Allekabels.nl

Gebruikers over webshop Allekabels.nl

Het juiste product geleverd (welke uitstekend werkt, usb-c - displayport adapter), tegen een gunstige prijs. De verzending had vertraging opgelopen, helaas veroorzaakt door PostNL.

Na verder contact naar aanleiding van de originele review hebben ze een verklaring van PostNL kunnen overleggen waarin PostNL inderdaad de schuld op zich neemt. Vervelende samenloop van omstandigheden, maar niet de schuld van AlleKabels.

Het product zat netjes verpakt in een bubbelenvelop, verzonden als brievenbuspakket met tracking. Hierdoor is het altijd af te leveren, het kan immers door de brievenbus.

---------------------------

Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Nou, mooi niet dus.
Product is niet dezelfde dag verzonden (ik had besteld om besteld om 21:50), wel is er een verzendcode aangemaakt om 23:00. 6:00 's ochtends de volgende dag krijg ik het bericht dat het verzonden zou zijn, maar PostNL weet van niets en de mail heeft het ook over een bezorging op de eerstvolgende werkdag (en dat is dus een dag te laat).

PostNL heeft het de dag na de bestelling pas tegen 21:00 opgehaald. Na navragen zou PostNL de kar eerder hebben laten staan, al waren er 4 mails nodig voor dit antwoord. De eerste twee mails werden beantwoord met het excuus dat een t&t-code het bewijs van verzending zou zijn. Na aandringen werd het probleem bij PostNL gelegd.

Gezien de timings van de mails en de tracking van PostNL betwijfel ik zwaar dat ze uberhaupt iets op tijd versturen wat in het laatste uur voor 22:00 besteld wordt. Het is voor mij ook niet de eerste keer dat het bij ze fout is gegaan.

Na verder contact naar aanleiding van de originele review is de zaak wel goed aangepakt en werd ik persoonlijk gebeld om een en ander uit te leggen (inclusief daadwerkelijke verklaring van PostNL) en een kleine vergoeding voor het ongemak aan te bieden. Het is jammer dat er een review voor nodig was voor een dergelijke klantvriendelijke aanpak, maar het is nu wel netjes afgehandeld!

--------------

Klantenservice beheerst Nederlands slecht, en gaat te makkelijk om met standaardantwoorden zonder daadwerkelijk de mail te lezen. In plaats van de schuld op zich te nemen, wordt het zonder pardon afgeschoven naar PostNL. Wie in het proces de schuldige is maakt voor mij als klant niet uit: ik betaal voor het product incl. service tot aan de deur, en dat is de verantwoordelijkheid van de webshop.

Beste Bob,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor willen wij u vragen een bericht te sturen naar review@allekabels.nl

In afwachting van uw reactie.

Het Allekabels team

Uitstekende webshop met een zeer groot assortiment en magazijn (voorraad). Leveren snel en compleet. Bestel hier zowel prive als zakelijk veel spulletjes en alles is altijd netjes verzorgd.

Pakketjes altijd stevig en inhoud altijd meer dan voldoende beschermd. Bij order ontvang je een orderbevestiging, PostNL ontvangstbevestiging en vervolgens ook een mail met een tijdsindicatie (track en trace, etc.) Vervolgens ook een evaluatie-mailvan Allekabels om een review achter te laten.

Klantenservice in geval dat het nodig is goed bereikbaar. Ook opties om in geval van nood toch even langs te komen om wat producten af te halen!

Bestelling keurig in huis gekregen. Helaas ontdekte ik een defect toen ik het wilde gaan gebruiken. Artikel kon eerst niet omgeruild worden omdat er een paar weken overheen was gegaan. Nadat ik een foto van het defect had gemaild kreeg ik alsnog een nieuw artikel. Fantastische service.

Zeer snelle levering met track en trace.

Er is telefonisch contact met me opgenomen en is er direct een nieuw product aangeboden.

Beste willemvA,

Bedankt voor uw beoordeling.

In afwachting van uw reactie.

Het Allekabels team

Helaas een mhl kabel gekregen die niet werkt op nieuwe toestellen maar met de helpdesk goed kunnen oplossen.

Fietsenrekken besteld deze keer. Goede prijs kwaliteit, snelle levering, helder en overzichtelijke website. Betrouwbare zaak.

binnen 24uur geleverd.

Ik had in een eerdere bestelling kabels en kleur tule besteld. Echter vergeten om een krimptang en RJ45 stekkers te bestellen, vandaar deze bestelling.

In een pakketje geleverd wat door de brievenbus ging, niks mis mee.

Helaas kreeg ik niet de krimptang die ik wilde. Nadat ik een ticket geopend heb, bewijs gaf van verkeerd product werd de juiste krimptang alnsog verstuurd (zonder extra kosten) en ik mocht deze tang behouden.
Snel afgehandeld zonder al te veel moeite, top.

Makkelijk onderdelen tre vinden en te bestellen met een snelle levering en service, blijf zeker bestellen.

Ziet er prima uit en voldoet aan verwachting.

Ik moest een subwooferkabel van 10m hebben, en uitgekomen bij Allekabels. Ze hebben een groot assortiment, met veel op voorraad, tegen zeer aantrekkelijke prijzen (beter dan menig concurrent).
Bestelling gaat snel en makkelijk. Je hoeft geen onnodige account aan te maken, gewoon klikken, bestellen en betalen.

Voor 22 uur besteld is de volgende dag in huis (mits je thuis bent natuurlijk, of lieve buren hebt ;-) )
Deze belofte komen ze ook gewoon netjes na.
Producten zijn netjes in een doosje verpakt (dus niet door de brievenbus geperst in een enveloppe).
Zoals het hoort en zoals je verwacht.

Het onderscheidende vermogen van Allekabels.nl wordt duidelijk bij de komt bij de klantenservice en aftersales. Aangezien mijn subwoofer niet meer in standby ging met de nieuwe kabel heb ik samen met Allekabels.nl naar een oplossing gezocht. Ze nemen de tijd, beantwoorden mailtjes binnen 1 dag, komen met alternatieven en hebben uiteindelijk het probleem opgelost. . Gewoon top!
Ik bestel hier de volgende keer zeker weer!

Allekabels heeft volgens de afspraak op tijd geleverd. Wel vond ik apart dat bij ontvangst een handtekening moet geven.
Wat ik jammer vond is dat een van de kabels (vergulde RCA-koppelstuk ) op de connectoren vingerafdrukken te zien waren.
Slordig, maar gelukkig veranderde dit niets aan de werking.

Op tijd, pakket met kabels kwam in een bubbeltjesenvelop.
Als ik 7 kabels bestel, zie ik liever een pakket. De envelop kwam binnen als een soort zoutzak.

Via Beslist.nl een CI+ 1.3 Smit Ziggo module besteld. Allekabels was incl. verzendkosten het goedkoopst. Bestelling geplaatst op zaterdag 27 januari 2018 om 22.37 uur. Betaling met iDeal. Bezorging via Post.nl. Keurig op de hoogte gehouden middels track & trace.

Op dinsdag 30 januari zou het pakket tussen 18.45 en 21.15 uur worden bezorgd. Maar de Post.nl-bezorger had haast. Ik ontving toen ik op mijn werk was al om 14.20 uur een mail dat de bezorger mij had gemist! Logisch, want ik verwacht het pakket 's avonds!
De volgende dag zou het weer tussen 19 en 21.30 uur worden bezorgd. Dit keer was mijn vriendin overdag thuis. En ja hoor. Weer kwam de bezorger in de middag. Om 13.39 uur is die afgeleverd.
Door het geklungel van de postbode heb ik het pakket een dag later ontvangen en moest hij twee keer voor komen rijden. Houd je dan ook gewoon aan de bezorgtijd!
Nu kies ik liever voor het op een afhaalpunt laten bezorgen, als dat kan.

Beste gozoman,

Bedankt voor uw beoordeling.

Allereerst onze excuses voor het ongemak! Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een privébericht sturen.

Beste gozoman,

Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling meerdere malen gecontacteerd om deze bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas hebben wij geen enkele reactie mogen ontvangen. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen.

Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.

Het Allekabels team

uitstekende winkel, kreeg alles in nette zakjes opgestuurd. kwaliteit was erg goed en deed wat het moest doen.

alles was prima op de afgesproken tijden.

Op tijd geleverd, maar aanvankelijk gebrek aan nazorg. De Goobay TV EasyScope past niet op LED-TV's [series 6] van Samsung!
Na beoordeling kwam men pas in actie.

Ik bestelde een TV beugel voor mijn Samsung Series 6 40 inch LED-TV. De bijgeleverde bouten van 8 mm blijken te kort. De VESA-plaat is niet te bevestigen. Ik reclameer en stel voor dat ik zelf passende bouten aanschaf en dat de kosten daarvan aan mij worden gecrediteerd. Dat blijkt niet te kunnen.
Ik heb de langere boutjes aangeschaft voor € 3 bij de plaatselijke bouwmarkt. En een beoordeling geplaatst.
Dan blijkt de nazorg mee te vallen. Ik krijg alsnog compensatie en men belooft dat de fabrikant wordt benaderd met het verzoek om voortaan passende boutjes te leveren voor de nieuwste apparatuur.

Beste J. Smal,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een bericht sturen via ons ticket systeem.

Het Allekabels team

Alles. Ze hebben echt alles bij AlleKabels. Vaak erg goedkoop, snelle levering. Ook zakelijk ontzettend makkelijk te bestellen.

Erg snelle verzending. Wanneer een deel van je bestelling niet op voorraad is krijg je gelijk een mail of je een deellevering wilt. Top.

Klantenservice is erg snel en vriendelijk. Top.

Geweldige levering, snelle reactie van de klantenservice. Minpuntjes zijn de brakke website (laadt css langzaam bijv.) en het feit dat ik 2x een bepaalde Apple kabel heb besteld, maar 2 verschillende kabels geleverd kreeg. Dit zet toch te denken over de fabrikant: als 1 model gecertificeerd is door Apple, waarom zien 2 kabels van hetzelfde model er dan enorm verschillend uit?

Klantenservice heeft me adequaat geholpen met het aanpassen van het adres nadat ik dit verkeerd had ingevoerd.

4 goedkope Powerbank besteld.Levering super snel. Produkt doet niet wat het moet doen.
Na mail onmiddellijk 4 nieuwe powerbanks ontvangen , maar zelfde euvel.
Produkt is onvoldoende (powerbank kan maximum 15% opladen)
Produkt is gewoon brol.
Misschien beter produkt een uittesten voor men het opneemt in produktlijst.
Voorstel is alles terugopsturen en retourzending zelf betalen. Produkt zou dan uitgetest worden.
Mss zelf produkt uittesten voor verkoop en zo slechte reclame besparen..
Teleurstellend.

levering is super snel

Na dat ik ongenoegen heb geuit dat produkt niet voldeeld aan verwachtingen heeft "alle kabels" me opgebeld en me het voorstel gedaan dat ik "foute deal" niet moest retourneren en me het bedrag terug overgemaakt.
Het is prima zo, klantenservice is geen ijdel woord bij "alle kabels"
Bedankt.

Beste vocelli,

Het Allekabels team

Ik bestel hier al lange tijd kabels. Het aanbod is enorm, de kans dat is klein dat allekabels iets niet heeft. Dit keer zocht ik lange usb kabels en lange 220v kabels. Natuurlijk had allekabels dit liggen.

Op zondag besteld, woensdag was het al binnen. Lekker snel, zoals gewend bij allekabels.

Duidelijke website, goede prijzen. Supersnelle levering. Product voldeed niet in de situatie waarin ik het wilde gebruiken. Perfecte communicatie, super soepele retourafhandeling. M'n geld terug binnen 24 uur. Klasse!

Supersnel geleverd.

Vragen werden binnen een dag beantwoord. Retourservice werkt perfect. M'n geld binnen 24 uur terug. Klasse!

Duidelijk en overzichtelijk website. Het bestellen gaat vlug en goed. Het account portaal is ook netjes in orde.

Voor 22.00u besteld morgen in huis en dat klopt. Product was goed verpakt en kwam op tijd aan.

Al vaker bij AlleKabels besteld, van micro usb kabels tot HDMI kabels. Breed assortiment met de keuze uit verschillende kleuren kabels! Prijzen zijn heel aantrekkelijk. Voor kabels ga ik naar AlleKabels!

Mijn bestelling die ik woensdag begin van de avond heb geplaatst is nog dezelfde avond verzonden. Helaas is het pakket ergens in de processen bij PostNL blijven hangen waardoor levering pas vrijdag (vandaag) was.

Bij uitpakken bleek dat het magazijn 2 foutjes had gemaakt, er was één product verkeerd geleverd (geleverde product is vergelijkbaar maar toch echt anders) en er was een extra kabel in de doos terecht gekomen. De klantenservice heeft dit prima opgelost.

Ik beoordeel Allekabels dus ondanks de vertraging en foute levering toch als Uitstekend. Ik heb hier vaker besteld dit is de eerste keer dat ik niet de volgende dag de juiste producten in huis had. Daarnaast zat de vertraging in de verzending niet bij Allekabels maar bij PostNL, en hebben ze de verkeerde levering uitstekend opgepakt.

Op woensdagavond kreeg ik van PostNL een bericht dat zij het pakket hadden ontvangen en op donderdag verwachtten te bezorgen. Na verstrijken van het tijdvak was het er nog niet en kreeg ik een mailtje met excuses en de verwachting dat het vandaag (vrijdag) alsnog zou worden bezorgd. Vandaag is het pakket inderdaad bezorgd.

Binnen 3 uur na melding van verkeerd geleverde product de toezegging dat mij het juiste product alsnog wordt toegestuurd. Daarbij kwam ook het bericht dat ik de verkeerd geleverde producten niet retour hoef te sturen. Dit vind ik een verstandige keuze aangezien de waarde van de producten (€ 3,40) niet in verhouding staat tot de kosten om deze terug te sturen (€6,95).

Scorekaart voor Allekabels.nl

Webshop Keurmerk