Gebruikers over webshop gsmpunt
Review toevoegensnelle levering volgende dag keer op keer daar heb ik geen 15 woorden voor nodig raar
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site, breed assortiment.
2 maal iets besteld, 2 maal naar volle tevredenheid bezorgd gekregen.
Scherpe tarieven.
Eenmaal beroep gedaan op de klantenservice ivm verkeerd afleveradres (mijn fout). Werd snel beantwoord en correct opgelost.
Beste en veilige manier van betalen, bestellingen worden snel behandeld. En origineel onderdelen.
Gewoon top.
Beste en veilige verpakking materiaal en verzending en snelle levering.
KlantenserviceKlantgericht en klantvriendelijk
ben al een tijdje opzoek naar een lg g4 hoesje die ook draadloos opladen ondersteund. Kom ik op GSMpunt.nl een mooi hoesje tegen, waar alleen geen duidelijke foto bij staat van de binnenkant van het hoesje ivm de aansluitingen voor NFC (draadloos opladen) Ik gemaild en gevraagd of iemand wist dat je draadloos kon opladen met dit hoesje en dat ik dat zeker moest weten anders zou ik hem niet bestellen.
Wordt er keihard ja gezegd, dit kan met dit hoesje. IK zeg nog mooi want ik moet het zeker weten anders heb ik er niks aan, krijg de volgende dag het product binnen, zitten er aan de binnenkant helemaal geen aansluitingen voor nfc in het hoesje. Ik moet het maar weer retour sturen, vlieg maandag naar Amerika voor mijn werk dus heb daar helemaal geen tijd voor. Gewoon keihard opgelicht door deze winkel!
levering was er de volgende dag, op tijd dus
Klantenserviceduidelijk aangegeven dat ik zeker wou weten dat die draadloos kan opladen, wordt gewoon over gelogen want de aansluitingen zitten niet eens in het hoesje, wordt er zelfs nog gevraagd of ik een draadloze oplader wel gebruik, nou stop eens even als er geen aansluitingen aan zitten die voor nfc werken, gaat die nooit opladen,
Ik zocht een specifiek model hoesje voor een Alcatel OneTouch Idol 3 4,7" toestel, en kwam daarbij terecht bij GSMpunt. Op eBay had ik deze gezien, maar ik wilde het graag snel hebben. De prijs was wel iets hoger, maar wel inclusief verzendkosten.
VerzendingDe hoesje lag de volgende dag in een simpele envelop in mijn brievenbus, geen probleem dus. Snelle bezorging.
Snelle levering, prima bestel proces va de website. Product is exact wat ik er van verwacht. Aanrader!
Snel, goede prijs en levering volgens plan! Ik zou er zo weer een bestelling plaatsen!
Heb bij deze firma al verschillende covers besteld ze leveren snel en goed zelf had ik de laatste x een verkeerde cover besteld kon deze zonder problemen retour sturen en een andere bestellen zelfs op een ander adres super.. ook telefonische zeer gemakelijk te bereiken.
Verzendingsnel en goed verpakt werd elke x goed op de hoogte gehouden.
Snel besteld, veel informatie (emails over betaald/verpakt/verzonden).
Heb er een hoesje besteld, niet spectaculair, maar even goed moet dat goed gaan.
in een net doosje, zodat het niet in de verdrukking zit bij de post.
Prima webshop, duidelijk, netjes en overzichtelijk. Prima op de hoogte gehouden van bestelstatus en veel betaalmogelijkheden.
Het product was eerst niet op voorraad. Dat was jammer maar ik werd hiervan prima op de hoogte gehouden.
VerzendingPrima verpakt. Keurig allemaal.
KlantenserviceUiteindelijk trad er een defect op. Dit werd na aanmelding netjes opgepakt en na verzending op vrijdag had ik het dinsdag weer een nieuw product in huis. Top geregeld!
Product besteld via de website, na de bestelling wou ik de bestelling aanpassen ( had toch een ander plan in gedachten ) medewerker aan de telefoon stond me heel vriendelijk te woord, werd zonder blikken of blozen aangepast en het bedrag wat ik nog terug moest krijgen stond binnen 3 dagen weer op de rekening.
VerzendingProduct goed verpakt, volgende dag al geleverd.
Klantenservicezie toelichting.
Correcte afhandeling en snel van een cover voor mijn motorola.
Deze paste niet echt straks om de telefoon.
Dmv opgestuurde foto's daarvan zonder probleem om kunnen ruilen.
Snelle levering en goede prijs (ook al bleken er later goedkopere te zijn). De vervangende iPhone accu werd wel compleet met schroevendraaiers geleverd.
Overzichtelijke webshop met duidelijke en volledige productomschrijvingen. Bij de accu die ik kocht voor mijn Iphone stond een duidelijke handleiding voor het vervangen hiervan.
VerzendingDezelfde dag gratis verzonden, helaas niet de volgende dag in huis. Maar dat komt doordat PostNL woensdag geen brievenbuspost bezorgd in ons postcodegebied.
Website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. De bestelling was eenvoudig te plaatsen. Verder ging de betaling ook goed, deze was ook erg snel verwerkt vond ik.
VerzendingAfgelopen zaterdag een magnetische kabel voor de Z3 compact besteld. Maandag netjes een e-mail gekregen dat de bestelling verzonden was. In de mail stond dat de bestelling normaliter binnen 1 werkdag bezorgd wordt. Helaas tot op heden niets ontvangen per post en we zijn nu al 3 á 4 dagen verder. Ik ben dus uiteraard teleurgesteld omdat GSMpunt hun belofte eigenlijk niet nakomt.
Alles snel gevonden en ook de betaling ging naar wens. Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste.
VerzendingDe bestelling was goed verpakt en snel geleverd.
Nieuwe batterij voor onze iPhone 4S besteld en deze werd keurig en snel geleverd. Prima leverancier!