Allekabels.nl

Gebruikers over webshop Allekabels.nl

Overzichtelijke site, waar je redelijk makkelijk doorheen kan navigeren. De prijzen zijn (voor de producten waar ik naar op zoek was) nergens lager te vinden. Nu meerdere bestellingen hier gedaan en nooit teleur gesteld geweest. Wél jammer dat er kosten zijn verbonden aan het retour sturen van producten.

Netjes verpakt. Jammer dat er verzendkosten worden gevraagd, maar gezien de prijzen is dat meer dan redelijk. Toch zouden ze boven een bepaald bedrag gratsi verzenden kunnen aanbieden, verbeterpuntje?

Aantal keren contact gehad en iedere keer goed geholpen. Ze bieden vaak gratis verzendkosten aan als er niet ter plekke een oplossing kan worden gevonden. Garantie en retour was allemaal super verlopen.

Actuele voorraad, voltte verzending, overzichtelijke website. Veel verschillende artikelen op voorraad - vrijwel elk kabeltje of verloopje wat ik zoek/nodig heb hebben ze hier :)

Prima verpakt, volgende werkdag in huis - indien het op voorraad is, en dat is tot nu toe elke keer het geval geweest.

Het is een duidelijke en overzichtelijke website. Prijzen zijn ook goed. Klanten service is geweldig.

niets op aan te merken. Optijd binnen.

Na een bestelling van utp kabels en stekkers lekker begonnen met het aanknijpen. Helaas bleek al snel dat op de een of andere manier de aders niet goed werden verbonden. Na herhaaldelijk proberen maar contact opgenomen met de klanten service. Want met mijn stekkers die ik nog enkele had liggen werkte het wel.
Klanten service stuurde mij een gratis UTP tang op. Helaas na meerdere malen proberen ook hiermee geen juiste connectie.
Weer contact opgenomen met de klanten service. Netjes ook nog de stekkers vergoed gekregen.
Stekketjes werkte wel op de oude kabel die ik nog had liggen.
Super service

Een degelijke site, product was degelijk verpakt, niets op aan te merken. Leveringen in België.

In het groot: "Voor 22u besteld morgen in huis", voorraad van maar liefst 470 stuks. Wat kan er mis gaan? Blijkbaar is hun voorraad eigenlijk 0 en moeten ze zelf eerst bestellen. Een klein bolletje zou je daar dan moeten op wijzen. Maar goed 1 a 2 extra dagen levering er bij geteld zou mijn pakje dan toch nog nipt op tijd voor de verjaardag van mijn vader toekomen. Doch helaas, de leverancier heeft wat later geleverd... Uiteindelijk komt het pakje pas na zes dagen toe, als ik al op vakantie vertrokken ben. PostNL laat trouwens geen briefje achter dus had ik het raden naar waar mijn pakje was beland.

Na dag twee na de bestelling belde ik de klantendienst. Deze legden me het bolletjes systeem uit en dat voorraad eigenlijk niet hun voorraad betekend. Een halve verontschuldiging later en zonder het gevoel dat er extra aandacht aan mijn bestelling zou gegeven worden zat er niks anders op dan af te wachten.

-------------------------------
Na nieuw contact met de klantendienst een duidelijke uitleg gekregen over de reden van de vertraging en meer inzicht in hun manier van werken. Ook hun systeem met de bolletjes wordt reeds onder handen genomen in een proefproject dus ze zijn er wel mee bezig. Vriendelijk contact.

Beste heer/mevrouw Hephi,

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer om te lezen dat het bestelde cadeau niet op tijd is geleverd. Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een privébericht sturen.

Het Allekabels team

overzichtelijke site niets op aan te merken, lijkt op eerste gezicht allemaal te kloppen, behalve de levertijden bleek later.

22 mei bestelde ik 4 artikelen waarvan er 100+ op voorraad waren met 1 stip, dat betekend dus voor 22hr besteld volgende dag in huis. Uiteindelijk kreeg ik deze pas na 4 dagen thuis bezorgd.

Aangegeven waar mijn order bleef, artikelen waren niet op stock gaf men aan, mar dat had ik zelf ook kunnen zien want de artikelen stonden als 3 stippen (2-5 werkdagen levertijd) online, net als nu. Dus nogmaals gecontroleerd en er stond gewoon 1 stip bij en nu nog steeds. Nadat ik ze daar op wees bleef het stil. Blijkbaar ben ik niet de enige met deze ervaring, levertijd is prima, maar wees er gewoon eerlijk over. Dit frustreert enorm als je de volgende dag ingepland hebt aan de slag te gaan met de zaken die je besteld hebt.

##########

ben netjes gebeld en heb een tegoed bon gehad voor de volgende x. Opgelost bij deze.

Beste Dr.Dribble,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat in het contact met de helpdesk de status van de bollen niet geheel duidelijk is uitgelegd. Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een privébericht sturen.

Het Allekabels team

Bestelling was mooi op tijd. Telefonisch ben ik goed te woord gestaan met een vraag.

mijn klachten zijn zeer tevreden opgelost echt top
goeie service top top top ga door

koop coax stekker en alle andere stekkers maar als je hem aansluit is het beeld waardeloos bagger troep

Beste heku1969,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat u niet eerder contact heeft opgenomen, dan hadden wij het probleem al eerder kunnen oppakken. Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een privé bericht sturen.

Het Allekabels team

De website, je kan veel beter de zoekbalk gebruiken dan dat je je links doodstaart op de hoeveelheid aan categorieën. Maar daar maakt de zoekfunctie veel voor goed!

Verzending is altijd goed en snel. En ook prima verpakt!

Kapot product? Geen probleem! Kosteloos een nieuwe verzonden om alleen al te testen of het aan dit product ligt. Perfect heren/dames!

Ik had een universele adapter besteld voor mijn lamp die kapot is. Helaas past de adapter niet op mijn lamp maar ze hebben wel de uiterste best gedaan om er een voor mij te vinden. Helaas is dat niet gelukt maar toch ben ik tevreden over de service.

Zie vorige omschrijving voor uitleg waarom ik niet tevreden ben

Maandag 27/03/17 bestelling gedaan kort na de middag, omdat ik materiaal donderdag 30/03/17 's ochtends nodig had voor aannemer electriciteit die langs zou komen. Website zegt duidelijk : 'voor 22u besteld, morgen thuis'. Niets daarvan... Ontvangen donderdagnamiddag, te laat dus... Resultaat: extra facturatie van aannemer... Klantendienst gecontacteerd : "Sorry maar product was niet voorradig..." -> Bullshit naar mijn bescheiden mening want stond wel degelijk als 'voorradig' op moment van bestelling. Voor mij was het 1ste keer en laaste keer :-(

Maandag 27/03/17 bestelling gedaan kort na de middag, ontvangst donderdagnamiddag

After sales was wél heel goed : gecontacteerd geweest door de webwinkel, duidelijke uitleg gekregen van de oorzaak en de toekomstige verbeteringen op de site alsook compensatie. Dus dat stuk is wel heel goed!

We vinden het vervelend te vernemen dat het door u bestelde producten niet op tijd geleverd zijn. Om samen tot een oplossing te komen hebben we u via een privé bericht benaderd.

Team Allekabels

Snelle en overzichtelijke website met producten die goedkoop worden aangeprijsd. Een prima service waarbij ik alles netjes op tijd heb ontvangen. Een aanrader voor degene die op zoek zijn naar computermateriaal.

Alles binnen de vooropgestelde levertermijn ontvangen.

Bestelling snel te plaatsen op een informatieve website. Uiteraard is enige technische basiskennis wel nodig om een goede keuze te kunnen maken. Het blijft tenslotte een technisch product. Prima levering. De ene avond besteld en inderdaad gewoon de volgende dag binnen.

Laat besteld en toch op de afgesproken tijd binnen.

Het product bleek niet in voorraad te zijn maar is na een mailtje om me hierover te informeren toch goed toegekomen

Het product bleek niet in voorraad te zijn maar is na een headsup toch goed toegekomen

Er was een probleem en dit heeft de winkel correct afgehandeld

Bedankt voor uw beoordeling over Allekabels.nl

Wij betreuren het te vernemen dat uw bestelling niet tijdig geleverd is, zoals aangegeven op onze website. Dit is uiteraard niet de bedoeling en willen dan graag ook uitzoeken hoe dit mogelijk is. Tevens willen wij u tegemoetkomen voor het ongemak en voorzien van een oplossing.

Wij hebben u via Tweakers benaderd om de juiste bestelgegevens van u te traceren, zodat wij dit kunnen oplossen.

Het Allekabels team.

Redelijk bedrijf. Wel waren een paar kabels kapot na een maand, maar als je hem op een goede manier neer legt laadt hij wel op.

Beste Niels,

Vervelend te vernemen dat er sprake is van een kabelbreuk bij meerdere kabels in uw bestelling. Jammer dat u hier nooit contact over gezocht met onze klantenservice.

Allekabels streeft naar de beste dienstverlening en wij willen dit probleem alsnog graag voor u oplossen. Kunt u ons benaderen per mail op het e-mail adres review@allekabels.nl met daarin uw bestelnummer. Wij zullen dan direct de juiste stappen ondernemen.

Het Allekabels team.

O.a. een USB verlengkabeltje besteld.
Deze bleek een matig contact te maken met een bepaald randapparaat.
Na kort overleg met support heel snel opgelost. Nieuw kabeltje opgestuurd gekregen.

Gewoon goede site, weinig bijzonders. Vinden van wat je precies nodig hebt (in mijn geval een usb inbouwkabel) gaat niet altijd even makkelijk. Voor zaken zoals een HDMI snoertje van 0,25m kan je super bij ze terecht!

Geen nadelen van gekochte spullen ondervonden. Je krijgt waar je voor betaald en in mijn opnie zijn ook de goedkopere spullen prima. Zijn na vele bestellingen slechts 1x één artikel vergeten, zie kopje klantenservice.

Gewoon goed, ze waren een kabeltje vergeten mee te leveren. Kort mailtje gestuurd en binnen 20 minuten kreeg ik de bevestiging dat een nieuw artikel is verzonden (rond 19:30 notabene...). Over retourneren durf ik niks te zeggen, geen ervaring mee.

Website belooft bij bestelling voor 22.00 levering de volgende dag. Tweemaal een order geplaatst bij Allekabels, welke beide helaas niet de volgende dag werden geleverd. Zeker niet de goedkoopste winkel (rekenen ook altijd verzendkosten), maar vanwege de levertijd toch hier gekocht. Jammer dat het dan niet op tijd aankomt.

Woensdag besteld, zou donderdag binnen moeten komen... kwam pas op maandag de volgende week.

Beste heer Paris,

Bedankt voor uw beoordeling over Allekabels.nl

Het Allekabels team.

Nooit problemen met bestellingen of levertijden gehad! Ga zo door! Vriendelijke jongens op de klantenservice.

Stevig verpakt en de dag erna al in huis!

Goede technische ondersteuning. Dit voorkomt verkeerder bestellingen en het retour sturen hiervan!

Had een adapter nodig voor mijn nieuwe monitoren, omdat mijn videokaart slechts 1 hdmi uitgang had. De website biedt een groot aanbod en redelijke prijzen voor zijn producten

Zoals beloofd de volgende dag in huis! Was vrij simpel verpakt door middel van een grote envelop maar werd toch bezorgd door de pakketdienst. Prima ervaring dus met de verzending.

Geen directe ervaring gehad met de klantenservice, maar geen problemen gehad dus alles was prima. duidelijke communicatie door middel van automatische emails.

Tot twee keer toe glasvezel patch kabels ontvangen in een reguliere envelop per briefpost. De tweede keer zouden ze correct verpakt worden wat helaas niet geschiedde

Klantenservice belooft dingen die ze niet na komen. Na tweede foutieve zending kregen we te horen dat we maar elders moesten gaan kijken omdat nette verzending niet kan in hun systeem.

Scorekaart voor Allekabels.nl

Webshop Keurmerk