Gebruikers over webshop Wimood
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenUitstekende zaak, heeft een groot assortiment en ook een grote voorraad omdat ze distributeur zijn van een aantal merken en altijd snel verzonden.
AlgemeenEnorm goede klantenservice/aftercare waar ik wel even een recensie voor wil schrijven. Mijn Ubiquiti Amplifi HD router had het na een half jaar begeven. Een mailtje gestuurd wat de mogelijkheden waren wat betreft de garantie. Na een zeer vlotte mailwisseling kon ik het product zonder problemen terugsturen en de volgende dag werd er meteen een vervangend exemplaar opgestuurd. Chapeau!
AlgemeenEen review schrijven over een bedrijf is makkelijk je geeft wat sterretjes en klaar is kees maar toch wil ik hier wat uitgebreider ingaan op WiMood en de reden waarom ik een review schrijf. We zijn sinds 2014 klant en ik moet zeggen dat ik tot nu toe alleen maar lovende woorden kan zeggen over dit bedrijf. De prijs/kwaliteitverhouding is het beste van al onze leveranciers die we hebben. Voor ons geld de gouden driehoek, prijs, aanbod en RMA afhandeling. Als je hier een formule op loslaat krijgt WiMood voor ons echt een dikke 10!
VerzendingWij hebben eigenlijk nooit problemen met de verzending, is iets niet op voorraad maken ze een deelzending aan zodat je je spullen vrijwel altijd optijd in huis hebt. Je word goed op de hoogte gehouden en alles is altijd degelijk verpakt.
Klantenservice- Het team van WiMood is altijd bereid om te helpen bij eventuele problemen, ze hebben uitgebreide kennis in huis en zijn niet bang om te zeggen dat ze niet direct een antwoord voor je hebben. Goudeerlijk dus!
- De RMA afhandeling is echt ongelofelijk goed, als een product defect is krijg je gewoon direct een vervangend product toegestuurd. Geen gezeur met weken wachten. Perfecte service!
AlgemeenWas elke leverancier maar van dit niveau. Duidelijke website, correcte prijzen, zeer vriendelijke medewerkers, suggesties bij uitzonderlijke bestellingen of grotere projecten, et cetera... Gewoon helemaal zoals het hoort. Ondertussen al meer dan een jaar klant.
VerzendingHoe ze het doen weet ik niet, maar bestellingen staan hier soms de volgende werkdag al op de stoep. Zelfs als ze zo groot is dat er een transpalet nodig voor is.
KlantenserviceEén van de beste ervaringen met leveranciers tot op heden. Antwoorden binnen het uur, steeds zeer enthousiast en to the point. Een verademing t.o.v. andere bedrijven.
Goed overzicht en na wat keuzes toch nog gebeld. Degene had er duidelijk kennis van. Dat is wel prettig. Werd ook vriendelijk te woord gestaan.
We hebben op de jachthaven een WIFI en een steunzender staan.
Ging kapot na blikseminslag. Werd vrij snel gerepareerd.
Wat mij betreft qua professionaliteit en kwaliteit van het buiten-materiaal raad ik deze shop aan.
Speciaal materiaal en was een hele set bij elkaar.
Daarom afgesproken om later te verzenden als één set.
Netjes verpakt en extra duidelijke beschrijving om aan te sluiten.
Na (vermoedelijk) een blikseminslag heeft een van de twee wifi zenders het begeven. Na een belletje was Wimood er al de volgende dag. Heeft een reparatie gedaan. Daarna ook nog email contact gehad en werd altijd netjes beantwoord.
Ook ondersteuning nadat er nog wat vragen waren.
Ik was op zoek naar nogal een specialistisch product van het merk Ubiquiti en deze jongens stonden als officiële reseller bij hen op de website. Na wat tobben toch besloten om bij hen te bestellen gezien de redelijk professionele uitstraling van de website t.o.v andere webwinkels die op de lijst stonden.
Het product was wel aan de prijzige kant, maar gezien het geringe aanbod in Europa/Nederland heb ik daar niet teveel op gelet.
Het aanmaken van een account en het plaatsen van de bestelling ging snel en betaling ging via iDeal. Kreeg vrijwel direct een bevestigingsmail met ordernr door. De volgende dag volgde er diverse updates waaronder de betalingsbevestiging en verzendbevestiging met T&T nummer.
Het pakketje was snel verzonden, snel binnen en goed verpakt. Helemaal niks op aan te merken.
KlantenserviceIk heb gelukkig geen aftersales nodig gehad. Ik ben wel van plan opnieuw met ze in zee te gaan mocht ik iets wifi gerelateerd nodig hebben.
Wimood was een webwinkel waar ik nog nooit eerder van gehoord had maar na wat zoeken naar shops die kabels verkopen voor het aansluiten van een andere antenne op mijn fonera kwam ik bij hun uit.
Erg basic maar overzichtelijke website. Van alles gewoon 1 type ipv 30 verschillende merken van hetzelfde. Prijsstelling is vrij netjes, bestellen gaat soepel, betalen via iDeal is ideaal. Een uur na de bestelling had ik al 4 mailtjes met statusupdates en bevestigingen in de brievenbus en was het pakje zelf al op de bus!
Kabel zit gewoon in een envelop en was aangetekend verstuurd. Op zich is hier niets mis mee behalve dat ik nu voor een kabel van 15 euro een 7 euro verzendkosten betaal. Liever had ik de keus gehad en had het voor een paar euro ook gewoon in een envelop gemikt mogen worden. Met aangetekende zendingen zit je met het gezeur dat je thuis moet zijn, moet tekenen en identificeren en als dat de eerste keer niet lukt mag je tijdens kantooruren naar een postkantoor. Het is niet erg maar ik had graag de keus gehad.
KlantenserviceWimood vroeg zelf in een mail om verbeterpunten in de manier waarop zij werken. Ik heb ze verwezen naar deze shopreview en kreeg vrij snel een mailtje dat ze het eens waren met mijn punten en dat ze gingen kijken wat ze hier mee konden doen.
Drie dagen later een mailtje dat ze in het vervolg ook zendingen per brievenpost aan gingen bieden om zo de verzendkosten voor kabeltjes en ander klein spul te drukken. Als tegemoetkoming mag ik de volgende keer dat ik wat bij ze bestel het gratis laten verzenden. Dat vind ik erg netjes Ze doen dus daadwerkelijk wat met de punten die je aangeeft en ze komen er later netjes op terug en bieden uit zich zelf een kleine compensatie aan. Zo hoort het!
Overzichtelijke website, leuke producten. Ik was op zoek naar een WRAP board om als router te gaan gebruiken en kwam deze winkel via google tegen.
Op de website stond dat de boards beperkt leverbaar waren, na een email te hebben gestuurd waarop vlot werd gereageerd bleek dat er één direct op voorraad was, mazzel voor mij dus Daarna nog wat heen en weer gemaild, waar iedere keer netjes en snel op werd gereageerd.
Ik heb mijn bestelling opgehaald, dus geen oordeel over de verzending.
Klantenservicenvt