Allekabels.nl

Gebruikers over webshop Allekabels.nl

Makkelijke webshop, veel keuze, snel geleverd zelfs in deze tijd. Prima verpakt en helder op de hoogte gehouden van de voortgang.

Kabeltje uitzoeken, kabeltje in je mandje, kabeltje in je brievenbus. Wat wil je nog meer?

Als je exact weet wat je nodig hebt, is dit een prima partij. Heb hier meerdere malen besteld en levering van producten was prima op orde. Ook de kwaliteit van spullen was voldoende. Heb nu echter een product besteld dat niet geschikt lijkt voor permanent gebruik binnenshuis; iets dat niet op de artikelpagina staat aangegeven. Om die reden wil ik het product retour sturen. Vervolgens wordt je door de klantenservice afgewimpeld met onduidelijke toelichtingen en verzuimen ze de retourkosten op zich te nemen.

Verzending qua levertijd en verpakking ruim in orde.

Klantenservice is onduidelijk, weigert mee te denken en erkent fout niet. Ik vind het verbazingwekkend dat mijn eerder zo positieve klantervaring zo gemakkelijk teniet gedaan wordt. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard..

Helaas hebben wij geen directe contactgegevens van u.
Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken op: review@allekabels.nl .

Het Allekabels team

Ik ging voor Allekabels.nl die flink adverteert via Google, vanwege de belofte van levering binnen 24 uur, maar het werd 48 uur. Deze belofte gestand doen lukt deze onderneming helaas niet altijd, zoals je elders in deze thread ook kunt lezen. Dat de zending te laat was, is tot daar aan toe. Ik kon snel nog de kabels kopen elders, tot mijn stomme verbazing was het alternatief 70% van de prijs die deze shop rekende (Het ging om 5x USB-B naar USB-C kabels). Ik voelde me bekocht.

In de envelop, die een dag te laat kwam, zat een heel andere bestelling. Telefonisch was het bedrijf onbereikbaar. Vooraf had ik eigenlijk al kunnen zien dat de kwaliteitscontrole niet perfect is. Op hun website staat wat je moet doen als je een verkeerd product geleverd krijgt. En op een bandje (telefoon) hoor ik dat je onmiddellijk een foto van het verkeerde product moet maken. Met andere woorden: het is de onderneming lang en breed bekend dat ze af en toe verkeerde producten leveren, anders wijdt je geen passages daaraan op je site.

Mijn vertrouwen in deze firma is zoek. Mijn vraag aan Allekabels.nl is inmiddels beantwoord, maar niet zoals ik wilde. Ik vroeg ze een retourformulier zodat ik de producten kan terugsturen.

Het antwoord:

Wij kunnen uw in dit geval voorzien van de juiste producten. U hoeft verder niks te retourneren.

Tja. Dat was niet de vraag. Ik wil de spullen terugsturen en geld terug. In tweede instantie haalde het bedrijf bakzeil en stuurde wel een formulier toe.

Een bestelling in 2017 ging wel goed.

Te laat, te duur, belofte niet gehouden. De levering was niet de volgende dag. Klantenservice inadequaat

Onbereikbaar via telefoon of Twitter. Nu via mail contact gezocht.

Het Allekabels team

De levering van de kabels liet lang op zich wachten, omdat 1 van de kabels niet op voorraad was. Hoewel het lang duurde voordat de kabel bij hen op voorraad was (en ik mijn gehele bestelling opgestuurd kon krijgen), kan ik dat door de corona-problematiek eigenlijk niemand kwalijk nemen.

Mijn bestelling is vrijdag 27-03-2020 verzonden via briefpost met PostNL en werd pas donderdag 02-04-2020 daadwerkelijk bezorgd. Geen idee of dit ook door corona-problematiek is ontstaan, maar ik heb gelukkig mijn bestelling ontvangen.

Ik ben uitermate snel en correct geholpen per mail door Christiaan van Allekabels Support. Fijn om te zien dat met dit bedrijfsonderdeel op orde heeft.

Duidelijke website met veel kabels in handige maten.
Naast kabels ook verloopstukken en adapters voor alle nodige applicaties.

Bestelling was binnen 1 dag geleverd.

Bestelling plaatsen en betalen was heel makkelijk op de website. De kabels werden ook snel bezorgd. Helemaal prima!

Levering was snel en goed. Goed verpakt.

Zou vandaag 24 maart binnen moeten komen maar niks in de post erg heel jammer

Erg slechte verzending zou hem vandaag binnen moeten krijgen 24maart maar niks

ik heb een usb verdeler gekocht. Supper tevreden
zeer handig
had dit niet verwacht. dank u

de bestelling was er sneller dan ik dacht

Manier van bestellen is super makkelijk. Levering kan niet sneller, het was de volgende dag in huis. Bij vraag over levering, of bij onvolledige levering doen ze niet moeilijk, je ontvangt het gevraagde gewoon de volgende dag. Erg blij van deze service.

Levering was 1e keer niet volledig. Na mailtje hierover en de gevraagde informatie doorgegeven komt het pakketje de volgende dag gewoon weer in de brievenbus.

Bij het mailcontact aangegeven wat er mis gegaan was en dat is dus de volgende dag al opgelost

Site is prima voor elkaar met een ruime keuze aan kabels.Ik heb hier wat stekkertjes en een paar netwerkkabels besteld. Bestelproces is prima voor elkaar.

Besteld op 18 maart 20:40 onder noemer voor 22:00 besteld, morgen in huis. Helaas is het pakket pas vandaag (19 maart) verzonden. Minpuntje dus. Ik had bewust hier besteld om de artikelen vandaag al te kunnen gebruiken.

Mocht er vertraging zijn in verband met het coronavirus, zet dan even een bericht op de site.

Een product besteld ruim voor 22:00, volgens de website zal deze dus de volgende dag bezorgd worden. Dit was erg belangrijk in mijn keus voor deze webshop aangezien ik het product echt de volgende dag nodig had.
Nou de volgende dag krijg ik in de ochtend een mailtje dat het een dag vertraagd is. Ik heb toen vol verbazing contact opgenomen met de klantenservice maar die kunnen alleen maar zeggen:
"Een andere oplossing kunnen wij helaas niet inzetten. Het pakket is inmiddels onderweg."
Hiermee proberen ze er wel heel makkelijk mee weg te komen.

Oppassen als je hier dus iets besteld!

Ze komen hun leveringsbeloften niet na waardoor ik nu zonder product zit. Pure valse beloftes.

Klantenservice kan geen oplossingen geven en probeert het wel heel makkelijk van zich af te schuiven.

Beste Gijs,

Helaas hebben wij geen directe contactgegevens van u.
Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken op: review@allekabels.nl.

Beste Gijs,

Wij hebben contact gehad en uw beoordeling besproken.

In het contact hebben wij u een aanbod gedaan voor het ervaren ongemak, met het aanbod bent u akkoord gegaan.

Nogmaals excuses en graag tot een volgende keer.

Het Allekabels team

Bestelling werd snel geleverd, brievenbus post , dus lag netjes voor de deur,duidelijke website ook

goed verpakt , goede kabels !

De initiële bestelling verliep vlekkeloos, betaling ging snel en het pakketje was ook al snel op weg naar mijn huis.

Pakketje was tijdens transport echter kapot gegaan waardoor de inhoud kwijt is geraakt bij PostNL. Ik heb toen in het weekend contact opgenomen met de klantenservice van AlleKabels, snelle reactie en ook erg snel opgelost. De volgende dag lag het nieuwe pakketje al op de deurmat. Hulde!

Het bestelproces is overzichtelijk en éénvoudig. De getoonde informatie is voldoende en de keuzemogelijkheden zijn prima.

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nee daar gaat het mis. Ik had bewust voor deze webshop gekozen vanwege deze geadverteerde service, maar die belofte is verre van nagekomen. Maar liefst twee dagen later ontving ik de bestelling.

Ik belde de servicedesk over de levertijd van mijn aankoop. Het artikel was niet op voorraad dus kwam later aan. De medewerker zei; “dat had je zelf ook kunnen zien..” EN HING OP
Nooit meer gaat er 1 cent naar deze waardeloos asociale “winkel”.

-edit- het aftersalesteam heeft snel en direct na mijn reactie contact met mij opgenomen en haar excuses voor de behandeling aangeboden. Zeer netjes, waardoor mijn vermoeden is dat het een incident is geweest.

Dit is echt lachwekkend slecht. Laat je niet in met deze gasten.
-edti- Aftersales is prima en netjes

De bestelling was makkelijk om te plaatsen en de verzending was ook goed. Dit is zeker een aanraader voor mensen die kabels nodig hebben

Te laat, onpersoonlijk, copy-paste klacht reactie

"Vandaag besteld morgen in huis". Na bijna 2 weken maar eens vragen waarom de bestelling nog steeds niet verzonden is, terwijl alle producten (zelfs nu nog) de "vandaag besteld, morgen in huis" status hebben.

Je krijg vervolgens een standaard copy-paste reactie die totaal niet inhoudelijk op je bericht ingaat. Geen sorry, we hopen het eind deze te week verzenden. Daar moet je het dan maar mee doen.

Aan de reacties van Allekabels op de mindere reviews te zien komt er pas actie (let weer op alle identieke copy-paste reacties van Allekabels) als je publiek je klacht deelt. Zo jammer...

De site geeft aan vandaag besteld, morgen in huis. Na bijna 2 weken nog niet eens verzonden.

Je krijg een standaard copy-paste reactie die totaal niet inhoudelijk op je bericht ingaat. Geen sorry, maar een we hopen het eind deze te week verzenden. Daar moet je het dan maar mee doen.

Beste Heer/Mevrouw,

Wij hebben u naar aanleiding van uw beoordeling gecontacteerd om deze te bespreken en samen tot een passende oplossing te komen, helaas gaf u niet de tijd nog de behoefte aan telefonisch contact te hebben. Hierdoor geeft u ons niet de kans om deze kwestie op te lossen.

Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.

Het Allekabels team

Op tijd geleverd. Voldoende keus op de website met goede informatie en foto's. Helaas wel 3,95 euro verzendkosten, dat is op andere websites wel anders. Maar vanwege de goede info en snelle verzending, toch voor allekabels gekozen.

Na een probleem met de uitvoering van de verzending door PostNL, werd mij via de klantenservice zeer snel een oplossing aangeboden! Dit was zeer snel geregeld en de persoon van de klantenservice was zeer begripvol en vriendelijk! Top service bij allekabels.nl!

Scorekaart voor Allekabels.nl

Webshop Keurmerk