Gebruikers over webshop Hardware Versand
Review toevoegenNa een paar jaar trouwe dienst gaf mijn Iiyama-monitor de geest. Gelijk op zoek naar een nieuwe, en daarbij het oog laten vallen op de Asus VX238H. Even een dag erover nagedacht, bleken de prijzen in Nederland ineens flink verhoogd.
Toen wat rondgespeurd en uitgekomen bij het Duitse Hardwareversand.de. Die leverden als één van de weinig in Nederland en voor niet al te veel verzendkosten. Voor alle veiligheid met PayPal betaald (moet je voor bijbetalen). De monitor besteld op de 19e en zou de 22e november verstuurd worden. En toen ging het mis. De melding dat de betaling binnen was ging snel, maar daarna viel er niet meer te communiceren.
De verzending werd de 22e uitgesteld naar de 26e. Ik moest mijn monitor toch met redelijke spoed hebben, dus getract meer informatie te krijgen. Geen reactie op de e-mail. Vervolgens de bestelling geannuleerd. Geen reactie. Gewacht tot de 26e, weer uitgesteld. Dit keer naar de 28e. Ondertussen weer een annuleringsmail gestuurd vanaf mijn andere e-mailadres. Geen reactie. Vervolgens maar bij PayPal een geschil geopend. Een dag later werd het geld dan toch teruggestort.
Maar nog altijd geen e-mail ontvangen. Zo ga je dus niet met klanten om, voor mij de eerste en laatste keer Hardwareversand.de.
Welke aftersales? Totaal onbereikbaar, zowel in Engelstalig als Duitstalig geprobeerd.
Ik heb hier een harde schijf besteld samen met een vriend van me, welke een compleet systeem bestelde.
De prijzen vielen goed mee en het werd snel geleverd.
Mijn harde schijf werkte prima, maar na een tijd is deze defect geraakt.
Ik heb dus meerdere emails gestuurd om te vragen voor garantie (schijf is net een half jaar oud), maar op geen enkele email krijg ik een antwoord. Ik heb weliswaar mijn emails in het Engels geschreven omdat ik geen Duits kan, maar dat zou voor een dergelijke winkel toch geen probleem mogen zijn...?
Ik bestel er dus nooit meer: de dienst na verkoop is afschuwelijk.
Site is overzichtelijk en aanbod is prima in orde. Sommige producten zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Zo heb ik de APC Back-UPS RS 800VA voor E124,- gekocht, terwijl de laagste prijs in de pw op E175,- lag.
Aangezien ik al eens eerder had besteld bij deze shop, hoefde ik niet langer te aarzelen en heb ik direct de bestelling geplaatst.
De verzending vind plaats via DHL, via online track and tracing is de zending te volgen. Het pakket was goed verpakt.
De website is zeer overzichtelijk met voldoende informatie. Op de site staan heel veel artikelen voorradig (niet als order bij de leverancier maar echt in de shop). Als iets niet voorradig is kun je het wel bestellen maar er wordt geen levertermijn opgegeven.
Shoppen is eenvoudig gewoon op het winkelwagentje drukken, verwijderen gaat net zo gemakkelijk. Per mail steeds binnen 24 uur een antwoord ontvangen en ook telefonisch zeer goed bereikbaar. Prijzen voor hetgeen ik bestelde waren gewoon goed. Nadat ik besteld had kwam er een aanbieding voorbij van een OC versie van een 8800GTX voor slechts 5 euro meer, op mijn verzoek werd de bestelling aangepast zonder meerkosten!!!
De spullen waren netjes verpakt en verzonden via DHL. Binnen 2 dagen werd er geleverd na de mail dat het verzonden werd. Ook de Track en Trace was niet vergeten.
KlantenserviceNiet nodig gehad.