en ben erg tevreden met het product.

Duidelijke website, makkelijke producten vinden. Makkelijk bestellen. Goede stapsgewijze communicatie. Levering op tijd. Twee maal kort achter elkaar besteld, beide keren probleemloos.

De producten zijn goed geprijsd en van prima kwaliteit. Vooral over de klantenservice / afhandeling van deze winkel ben ik erg tevreden.

na een foute bestelling werd dit zonder bij betaling van het (kleine) verschil direct gecorrigeerd en toegezonden voordat de foute bestelling teruggezonden was.

Een nieuwe accu voor mijn Note 4.
Makkelijk te vinden op de website, goede prijs, en keurig verpakt de volgende dag met de post door de brievenbus.

niet gewoon, maar wel zoals het hoort, perfect. TIP: een klant op 3 sites een review laten plaatsen is "erover" voor mij en op Tweakers vragen naar ordernr. en datum, die zou je voor het comfort van de klant beter in de uitnodiging zetten. Ik heb zo'n bestelling gearchiveerd en ik ben te lui om dat er weer bij te gaan zoeken.

kreeg keurig en snel antwoord op mijn vraag

Het product was makkelijk te bestellen. Het bestelde product paste percies op mijn nieuwe telefoon.

Product op zondag besteld. Had het dinsdag binnen.

Screen protector bij GSMPUNT besteld. Deze vervolgens niet goed op geplakt (mijn fout). Ik had de gemaild dat ik hem terug kon sturen, dit kon helaas niet. Wel boden ze mij aan om een nieuwe op te sturen. Top service vind ik dit.

makkelijk bestelling plaatsen, voor 18.00 besteld en had mijn GSM hoesje de volgende dag in huis. de andere bestelling kwam ook zonder problemen.

Prima! Makkelijk bestellen en betalen. Verzending binnen 24 uur in de bus. Zo kan het dus ook.

De levering was op tijd (om 17:45 besteld en de volgende dag al in huis) en alles was netjes verpakt.

Om 17:45 besteld en nog dezelfde dag verzonden. De volgende dag lag het keurig verpakt in mijn brievenbus.

Gewenste product snel gevonden, betalen via Ideal en het inloggen mbv bestaand account ging ook probleemloos

Het bestelde product paste niet helemaal. Na een melding via een e-mail is direct een vervangend exemplaar verzonden. Dat exemplaar had hetzelfde probleem en direct daarop is alternatief product verzonden wat wel voldoet.
GSMpunt.nl heeft mijn melding zonder vragen en zeer snel afgehandeld.

Na bestelling en betaling een mailtje ontvangen waarin stond dat de producten niet meer op voorraad waren. Dit terwijl hier tijdens het bestellen en betalen geen melding over werd gegeven. De 6 dagen levertijd afgewacht en niks ontvangen. Toen een email gemaakt naar de klantenservice waar ik dezelfde dag nog bericht van kreeg. Ze boden mij twee duurdere alternatieven aan voor dezelfde prijs. Deze worden de volgende dag verzonden aangezien de reactie om 17:50 in mijn mailbox kwam.

Klantenservice is vriendelijk en reageert dezelfde dag nog op een email.

Service is uitstekend. Het produkt was de volgende dag in de brievenbus. Zeer tevreden over de snelle levering en de wijze waarop je via de website-email op de hoogte wordt gehouden over de status van de bestelling.
Niets dan lof, ook over de makkelijke betaling.

Het product was niet op vooraad en de verwachte levertijd was 5 tot 10 dagen. Na 2 dagen werd het bezorgd

Originele Nexus 5 accu inclusief handig tooltje. Draadloos opladen werkt niet meer, maar accu is volgens specs ook niet vervangbaar. Gewoon opladen gaat prima.

Overzichtelijk website ,waardoor je snel en makkelijk tot het betaling proces komt.
Je ontvangt heel snel een mailbevestiging , je wordt ook via mail ,je status van artikel op de hoogte gehouden.

Volgens afspraak geleverd!

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

Bekeken, besteld, bezorgd. Geen gedoe en een goede levering. Volgende keer weer als ze hebben wat ik zoek.

Simpel besteld voor volgens mij een prima prijs. Volgende werkdag is het verstuurd, een dag later met de post afgeleverd.

Op een mailtje van mij over de aflevering werd snel en correct gereageerd.

Scorekaart voor gsmpunt