Gebruikers over webshop Compustunt
Review toevoegenDe tweede computer besteld en ook deze weer super snel geleverd, nu wel Windows 8.1 pro erop laten doen, dat was dus activeren en wachtwoord ingeven van oud systeem en kon gelijk weer draaien nadat ik Google had geïnstalleerd, de rest stond al op een 128Gb USB stick.
Beide systemen draaien tot nu toe zonder problemen.
Heb wel de extra pick-up en return erbij gedaan deze keer maar dat is meer ter geruststelling van mijzelf want wat er van Compustunt komt is tot nu tot prima spul!
Volgende keer een andere pakket brenger want deze van TNT zijn knap wild met je spullen, het is maar goed dat het prima door Compustunt is verpakt.
Correcte en duidelijke communicatie waaraan men zich houdt; ruimte voor overleg, zij het dat daarvoor terecht ook ruim tijd genomen wordt
---
men neemt er de tijd voor en geeft dan ter zake informatie en hulp
uitstekend want goed verpakt en bezorgd
Website ziet er wat "verouderd" uit maar verder een overzichtelijke site waar alles prima te vinden is. Prijzen zijn ook prima te noemen.
VerzendingRedelijk snelle levering voor een complete PC (vrijdag besteld en woensdag binnen) alleen de gratis klok die ik bij mijn bestelling zou krijgen (bij bestellingen boven de 250 euro) ontbrak helaas.
Update:
Via de mail bevestiging gekregen dat er iets fout is gegaan met de bestelling en dat de klok alsnog wordt verstuurd. Netjes opgelost dus.
Probeer ze nu al de gehele dag te bellen maar het lijkt erop dat iemand steeds de hoorn oppakt en meteen weer neergooit. Aangezien het een 0900 nummer is wat 20 cent per minuut kost ben ik inmiddels al een kleine 2 euro kwijt aan telefoonkosten zonder ook maar iemand te woord te hebben gestaan!
Goedemiddag, vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet compleet is afgeleverd, uiteraard kan dit goed opgelost worden. Wij verzoeken u indien mogelijk een mailtje naar ons te sturen, zodat wij weten om welke order het gaat.
Het is zoals op de site is vermeld erg druk waardoor wij telefonisch niet goed bereikbaar zijn, er wordt geadviseerd om te mailen (wij kunnen u dan terugbellen indien gewenst)
Onze excuses voor het ongemak.
CompuStunt.nl
Compustunt online gevonden en een PC besteld, gewone minitower met nieuwste Haswell i7 en een 128HB SSD met 1Tb HD en Win8. Werkt echt als een speer. Wat is het een verademing om een PC geleverd te krijgen waar gewoon alleen Win8 op staat, zonder allemaal troep erbij geïnstalleerd waar je niet om vraagt. Mooie stille PC, bloedsnel en aan de binnenzijde netjes geassembleerd. Ik had een verkeerde videokaart gekregen (mijn eigen schuld, niet goed opgelet bij bestellen) en kreeg binnen 1 dag de juiste toegestuurd. Dit zijn echt jongens die weten hoe het hoort. Wij bestellen de PC's voor de zaak. De 2e en nu ook de 3e in 1 maand wordt weer bij Compustunt besteld. Meer zullen er volgen. Ben blij dat ik deze ondernemers heb gevonden.
VerzendingPost NL dus gewoon goed.
KlantenserviceAftersales is goed per email. Telefonisch wat minder goed te bereiken maar dat is helemaal niet erg.. Deze jongens kunnen deze prijs hanteren omdat ze denkelijk weinig overhead hebben en dus geen 20 man die de telefoon opneemt om (meestal) onnodige vragen te beantwoorden. Gewoon zelf weten wat je nodig hebt en je bestelling goed invoeren en je PC wordt perfect geleverd !
Vragen voordat je koopt per email worden ook goed beantwoord.
Computer besteld met extra SSD en Windows7 Ultimate. Loopt als een trein, binnen 40 seconden opgestart, wat erg fijn in vergelijking met mijn 7 jaar oude laptop waarop ik minimaal 5 minuten moest wachten voordat ik aan de slag kon. De PC kwam keurig vooraf geinstalleerd zodat je meteen aan de slag kunt. Verder nog geen zware programma's getest omdat ik daar nog niet aan toe ben gekomen.
Geluid dat van de PC afkomt is op zich niet erg luid, maar als het stil is in de kamer kan je hem wel goed horen, maar bij het kijken van een film of met muziek aan heb je er eigenlijk geen last van. Voor mensen die toch een helemaal stille PC willen die je niet hoort, raad ik toch een andere towerkast aan. De DVD-drive is best luid, maar die wordt minimaal gebruikt, dus dat is geen probleem. Aan de voorkant achter het stofroosterje zijn er witte LED lampjes die schijnen op de ventilator, deze kunnen aan en uit gezet worden wat natuurlijk extra stijlpunten opleverd. Verder 4 USB aansluitingen aan de voorkant, waarvan twee 3.0, zodat je niet steeds aan de achterkant je plug en play apparaten moet aansluiten.
Al en al erg blij met de aanschaf.
Dit duurder iets langer ivm de Kerst drukte dus wel begrijpelijk. Ook omdat de bestelde Windows versie nog niet binnen was. Helaas kreeg ik het pakketje dus pas twee dagen na Kerst binnen. Daarnaast werd hij afgeleverd bij mijn buurman, alhoewel ik voor de optie "alleen afleveren op huisadres" had gekozen, waarvoor extra was betaald. Gelukkig heb ik goede buren maar je weet maar nooit, zeker met duur apparatuur. Maar dit is dan ook wel weer iets wat bij de bezorger ligt. Daarnaast geen track trace gekregen toen de pc werd verzonden dus dat had beter gekund met het op de hoogte houden van je bestelstatus.
Een CompuGame Plus Core i7 4770 12GB 2TB 256GB SSD HD7790 USB3 met 2 extra 2TB schijven besteld. De extra schijven om een raid-5 set te bouwen.
Systeem werd keuring op tijd geleverd zoals afgesproken zonder OS en met 2 extra schijven. De software cd met drivers en manual voor het moederbord aanwezig.
Systeem draait als een zonnetje.
Compustunt is een echte aanrader. Zeer goede prijs / prestatie verhouding.
Netjes via track en trace te volgen.
Gebruiksvriendelijke site en veel keuze uit complete computers. Onderdelen hebben ze hier niet zo veel maar daarvoor kwam ik ook niet bij compustunt uit. Ik heb een nieuwe intel i5 pc gekocht met windows 8. Pc is inmiddels geleverd en het ziet er sllemasl goed uit. Prijzen ook erg goed.
VerzendingGoede verpakkingen en vrij snelle levering. Verder niks mis mee eigenlijk.
pc besteld bij compustunt.
ik wou hem laten aanpassen,en dit was totaal geen probleem.
voor een kleine meerprijs heb ik nu de pc die ik altijd al gewild had.
en dat voor een fractie van het bedrag wat je in de winkel zou betalen.
ik wist niet goed wat nou het beste was.en compustunt legde mij alles goed en duidelijk uit.
ik ben heel tevreden
verzending was snel.en alles was netjes en goed ingepakt.
afleverdatum was onduidelijk
de pc kwam perfect aan en werkte naar behoren, maar ik wou nog wat extra fans erbij hebben,, per mail was cumpustunt altijd goed en snel bereikbaar , ze zeiden eerlijk dat dit niet nodig was,en dat klopte de temperatuur was al perfect, maar ik wou ze toch hebben, en hun hebben me goed geholpen omdat ik totaal niet wist hoe en waar ik ze moest aansluiten.
ben heel tevreden over compustunt. en zal in de toekomst zeker weer bij hun bestellen
antonio rotterdam
Goede snelle desktop computer met nieuwste I7 processor,16 Gb geheugen, 64 Gb SSD en 2 Tb HD, na overleg met Compustunt besloten nog maar niet voor Windows 8 te gaan, maar Windows 7 laten installeren.
Alles voor zo'n 800 euro, niet slecht.
Telefonisch is de zaak niet goed bereikbaar, maar op e-mail wordt zeer snel en goed gereageerd.
Het bijbestelde toetsenbord (direct leverbaar volgens de site) was bij de levering niet aanwezig, na een mailtje van mij gelijk het geld teruggestort gekregen,omdat hij tijdelijk toch niet leverbaar was.
Een mailtje van Compustunt zelf voor de levering van de computer was nog iets netter geweest.
De door mij bestelde extra interne cardreader bleek niet te werken, (alleen de USB ingang deed het) Dit heb ik pas half december aan compustunt gemeld, waarop ik een mailtje kreeg dat ik een nieuwe cardreader opgestuurd kreeg. "Wegens de kerstdrukte" heb ik die pas op 9 januari ontvangen, zelf er in gestopt, alles doet het.
Was op zoek naar een desktop pc. Vond conpustunt via marktplaats en vond het een goede site.
Gigabyte als moederbord sprak mij ook aan, had hier goede reviews over gelezen en de keuze was groot vond ik in alle prijsklassen.
Over de huidige aankoop ben ik zeer tevreden.
Op de site gaven ze tien dagen levertijd, binnen tien dagen was het hier.
Helemaal naar wens.