gsmpunt

Gebruikers over webshop gsmpunt

Twee hoesjes besteld. Eén ervan ging snel kapot. Dit kan gebeuren. Een e-mail naar de klantenservice gestuurd, krijg ik als reactie dat uit coulance een nieuw hoesje wordt opgestuurd, maar dat een hoesje niet zomaar kapot kan gaan!! Wat denkt de heer {-persoonsgegevens verwijderd-} wel niet!! De denigrerende arrogantie. Ik bestel niet meer via deze site, er zijn genoeg andere websites waar ik hoesjes voor mijn telefoon kan bestellen.

Zie eerste toelichting, waarin ik mijn ervaring al volledig heb beschreven.

Veel keuze op site en de bestelling is, zoals beloofd, de volgende dag bezorgd. Via de mail wordt je netjes op de hoogte gebracht van de verzending. De aankoop verliep daarom helemaal prima.

Product werd niet geleverd binnen de eerste tijdsindicatie. Wel werd ik prima op de hoogte gehouden en enkele dagen daarna kwam het artikel binnen.

Verzendeing was keurig verzorgd. Ook nadat ik toch iets moest omruilen werd dat op een mooie manier gedaan. Dank je wel!

Ik heb een telefoonhoesje en screenprotector gekocht. Nooit meer doen! Het hoesje liet los waardoor mijn iPhone op de grond knalde en net op een punt viel waardoor het hele scherm is gebarsten. Kortom hoesje was niet goed gelijmd (bookcase). En geen oplossing voor de kosten van een nieuw scherm, mag alleen een nieuw hoesje uitzoeken. Nou dat dus nooit meer!!!!

Klantenservice wil er onderuit komen door mij alleen een nieuw hoesje te bieden. Doen net alsof ze gek zijn en zeggen dat het vallen van je mobiel je eigen schuld is. Mijn mobiel was nooit gevallen met een goed en degelijk hoesje. Door deze slechte kwaliteit viel mijn mobiel er spontaan uit. Daar willen ze niets mee te maken hebben.

Een telefoonhoesje werd keurig en snel geleverd.
Ontvangen zoals verzocht. Niets op aan te merken dus :)

Duidelijke website, goed assortiment. Besteld gsm hoesje kwam snel en past goed. Duidelijke meldingen over het proces van bestellen.

De website is zeer netjes en duidelijk. Je hebt geen twijfel over je bestelling.
Direct bestellen is net zo snel als via bol.com. De bestelde producten zijn van hoge kwaliteit.

Het proces tot aan verzending is zeer duidelijk. Na de bestelling wordt je op de hoogte gehouden via email bij elke stap die gedaan wordt. O.a. bestelling en betaling ontvangen, bezig met inpakken en verzonden.

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Goedekoopste prijs, goede product beschrijving. Eigenlijk alles gewoon goed, geen aandachtspunten.

avatar van stx
stx Karma 7,42K

Duurste screenprotector besteld voor de Huawei P10 lite. Een Nilkin tempered glass. Deze heeft echter veel speling links en rechts waardoor het de protector randen zichtbaar zijn in het actieve deel van het scherm. Ik heb GSMpunt erop gewezen dat dit type niet past. Nilkin geeft zelf aan dat hij compatible is met de P10 lite, echter ook met de Huawei Nova, dit scherm is 0.2 inch kleiner en exact de speling die ik heb met het 5.2 scherm. GSMpunt denkt niet mee, heb zelfs geen vervanging gevraagd. Ze alleen erop gewezen en gevraagd of een alternatief wel past. Slecht, kort door de bocht antwoord en indekken met slechte excuses dat dit altijd zo is met tempered glass?

De klantenservice denkt totaal niet mee. Denkt niet oplossingsgericht, dekt zichzelf in met flauw commentaar dat ik het had kunnen zien op de plaatjes. (hier had wel een vergrootglas voor nodig)

Toegankelijke site...snelle levering alles is positief verlopen. Ook het contact nadat de bestelling geleverd was. Erg prettig dat er gevraagd wordt of alles goed is gegaan!

Echt goede service op het moment van bestellen ook de enige shop die zoveel samsung galaxy s8 plus produkten op voorraad had.1 product retour gestuurd is geweldig opgelost.een dikke 10

Hele snelle verzending en levering.binnen een dag.gewoon elke keer weer
Vaste klant bij dit bedrijf

Hele goede service.ik had een besteld product niet nodig.heb het terug gestuurd en kreeg de dag erop al bericht dat het geregeld werdt
Top gewoon

Overzichtelijk en goed aanod - keuze was eenvoudig en snel gemaakt.
Levering snel - conform de info op de website

Vanwege hun duidelijke website (direct bijpassende accessoires voor een bepaald merk/model smartphone), hier diverse accessoires gekocht:

Valenta Arezzo Riemclip Hoesje Leer Zwart 5XL, Motorola Moto G5 Plus Transparant Hoesje, Universeel Display Folie Groot 5 inch (2 stuks), Micro USB Thuislader/Autolader set OTB, ROCK Autobot Smartphone Houder.

Verzending zoals verwacht, op tijd en netjes verpakt.

Omdat ik best veel tegelijk besteld had, gevraagd naar een beetje korting. Tot mijn verbazing geen tegoedbon, maar een kleine terugstorting op mijn bankrekening. Prima service!

Voortaan producten niet als nieuw verkopen als je zelf het spul al uit de verpakking haalt. Ook voortaan degelijk de producten inpakken, de doos van het product zat nou in een pakket dat veel te klein was en daardoor kapot en half geopend aan is gekomen. Heb zelden iets zo slecht verzonden gezien.

Product was binnen twee werkdagen geleverd.

Alles wat je verwacht van een degelijke webshop. Duidelijke presentatie en omschrijving van het product, snelle betaal- en registratieprocedure.

Bezorging binnen 24 uur zoals beloofd, in een stevige doos met foldertje van de webshop.

Nillkin 9H hardglas voor sony xperia x compact plaatsing mislukte, en GSMpunt stuurde me na mijn uitleg meteen uit coulance een nieuwe. Reuze service. En goed beschermd mobieltje ook.

snel ontvangen en snel vervangen

weinig woorden nodig voor coulante regeling

Product was niet zoals beschreven, en er was geen eerlijke communicatie. Voor mij was het zeker een teleurstelling na alle positieve reviews.

Het duurde 4 werkdagen voor het in mijn postbus (in Belgie ) was (Maandag tot Vrijdag).

Voor mijn bestelling heb ik een email gestuurd en gevraagd of de Sony Z3 compact batterij nieuw was. Antwoord was: "wij verkopen alleen nieuwe produkten". Tot mijn spijt was de batterij niet nieuw. Fabricatiedatum op batterij was week 34/2014 of 2.5 jaar oud. Bovendien heb ik gebruikssporen gezien zoals oude lijmresten. I heb +21€ betaald, maar ik moest ook meer dan 7€ om terugsturen betalen. Ik ben bijna opgelicht geweest. (sorry mijn slecht nederlands).

Overzichtelijke website, navigatie prima. Product voldoet geheel aan beschrijving en voorraadindicatie is up to date.

Prima verpakt en keurig binnen gestelde levertermijn verzonden.

geen probleem met betaling dat systeem geeft nooit probleem %%% &&&& ##### @@@@@ €€€€€ (((((((

super snel leverbaar en de originele accu. @@@@@ ###### &&&&&&& ((((((( ////

is wel goed maar weet niet hoe je accu van Samsung Galaxy edge S6 los moet halen

Scorekaart voor gsmpunt