Gebruikers over webshop Allekabels.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk had een rol cat6 kabel nodig om internet in mijn nieuwe woning door te trekken naar de bovenste verdieping. Het was heel makkelijk dit te vinden.
De bijbehorende spullen waren ook makkelijk te vinden zoals, kabeltester, rj45 connectoren, krimptang etc. Alles was voor een redelijke prijs beschikbaar.
De producten werden volgende werkdag geleverd en waren netjes verpakt.
AlgemeenIk heb overal gezocht op het web maar kwam toch bij alle kabels uit.
Wat een top site en wat veel assortiment.
Ik heb makkelijk gevonden wat ik zocht door de goede filter wat je kon gebruiken! TOP TOP TOP............
Bestelnummer:9688285
AlgemeenFijne shop, google wat je wilt bestellen en ze hebben het voor een mooie prijs bij deze shop. Prima levering.
VerzendingDe levering was zoals aangegeven, niet extreem snel, maar gewoon netjes op tijd.
AlgemeenDuidelijke website en snelle levering (zoals aangegeven op website). Meerdere malen al besteld bij dit bedrijf en altijd tot volle tevredenheid
VerzendingSnel en goed verpakt
AlgemeenAl meerdere malen bestellingen geplaatst, wordt snel geleverd (mits voorradig natuurlijk wat duidelijk staat aangegeven).
AlgemeenOp zaterdagavond laat een bestelling geplaatst. Deze was maandagochtend direct verzonden. Dit is de snelheid die ik ook bij andere bestellingen gewend ben.
De prijzen van Allekabels zijn vaak de goedkoopste (bij een korte Google-zoekopdracht).
Vooral prettig vind ik dat het zoeken op de site zelf goed is en echt relevante resultaten geeft.
AlgemeenPrima website en goed assortiment. Ik heb hier meerdere keren iets besteld en altijd precies gekregen wat ik verwachtte, nooit iets terug hoeven sturen.
---
Ik heb geen direct contact gehad, maar de communicatie over je bestelling is prima.
Pakketten worden met PostNL bezorgd, prima. Verpakkingen ook voldoende. Een verpakking mag altijd kleiner als je het mij vraagt, hoe minder papier of plastic hoe beter.
AlgemeenDe bestelling was ondanks de Black Friday drukte snel binnen. Ik vind het een prettig winkel als ik iets van batterijen, een specifieke kabel of kleine onderdelen nodig heb. Wel jammer dat je, hoeveel je dan ook besteld, wel verzendkosten moet betalen. Ik ben waarschijnlijk te verwend geraakt door andere webwinkels waar verzenden vaak gratis is, of kan zijn bij een order die groot genoeg is.
AlgemeenDe website is overzichtelijk en je weet direct waar je het product moet vinden. Het is prima in categorieën ingedeeld.
VerzendingIk was opzoek naar een scart to s-video kabel. Ik wist al dat ik bij allekabels.nl ga bestellen zoals ik altijd doe als het om kabels gaat. Goedkoop, top kwaliteit en altijd de volgende dag in huis.
AlgemeenIk heb laats een nieuwe koptelefoon gekocht maar aangezien ik een USB poort moest ik zoeken naar een oplossing. Ik keek heel lang naar dure USB hubs met slechte reviews. Totdat ik op Allekabels een USB-C naar USB adapter had gevonden voor een zacht prijsje van 5 euro. Door Allekabels heb ik binnen twee dagen de oplossing gevonden en ontvangen en ook nog eens bijna 30 euro bespaart.
VerzendingDe verzending was zoals belooft en met een track en trace code.
AlgemeenPrivé maar ook zakelijk regelmatig bestellingen.
Goede afhandeling en ruime keuze.
Nog geen problemen ervaren.
De extra lange HDMI kabel werd goed omschreven en de verschillen tussen de diverse versies duidelijk uitgelegd.
AlgemeenPerfectie bestaat niet, maar Allekabels.nl komt toch aardig in de buurt. Alles netjes op tijd geleverd en van goede kwaliteit. Hele handige en overzichtelijke website waarop je vrijwel alle soorten kabels kan vinden. Geen fancy kabels die er goed uitzien, maar gewoon degelijke kabels die doen wat ze moeten doen.
---
Qua service kan ik moeilijk iets zeggen. Ik heb namelijk nog geen problemen gehad met Allekabels.nl. Elke bestelling voldeed aan de verwachtingen.
De levering wordt mooi op tijd geleverd en alles is goed ingepakt om mogelijke beschadigingen te vermijden.
AlgemeenAltijd goede prijzen. Producten zijn van goeie kwaliteit. Filters in de webshop moten soms specifieker zijn: soms ben ik een tijdlang producten handmatig aan het vergelijken om de juiste info te vinden.
VerzendingBezorging is altijd erg snel en op het doorgegeven moment!
AlgemeenIk koop reeds vele jaren naar grote tevredenheid allerlei kabeltjes, kleine apparaten, adapters en stekkertjes bij allekabels.
VerzendingWordt netjes verzonden, adequaat verpakt en snel geleverd.
AlgemeenLaatst heb ik twee HDMI kabels besteld bij Allekabel. Deze werden super snel bezorgd, en de kwaliteit van de kabels waren uitstekend beter dan verwacht.
AlgemeenToen de kabel geleverd werd kreeg ik de perfecte kabel die ik besteld had op de meter nauwkeurig, en uitermate geschikt voor buitengebruik. Ook als ik de kabel zelf op lengte wil maken krijg ik flexibel het hoesje van de kabel. Zeker aan te raden!
VerzendingOp de site staat voor 22:00 besteld is morgen in huis en dit hebben zij zeker waargemaakt. Ik bestelde de kabel op een dinsdag rond 20:45 en dezelfde dag kreeg ik nog een mailtje waarin stond dat mijn bestelling onderweg was. De volgende dag was de kabel al binnen!
AlgemeenMakkelijk te bestellen en af te rekenen. Ook is de kabel van zeer goede kwaliteit. Het enige minpunt was dat het een dag later geleverd was dan vermeld, geen probleem voor mij.
KlantenserviceNa een mailtje gestuurd te hebben met een vraag hebben ze bijna onmiddellijk geantwoord.
AlgemeenIk kan als klantervaring schrijven dat ik na de bestelling ik het product ontvangen heb, dat lijkt mij evident. Immers schreeuwt men het ook niet van de daken nadat het brood geleverd is door de bakker. Het is nu eenmaal zijn/haar taak.
Niet echt een prestatie te noemen, resumerend
Zoals bovenstaand omschreven is het product ontvangen. Veel spannender is het niet te maken.
KlantenserviceQua communicatieve vaardigheden is er een verbeterpunt. Persoonlijk ben ik van mening dat er iets minder Jip-en Janneke achtig zowel telefonisch als per mail gecommuniceerd mag worden. Tenzij het medium daar de oorzaak van is, dan niet (Een vaak genoemde drogreden luidt:"het medium is daar geschikter voor").
Tot slot een vraagstelling aan allekabels;
Hoe groot had u de kans geacht dat de review van mijn zijde gegeven was als er geen prijs te winnen was?
AlgemeenEen hele fijne website waar je meteen de juiste kabels kunt vinden.
Ik had uiteindelijk - mijn fout - verkeerde kabels gekocht, had meteen gebeld om te vragen of ik mijn bestelling ietsjes kon aanpassen en dat was gewoon helemaal prima. Heel fijn! Kreeg mijn bestelling daarna ook heel snel thuis. Top service!
De levering was perfect. Snel, maar ook veilig aangekomen. Gewoon zoals het hoort!
KlantenserviceToen ik belde om mijn bestelling een beetje aan te passen was dit zo geregeld.
Ik hoefde niet lang te wachten op een antwoord en ook niet op de oplossing. Heel prettig om op deze manier zaken te kunnen doen!
AlgemeenSuper overzichtelijke site.
Snel gevonden via google.
Makkelijke te sorteren en filteren naar wat je zoekt.
Verzendtijd was redelijk, net binnen een dag 😜.
Geen verspilling in verpakking of mega dozen effectief en proper!
Klantenservice is prima houden je op de hoogte wanneer het verzonden wordt en de verwachte aankomst tijd.
Afdeling klachten heb ik geen ervaring want er waren geen klachten.