Allekabels.nl

Gebruikers over webshop Allekabels.nl

Data lek is erg, het bewust verzwijgen nog veel erger. Hoe onbetrouwbaar kan je zijn...

Ze brengen je niet op de hoogte van een datalek, maar proberen het bewust onder de pet te houden.
In hun standaard reactie impliceren ze dat het de schuld is van het nieuwsartikel dat hun gepruts en gemarchandeer aan het licht bracht. Wat een smerige gang van zaken.

Het vertrouwen in deze webshop is totaal weg, nadat ze liegen over de omvang van het datalek in 2020. Bestellen en account gegevens invullen op eigen risico.

Liegen over datalek kan echt niet. Hopenlijk stonden de wachtwoorden wel versleutelt maar dat zal wel niet

Heeft datalek gehad en heeft daar over gelogen. Echt onvergeeflijk. Jammer, want ik heb er meerdere keren besteld en was daar tevreden over.

Allereerst onze welgemeende excuses voor het gevoel dat het nieuwsbericht u heeft gegeven.

Wij begrijpen dat u zich zorgen maakt om uw gegevens, helaas kunnen wij geen specifieke vragen hier beantwoorden. Hiervoor adviseren wij de volgende link www.allekabels.nl/lek te bekijken, hier komen de meest gestelde vragen aan bod.

Nogmaals onze welgemeende excuses.

Het Allekabels team.

Heb al 4x iets besteld voor 22:00 en producten waren op voorraad en toch de volgende dag een e-mail tegen 11:30 "We hebben uw bestelling zojuist aan u verzonden" wat heb ik daar aan nog een dag langer wachten. Dus een tip haal die banner van de site weg voor 22:00 besteld morgen in huis dat werkt niet

Verder geen klachten producten zijn goed.

Bedankt voor uw beoordeling.

We vinden het spijtig dat u een onplezierige ervaring heeft gehad met betrekking tot uw bestelling.
Graag willen wij de kwestie met u bespreken om dit naar tevredenheid op te lossen. Wij zouden het waarderen als u ons wilt benaderen op review@allekabels.nl vanaf het email adres waarmee de bestelling geplaatst is.

Het Allekabels team

Via AlleKabels een stel kabelmantels/sleeves besteld. Dinsdags ruim voor 2200 uur. Helaas bestelling pas op woensdag verzonden ondanks dat er op de website staat, voor 2200 uur besteld, zelfde dag nog verzonden.

Dinsdags ruim voor 2200 uur. Helaas bestelling pas op woensdag verzonden ondanks dat er op de website staat, voor 2200 uur besteld, zelfde dag nog verzonden. Pakketje bevatte wel behoorlijk veel lucht, dus had mijns inziens efficiënter verpakt kunnen worden. Levering netjes dag na verzending geleverd door PostNL (althans, gepoogd. Ik was die dag niet thuis, dag ervoor wel)

Bedankt voor uw beoordeling.

We bieden onze excuses aan voor uw mindere ervaring met onze dienstverlening.

Graag willen we de kwestie met u bespreken om samen tot een passende oplossing te komen.

We gaan u een bericht sturen op het bij ons bekende emailadres.

Het Allekabels team

Hi Allekabels, helaas nog geen reactie/bericht via de mail mogen ontvangen. Mvg, Peacekeeper

Bestellen is eenvoudig via de website en verder hier geen problemen mee ondervonden. Volgens de website voldoende op voorraad en ruim voor 22:00uur besteld.

En dat gaat het mis. Er wordt niet verzonden. Dus de volgende dag geen product in huis. Zoals je hier kunt lezen hebben meerdere klanten dit al mee gemaakt.

Dus let op; voor 22:00 uur besteld is zeker geen garantie dat het de zelfde avond nog verwerkt en verzonden wordt. Heb je haast; bestel hier niet!

Order geannuleerd. Binnen 1 werkdag is dit bevestigd. Nu hopen dat de terugbetaling wel snel gebeurd.

Het Allekabels team

Topservice! Kon een nog niet verzonden bestelling makkelijk laten annuleren. Binnen 2 dagen geld terug.

Bij Allekabels een apparaatje besteld voor afsplitsen HDMIsignaal naar RCA pluggen. Nader onderzoek leerde echter dat dit géén oplossing zou zijn voor het probleem dat ik probeerde aan te pakken. Besluit was dus al snel: apparaat kan ongeopend retour. Een check op de site vertelde me dat er nog géén track-and-trace was aangemaakt, dus wellicht nog niets was verzonden. Gebeld met de klantenservice, en kreeg meteen een zeer behulpzame medewerker aan de lijn. Die kon inderdaad zien dat een en ander nog in behandeling was, en bood aan de bestelling direct te annuleren. Geaccepteerd, en ze beloofde dat "binnen een paar dagen" het geld teruggestort zou worden. Dat was binnen 2 dagen geregeld, en dan ook het complete bedrag zonder verdere verrekeningen. Topservice!

verschillende keren kabels e.d. besteld, met wisselend resultaat. Vooral de laatste bestelling heb ik direct teruggevonden als een product ook simpel rechtstreeks te bestellen uit China. Dus als het geen haast heeft kun je het voor 75% van de kosten ook direct daar halen, de kwaliteit is in beide gevallen waarschijnlijk ondermaats.

weinig op aan te merken.

Initieel prima te woord gestaan per mail. Op de tweede klacht wordt niet gereageerd.

Op 26 december bestelling geplaatst.
9 januari contact gehad met de vraag waar mijn bestelling blijft.
Allekabels heeft mijn bestelling geannuleerd omdat sommige producten niet meer beschikbaar zijn, ik ben hier niet over de beschikbaarheid geïnformeerd.

Wederom opnieuw een bestelling geplaatst.
10 januari heeft PostNL het pakket ontvangen en zou 1 dag alter afleveren bij mijn adres.
18 januari contact gehad met Allekabels met de vraag waar mijn bestelling blijft.
Reactie van allekabels: Wij zien dat uw bestelling in handen is van PostNL, zie onderstaande track en trace:
Nogmaals verzocht om te onderzoeken waar mijn bestelling blijft.

19 januari een toezegging gekregen van Allekabels gekregen dat in week 3 mijn bestelling afgeleverd wordt.
24 januari contact gehad met allekabels met de vraag waar mijn bestelling blijft.
Hierop volgende reactie gekregen; Wij gaan hiervoor een onderzoek starten bij PostNL. Zodra wij een terugkoppeling krijgen van PostNL, zullen wij u direct benaderen.
Onze welgemeende excuses voor het ongemak dat u hebt ervaren en de opgelopen vertraging.

Tot heden geen reactie ontvangen.

Mijn bestelling van 9 januari is tot heden (2 februari) niet afgeleverd.

Van Allekabels heb ik tot heden (2 februari) geen oplossing aangeboden gekregen.

Na mijn bestelling voor 22.00 kreeg ik niet direct een verzendingsmelding. Enigszins balend kwam ik op de reviews uit. En schrok me een hoedje.
Gelukkig een dag later alles picobello geregeld en de besteld spullen keurig binnen gekregen. Kortom de service zoals ik van eerdere bestellingen gewend was.

Weliswaar een dag later als op de site beloofd (volgende dag geleverd) maar nadat ik de verzendbevestiging kreeg, keurig geleverd

Slechte ervaring met dit bedrijf.
Voor een cadeau aankoop gedaan bij dit bedrijf. Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Bestelling gedaan op dinsdag ruim voor 22:00 uur. Volgende dag geen bericht over verzending. Navraag per email en het blijkt dat het niet is verzonden en op woensdag wordt verzonden. Op donderdag nog steeds geen bericht. Per email gevraagd hoe het zit, geen antwoord. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar omdat het druk is. Druk is in mijn ogen, geld verdienen of je moet heel veel klachten hebben...
Geen idee waar de bestelling blijft, maar je kan bijna net zo goed op Aliexpress bestellen, want het is veel goedkoper (exact zelfde producten) en levertijd is blijkbaar net zo lang.
Ik bestel hier niet weer. Heb liever betrouwbare leveranciers.

Na een paar dagen nog niet verzonden. Volgens website besteld voor 22 uur volgende dag in huis.

Onbereikbaar en reageert niet op emails. Komt niet met een oplossing. Waardeloos bedrijf.

'Voor 22 uur besteld, morgen in huis'. De leveringsbelofte wordt niet meer waargemaakt. Heldere communicatie ontbreekt.

'Voor 22 uur besteld, morgen in huis' staat nog steeds overal duidelijk op de website, maar wederom wordt de bestelling van woensdagmiddag niet de volgende dag geleverd. Ook vandaag kan ik het niet verwachten; Ondanks dat gisteravond wel de mail is gestuurd met "Uw bestelling bij Allekabels.nl is verzonden", meldt PostNL nu nog steeds: "Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt."

Ik vind het niet erg om te wachten, ik houd tegenwoordig al rekening met een dag vertraging, maar het gebrek aan heldere communicatie in combinatie met de valse leveringsbelofte, storen mij gewoon enorm.

Na 1 maand nog niets geleverd of geld terug gehad. op 28 december 1 HD en 2 polsondersteuners besteld. na 2 weken bericht dat de polsondersteuners niet leverbaar waren: ik zou geld terug krijgen. inmiddels is het 27 januari en ik heb nog steeds geen HD ontvangen of mijn geld terug gehad. Waardeloos!
Een paar dagen later heeft men het eindelijk goed uitgezocht en heb ik mijn bedrag terug voor de niet leverbare producten en is mij HD geleverd.

per telefoon niet bereikbaar, via email krijg ik wel in redelijke tijd wel antwoord maar ik wordt aan het lijntje gehouden: wacht nog steeds op geld terug voor 2 niet leverbare artikelen en op de levering van een HD

13 januari 2021 speakerkabel en een optische kabel besteld. Nog steeds niets ontvangen. Geprobeerd via het contactformulier te mailen met het bedrijf, lukte niet. Geprobeerd te bellen met het bedrijf, lukte niet. Gaat niet echt lekker bij alle kabels.

Deze review ook op trustpilot gezet afgelopen vrijdag. Naar aanleiding hiervan een mail gehad van allekabels.nl met het verzoek mijn telefoonnummer te mailen zodat ze mij kunnen bellen om e.e.a. op te lossen. Gelijk terug gemaild en mijn telefoonnummer gegeven en gezegd dat ze me gelijk terug kunnen bellen. Niets gehoord. Vervolgens weer gemaild en gezegd, dat ze mij maandag na 13.00 uur kunnen bellen. Niets meer gehoord. Nu gemaild en gezegd, dat ik mijn bestelling wil annuleren. Ben benieuwd of en wanneer ik het door mij betaalde geld nog terug zie.

Aanvulling: inmiddels is het geld terug gestort door alle kabels naar aanleiding van mijn annulering van de bestelling. Bij reviews op andere sites werd ik weer verzocht contact op te nemen met alle kabels om tot een oplossing te komen. Kennelijk weet de linkerhand niet wat de rechterhand doet binnen het alle kabels team.

Zoals eerder omschreven in de toelichting bij de algemene beoordeling

Zoals eerder omschreven in de toelichting bij de algemene beoordeling

Wel makelijke en overzichtelijke site prijs kwaliteit is ook goed en producten makkelijk te vinden

Geen bestelling gekregen geen track en tracé code ook meer maals ook gebeld geen gehoor na 7a 8 min in de wacht gaat de hoorn erop

Word niet te woord gestaan dat vind ik er jammer ook het contactformulier meermaals ingevuld maar krijg geen bericht dat het verzonden is

Shop ziet er netjes uit, bestellen en betalen ging vlot. Daarna geen contact dat het vertraagd was, dus dat is w.m.b. erg slecht.

Alles zou op voorraad zijn, maar helaas werd het pas 3 dagen later geleverd ipv de volgende dag.

Het Allekabels team

Het ziet er allemaal heel goed geregeld uit, en in het verleden goede ervaringen mee gehad, maar dit is al de tweede bestelling in een paar maanden tijd die slecht verloopt: levertijd wordt niet nagekomen en klantenservice is volledig onbereikbaar.

Bestelling vrijdag om 21.59 uur geplaatst en betaald. Pakket met kabels van enkele honderden euro's. Alles zou op voorraad zijn dus zou zaterdag moeten binnen komen. Zaterdag geen pakketje ontvangen, begrijpelijk, was een grensgeval. Zondag en maandag echter ook geen track&trace ontvangen.

Inmiddels gemaild zonder reactie, 2x online formulier ingevuld voor ticket (na verzending krijg je foutpagina) en inmiddels 4x gebeld waarbij de verbinding na een tijd wachten wordt verbroken.

Website beloofd dat je het product de volgende dag in huis hebt. Na een week heb je nog niets, zelfs geen verzendcode. Bedrijf koopt via bepaalde pagina’s positieve reviews.. klantenservice is onbereikbaar of bij opnemen gooien ze direct de hoorn erop. Vreselijke zaak.. nooit wat kopen!

Product is nooit geleverd.. geld is gewoon weggegooid. Vreselijke zaak!

Meermaals getracht in contact te komen. Of je krijgt een in gesprek toon danwel de verbinding word direct verbroken na opnemen. Minimaal 10 minuten in de wacht!

Bedroevende communicatie

1. Op maandag 15.15 bestelling geplaatst van 3 artikelen die op voorraad waren. Op website staat prominent op meerdere plaatsen aangegeven "voor 22.00 besteld, morgen in huis".
2. Geen verzendbevestiging ontvangen, op dinsdag zelf geinformeerd wat de status is, men geeft aan dat het druk is en bestelling verwacht wordt dinsdag verzonden te worden.
3. Dinsdagavond om 21.15 nog geen verzendbevestiging. Status bestelling op website geeft aan dat deze nog niet verzonden is. Er staat onder het annuleringsbeleid vermeld "Wilt u uw bestelling annuleren? Wanneer wij uw bestelling nog niet verzonden hebben is dat natuurlijk mogelijk". Mail verstuurd met verzoek tot annulering bestelling.
4. Op woensdagmorgen mail terug dat bestelling niet geannuleerd kan worden "omdat deze momenteel wordt ingepakt".
5. Telefonisch contact opgenomen en voorgelegd dat ze niet handelen volgens annuleringsbeleid (bestelling is tenslotte nog niet verzonden). Ik krijg nul op het rekest, bestelling zal verzonden worden. Enige optie die resteert is het pakket weigeren aan de deur, volgens medewerker krijg ik dan mijn geld terug.

Waar gaat het hier wat mij betreft fout?

Ik heb er alle begrip voor dat het druk is, en er vertraging kan zijn. Echter, blijkbaar loopt men momenteel 2 dagen achter in het verwerken van bestellingen die op voorraad zijn.
Hier niet pro-actief over communiceren naar je klanten is in mijn ogen misleidend. Het vereist een simpele website aanpassing om "voor 22.00 besteld, morgen in huis" te verwijderen. Daarnaast kun je tijdens het bestelproces de klant waarschuwen voor vertraging. Mocht het dan niet lukken de dag van bestelling te versturen, kun je als webshop contact opnemen met klant om dit te melden.
Allekabels doet niets van dit alles.

Tot overmaat van ramp geeft de medewerker aan telefoon aan, nadat ik hem bovenstaande ergernissen uit de doeken heb gedaan, en eenvoudige communicatieverbeteringen aanreik, dat "hij hier helaas niks aan kan veranderen". Hij geeft aan een notitie te kunnen maken, maar verwacht niet dat hier iets mee gedaan wordt.

Helaas zal ik in de toekomst niet snel meer terugkomen bij deze webshop, ondanks dat ik er al jarenlang regelmatig besteld heb. Nogmaals, dit ligt niet aan het feit dat mijn bestelling vertraagd is, maar aan de weigering hierover voortijdig netjes te communiceren, en het feit dat er vanuit de klantenservice wordt aangegeven dat de kans zeer klein is dat er iets wordt gedaan met mijn klachten.

Klantenservice kan eigen annuleringsbeleid niet uitvoeren, en heeft geen mogelijkheid problemen aan te kaarten binnen bedrijf.

Scorekaart voor Allekabels.nl

Webshop Keurmerk