Gebruikers over webshop Allekabels.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenPrima webshop, zit goed en duidelijk in elkaar. Super veel aanbod voor als je snel een specifieke stekker/kabel/etc nodig hebt! Ik heb hier de bekabeling voor mijn LED panelen vandaag gehaald. Dit moesten namelijk vrij specifieke wattage's etc zijn, maar voor Allekabels geen probleem.
Al met al ben ik heel blij met de geleverde producten, deze zijn van goede kwaliteit en voelen robuust aan.
De verzending zat goed in elkaar, het product was goed verpakt. Echter (reden voor 4 ipv 5 sterren:) op de site stond voor X besteld, morgen in huis, dit was niet het geval. Mogelijk door de huidige Covid-crisis, maar alsnog binnen voordat ik het nodig had zodat ik er op tijd gebruik van kon maken.
KlantenserviceAltijd netjes alle mails goed ontvangen, duidelijk en overzichtelijk. Geen problemen met de bestelling geweest. Ook de mails goed ontvangen hoe het stond met de status van de bestelling, erg prettig!
AlgemeenIk ben erg blij met www.allekabels.nl. Tot nu toe 1 keer een iPhone oplaadkabel besteld en de bestelling binnen de aangegeven zendtijd ontvangen. Kabel is van goede kwaliteit (geen China/AliExpress kwaliteit) en heeft ook een prima prijs-kwaliteit verhouding. Als ik iets van kabels nodig heb bestel ik zeker op deze site, een aanrader dus.
VerzendingDe leveringen werden netjes binnen de aangegeven levertijd geleverd, niks op aan te merken.
AlgemeenEen overzichtelijke site met ruim aanbod. In feite hetgeen dat je verwacht van een goede webshop. Haal al mijn bekabeling hier vandaan!
VerzendingNetjes de volgende dag bezorgd, nooit klachten gehad.
VerzendingNetjes de volgende dag bezorgd, nooit klachten gehad.
AlgemeenHouden zich niet aan hun woord. Je moet zelf opdraaien voor producten die niet werken.
AlgemeenAlles is naar wens verlopen. Wel een goede aftersale service want moest iets retourneren en ze hebben alles fijn geregeld. Zeer vriendelijke meneer aan de lijn gehad. Super.
KlantenserviceAlles is naar wens verlopen. Wel een goede aftersale service want moest iets retourneren en ze hebben alles fijn geregeld. Zeer vriendelijke meneer aan de lijn gehad. Super.
Beste Svdg,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij zouden graag samen met u de specifieke details van uw ervaring bespreken. Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken op: review@allekabels.nl
Beste Svdg,
Het Allekabels team
AlgemeenAllekabels.nl komen hun eigen afspraken niet na, zijn slecht bereikbaar en communiceren niet.Jammer, gemiste kans.
KlantenserviceKlantenservice met veel moeite telefonisch bereikt, hierbij kreeg ik te horen dat de bestelling de volgende dag verstuurd zou worden. Is niet gebeurd en we hebben ook niks meer van Allekabels.nl vernomen.
AlgemeenOm een simpele bestelling van enkele kabels, neemt dit bijna een maand in beslag en zijn er telkens producten niet op voorraad, die wel zo aangegeven worden op de site. Erg trage en slechte klantenservice. Maw zij hebben nu al enkele weken mijn geld, maar ik nog geen producten... Koop hier nooit meer en raad ook iedereen af dit te doen.
VerzendingZie bij andere uitleg hierboven, niet veel meer aan toe te voegen. Gewoonweg wegblijven van deze webshop!
KlantenserviceZie bij andere uitleg hierboven, niet veel meer aan toe te voegen. Gewoonweg wegblijven van deze webshop!
Beste Heer/Mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling.
Allereerst onze excuses voor het ongemak!
Wij zouden graag contact met u willen opnemen.
Helaas hebben wij geen directe contactgegevens van u.
Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen? U kunt ons bereiken op: review@allekabels.nl .
Het Allekabels team
AlgemeenHeel vaak besteld en altijd zeer tevreden, echter zoals overal pas als het een keer niet goed gaat hoe is het bedrijf dan. Besteld, betaald, keurige opvolgmail met track and trace. Die werkte niet, contact opgenomen, eerste reactie keurig we gaan erachter aan, niets vernomen 2e mail, reactie daarop was fout ligt bij postnl moet je daar gaan kijken. Mail terug ik ben klant van jullie niet van postnl, dan keurige reactie of ik een dag later nog eens wil proberen, nog niet. Wederom een mail nu word mijn geduld gevraagd omdat ze het druk hebben.... Het pakje was toch al bij de post? alleen de track and trace werkte toch niet. ik word alleen maar aan het lijntje gehouden. Een keurige actie zou zijn het opnieuw versturen en tegelijkertijd een zoekactie bij postnl laten starten, maar niet die zoekactie starten en mij eindeloos laten wachten.
VerzendingHet kastje en muur verhaal tussen postnl en allekabels zou mij als consument van allekabels bespaard moeten blijven.
KlantenserviceNog nooit nodig gehad, maar nu ik ze nodig heb ben ik erg teleur gesteld.
Beste Heer/Mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling.
Allereerst onze excuses voor het ongemak!
Wij zouden graag contact met u willen opnemen.
Helaas hebben wij geen directe contactgegevens van u.
Het Allekabels team
AlgemeenSupersnelle levering, Ik kan het ergens anders wel goedkoper krijgen maar die paar euro is maak ik geen probleem van en gun ik ze dat wel!
VerzendingCI-Module besteld voor de nieuwe TV, Ik vind het echt een goede levering bij Allekabels.nl
AlgemeenLaatst wat internetkabels besteld, omdat ik meer Meters nodig had ivm een verbouwing. goede en snelle levering. 't was de volgende dag al in huis. Kon meteen alles aansluiten en weer tv en gamen. Nu hopen dat de kwaliteit gewoon prima blijft.
AlgemeenGroot assortiment, nette prijzen. Kwaliteit van de producten moet je enigszins op letten er zit nogal verschil tussen, maar over het algemeen waar voor je geld.
VerzendingWoensdag enkel zaken besteld. Ik let er altijd op dat producten op voorraad zijn, anders bestel ik het gewoon niet (slechte ervaringen met bedrijven die lang doen over een nalevering). Producten stonden op voorraad (ook in het aantal wat ik wilde had), dus besteld. Krijg in de avond een mail: Niet alles op voorraad. Wanneer het langer duurt als 3 a 4 werkdagen nemen wij contact op. Aangezien ik op woensdagochtend besteld had, (werkdag 1 in mijn beleving als je roept de volgende dag te leveren) op dinsdag toch maar even een mail er achteraan gestuurd. Op woensdagochtend krijg ik ineens bericht dat het verzonden is - maar nog niet bekend bij PostNL. Waarschijnlijk dus op dat moment (n.a.v. mijn mail?) gereed gemaakt.
Waar de beoordeling voornamelijk door komt: de voorraadindicatie op allekabels is wanneer je meer dan 1 exemplaar van een product wilt hebben totaal onbetrouwbaar. Ze zetten er gerust neer dat iets 100x op voorraad is, maar dat blijkt dan 1x bij hun en 99x bij de leverancier. Dit is niet de eerste keer dat ik hier bij hen tegenaan loop.
Er wordt gecommuniceerd - het kan beter want qua tijdspanne is het vaak "op het randje" van gecommuniceerde termijnen.
AlgemeenIk heb een bestelling gedaan voor een speaker (Boomer Cha Cha) bij allekabels.nl. Er stond eerst dat deze binnen 1 dag geleverd zou worden. Na twee dagen heb ik maar contact met hen opgenomen wat er aan de hand was. Daaruit bleek dat de bestelling langer ging duren (4 werkdagen). Nadat ik hiermee akkoord was gegaan kreeg ik nog geen 10 minuten later een mail dat mijn bestelling was geannuleerd. 3 dagen later, 15 euro aan hen betaald en ik heb helemaal niks ontvangen.
VerzendingHij wordt gewoon simpelweg niet verzonden. Eerst was de belofte om hem direct te verzenden maar dit wordt niet nagekomen
KlantenserviceNemen eerst niet op via de telefoon, pas na 7 uur een reactive via e-mail (stuurde hen om 9 uur s ochtends een mail)
AlgemeenIk heb een bluetooth Fm transmitter besteld. Snelle levering en werkt goed! Af en toe stoort hij een beetje met een ruis maar dat is niet zo erg dat het vervelend is.
VerzendingBinnen 1 dag in huis
AlgemeenIk heb een Torx schroevendraaierset besteld. Er staat in de omschrijving dat er o.a. tx8 in zat. tx8 is voor ps4 schroeven open te maken, type veiligheidsschroef. Dat is er eentje met een gaatje.
Bleek dat deze set het niet had, dus het is een torx T8.. set terug gestuurd.
Verzendkosten waren hoger dan productprijs. De productinfo klopt niet, dus ik zou er vanuit gaan dat de verzendkosten ook vergoed worden..
Alle reacties die op mijn mail krijg, zijn echt summier. De service is waardeloos in mijn optiek.
Ik zou er zelf nooit meer iets bestellen. Of je kunt best iets bestellen, maar ik zou er niet vanuit dat je ooit verzendkosten terug krijgt.
AlgemeenHet was makkelijk bestellen en volgende dag al geleverd dus lekker snel. Weinig op aantemerken
VerzendingEen bestekbak voor een vaatwasser universeel past goed en geen op of aanmerkingen tot nu toe heb heb gebruik hem nu twee weken
KlantenserviceWeet ik niet geen contact mee gehad
Algemeeneen UTP kabel besteld, snel geleverd en werkt goed. Kan niet veel mis gaan
AlgemeenSturen geopende producten die defect zijn dan kun je zelf de retour kosten van €7,25 betalen
KlantenserviceLeveren een product met opengemaakte verpakking en het product is defect, werkt niet (denk dat deze al eens eerder door een klant retour is gezonden) moet je zelf de retour kosten betalen. Een gamepad van 15,- betaal je 7,25 kosten voor de retour en die vergoeden ze dan niet!! Ik bestel hier niets meer zeer slechte service.
Beste birdsong67,
Bedankt voor uw reactie.
Helaas geeft u aan de beoordeling te willen bespreken, dit vinden wij jammer.
Indien u alsnog openstaat om samen een passende oplossing te vinden voor de kwestie, dan vernemen wij dit graag van u.
Het Allekabels team
U kunt nu wel reageren!!! u had dit beter op mijn mail kunnen doen. Ik Krijg geen reactie op mijn mail maar nu ik een review schrijf komt u ineens in aktie beetje laat. En ik heb zeker wel op u mail gereageerd met antwoord dat u nu te laat bent voor een oplossing. En deze reactie lees ik wel erg veel bij alle andere negatieve reviews jullie zouden je standaard antwoord eens moeten veranderen dan komt het misschien wel geloofwaardig over. Waardeloos bedrijf en servies.
AlgemeenOnlangs bij Allekabels een weerstationnetje van Velleman gekocht van Velleman. Reden: goede recensies voor deze webwinkel en vertrouwen in het merk Velleman.
Pakketje kwam netjes op tijd.
Maar het weerstation werkte niet naar behoren: beeldscherm is niet verlicht als je op batterijen werkt (ik had hem gekocht om op batterijen te werken).
Stekkertje voor 230 V is bovendien zo wankel dat de stroom telkens uitvalt en je alles op nieuw moet programmeren. Kortom: station werkt niet naar behoren.
Retourformulier aangevraagd. Pakketje teruggebracht naar PostNL-locatie.
Wat blijkt: 7,50 verzendkosten voor een miniem retourpakketje. Terwijl het verzenden naar mij 3,95 euro kostte (dat was een hele grote doos met meer spullen).
Telefonisch bezwaar gemaakt bij Allekabels. Antwoord: Retourkosten worden nooit vergoed, had u de algemene voorwaarden maar moeten lezen. Geldt ook voor aankopen die niet werken.
Hoezo garantie?
Conclusie:
1. kwaliteit Velleman is helaas door de mand gevallen.
2. Ik koop niet meer bij Allekabels.nl.
Telefonisch bleek er bij de klantenservice geen enkele ruimte te zijn voor een oplossing. Ik had de algemene voorwaarden maar beter moeten lezen.
AlgemeenEen VGA-kabel en een gender-changer besteld en waren zeer snel binnen. De spullen kwamen netjes verpakt binnen. Net bedrijf met eerlijke prijzen!
VerzendingDe bestelling was, ondanks laat de vorige dag besteld, de dag na bestelling zeer snel in ontvangst te nemen.
KlantenserviceSnel en gemakkelijk kunnen bestellen met een snelle verzending.