Gebruikers over webshop gsmpunt
Review toevoegenIk heb onlangs een lader gekocht op deze webshop. Ik heb geen problemen gehad en de service is prima!
ik zocht accessoires voor een Motorola Moto G telefoon. GSMpunt heeft een uitgebreide sortering en het bestelproces verloopt vlot.
VerzendingVandaag besteld en de volgende werkdag geleverd zoals op de website aangegeven
KlantenserviceDe bestelde sd-kaart was niet meegekomen met de levering (zat niet in de verpakking). Een e-mail naar de klantenservice heeft dit vlot opgelost. Het ontbrekende kaartje werd zonder voorbehoud verzonden en werd de volgende werkdag afgeleverd.
bestelde producten voldoen niet aan de beschrijving. Weet daarom niet zeker of je altijd wel krijgt wat je besteld.
Klantenservicezeer slecht. bij klacht wordt de klant gewoonweg afgescheept. op basis van de persoonlijke ervaring iig geen aanrader maar een afrader.
Ik kreeg in eerste instantie een totaal ander product dan ik had besteld: in plaats van de twee originele HTC Desire accu's kreeg ik één replica HTC EVO 3D accu, heel raar. Ik was bang te zijn opgelicht, maar na een vriendelijk telefoongesprek werden direct dezelfde dag de juiste producten toegestuurd en ontving ik een voorgefrankeerde retourenvelop voor de foutief ontvangen accu. Uiteindelijk dus een dag later ontvangen dan beloofd maar desondanks heb ik de winkel als betrouwbaar ervaren.
Enige puntje van kritiek is dat de kostenspecificatie van telefoon + abonnement niet helemaal duidelijk was in eerste instantie. Bij telefonisch contact hierover werd de onduidelijkheid bevestigd, prima te woord gestaan. Bestelling en levering ging vlekkeloos.
GSMpunt leverd een goede service, duidelijk te begrijpen site, goede verzending en natuurlijk een vriendelijk klantenservice.
VerzendingSnelle verzending
KlantenserviceNa een probleem te hebben met mijn bestelling was daar altijd weer de klantenservice. Ze hielpen me binnen een dag heel vriendelijk en hebben me ook op de beste manier kunnen helpen.
Snelle levering en prima after sales! Leveren kan iedereen maar ook bij een klacht adequaat reageren is lang niet voor iedereen weggelegd. GSM punt is hier een positieve uitzondering op!
VerzendingSupersnel!
KlantenserviceSuper snelle levering,maar ook na een klein probleempje met een artikel werd dit gelijk uiterst serieus opgepakt op een manier waar veel bedrijven een puntje aan kunnen zuigen! Bijzonder prettig mail contact met de klantenservice (Nick) gehad. Meedenken en adviseren is beslist een sterk punt van GSM punt! Super.
Ik wilde een Spigen Thin Fit voor mijn Nexus 5x hebben. Dit product was snel gevonden, besteld en betaald.
VerzendingOp donderdag besteld, op vrijdag binnen. Paste gelukkig door de brievenbus.
Verkeerde hoesje besteld. Gemeld op site. Goede hoesje lag een paar dagen later in de bus met een retoursticker voor kostenloos terugzenden van verkeerd bestelde hoesje. Prima actie!
Bestelling gaat goed en snel maar leveren niet.
28-2-2016 Tech21 Samsung S7 edge wallet besteld. Tot op vandaag (30-3) nog niet binnen . Gebeld: Krijg ik de melding voor 11-4 kan hij nog niet worden geleverd.
Ze zijn goedkoop, maar meer dan 1 maand wachten gaat mij te ver.
Bestelling geannuleerd.
Levertijd meer dan 41 dagen. Zonder duidelijke communicatie. De bestelling geannuleerd.
KlantenserviceBij de melding dat ik al 3 weken moet wachten op mijn bestelling, En dat andre bedrijven wel gewoon leveren. Krijg ik als antwoord "maar wij zijn 10 euro goedkoper".
Annulering gaat wel goed en snel via de telefoon.
Overzichtelijk website met goede prijzen, levertijd correct volgens website en de klantenservice reageert snel en correct.
VerzendingLevering zoals beloofd binnen 24uur, had alleen graag een bubbel envelop gezien i.p.v. een gewone envelop.
KlantenserviceHad een op 18-03 batterij voor mijn Nexus 5 besteld en als enige levert GSMpunt deze met het setje om de telefoon uit elkaar te halen. Helaas deed de batterij het niet, na contact met de klantenservice deze geretourneerd op 22-03, deze werd direct getest en op dezelfde dag werd een vervangende batterij opgestuurd 23-03. Op 24-03 heb ik de nieuwe batterij mogen ontvangen en dit keer werkt deze wel perfect, al met al gewoon top behandeling van de klacht en zeer snel. Zeker aan te raden.
Fast, Faster, Fastest
Vandaag besteld = Gisteren in huis ;-)
Netjes en stevig verpakt. Tip-top verzorgd.
Correcte en vlotte levering. Je wordt van iedere stap over je bestelling op de hoogte gebracht. Toppie.
Ik had 's-middags mijn bestelling geplaatst en de volgende middag werd het al bezorgd.
Super tevreden!
Komen na wat ze beloven, dus doen gewoon hun werk goed zoals het hoort.
Nu zorgen dat het zo blijft, blijven de klanten ook.
Backcover besteld voor Motorola Moto G.
Uit de verpakking gehaald,bleek beschadigd te zijn.GSMpunt gebeld,zij hebben direct een nieuwe verstuurd,defecte cover kon ik retourneren.
Snelle levering en prima service,gelijk telefonisch contact zonder allerlei menu's
Goed verpakt .is waarschijnlijk onderweg beschadigd geraakt
KlantenserviceSnel telefonisch contact.Goede afhandeling.
Ik heb 4 maanden geleden een glazen screenprotector gekocht voor mijn Z5 Premium. Erg fijn ding maar hij was gebarsten om een onverklaarbare reden. Iets wat natuurlijk niet te bewijzen valt voor mij. Eén kort telefoontje en ze hebben mij een nieuwe gestuurd ondanks dat het officieel buiten de garantie valt. Kortom... die jongens zijn gewoon goed... klaar =D
Bestelling plaatsen was heel gemakkelijk, de website zit eenvoudig en duidelijk in elkaar. Je hoeft ook niet te registeren voor een account, wat ik een voordeel vind.
Na eindelijk de oortjes in gebruik te hebben genomen lijkt de kwaliteit minder, minder bass, iets scheller geluid. Ik ben bang dat het om namaak gaat.
Werd netjes op de hoogte gehouden van de voortgang
Website is overzichtelijk, gecategoriseerd op toestel, erg makkelijk te vinden.
Het product was de volgende dag al in huis.
Volgende dag al in huis
KlantenserviceKreeg een e-mail of alles naar wens is.
Vind dit een plus punt.
alles gemakelijk te vinden heb hier vele bestellingen gedaan meestal is mijn bestelling op voorraad en de x dat het niet zo was binnen 2 dagen na geleverd
Verzendingsnelle verzending
Klantenservicegemakelijk te bereiken
Makkelijk te vinden, mooie duidelijke site, duidelijke betaling en goed te overzien.
is zeker een aanrader
Snelle levering, duidelijke mails over verzenden.
Waar ik eerst enthousiast was vanwege de prijs en het op voorraad zijn van het toestel, de snelle levering en prima website is het vertrouwen helaas geschaad zodra de klantenservice nodig was.
KlantenserviceAnderhalf jaar geleden een telefoon gekocht, die nu een defect vertoond. Werd me doodleuk verteld dat er maar een jaar garantie op zit bij de vraag tot reparatie. Een moeizame discussie over garantie volgde en uiteindelijk de gegevens van de support van Motorola ontvangen om daar maar eens te informeren wat een reparatie evt. zou kosten en inhouden. Daar wordt me verteld dat er twee jaar garantie op het toestel zit en gelijk wordt het reparatietraject gestart zonder enige moeite.
GSMPunt maakte duidelijk niet meer dan de fabrieksgarantie te kunnen geven en voldoet daarmee niet aan de wetgeving rondom garantieafhandeling. Daarnaast is dit erg slordig en niet klantvriendelijk.
Ik heb dit middels een e-mail ook teruggekoppeld aan het bedrijf. Ik heb hierop geen reactie gehad.